Francon jälkeen - Alcantaran perhe tauolla 2016 as

vamos.a.la.playa

Harmi että espanjalaisperheen elämästä kertova laatusarja Francon jälkeen jäi tauolle maanantaina 23.3.2015, seuraavat jaksot vasta talvella 2016! Miten jaksaa odottaa sinne saakka. Sarja on ehdoton lempparini, todella laadukkaasti toteutettu eikä mitään saippuasarjojen kieroiluja. Jopa espanjan kieltä voi ymmärtää, toisin kuin serranon perheessä jossa vain huudetaan. Ihanaa kun sarjan henkilöt vanhenevat sarjan esittämisen myötä ja ovat hyvin todentuntuisia. Sarjan kautta tavoittaa myös sellaisen arkielämän, jota Suomessa elettiin lapsuudessani 70-80 luvulla, vaikka henkilöt ovatkin selkeästi espanjalaisia. Kuitenkin monet asiat mm maailman tapahtumat, tv-ohjelmat, muoti, sisustus, musiikki ja 'ajan henki' olivat ihan samanlaisia täällä Suomessa

27

1808

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ruusutie

      Ihana sarja. Tanssivat myös suomalaista letkajenkkaa Toni ja armeijan kaverit.

    • Toivotaan

      Toivoin minäkin. että Francon jälkeen olisi alkanut ensi vuonna, mutta sieltä alkoi pitkä sarja, että ei ainakaan pitkään aikaan ole toiveita, elleivät muuta lähetysaikaa, mutta en usko. Kysyi n asiaa sähköpostilla, mutta Yle ei tapansa mukaan vastannut mitään.

    • MarkusKorvola

      Perhana. Caramba. Kylläpä joutuu odottamaan kauan tätä elämän makuista sarjaa. Harvoja hyviä sarjoja kaiken roskan seassa...

    • preocupo

      ¿onko vieläkään missään uutta tietoa?

    • MoMooo

      Paras ja laadukas sarja. Odotamme malttamattomana jatkoa.

      • malttieioovaltti

        Onko uutta tietoa milloin alkaa 16. kauden uudet jaksot Ylessä?? Paras sarja kautta aikain. Odotin että ois tullut jo kevättalvella 2016 mutta ei näy...


    • Näyttäkäänytjo

      Siis oon kohta hermoromahduksen partaalla tän asian kanssa... Pistin ehkä pari kuukautta sitte Ylelle viestiä. Vihjasin ettei sillä ohjelman esitysajankohdalla ole niin väliä tai vaihtaisivat vaikka esityskanavaa kunhan vaan saataisiin sarja takaisin tauolta. Niin paljon uusintoja ja identtisiä kokki- ym. ohjelmia että luulisi jostain joku rako löytyvän. Mutta eeeei, eivät he kuulemma tiedä milloin sarjaa taas aletaan esittää... Korpee taas pahan kerran :D Tässähän ehtii elämä kulua ennen kuin pääsee taas jännäämään miten Merchellä ja Antoniolla menee ja palaako Carlos ja Carina joskus takaisin yhteen vai ei. Ineksenkin näyttelijä vissiin vaihtui, Irene Visedo palasi rooliin. Ei jaksa odottaa! Tietty viime kevään tuttuun tapaan Yle esittää kaikki jaksot putkeen muutamassa päivässä (mikä järki?? Niitä jaksoja ois riittänyt koko kesäksi jos ois näytetty yks viikossa niinku aina ennen) ja sitten menee varmasti taas puoltoista vuotta ennen kuin sitä seuraava tuotantokausi suvaitaan näyttää. Hyvä jos tätä nykyistäkään pääsee katsomaan ennen loppuvuotta. Uskomatonta vehtaamista, meinaa kärsivällisyys loppua. Ja englanniksi en rupea sarjaa mistään yrittämään, haluan kattoo sen omalla kielelläni omasta telkusta, en tietokoneella jostain hämäriltä verkkosivuilta. Kyseessä on perinne! :)

    • toivotonta48

      Joo, lupauksiahan yle osaa antaa. Velvetin jälkeen alkaa taas joku 17- osainen espanjalainen sarja. Kyllä me saamme haudata haaveet Francosta, ylen tapaistahan tämä on.

    • Alcantaraa

      On tullut vastaus, että uudet jaksot alkavat syys-lokakuun vaihteessa 2016. Nyt 29.5. alkavat näyttämään uusintana 15. kauden jaksoja alusta.

    • juytujg

      Yle haluaa näyttää vaan tyhmiä Brittisarjoja, jotka ei kiinnosta ketään muita paitsi englanninkielen petraajia.

      • aguerroi

        Ne ei kiinnosta sinua mutta monia kiinnostaa. Itse katson mielelläni sarjoja kuten komisario Lewis ja Pullman yms. yms. Väittäisin taas marginaaliksi espanjalaisten sarjojen seuraajia.


      • Vanhat saksalaiset poliisisarjat (erityisesti Vanha Kettu) über alles! Niitä kaipaan, kuten myöskin tuota Alcantaran perhettä.


    • poko49

      samat täällä olen sarjaa kaivannut ja kysellyt yleltä mutta vastaus on mykkyys.etsin sarjaa myös netflixistä mut ei oo olis upeeta katsoa sarja ihan alusta mutta kun nyt edes saataisiin uudet jaksot ,sitä tehdään koko ajan uusia jaksoja ja espanjassa sillä on 3 miljoonaa katsojaa

    • Marynizze

      Minäkin tykkään Alcantaran perheestä ihan mahdottomasti. Ihan kuin tuntisin @n ihmiset/roolihenkilöt oikeasti, ja heitä on kova ikävä aina kun ei tule uusintojakaan. Kiitos tälle ihmiselle joka tiesi kertoa että uudet jaksot alkaisivat syys - lokakuun vaihteessa. Aina kun katson Alcantara perhettä minua ei saa häiritä mikään, ei mikään! Yhtään lausetta ei saa jäädä näkemättä ja kokematta. Onneksi tallennus on keksitty, ettei vain mitään mene ohi.

    • dios

      Jos osaat espanjaa ,se näkyy netin kautta,rtve.es,programas,series,ja valitse Alcantaran perhe,tosin Espanjassa se on ihan eri ajassa jo kun meillä.

    • Toivotonta48

      En oikein usko, että alkaa. Grand hotellin jälkeen alkaa 20-osainen sarja, nimeä en muista, ellei se tule johonkin muuhun kellon aikaan. Maanantaista keskiviikkoon se kuitenkin tulee. Toivottavasti Franco alkaa sen jälkeen, mutta epäilyttää.

    • Toivotonta48

      No joo, sain Yleltä vastauksen, että Alcantaran perhe alkaa 3.10. En saanut vastausta, minä päivinä se tulee, koska se uusi sarja tulee joinain päivinä, mutta tulee Francon jälkeen vaikka kerran viikossa, pääasia, että alkaa.

    • Alcantara2

      Alcantaran perhettä pääsee katsomaan aina 3.10 alkaen joka maanantai. Samat jaksot uusitaan sitten sunnuntaisin eli ekan jakson uusinta on su 9.10.

    • Santarita

      Pakko kertoa tämä juttu. Olemme mieheni kanssa intohimoisia Alcantaran perheen faneja. Pari vuotta sitten olimme käymässä Bilbaossa. Kävelimme vanhan kaupungin kujilla ja yhtäkkiä mieheni sanoi " Kato! Migelon!!" Minä siihen että joo nii varmaan, ja oletin että mieheni oli nähnyt jokin ukkelin, joka näyttää samalta kuin Miguel Alcantara, mutta eikös mitä, siellä se Miguelia näyttelevä näyttelijä puhui puhelimeen kurkku suorana juuri niinkuin roolihahmonsa. Vähänkö meni spasmat sekaisin kun nähtiin se pappa livenä. 😀

      • chicasa

        Wau. Kiitos hauskasta tarinasta!


    • chicasa

      Alcantaran on taas helmikuussa 2017 jäänyt tauolle!! Uusia jaksoja tulee vasta ensi vuonna 2018... Kuinka taas jaksaa odottaa!!

    • Soppax

      Katson Espanjan TV:n sivuilta jaksot. Ei oo käännetty mutta tänään viimeksi katsoin eilisen Espanjassa näytetyn jakson. Vähän kai olen ajantasalla!! :-)

    • Hincha

      Francon jälkeen -sarja näkyy jälleen Yle Teemalla! Hieno yllätys: Inés Alcántarana näyttelee se "oikea Iines" eli Irene Visedo! Pilar Punzano tuurasi Irene Visedoa tuotantokaudet 12 - 16. Jos ensimmäinen 2.9.2017 näytetty jakso jäi näkemättä, sen voi katsoa uusintana samalla viikolla ja Yle Areenan verkkosivuilla. San Genaroon tullutta erästä uutta tyyppiä näyttelee Serranon perheen Diegona koheltanut Antonio Resines

    • Anonyymi

      francon jälkeen jää 9.6 alkaen tauolle mitä tilalle

    • Anonyymi

      Francon jälkeen-sarjan kausi 21 on viimeisin, juuri par aikaa Ylellä esitettävänä ja nähtävänä jo kokonaisuudessaan Yle Areenassa. Kausi sisältää hengästyttävän määrän tapahtumia, traagisia juttuja. Toiseksi viimeisimmässä osassa perheen pään Antonion elämä päättyy v.2021 yli 90-vuotiaana koskettavalla tavalla, lapsuutensa maapaikassa viinitarhassaan, istuessaan tuolissa. Paikalla liitelee ennen kuolemaa haukka, ja talossa lastensa kanssa oleva vaimo Mercedes tajuaa samalla hetkellä miehensä poismenon, menee ikkunan luo ja näkee haukan taivaalla. Taustalla soi espanjalainen todella koskettava hidas biisi. Kyyneleet valui miehenäkin silmistäni kun katsoin tuon. Kaikkeen sitä 20 vuoden aikana ehti sisäistyä ja samaistuakin.

      • Anonyymi

        Mercedes katsoo ikkunasta ulos, nojaa lasiin, näkee haukan taivaalla ja toteaa että "älä mene kauas rakkaani". Hetkeä ennen Antonio juttelee yht äkkiä viiniviljelmän luo tupsahtaneen naapurin pikkupojan kanssa antaen viininviljelyneuvoja, ja yht äkkiä hänen pää kallistuu istuessaan sivuun, kädessä ollut viinirypäleterttu tipahtaa maahan ja Antonion käsi valahtaa alas. Se oli hänen poislähtö, rakastamassaan paikassa. Pikkupoika menee hämilleen ja juoksee pois. Taivaalla liitelee lintu, ja taustalla soi äärimmäisen haikea espanjalainen juuri tilanteeseen täydellisesti sopiva laulu. Kyllä itketti seuraavana yönäkin, ei meninannut uni tulla, aivan kuin oma isä tai muu läheinen olisi kuollut. Huono tai edes keskitasoinen sarja/elokuva ei tuohon pysty, vaan ainoastaan tämän sarjan tapainen äärimmäisen laadukas ja taidolla tehty.

        Hyvästi, Antonio Alcantara! Vuela libre! (Lennä vapaana)


    • Anonyymi

      Väitän että paras tv-sarja kaikista! Huippulaatua, ällistyttävä 20-vuotinen filmitaideteos. Perheenjäsenet ikääntyivät sarjan mukana, vuodet vierivät. Niin käy meille kaikille.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      354
      4041
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1759
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1530
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1497
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1338
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1315
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1312
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      199
      1282
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1187
    Aihe