Naapuri aloitti valittamisen..

naapurieitykkää

Vasta kun muutin kumppanini luo asumaan. Kyseessä siis kumppanin naapuri. Noin puoli vuotta sitten tähän muutin ja nyt alkanut häiritä asiat, jotka ei ole neljään vuoteen häirinnyt.. Mm. Musiikin/radion kuuntelu jolloin bassot ollu täysillä. Viime kesästä lähtien kuunnellut(todellisuudessa jo neljä vuotta) ja nyt vasta sanoi. Kun ei kuule television ääniä.
Toinen on sitten että syksystä lähtien yksi koiristamme haukkuu ja ryskänny koko ajan. Tätäkin kuunteli yli kolme kuukautta ennen kuin mainitsi asiasta. Aika pitkä pinna tai sitten on hieman tuulesta temmattu.
Kumminkin molemmat asiat on nyt hoidossa, koira hiljaa ja radiokin pienellä.
Ehkä naapuri seuraavien neljän vuoden päästä on tyytyväinen. Tai sitten ei.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • naapurieitykkää

      Ja asumme kerrostalossa ja kyseessä seinänaapuri. Vain toinen, toisella puolen ei asu vielä ketään.

    • 258

      Vai niin. Ja ongelma on siis se, että naapuri on yrittänyt kestää möykkäämistä, mutta kun kuppi on lopulta mennyt nurin, on hän rohkaistunut kertomaan, miten häiritsevää elämää vietätte? Säälin naapurianne.

    • naapurieitykkääa

      Voi kai sen noinkin nähdä. Mutta kun on monesti sanottu että sanoo heti, jos on jokin mikä häiritsee niin miksi ei sitten voi sanoa sillä emmehän me aina tiedä jos vaikka koirat haukkuisi koko ajan, (joskaan nyt eivät ole pitkään aikaan haukkuneet, asia on hoidettu) sillä olemme töissä käyviä ihmisiä. Ja toisekseen, olemme myös paljon reissussa koirien kanssa tai koirat on hoidossa. Me kyllä sanomme jos on sanottavaa. Saapa nähdä kun olemme saamassa vauvan että miten käy sitten sen kanssa, jos vauva itkee.

      • älätuotamelua

        "Sanoo heti jos jokin asia häiritsee". Eikö se riitä, että sanoo kerran, että melu häiritsee. Mielestäni kerrasta pitää ymmärtää lopettaa kaikkinainen melu. Jos vauvalla on jotain vaikeuksia, niin se voi itkeä, mutta vauvat eivät yleensä itkeskele. Vauvoja ei saa itkettää. Vauva on otettava syliin ja hellittävä, jos itkee. Älä missään tapauksessa itketä vauvaasi, jos suinkin tyyntyy sylissä.


    • PISTE

      "bassot ollu täysillä"
      "yksi koiristamme haukkuu ja ryskänny koko ajan"

      Myönnät, että olet tahallisesti aiheuttanut melua. Basson jumputus kuuluu helvetin pitkälle. Koiran käytökseen en voi ottaa paljoa kantaa mutta todennäköisesti syy on omistajissa.

      Hienoa, että naapuri viimeinkin hermostui lopullisesti ja laittoi teidät ojennukseen. Itse olisin soittanut poliisille jo aikoja sitten koska vaikutat sellaiselta lökäpöksy-joumäniltä joka ei ota toisia huomioon vaan heti kun saa kritiikkiä (aiheesta) niin alat uhoamaan ja vittuilemaan. Sun kaltaisille idiooteille on yleensä ihan turha alkaa puhumaan järkeä. PISTE.

      • aloittajaaa

        Hmm, tosi kypsää käytöstä haukkua tuntemattomia. Antaa tosi fiksun kuvan.. Kannattaa myös lukea aloitus kunnoll, naapuri oli sitä mieltä että koiramme haukkuu ja ryskää koko ajan kolmen kuukauden aikana. Ja vaikka basso olisi täysillä, mutta muu radioääni pienemmällä, ei se basso sieltä tunge niin vain läpi.

        En yritä puolustella vaan ihmettelen suuresti miksi ei ole yksinkertaisesti voinut tulla sanomaan kertaakaan että on liian kovalla äänet sillä kumppanini on usein kysellyt onko liikaa ääntä, ja sanonut että tulla sanomaan heti jos häiritsee. Niin meillekin on sanottu, että jos on jotain mikä häiritsee niin sanoa heti. Eikö se ole ihan kohteliasta jo yleisen viihtyvyyden nimissä. Kai tässä vikaa löytyy naapurinkin puolelta. Kaiken lisäksi, emme tahallamme melua vaan hyvin pitkälti vahingossa on radio usein unohtunut liian kovalle eikä läheskään joka päivä. Tuo koira asia sitten. Kuten sanoin, olemme työssäkäyviä ihmisiä, emme mitään lökäpöksy "ihansama" ihmisiä. Emme tiedä mitä koirat keksii kun olemme poissa. En voi uskoa, että kukaan olisi niin saamaton ettei voi heti kertoa mistä kenkä puristaa vaan odottaa ja odottaa ja odottaa kunnes lopulta sanoo. Ei käy järkeen ja siksi se kuulostaa tuulesta temmatulta.


      • eikoiriamekkaloimaan

        No nyt sinulle sanottu. Usko kerralla. Mekkaloivat koirat eivät sovi kerrostaloon. Vie ne eläinlääkärille ja pyydä apua.


    • vieras1

      Muutetaan sääntöjä kotirauhan puolesta

      Te, jotka olette väsyneet siihen, että teiltä riistetään mahdollisuus kotonanne levätä töiden jälkeen, nukkua, palautua sairaudesta, tehdä keskittymistä vaativaa puuhaa tai mitä tahansa muuta, mikä vaatii rauhaa ja hiljaisuutta, allekirjoittakaa!

      NAAPUREIDEN HÄIRINTÄÄ VASTAAN - Adressit.com http://www.adressit.com/naapureiden_hairintaa_vastaan

      Pankaamme lopun sille, että muista piittaamattomat, toisia kunnioittamattomat ihmiset, jotka eivät osaa elää yhteisössä ja kunnioittaa muiden oikeutta rauhaan päättävät puolestamme, mitä pystymme ja mitä emme pysty tekemään OMASSA KODISSAMME. He riistävät meiltä hermot ja terveyden ja meidän pitäisi kärsiä hiljaa, koska kiinteistöt eivät halua ylimääräistä vaivaa, vaikka asumisviihtyvyyden takaaminen kuuluu heidän työhönsä!

    • YmmärränHyvin

      Ehkä naapuri ei vaan ole saanut hetkeen tai totta, ehkei pidä siitä että muutitte yhteen. Mutta kumma kun ei ole tullut sanomaan aiemmin vaikka on sovittu että saa sanoa jos jokin häiritsee. Sellaiset ihmiset ovat raivostuttavia, hyviä tyyppejä muuten mutta supermulkkuja sille päälle sattuessa. Ei auta kuin tehdä niin kuin naapuri tahtoo. Katsokaa ja seuratkaa mistä seuraavaksi valittaa. Voihan valittaa valittamisen ilosta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      274
      2903
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1526
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1250
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1187
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1180
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      22
      1058
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe