Ilmainen deittisivusto?

deittisex

Mikä ois ilmainen deittisivusto. Kaikki ollut maksullisia kun tehnyt nickin ja sen jälkeen ei voi hakea ihmisiä ellei maksa.

22

5088

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Netin_kätköistä

      Suomi24 toimi aiemmin ihan kohtuu hyvin, mutta nyt tuo 5viestiä/päivässä rajoitus on kyllä heikentänyt palvelua huomattavasti sillä et saa enää edes tavismiehienä asiallisiinkaan pitkiin viesteihin mitään vastausta sillä naiset voivat päivässä vastata vain 5 kiinnostavimman miehen viesteihin.

      Happypancake taas on muuten ihan hyvä, mutta naisia melko vähän mutta ehkä muutaman vuoden kuluttua jo ihan varteenotettava ilmainen vaihtoehto suomi24:lle.

      Iskurista ja seksitreffit.fi löytyy lähinnä vain feikkejä ja maksullisia naisia, joten ei sinkkumiehelle kovinkaan hyviä paikkoja. Naiselle nuo sivut voivat ehkä toimiakin, jos vain jaksavat törkyviesteistä ne sopivat tapaukset seuloa.

      Kotisaman deitti, mutta vain uskovaisille (kristityt).

      • Juu, tänään vastasin yhdelle naiselle, sitten tuli ilmoitus....tämän käyttäjän päivittäiset viestit on jo käytetty, osta hänelle treffit plussaa niin hän voi vastata sinulle. Tziisus sentään mikä vitsi, en niin varmana osta, en edes itelleni


      • määvaan

        Ai sieltä tulee tuollainen ilmoitus...hyvä tietää, oon harmitellu sitä ettei toinen pidä epäkohteliaana kun ei vastaa.
        Tosin mulla lukee profiilissakin että vastaan lähellä kriteereitä oleville heti kun pystyn...joskus oli maili osoite siellä, mutta se profiili jäädytetään heti kun ylläpitö keksii sen :-(
        Ihan typerä palsta nykyisin!


    • edate_fi

      Hei!

      Ilmaisia deittipalstoja on netti pullollaan, mutta merkitseekö palvelun laatu tai ominaisuudet mitään? Mikä sinun mielestäsi pitäisi olla ilmaista ja mistä olisit valmis maksamaan?

      Edate.fi -palveluun on satsattu aika paljon aikaa ja rahaa...ja satsataan edelleen, jotta saamme siitä mahdollisimman käyttäjäystävällisen ja ominaisuuksiltaan sellaisen, jota käyttäjät toivovat. Lähestulkoon kaikki ominaisuudet on nyt toteutettu käyttäjien toiveista ja toiveita toteutetaan edelleen.

      Siksi kysynkin: minkälainen deittipalvelu voi olla, jos se on ilmainen? Mistä ilmainen deittipalvelu saa rahat järjestelmän ylläpitoon ja kehitykseen? Voisimme julkaista palvelumme heti ilmaisena, jos vaan joku antaa vinkin, mistä maksaa teknisen alustan kustannukset, ylläpitokustannukset, kehityskustannukset ja henkilöstön palkkakustannukset :) Älkää vaan ehdottako mainostuloja, sillä hyvän palvelun kustannuksia niillä tuloilla ei mitenkään makseta.

      Jos siis haluaa edes jonkinlaista palvelulaatua, palvelusta kannattaa maksaa. Meillä kuukausimaksu on n. 6€/kk (8$). Käy siis lähes jokaisen pussille.

      Meillä on kampanja käynnissä maaliskuun loppuun saakka: jokainen uusi käyttäjä saa 30 päivän ilmaisen VIP-jäsenyyden. Tuolla VIP-jäsenyydellä saa siis vapaasti käyttää palvelua rajattomasti.

      Ominaisuuksina palvelussa mm:
      - krediitit: voit kerätä krediittejä ja käyttää kertyneillä krediiteillä palvelua. Krediittejä kertyy esim. päivittäisistä kirjautumisista, valokuvien lataamisesta palveluun ja erilaisista toiminnoista. Krediittejä kulutat, kun lähetät viestejä, flirttejä tai lahjoja. Saldon näet omalta "Etusivulta".
      - yhteinen ja oma "seinä"
      - ns. matchmaking
      - kaveripyynnöt
      - googlemaps, jossa profiilit
      - flirtit ja virtuaalilahjat
      - videoiden jako
      - kuva-albumit
      - valokuvien äänestys ja kommentointi
      - yksityisyysasetukset (jos haluaa rajata oman profiilin näkyvyyttä)
      - chat webille ja mobiilille
      - yleinen chat/chathuoneet
      - erillisen iOS/Android chat appsin voi hakea Google Play-kaupasta/iTunesta
      - pelejä, joita voi pelata yksikseen/deittikaverin kanssa
      - keskustelun kääntäminen omalle kielelle
      - koko sivuston kääntäminen omalle kielelle
      - integraatio Facebookiin
      - keskustelupalsta/foorumi
      - blogit (voi kirjottaa halutessaan blogeja)

      Tulossa:
      - videochat
      - Facebook/edate.fi -chat integraatio (toimii edaten chatilla, josta voi erottaa Facebook -chatin)
      - Gtalk/edate.fi -chat (samanlainen toiminnallisuus, kuin edellä)
      - muita pienempiä omainaisuuksia, joita käyttäjät ovat toivoneet

      Tervetuloa tutustumaan! http://edate.fi

      terveisin edate.fi

      • asdef

        Muuten hyvä, Mutta
        - haku toiminne on surkea, ei muista edellisiä hakuja
        - ja se tärkein eli ihmiset puuttuu.


    • ForeignDating

      Ilmaisille sivustoille tuppaa kasaantumaan kaikenlaisia onnenonkijoita ja vilpillisillä ajatuksilla olevaa porukkaa. Maksullisuus tuo laatua ja luotettavuutta. Kyllä se o ihan ok vähän maksaa. Tietysti kohtuus kaikessa.
      http://www.foreigndating.fi/women-searching-men/

      • edate_mainostaa

        Ihan yhtä heikko tarjonta maksullisissa ellei jopa vielä hiljasempaa kun ilmasilla palstoilla. Pelkkää rahastusta ja epätoivosten hölmöläisten huijausta kaikki maksulliset deitit. Ja miksi ihmeessä maksaa siitä minkä saa vaikka miten monesta paikkaa ilmasekskin? Seuran saanti ja palstan tehokkuus riippuu jostain ihan muusta kun miljoonista mutkikkaista hienouksista, joita monetkaan ei jaksa edes käyttää. Esim. iskurin suosio on juuri sen yksinkertasuudessa ja helppokäyttösyydessä. Yhteydenottajien ei tarvi edes rekisteröityä sitä varten.Tietenkin tulee kaikenlaisia vastauksia joista on seulottava ne oikeesti potentiaaliset, mutta seuraa riittää! Muut palstat onkin sitten joko täysin kuolleita (suurin osa) tai viestejä tulee keskimäärin pari viikossa (kuten esim. S24).. Ja niitä vilpillisiä onnenonkijoita on aivan taatusti ihan joka palstalla!


      • edate_mainostaa kirjoitti:

        Ihan yhtä heikko tarjonta maksullisissa ellei jopa vielä hiljasempaa kun ilmasilla palstoilla. Pelkkää rahastusta ja epätoivosten hölmöläisten huijausta kaikki maksulliset deitit. Ja miksi ihmeessä maksaa siitä minkä saa vaikka miten monesta paikkaa ilmasekskin? Seuran saanti ja palstan tehokkuus riippuu jostain ihan muusta kun miljoonista mutkikkaista hienouksista, joita monetkaan ei jaksa edes käyttää. Esim. iskurin suosio on juuri sen yksinkertasuudessa ja helppokäyttösyydessä. Yhteydenottajien ei tarvi edes rekisteröityä sitä varten.Tietenkin tulee kaikenlaisia vastauksia joista on seulottava ne oikeesti potentiaaliset, mutta seuraa riittää! Muut palstat onkin sitten joko täysin kuolleita (suurin osa) tai viestejä tulee keskimäärin pari viikossa (kuten esim. S24).. Ja niitä vilpillisiä onnenonkijoita on aivan taatusti ihan joka palstalla!

        Iskuri taitaakin pelata ihan eri luokassa ;) Ei ole ns. deittipalsta, vaan seurapalsta seksin hakuun. Kaksi eri asiaa. Meidän deittipalsta on siis deittipalsta, jossa voi rauhassa tutustua ihmisiin ja löytää vaikka kenties ihan ystäviä. Anonyymiys on tärkeää. Deittipalstamme on kansainvälinen. Tuossa kai ne erot ovat.

        Jos siis haluaa etsiä pelkkää seksiseuraa, niin niille on omat paikkansa :) Edate.fi ei ole keskittynyt pelkästään siihen tarjontaan.


      • kattavapalsta

        Kyllä siellä iskurissakin on luokituksena myös "tositarkoituksella" ja niitä pelkän seksin hakijoita nyt on jokaisella palstalla, vaikka muuta väittäis.. Ja vaikka alunperin tutustuiskin lähinnä seksimielessä, niin sellasistakin voi kehittyä vaikka mitä.

        "voi rauhassa tutustua ihmisiin ja löytää vaikka kenties ihan ystäviä."

        Kokemus on opettanu että mahdollisimman pian sitä tutustumista kannattaa jatkaa ihan naamatusten, ja tätä ennen perustiedot voi vaihtaa sähköpostillakin. Yhteensopivuuden ym. kiinnostavuuden kannalta on samantekevää mitä kautta yhteydenpito on alkanu.
        Iskuri ja muut ilmaiset pelaa tosiaan eri luokassa, kun seuransaamiseen ei ole tarvinnu käyttää rahaa senttiäkään.


      • slndiwxbsiughs

        Olen kokeillut iskuria pariin otteeseen ...kun en kerrasta uskonut :-) eiku itseasiassa kolmesti!
        Kyllä ne miehet ihan tositarkoituksella seksiä siellä etsivät...
        muutaman ihan mukavan miehen sieltä löysin
        Ilmoitus oli esillä vajaan vuorokauden ja kun niiden n 30 vastauksen joukosta sai karsittua "pahimmat" pois niin muutama ihan asiallinen treffikumppani löytyi...


    • Olen täysin samaa mieltä kanssasi ForeignDating!

    • käykattoo

      Ehdottomasti paras ILMAINEN deittisivusto on plenty of fish eli POF. Kotimaisia profiileja vain on kovin vähän....harmi. jatkuvasti 500 000 online eli suurempi kuin muut deittisivustot yhteensä.

    • hakee

      muutamia ilmaisia palstoja selannut niin suurin osa hakee parisuhdetta. onko näissä ilmaisissa palstaa jossa olisi myös seikkailu seuraa etsiville.

      • pikkusormifi

        Tuntuu, että pikkusormi.fi on juuri seikkailijoille, sillä meikä parisuhteen etsijänä ei ole vielä löytänyt hakukriteereilläni enempää kuin kaksi kohdetta.


    • hehehehevv

      Paras treffipalsta on se jossa on eniten kohderyhmän käyttäjiä. Tämän takia ei kiinnosta paskaakaan maksaa jostain mäts komeista kun sieltä löytyy paikallisia naisia se 2kpl.

    • MISSÄ1234

      "Juu, tänään vastasin yhdelle naiselle, sitten tuli ilmoitus....tämän käyttäjän päivittäiset viestit on jo käytetty, osta hänelle treffit plussaa niin hän voi vastata sinulle. Tziisus sentään mikä vitsi, en niin varmana osta, en edes itelleni"

      MISSÄ TREFFIPALSTALLA TAPAHTUU TUOLLAISTA? NIIN TIEDÄN ETTEN MENE SINNE.

      • Löytyy tuosta sivun yläreunasta


      • MISSÄ1234
        pujottelija kirjoitti:

        Löytyy tuosta sivun yläreunasta

        MIKÄ NIISTÄ? EKA VASTAUKSESSA OLI VIISI ERI TREFFIPALSTAA.


      • kkkkk66666

        Tarkoittanee suomi24 treffejä


      • MISSÄ1234
        kkkkk66666 kirjoitti:

        Tarkoittanee suomi24 treffejä

        KIITTI!


    • juuuujuuuu

      Ei jaksa nettideittailla, ostan panon jos tarvii.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5056
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1462
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe