Haluaisin matkata omalla autolla viipuriin

VIIPURIIN

En ole koskaan ennen ollut venäjällä enkä ole koskaan missään tarvinnut viisumia vielä. Mitä viisumi maksaa ja mistä sen saa? Mitä ostoksia/nähtävyyksiä suosittelette viipurista jossa vietän ehkä 2 päivää. Onko suomalaiset autot rikoksen kohteina venäjällä? Mikä olisi hyvä hotelli viipurissa ja niin että auton saisi jonkinlaiseen suojaan siellä? En sitä ettäkö autoni olisi jotenkin arvokas, päin vastoin se on halpa ja ruosteinen, mutta pointtini on se että en kuitenkaan halua siellä menettää edes vähäistäkään omaisuuttani.

16

178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neuvostoihminen

      Minusta nyt ei ole paras aika matkusta Venäjälle.
      Ihmiset Venäjällä ovat hiukan seonneet propagandasta, ne ovat sodanaikaisissa hysteriassa, kaikki odottavat hyökkäystä Ukrainaan ja sen vapautumista ukrainalaisista fasisteista, niin suomalainen auto, rekisterikilvet, lippu, vieraskieli vaikuttaa heihin samalla kuin punainen rätti härälle, koska Suomi antaa tukea ukrainalaisille fasisteille.
      ei kannattaa härnätä verta nenästä, pysyy vaan kotona, jos on kova halu käydä entisen NL alueelle, ehdottaisin entisen Viron sosialistisen neuvostotasavallan...
      Sama meininki kuin Viipurissa, vähän ehkä köyhempi ja tyhmempi, palvelu työkemppi kuin Viipurin kauppatorilla, muuten on aivan sama..
      Helposti irtoa turpiin jos katsot johonkin vinosti tai alat vittuilla väärälle ihmiselle, yks, kaks, lähtee lompakko takataskusta, autosta lähtee peilit tai tuulilasille tulee pari lommua ja paljon muita mukavia neuvosto huvituksia...
      jos et usko, hyvä matka...

      • Huomennakaan

        Erittäin hieno trolli :D
        Venäjällä kukaan normi kadun tallaaja oo seonnu.. Ukrainan tilannetta ei huomaa missään normaalissa tilanteissa venäjällä.
        Itte käyny tänäkin talvena Pietarissa noin 10x, Viipurissa yli 20x ja yhtään kertaa ei ole ollut ongelmia, kuten ei edellisinäkin vuosina.
        Alla on lueteltu hyvin Viipurin hotellit ja varaukset voi hoitaa hyvin Booging.com kautta.


      • kunmeli

        tämä ihminen ei taida olla koskaan käynyt virossa. tai sitten hän on itse se töykeä öykkäri, heille saa antaakin ansionsa mukaan ja tyhmältä viedä lompakon.
        viipuri ja koko venäjä on ihan turvallista. järjen käyttö aina sallittua.
        kesemmällä mennään ylemmäs karjalaan, kunhan tiet kuivuu.
        fasismista senverran että oikein naurattaa miten tietämättömiä ihmiset ovat. katsokaa netistä mitä on fasismi. sitten ymmärretään että aikamme suurin fasisti on putin.


      • uuimies

        täyttä huuhaata koko kommentti, yhtä turvallista kuin kotosuomessa. kun ei lähde humalassa toikkaroimaan ja sekaannu naisiin niin turvallista.


    • muuantankkimatkailija

      bensaa/dieseliä ja tupakkia.

    • Viipuriin

      Eipä Viipurissa, Sortavalassa tai Pietarissa suhtautuminen matkaajiin ole sen kummemmin muuttunut. Ihan hyvin siellä kohdellaan. Ostoksilla on käyty useaan otteeseen tämän talven aikana, eikä mitään sen ihmeempää ole havaittu.
      Saat viisumin matkatoimistosta. Käyt toimistossa ja haet viisumia, siellä kerrotaan, mitä hakemiseen tarvitsee ja mitä se maksaa. Auton Creen Cardin saat omasta vakuutusyhtiöstäsi ilmaiseksi. Autot eivät ole olleet sen kummemmin rikosten kohteena Viipurissa. Voit pitää auton myös vartioidulla alueella yön yli. Hotelli Druzban vieressä on vartioitu parkki, tai kaksikin. Lähellä on ihan kohtuullinen hotelli Viking.
      Muita ovat esimerkiksi, Vyborg, Victoria, Sampo. Netistä näitä löytää. Usein auto on ollut kadulla yötä, eikä sille ole mitään sattunut. Keskustassa on useita hyviä erikoisliikkeitä ja päivittäistavarakauppoja, Talikkalan torilla kannattaa käydä, myös Pellavakaupassa, lisäksi tavaratalo Karusellissa on paljon tarjontaa.

      Ukrainan tilanteesta on peloteltu jatkuvasti, mutta ei sellaiset asiat ole vaikuttaneet tavallisten ihmisten elämään tai matkailuunkaan. Venäläiset elävät samalla tavalla elämäänsä kuin mekin. Siellä on opittu vieraisiin kieliin ja ulkomaalaisiin, ei sellaiset asiat vaikuta sen kummemmin.
      Kevät on tuloillaan ja autoilukin hieman helpottuu, kun ei ole lumesta haittaa. Aiemmin talvella Viipurin kadut olivat paikoin jääpolanteella, ja ajaminen oli hankalaa. Nyt varmaan jäät ovat jo sulaneet.

    • Torf

      Eilen tuli takaisin. Asuntoremonttia ja normiostoksilla.Mukana tuli alkoholitonta olutta (Baltika-0) joka minusta parasta sarjassaan,virpojille (ja itselle) kauppahallista konvehteja,pari pashaa ja muuta elintarviketta;ei hinnan vaan erillaisen maun vuoksi. Auton voi jättää mihin vaan päiväsaikaan kunhan ei jätä mitään arvokasta näkyville-ihan kuten Suomessa,Minun kotteron arvo ehkä noin 20k€.Rautakaupoissa paikalliset tuotteet edullisia.

    • ekaK

      Ei venäjällä matkailu ole sen kummempaa kuin aikaiseminkaan oli ukrainan tilanne mikä tahansa. Eikä kukaan täysjärkinen suomalaisturisti mene venäjälle jauhamaan mitään politiikkaa ukrainasta eikä muustakaan,idiootit on asia erikseen. Rupla on viimeisen kuukauden aikana vahvistunut prosentteina aika paljon ,samoin olen huomannut venäjällä monien tuotteiden kallistuneen aika lailla. Ostettavaa silti löytyy kun etsii muutakin kuin ne tavanomaiset.

    • pyöreätorni

      Juu, unohda tuo eka asiaton kommentti! Viipurissa on kiva viettää esim. viikonloppu! Varaa Victoriahotellista huone suoraan - ibc-victoria.com - yön hinta kahden hengen huoneessa 70-80 euroa. Hotellin voit maksaa myös vasta paikan päällä! Autolle maksuton parkkipaikka hotellin sisäpihalla. Hotellin seittämännestä kerroksesta löytyy tasokas ja laadukas ravintola! Kaupunkista löytyy myös monia muita hyviä ja maistuvia ravintoloita, cafeita. Tämmösillä römppäkeleillä kannattaa paikasta toiseen liikkkua edullisilla takseilla - sadalla ruplalla ajat paikkaan kuin paikkaan kaupunkialueella, poikkea vaikkapa edullisilla ostoksilla kauppakeskus Karusellissa! Ja nyt kun eurolla vielä saat ruplia ihan kivasti ota siis suunnaksi vanha ja turvallinen Viipuri, jossa voit syödä, juoda ja juhlia iloisesti ja edullisesti!!

      • Näköala_baari

        Onko Victoriassa ylhäällä näköalaravintola? Korkeasta rakennuksesta näkisi kohtalaisen kauas. Pietarissa useaan ravintolaan on rakennettu baari "katolle". Esimerkiksi "Azimut" hotellissa on tällainen aivan ylimpänä.
        Kävin nopsaan Victoriassa, mutta ei tullut asia mieleen.


      • balkon

        Kyllä - ravintolasta pääset terassille ihailemaan upiata Viipuria. Toivotaan vain, että jo pääsiäisenä olisi kivaa keliä ja terassi auki.


    • inkeritär

      Näkemisen ja kokemisen arvoisia paikkoja Viipurissa on tietysti Viipurin linna, Eremitaasin filiaali, Pyöreä torni, Kellotorni, Monrepoo ja monet, monet muut mukavat paikat...

      • neuvostoihminen

        Paras Viipurin nähtävyys - Linja-auto aseman vessat.. En tiedä onko ne korjattu jo, silloin kun kävin siellä oli vain reiät lattiassa tuoksu ja näkö oli niin mukava ett väkisin pidättelin oksennusta.
        Kutsuin heti pojat paikalle, ne ei suostuneet tulla 10m lähemmäksi!!
        Mä sanoin... ettekö tykkää ? Kuvitelkaa, pojat, kun minä näitä vessoja jynssännyt hammasharjalla ..
        tämä on Venäjä, pojat, ja täällä elämä on erilainen...
        Nuorimpi poika tämän jälkeen ei koskaan käynyt Venäjällä.
        Ja tämän takia minä rakastan Suomea koko sydämellä, koska ei koskaan tarvinnut jynssätä vessat hammasharjalla.


      • zolota

        Maailma muuttuu eskoseni - jopa Venäjällä, jossa nyt monien hotellien vessojen hanatkin kiltävää kultaa! Kiva olis niitä vähän harjaa kovemmalla hangata!!


    • VIIPURIIN

      Onko se joku valkoinen torniravintola vielä auki viipurissa? Voisitteko sitä esim suositella?

      • marttina

        Kyllähän Pyöreän tornin ravintola toimii ja voi hyvin. Ruoka ja juomat hyviä eikä edes hinnalla pilattuja. Historiallinen miljöö.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1451
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1281
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1245
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1185
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1073
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1053
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1042
    Aihe