matka edessä

Vieläkö on khao lakkiin muita menijöitä tälle keväälle?

Oma matka häämöttää kk päästä.

3

74

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuli käytyä, ja taas vahvistui käsitys siitä kuinka erilaiselta khao lak tuntuu eri aikoina. Toukokuussa monilla thaimaalaisilla on lomaa, ja se näkyi myös hotelleissa.

      Ensimmäisiksi öiksi olin varannut huoneen The Leaf Oceanside Resortista. Ennen ollut nimeltään countryside tms. Huoneen halpahinta (1008 thb/ yö, aamiaisella) ja hotellin historia loivat mielikuvan ettei kovin hääppöistä ole odotettavissa. Etenkin kun hotelli on kävelymatkan päässä keskustasta, 100m rantaan.

      Hotelli oli kuitenkin positiivinen yllätys. Kaikki perusasiat olivat kunnossa. Huone oli viihtyisä, reilun kokoinen, hyvässä kunnossa, ja äärimmäisen hyvin siivottu. Näyttikin pomo kiertävän perässä tarkastamassa siivotut huoneet. Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelunhaluista. Hotellialuekin oli viihtyisä puutarha. Altaat olivat siistit. Aamiainen oli perinteinen thairesort aamiainen joten kaikinpuolin riittävä. Ainut miinus oli etteti kahvi ollut kovin kuumaa, ja joskus aamiaisella joutui *nongnong * kutsumaan. Netti aulassa oli ilmainen kuten myös wlanverkko joka myös toimi hyvin. Varmaankin menen joskus ko hotelliin uudestaankin. Etenkin ensietappi hotelliksi oikein hyvä.

      Pyyhkeitä ei varauksenmerkiksi näkynyt altaalla ensimmäisenpäivän jälkeen. uimassakin kävi lähinnä yksi thaiperhe mun lisäkseni. heilläkin näytti olevan hauskaa, muttei mitään riehumisia, eikä tarpeetonta huutoa.

      Hotellin tunnelma varmaan ihan erilainen sesonkiaikaan.

      Tiesin hotellin lähellä olevan pienen kaupan suwan palm hotellin yhteydessä. No kauppa oli kiinni, mutta pistäydyin sitten siinä vieressä ottamassa hieronnan. Palm thong massage tms. Että jollain ihmisellä voi olla enkelin kädet. Sanottakoon ettei mitään sopimatonta hierottu. Eikä sellaista ehdotettukaan. Mutta löysi kyllä jokaisen kipeän kohdan kauheasti etsimättä. Muutenkin hieronta oli positiivinen kokemus. siellä soi hiljainen thai instrumenttaali musiikki, ilmastoitu huone, ja ennen kaikkea hierojat eivät kälättäneet keskenään kokoajan. Tulikin käytyä jokseenkin jokapäivä, ja varmasti menen uudestaankin.

      Terveisiä vaan suomesta, jos joku poikkeaa

    • Leafistä sitten bang niang rannalle sudalaan. Sudala varmasti aikoinaan ollut hienokin hotelli, mutta nyt kyllä kaipaisi kipeästi remonttia.
      Ne lohkareiden roudaus rannalle kyllä tehnyt hallaa koko bang niang alueelle.
      Hyvää sudalassa oli aamiaisen syöntipaikka, ihan meren äärellä. Myös se että ammeessa ollessa pystyi katsomaan telkkaria.
      Niin wifi kuin asiakastietokoneetkin olivat maksullisia. Asiakaspalvelu oli vähän huolimatonta muutenkin.
      Ikinä thaimaassa en ole saanut niin kelvotonta hierontakokemusta kuin sudalassa sain.
      Ensin hieroi nuorempi hieroja. Hän kyllä yritti hieroa ihan tosissaan, mutta taitoa vain ei ollut. Kesken hieronnan vaihtui vanhempi nainen hieromaan, joka käski nuorempaa alkaa laittamaan paikkaa kiinni. Ylävartalon hierontaan vanhempi nainen käytti korkeintaan 5min, hirveästi hosuen, eikä edes yrittänyt hieroa kunnolla. Tunnista maksoin, ja ensimmäisen kerran jäi selvästi alle thaimaassa.

      Hotellia on kovasti kehuttu tälläkin saitilla, mutta minulle se oli kyl pettymys.

    • Kuten niin monasti aijemminkin, loppuloma tuli sitten vietettyä eteläisellä khao lak beachillä. Brizasta löyty huone alle kolmen kympin. Asuin ns. vanhalla puolella, joka lähempänä rantaa. Briza on mielestäni ihan jees hotelli. Kaikki mitä hyvältä hotellilta odotan löytyy kyl brizastakin. Henkilökunta on ystävällistä, ja avuliasta. Joskin hieman etäisiä.
      Huoneessa oli pientä kulumaa, mutta mielestäni ihan viihtyisä. Huoneesta löytyy kaikki tarpeellinen, ja lisää saa kysymällä. Uusi puolihan olisi ollutkin vain parivuotta vanha.
      Aamiainen oli monipuolinen ja hieman laajempi kuin ihan perus thaihotellissa. tuoremehuja mm. oli 4 erilaista tarjolla. Guava mehu oli erityisen hyvää. Guava= farang :). Myös juustoa oli aamiaisella, mitä ei Sudalasta löytynyt. Aikaisin aamulla kun meni aamiaiselle ei muita farangeja näkynyt. Voin mennä uudestaankin, jos hinta on kohillaan. Mutta...

      Vielä kerran vaihdoin hotellia diamondiin, joka on viereinen hotelli.
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/9466025
      Heti tuntui kuin olisi tullut kotiin. Se on vain se tunne kun kaikki palaset on oikeassa asennossa. Se alkaa heti respasta. Tervehditään kuin vanhaa ystävää, ensin vaihtaen kuulumiset, juoman (mehun) kanssa. Sitten vasta kysellään passin ja varauksen perään.
      Hotellissa lienee kymmenkunta asukasta ollut kaikenkaikkiaan. Normaalin buffet aamiaisen sijaan aamiaisen joutui tilaamaan. Antoivat sellaisen laminoidun aamiaslistan josta olisi voinut valita kolmesta erilaisesta aamiaisesta mieluisimman.
      Mutta kun tiesin mitä aamiasella halusin syödä, niin tilasin suoraan, mitä halusin. Toivat sitten hieman ylimääräistäkin lisäksi. paahtoleipää (kanom pan bin) tilatessa tuli sitten lisäksi kroisantteja ja sämpylöitä, ja viinereitä lisäksi. kroisantille, ei tarjoilijakaan keksinyt thaikielistä nimeä, sanoivat sitä vain leiväksi (Kanom pan).

      Uima-altaassa en muita nähnyt. Allas putsattiin jokapäivä, vaikkei asukkaita paljon ollutkaan. Sudalassa kyllä altaan pohjalla oli hieman hiekkaa. Ei niin että se olisi kovasti häirinnyt, mut sen huomasi. Muissa hotelleissa altaat oli kyllä puhtaat, ja putsattiin jokapäivä.

      Huone on mielestäni hieman isompi kuin brizassa. Kylppäri on viihtyisämpi, ja tyylikkäämpikin. Suurin ero mielestni brizaan kuitenkin oli se etten ollut aina söör :) Ja henkilökunta on vieläkin ystävällisempää, ja iloisempaa kuin brizassa. Brizassa kyllä netti toimi paremmin, etenkin tietokoneella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1709
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1634
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1478
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1472
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      16
      1325
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      87
      1304
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe