Kansanedustaja Pentti Oinonen on mies paikallaan

tsg

https://www.suomenuutiset.fi/sipila-kerasi-paskalain-turvin-kymmenia-miljoonia-oinonen-korvaa-aiheuttamasi-vahingot/

Pakko piirtää nro. 13 jo ennakkoäänestyksessä siihen vaalilippuun. On hyvä että olemassa joku joku ahdistelee noita rötösherrojakin. Onkohan hän muuten Halla-ahon linjoilla maahanmuutossa? Ilmeisesti on jos kerran Halla-aho on tehnyt persujen maahanmuutto-ohjelman.

83

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tällaisi älyköitä me juuri tarvitaan. Samaa sakkia kuin jenkkien redneck sisäsiittoiset vuriston mutantit. Kyllä olen ylpeä siitä, että en pian enää ole suomalialainen.

      • kähkähmijä

        Tuet siis kähmintää ja rötösherroilua?


      • kähkähmijä kirjoitti:

        Tuet siis kähmintää ja rötösherroilua?

        En helevissä, olen sitä mieltä että puolueet pitää lakkauttaa lailla, koska ne ovat puolueellisia. Samalla puoluetuki häviää kuin pieru saharaan.

        Edelleen olen sitä mieltä, että kansanedustuslaitos tulee valita satunnaisesti sellaisesta populaatiosta, jolla ei ole uskonnollisia kytkentöjä, rikollista taustaa ja ehdokkaalla tulee olla vähintään lukiotasoinen koulutus.

        Satunnaisesti joukkoon voi osua Oinosen tapainen idioottikin, mutta 1/200 ei haittaa mitään. Saahan Oinosen kommenteista erittäin hyvät naurut.


      • Halla-soini
        kähkähmijä kirjoitti:

        Tuet siis kähmintää ja rötösherroilua?

        Emme kannata persuja.


    • jkkiuuhgg

      Populistiperse Oinonen on taas nukkunut koiransa vieressä. Lipponen antoi jätelain vuonna 2000, Enestam asetuksen 2003.....Sipilä oli osakkaana Green Rockissa JO VUONNA 1998...eli persuilla on tuo tietomäärä jopa apukoululaisen tasolla.
      http://www.uusisuomi.fi/comment/616187#comment-616187

      • kijlku

        Jälleen hyvä syy olla äänestämättä täysin pihalla olevia populistipersitä.


      • upr

        Savon Karjalan vaalipiirin äänestäjät ovat päättäneet, lähes yksimielisesti pudottaa Oinosen eduskunnasta.


      • Kebbana

        Keskustassa kriisi. Oinonen paljasti Sipilän bisnekset.


      • NäinoN-

        Oinonen tarkoittaa tätä raporttia Suomen ympäristö 491. https://helda.helsinki.fi/bitstream/handle/10138/40564/SY_491_osa_1_alku.pdf?sequence=19

        NOjoo. Tyhjää poropakandaa Persuilta.

        Kun luin tuon projektin läpi siinä ei ollut mitään tekemistä asetuksen kanssa. Se oli tuotekehitysprojekti.

        Tuolla projektilla ja asetuksella ei ole mitään muuta yhteistä kuyin puhdistuvaatimukset on otettu tuosta projetista asetuksen pouhdistusvaatimuksiin.

        Oinosella ei äly riitä siihen että erottaisi tuotekehitysprojektin ja valtiovallan laatiman lain ja asetuksen toisistaan.

        Tuossa tutkimuskessa ei ole mitään vaatimuksia että tuollaiset pitää rakentaa lain ja asetuksen määrämänä.

        Projektilla on tuktittu menetelmiä millä saadaan jätevedestä mahdolismman paljon ravinteita poistettua. Samalla on kehitetty laitteita joitka täyttävät nuo vaatimukset. Loppuraportin kirjoitushetkellä oli kaiken lisäksi vielä laitteiden tehon tukiminen kesken. Joitakin tuloksia oli valmiina mutta tutkimukset on jatkuneet tuon jälkeenkin.

        Oinosella on vain poliittinen agenda vetää mutkat suoriksi ja vetää johtopäätös että tuo tuitekehitysprojekti ja raportti on SAMA kuin jätevesiasetus:D


    • kkkllluuux

      Liekö Oinosella kaikki kotona?

    • Pienviljelijä

      Pentti Oinonen on kansanedustaja, joka pudotti puolustusministeri Stefan Wallinin palliltaan. Wallin harhautti eduskuntaa sanomalla ensin , ettei ruotsinkielisen Dragsvikin varuskunnan säilyttämisen kohdalla ole harjoitettu poliittista ohjausta.

      Pentti Oinonen kanteli Wallinin päätöksestä oikeuskanslerille ja kun puolustusvoimain komentaja Ari Puheloinen joutui vastaamaan oikeuskanslerille ja sanomaan, että päätöksessä oli ministerin poliittista ohjausta, oli Wallinin kohtalo sinetöity. Wallinin oli erottava ministerin paikaltaan. Eduskunnalle ei valehdella.

      Tämän sai aikaan Pentti Oinonen. Eli ei ihan niin tyhmä mies kuin luullaan.

    • Tabivere

      Edellinen pitää paikkansa. Oinonen on paljon nohevampi edustaja kuin serkkunsa Osmo Kokko, jolla ei ole poliittisia hoksottomia laisinkaan, vaan hän lähinnä pärjää Timo Soinin kehuilla. Soini kirjoissaan kehuu Kokkoa ja parjaa Oinosta mieheksi, joka ilman Soinia keräisi käpyjä ja ajaisi putkukelkalla Rautavaaralla. Soini taitaa kilpailuttaa tällä tavalla serkkupoikia.

    • ojhijghu

      Äänestämme rötösherrojen kauhun Perus Penan kolmannelle kaudelle eduskuntaan. Näin on näreet. Kansan tahto on laki ja pulinat pois!

      • urp

        Oinonen tuomittu Törkeästa rattijuoppoudesta ja liikenteen vaarantamisesta, lisäksi ampuma aserikoksesta, siinähän se on oikea perus Pena.


      • Vappaavuorikin
        urp kirjoitti:

        Oinonen tuomittu Törkeästa rattijuoppoudesta ja liikenteen vaarantamisesta, lisäksi ampuma aserikoksesta, siinähän se on oikea perus Pena.

        Tarkoitat siis että ministeriainesta!


      • PenanBuudeli
        urp kirjoitti:

        Oinonen tuomittu Törkeästa rattijuoppoudesta ja liikenteen vaarantamisesta, lisäksi ampuma aserikoksesta, siinähän se on oikea perus Pena.

        Miten lie koirien raiskaaminen?


    • onkojärkee

      Ns. paskalaki on järjen vastainen, ainakin jos kiinteistö ole edes järven ja pohjavesialueiden lähellä

      • kliilljjj

        Lipponen ja Satu Hassi ovat ajatelleet luonnon parasta lakeja valmistellessaan. Toisaalta kunnathan antavat helpotuksia jos ei ole vesistöjä ja pohjavesialueita.
        http://www.satuhassi.net/2012/hajajätevesiasetus/


    • Halla-ahon_äänestäjä

      SIPILÄN RAHANTEKOKONEET ON SYYTÄ PALJASTAA SIINÄ KUIN WAHLROOSIN KAUPATKIN miten he menettelevät ja miten homma pyörii kun rikastutaan

      Jokaisen on vain tiedostettava ettei halua Sipilää monimutkaisia verojärjestelyjä perhesäätiöitä ja perinnönjakoja hyväkseenkäyttävää ja siten verojaan pienentävää ja muiden veroja lisäävää ja oman puolueen ajamaa paskanpudistinta myynyttä kaveria Suomen hallitukseen

      Ei tässä muusta ole kysymys vaan paljastuksesta jota media ei millään ole halunnut tehdä

      • MitesTässäNytKävi

        Tähän Sipilä vielä jossain vaiheessa kompastuu kuten Masa lautoihinsa


    • ahneusonsyntiä

      Itse sain kuulla että kalliita jätevesi puhdistamoita oli myyty lähes väkisellä mummoille ja papoille, oli sanottu että nämä tulevat pian pakollisiksi kaikille ja ehkä niinkin että on nyt halvempaa ostaa tuo järjestelmä, osoittautui pian että nuo puhdistamot" eivät olleet laillisia ja ostajat koutuivat kärsimään nahoissaan vahinkonsa. Tiedän tuon kepulaissuvun joka myi noita em. ja joka kääri isot voitot kierolla touhullaan. Toki konnia on muissakin puolueissa mutta kepussa tavallista enemmän

      • klnnjjukl

        Itse sain kuulla (Oinoselta) että Sipilä on saanut kymmeniä miljoonia tienestejä puhdistamoilta. Sipilä ei itse tiedä asiasta mitään, mutta Oinonen varmasti tietää asiat paremmin kuin Sipilä itse. Oinonen on persu ja persun firma tuottaa aina voittoa liikevaihdon verran.


      • PenttiPeruspersunHauveli
        klnnjjukl kirjoitti:

        Itse sain kuulla (Oinoselta) että Sipilä on saanut kymmeniä miljoonia tienestejä puhdistamoilta. Sipilä ei itse tiedä asiasta mitään, mutta Oinonen varmasti tietää asiat paremmin kuin Sipilä itse. Oinonen on persu ja persun firma tuottaa aina voittoa liikevaihdon verran.

        Joo, persun ymmärrys ei riitä käsittämään, että yritystoiminnasta syntyy myös kustannuksia. Persu luulee, että koneiden hankintaan, palkkoihin, raaka-aineisiin, energiaan, veroihin yms. ei tarvita rahaa ollenkaan, vaan yritys kuittaa myyntihinnan verran voittoa.

        Persun mielestä olisi parempi, jos jätevesiasetuksen mukaiset laitteet toimitettaisiin pelkästään ulkomailta ettei tarvitsisi kadehtia jonkun suomalaisen yrittäjän tuloja.


    • löyhkääilmassa

      kymmeniä miljoonia voittoa

      Green Rock teki tilikaudella 2009–2010 reilun miljoonan euron tappion 4,3 miljoonan euron liikevaihdolla

      • OsittainVääräKohde

        Lähinnä nuo ovat Sipilän sispiirikauppojen tuottoja. Sellaista se kuitenkin on, kun politiikka ja pisnikset sotketaan.
        Aina nousee paska pintaan, ennemmin tai myöhemmin.


    • totuuskolahtaa

      Sipilä on ollut osakas greenrockissa ja närkästynyt medialle kun siitä kysytään? Onko tehnyt sillä rahaa vai ei, niin tarkoitus on ollut tehdä sillä rahaa. Vai luuletteko että ihmiset sijoittavat yhtiöihin ihan vain paremman luonnon ja harrastusten takia?

      • niinhänseMenee

        Kysehän onkin siitä, millä tavalla sitä rahaa tehdään ;)


    • oinonenhyväihminen

      Tollo joka Oinosta mollaa

    • takuullaon

      Oinonen yksi parhaista

    • parhaimmistoa

      Yksi parhaimmista

    • hyväoinonenolet

      Oinonen on huippu mies

    • enenääkepuli

      Hävitöntä. Itsekin ennen kepua muka äänestin

    • oinonenonkunkku

      Hyvä on mies

      • VainKGBonvastenmielinen

        Paavo Väyrynen on vastenmielinen. Lapissa on Perussuomalaiset ehdolla parempina.
        "Venäjä" on moneen kertaan tehnyt Suomen sukukansojen kansanmurhat. Nato ei ole suunnattu ketään vastaan! Suomalaiset on muurattu metron seiniin. Nato on kerta kaikkiaan ihan täysin puolueeton vapaiden kansojen puolustusjärjestö. Nato puolustaa vapaita vaaleja, ihmiskuntaa, jokaista kansanvaltaista puoluetta, järjestöä ja kansoja palvelevia yrityksiä. Kreml on varastettu Lännen kuningashuoneelta! Suomea ei vain saa puolustaa, vaan pitää kaikkien oikeiden maiden puolustaa. Teurastaja murhaaja ilkivalta lenin hävitti venäjän, jo paljon aikaisemmin, ennen kuin Puola, Viro, Kiina, Suomi, Saksa ja Yhdysvallat jne.jne. voittivat rikollisen venäläisen miehityksen "nl". NL hävisi meille! (Kyllä meidän kelpaa Natossa!). Kiina tekee jo esivalmisteluja Siperiassa, jonne rakennetaan siirtoleiri pakko-siirretyille. Siperia on varastettu Kiinalta. Pietari kuuluu Suomelle, samoin Karjala on Suomen heimon omaa aina Uralille saakka. Putin saa köyttä.Venäjän Breivik putin. hei hei.

        Mikäli vapaat kansat jättävät ilkivallalle (duuma on vain tekaistu ja tuettu ns. niska-laukauksilla, joita varmuudella on jatkuvasti annettu useita kymmeniä miljoonia) aukon tulla sisään, se esivalmistelee kirjoittamalla Kansainvälisen Yhteisön (Nato) vastaisia kirjoituksia.

        Ostamalla mielestään strategisesti tärkeiltä alueilta maata haltuunsa. Muuttamalla väärennetyillä papereilla kohteeseen. Paha tulee sisään valheellisella petoksella.

        Aina jankuttaa kokonaan valheita YK:n puolustusjärjestö Natosta. Nato on luksus!

        Kavaltaja ei saa onnistua kiristämään suomalaisia valehtelemaan pimeitä täysin perättömiä juttuja jatkuvasti omasta yhteisestä vapaiden kansojen puolustuksesta. Yhdistyneet Kansakunnat Nato on luonnollisesti Suomelle ensiarvoisen tärkeä, voidaksemme hoitaa hyviä suhteita Venäjään tasapuolisesti. Pitää muistaa, että oikea raha miljardit toisensa jälkeen saadaan meille Amerikan Yhdysvalloista ja Euroopasta piste. Raha ei koskaan lopu eikä sotateollisuus, joka on tärkein työllistäjä, vaikuta inflaatioon mitenkään. Kyllä samaa rahaa takaisin ylpeän makean Nousevan Auringon maasta Japanista jne. Hyvä normaali Länsimielinen Kansallisvaltio Kiina esivalmistelee meille jo Siperiassa tärkeitä kohteita.

        Voidakseen miehittää ja ottaakseen orjakseen kansan toisensa jälkeen se pitää tiedotusvälineet hallussaan. Murhauttaa toimittajia ja vei käsiraudoissa Moskovan television toimittajat kypsymään mielisairaalaan ja lopuksi täysin katoamaan kuvasta.

        Natossa ei tietenkään tarvitse mennä minnekään. Riittää kun on paikallaan ja puolustaa maailmaa rikollista venäläistä miehitystä vastaan. Tämän on hyvä asia.

        Vapaata maailmaa uhkaava myrkyttäminen ja kansojen häikäilemätön teurastaminen, jota aivan erityisesti harrasti meillä maailmassa Saddam Hussein Irakissa, joka tappoi äkisti jo läheisiään, on jo onneksi saatu koko maailman riemuksi pois.Sekään ei ollut Naton sota. Mutta yhteinen vihollinen mitä suurimmassa määrin. Ihan kuten Afganistanin koulutusleirit. Miljoonat piikkilankojen takana olevat katulapset ovat äärimmäisen julmassa koulutuksessa pahuudessa. Pohjois-Korea on Komu ja se on vapauden vastustaja, sekin pitää muistaa. Suuret ylikansalliset yritykset palvelevat kaikkia vapaita kansoja tarkasti noudattaen lakia ja järjestystä. Murhamiesten hallinnon tarkoitus on nousta maailman ruhtinaaksi ja pitää muut orjina, kuten hylätyn alueen jatkuvat kansanmurhat todistavat. Putin laittaa aina duumaan enemmistön yhtenäinen Venäjä ja loput Venäjän kommunistinen puolue, jonka roolina on aina väittää vaalien olleen vilppiä. Kavaltaja itse lupaa selvittää asian joutuisasti ja kiittää kannatuksesta.

        Venäjän tärkein kauppakumppani on Saksa. Putin "Brevik" kuljetetaan Mersulla. Volga oli todellisuudessa amerikkalainen, Ladan tekee nykyisin Renault ja rynnäkkökivääri on kopio Saksasta. Ei ole olemassa mitään järkisyytä kumartaa tollona kansojen vankilaa. Eristetyt sotavangit harhaisen jatkuvan propagandan uhrit olivat joutuneet suunnittelemaan rakettia. Todellisuudessa Putin tietää olevansa lopuksi häkissä.
        Perussuomalalaiset ovat ISÄÄNMAALLINEN puolue ja täysin pahuuden vastainen.
        Älkää äänestäkö missään tapauksessa yhtää kepulistaa. Kepuli on aina pettänyt.
        Kepu pistää Suomen kansan kyykkyyn ja kyyryyn. Ylpeät Natomaat ovat rakkautta.
        Japani ei koskaan mene kyyryyyn paholaisen kgb-miehityksen petoksen rus eteen.


        Kepu pettää aina. Timo Soini ei koskaan pettänyt! Älä nyt vaan petä Timo Soinia!
        TULEE UUSI JYTKY! Jokainen ihminen käy äänestämässä, mutta EI KEPUA !


      • KylläSoininKelpaa

        Oinonen on loistava ihminen!


    • Halla-ahon_äänestäjä

      Matias Turkkila täytyy saada kansanedustajaksi 2019

      SIPILÄ TOIMI POLIITTISESTI SÄÄDELLYILLÄ MARKKINOILLA KERÄTEN RAHAA PERHEELLEEN PAKKO-PASKALAIN AVULLA
      https://www.suomenuutiset.fi/miksi-sipila-vaikenee-paskalakibisneksestaan/
      Yrittäjyysvajeesta kipeästi kärsivä Suomi on huudattamassa pääministeriksi keskustataustaista yrittäjää, jonka kaikki huippusuoritukset on tehty poliittisesti säädellyillä markkinoilla. Paskalakikuvio on tästä vain jäävuoren huippu. Mutta Suomi ei nouse sillä, että me sälytämme päällemme tiukkaa, pakottavaa lainsäädäntöä ja yritämme sitten rustata kasaan härveleitä, jotka toteuttaisivat noita sääntöjä. Kuvio on ruma, mutta tulee samalla paljastaneeksi karulla tavalla, mistä paljon mainostetussa cleantechissä on oikein kyse: Suuret massat pakotetaan maksamaan alati tiukkenevan ympäristölainsäädännön varjolla, jolla luodaan harvoille ja valituille rahastusautomaatti. Matias Turkkila

      • dseewsdgg

        Turkkila marssii lapa sojossa natsimarssilla ja nyt yrittää epätoivoisesti pyyhkiä Oinosen persettä puhtaaksi. Suomen Sisu on voimaton kun paskalaki jysähti Turkkilan ja Oinosen housuun.


      • PalstaHeroes
        dseewsdgg kirjoitti:

        Turkkila marssii lapa sojossa natsimarssilla ja nyt yrittää epätoivoisesti pyyhkiä Oinosen persettä puhtaaksi. Suomen Sisu on voimaton kun paskalaki jysähti Turkkilan ja Oinosen housuun.

        No niin, niin vakuuttavasti kirjoitit älykkyyksiäsi - että kyllä nyt saa persut olla, mää liityn teihin nerokkaisiin palstaheroesihin - niin keitäs te olette ja teidän puolue ??


      • Oinosella-korvat-heiluu
        dseewsdgg kirjoitti:

        Turkkila marssii lapa sojossa natsimarssilla ja nyt yrittää epätoivoisesti pyyhkiä Oinosen persettä puhtaaksi. Suomen Sisu on voimaton kun paskalaki jysähti Turkkilan ja Oinosen housuun.

        "Valtioneuvoston vuonna 1998 hyväksymissä vesiensuojelun

        tavoitteissa vuoteen 2005, ympäristöministeriön sen perusteella tekemässä toi-

        menpideohjelmassa, vuonna 2000 voimaan tulleessa uudessa ympäristönsuojelu-

        laissa kuin myös maaliskuussa 2001 voimaan tulleessa vesihuoltolaissa."


        SIIS. Tutkimus- ja Tuotekehitysprojektin lähtökohta on 2000 voimaan tullut ympäristölaki JA 2001 voimaantullut vesihuoltolaki.



        "Osana Teknologian kehittämiskeskuksen (Tekes) Vesihuolto 2001-tutkimus-

        ohjelmaa sekä ympäristöministeriön ympäristöklusteriohjelmaa käynnistettiin

        Suomen ympäristökeskuksen (SYKE) johdolla keväällä 1998 projekti Haja-asu-

        tuksen jätevesien käsittelyn tehostaminen - Hajasampo. Varsinaisen tutkimusosuu-

        den rahoittajina ovat olleet Tekes, ympäristöministeriö, maa- ja metsätalousminis-

        teriö sekä SYKE. Muut, rahoituksellisesti ja työpanoksellaan hankkeeseen osallis-

        tuneet tahot ovat Pyhäjärven suojelurahasto, Lounais-Suomen ja Pirkanmaan ym-

        päristökeskukset, Säkylän, Yläneen, Euran, Oripään ja Köyliön kunnat, Green Rock

        Oy, Envitop Oy, Propipe Oy ja Biolan Oy. Yhteistyötä on tehty lisäksi muutamien

        muiden alan yritysten sekä saman aihepiirin parissa toimivien kehittämishankkei-

        den kanssa. Viimeksimainituista keskeisimpiä ovat olleet Kangasalan Vesijärvi-

        projekti, Lappajärven LIFE-projekti ja Varsinais-Suomen Agenda 21 -projekti."

        Projektissa kehitettiin kaikkia jäteveden käsittelyjärjestelmiä niin että noiden edellamainittujen lakien puhdistuteho saadaan aikaan. Mukana laitteiden- ja menetelmien kehittäminen. TARKOITUKSENA EI ollut asetuksen aikaansaaminen. SE selviää heti kun tuohon loppuraporttiin tutustuu.


    • vainoinonenottiesille

      Miksi kukaan muu ei ottanut tätä asiaa esille-.

    • parasonoinonen

      Paras Oinonen

      • gtrfdes

        Rattijuoppojen ykkönen!


    • OnttiPeininen

      Oikein lanne hytkyy buudelin tulessa vastaan.

    • oinonenompihyvä

      Idästä tullut hyvääkin

    • uskonperussuomalaisiin

      Arvostan sitäkin kun Oinonen on nyt uskovainen mies. Hyvä jos uskoo muuhunkin kuin itseensä mutta ei kuitenkaan mihin tahansa

    • juuhkillli
      • kepun_uhriutuminen

        .

        Tyypillistä kepun uhriutumista "ei me mutta ne muut väänsi käden selän taakse"

        .


      • NittiOinosenValehtelulle
        kepun_uhriutuminen kirjoitti:

        .

        Tyypillistä kepun uhriutumista "ei me mutta ne muut väänsi käden selän taakse"

        .

        Valtioneuvoston vuonna 1998 hyväksymissä vesiensuojelun

        tavoitteissa vuoteen 2005, ympäristöministeriön sen perusteella tekemässä toi-

        menpideohjelmassa, vuonna 2000 voimaan tulleessa uudessa ympäristönsuojelu-

        laissa kuin myös maaliskuussa 2001 voimaan tulleessa vesihuoltolaissa."

        SIIS. Tutkimus- ja Tuotekehitysprojektin lähtökohta on 2000 voimaan tullut ympäristölaki JA 2001 voimaantullut vesihuoltolaki.

        "Osana Teknologian kehittämiskeskuksen (Tekes) Vesihuolto 2001-tutkimus-

        ohjelmaa sekä ympäristöministeriön ympäristöklusteriohjelmaa käynnistettiin

        Suomen ympäristökeskuksen (SYKE) johdolla keväällä 1998 projekti Haja-asu-

        tuksen jätevesien käsittelyn tehostaminen - Hajasampo. Varsinaisen tutkimusosuu-

        den rahoittajina ovat olleet Tekes, ympäristöministeriö, maa- ja metsätalousminis-

        teriö sekä SYKE. Muut, rahoituksellisesti ja työpanoksellaan hankkeeseen osallis-

        tuneet tahot ovat Pyhäjärven suojelurahasto, Lounais-Suomen ja Pirkanmaan ym-

        päristökeskukset, Säkylän, Yläneen, Euran, Oripään ja Köyliön kunnat, Green Rock

        Oy, Envitop Oy, Propipe Oy ja Biolan Oy. Yhteistyötä on tehty lisäksi muutamien

        muiden alan yritysten sekä saman aihepiirin parissa toimivien kehittämishankkei-

        den kanssa. Viimeksimainituista keskeisimpiä ovat olleet Kangasalan Vesijärvi-

        projekti, Lappajärven LIFE-projekti ja Varsinais-Suomen Agenda 21 -projekti."

        Projektissa kehitettiin kaikkia jäteveden käsittelyjärjestelmiä niin että noiden edellamainittujen lakien puhdistuteho saadaan aikaan. Mukana laitteiden- ja menetelmien kehittäminen. TARKOITUKSENA EI ollut asetuksen aikaansaaminen. SE selviää heti kun tuohon loppuraporttiin tutustuu.


    • rehtihänon

      Erittäin rehti mies

      • kelpohänon

        ..silti huonompi kuin kelpo mies.


    • Kelpo_mies

      Oinosen äänisaalis 0 ääntä yhdessä Ketä äänestät -kyselyssä:

      2 Antikainen Sanna, PS
      3
      0%
      3 Bogdanoff Eero, PS
      8
      1%
      4 Gröhn Marja-Leena, PS
      2
      0%
      5 Kaunisaho Ari, PS
      85
      7%
      6 Kivelä Kimmo, PS
      15
      1%
      7 Kokko Osmo, PS
      6
      1%
      8 Kolehmainen Jani, PS
      11
      1%
      9 Kulin Sirpa, PS
      2
      0%
      10 Kulmala Kari, PS
      2
      0%
      11 Kyyrö Jarmo, PS
      17
      1%
      12 Mikkonen Marjaana, PS
      26
      2%
      13 Oinonen Pentti, PS
      0

    • onoinonenoikeassa

      Uskovainen rehellinen mids on Oinonen

      • PerusMids

        Joo, kyllä persut tarvitsevat lisää tällaisia midsiä, saadaan hauvelit tasa-arvoisiksi muiden kanssa.


    • kijjkmmm
    • ExTomperos

      Perus-Pena, herra ex tomperos, Pentti Oinonen karisti Rautavaaran mullat heti, kun sai siihen mahdollisuuden syyllistämällä muita. Jäljellä jäivät hänen omasta mielestään vain savuavat rauniot. Pokka hänellä kuitenkin pitää, mutta hänellä ei olekaan minkäänlaista kriittisyyttä itseään kohtaan. Penan kapasiteetilla kansan edustaminen kannattaisi jättää muiden huoleksi. Mutta Penaa kiinnostaa leveä tulo keveällä panoksella.

    • rehtikarjalainen

      Oinonen on oikeassa

      • kaiken_tietää

        Joo: Pitää paikkansa, että sen Fifi-koira karkasi Venäjälle.


    • oinonenompihyvä

      Oinonen uskaltaa ja osaa kaivaa rikokset esille

    • ronniejamesdio

      Oinonen on piikki Helsingin herrojen perseissä. Mukava väriläiskä muuten värittömissä poliitikoissa. On kaatanut mm. kaksi rötösministeriä joka on todella kova saavutus. Äänestän Mr. Oinosta sillä hän on ainoa varma läpimenijä persuilla omassa vaalipiirissään.

    • vnnikdbvdfiuvbdi

      Eiks tää oo se perverssi joka haluaa koiran kanssa naimisiin?

      • onko_venäjällä

        Missä Fifi ???


    • Peruskiero

      Oinonen on tuomittu törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenteen vaarantamisesta sekä ampuma-aserikoksesta. Sittemmin on kertonut tulleensa uskoon. Ei kuitenkaan estä antamasta vääriä todistuksia lähimmäisestään. Tyypillinen kiero pahansuopa savolainen.

      • KAUHEAKOKEILU

        OLIGARKKIHALLITUS JUHA SIPILÄ MATTI VANHANEN OLLI REHN JA ANELI JÄTEMÄKI OLISI KAUHEA KOKEILU

        SIPILÄ JA VANHANEN TUNTEVAT VARAKKAIDEN PERHEIDEN VERONVÄLTTELYLAIT JA REHN ON BRYSSELIN RENKI JA JÄTEMÄKI NÄIDEN RENKI


      • LKJHGWERTY
        KAUHEAKOKEILU kirjoitti:

        OLIGARKKIHALLITUS JUHA SIPILÄ MATTI VANHANEN OLLI REHN JA ANELI JÄTEMÄKI OLISI KAUHEA KOKEILU

        SIPILÄ JA VANHANEN TUNTEVAT VARAKKAIDEN PERHEIDEN VERONVÄLTTELYLAIT JA REHN ON BRYSSELIN RENKI JA JÄTEMÄKI NÄIDEN RENKI

        Vaihdoit aihetta:D

        Joko eväät loppui alkuperäiseen keskusteluun?


    • kepunpaskalaki

      Oinonen on paskalaki asiassakin täysin oikeassa

    • parastaainesta

      Pentti Oinonen vastaa 7:miljardia antipersua

    • Halla-ahon_äänestäjä

      JUHA SIPILÄ SORTUU VOITON VARMISTELUUN VAALIJÄÄKIEKOSSA. PIENI JOHTO MUUTTUU TAPPIOKSI NYT VIIME METREILLÄ ja kiekko lipsuu omaan maaliin viime sekunneilla, koska Sipilä ei uskalla ottaa mihinkään kantaa, ettei voitto menisi käsistä http://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2015/2015040919492831_eb.shtml - Reilu viikko vaaleihin ja suurimmalta pääministerisuosikilta ei saa selviä vastauksia yhtään mihinkään, demarinuorten puheenjohtaja Joona Räsänen ihmetteli Twitterissä - Sipilä valittiin pj:ksi kesäkuussa 2012. Siitä asti aikaa valmistautua tähän hetkeen. "En öööö ota öööö kantaa. Katsotaan, kokoomuksen suunnittelupäällikkö Jukka Manninen visersi. - Voisi kysyä, onko mitään, mitä Sipilä ei olisi valmis harkitsemaan, puheviestinnän professori Pekka Isotalus kirjoitti. - Tämän illan pj-tentin veroista väistelyä on viimeksi nähty Suomessa 1952 olympiakisojen raskaan sarjan nyrkkeilyfinaalissa, Suomen Kuvalehden toimittaja Tuomo Lappalainen arvioi.

      LISÄKSI JUHA SIPILÄ LUOTTAA MEDIAN SUOJAAN ETTEI MEDIA KERRO tai ota esille KESKUSTAN MEGATÖPPÄILYJÄ TALVIVAARA JA FENNORUSSOVOIMA VÄKISIN MAASEUDULLE tuhosi mitä tuhosi, TUULIMYLLYTUET MAKSIMOITU VERONMAKSAJIEN LASKUUN, ja muuta

      Muuta: Juha Sipilä on hiljaa paskalaki-virheestä, jonka Keskusta loi ja paskanpuhdistushärveleistä jotka Sipilä möi mummoja rahastaen perheelleen sijoitusomaisuudeksi

      Juha Sipilä on hiljaa myös, kun KESKUSTAN MAMUEHDOKAS LEVITTÄÄ JUUTALAISVASTAISUUKSIA. Israel on kuitenkin demokraattinen valtio, jossa on toimiva parlamentaarinen järjestelmä ja vapaa oppositio. Toisin kuin arabidiktatuureissa joita hoitelevat suvut. Keskustalainen on siten jo ehdokkaana kielteisesti esillä ja sotkeutuu ulkopolitiikkaan. Ja huomatkaa, keskustalainen nälvii Israelin pääministeriä, joka on juuri voittanut vaalit Israelissa ja on siis kauan virassa

      Allekirjoita kansalaisaloite jätevesiasetuksen eli ”paskalain” kumoamiseksi https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1204 https://www.suomenuutiset.fi/kansalaisaloite-paskalain-kumoamiseksi/ Perussuomalainen alavutelainen eduskuntavaaliehdokas, sähkö- ja automaatiotekniikan opettaja Juha Rikala jätti eilen kansalaisaloitteen jätevesiasetuksen eli surullisenkuuluisan ”paskalain” kumoamiseksi. Asetuksen toimimattomuus on yleisessä tiedossa, mutta tahtoa sen muuttamiseksi ei muista puolueista löydy. – Asetus on aivan järjetön, kun ajatellaan miten paljon haja-asutusalueilla asuu pienituloista väkeä, joille pienpuhdistamon hankkimisesta koituva kustannus on suhteettoman suuri verrattuna siihen, mitä sillä saavutetaan. Ei sillä saavuteta mitään, koska markkinoilla olevat laitteetkaan eivät toimi, kuten niiden pitäisi toimia, Rikala sanoo.

      Keskustalainen mamu PÄÄSI PELKKÄNÄ EHDOKKAANA ISRAELISSA KIELTEISESTI ESILLE ja mitä tulisikaan, jos valittaisiin eduskuntaan? http://www.timesofisrael.com/finnish-politician-israel-systematically-murders-children/

      Abdirahim Hussein, a candidate for the Center Party, makes controversial statements in blog post about Netanyahu Abdirahim Hussein, a former chairperson of the Center Party’s youth division, made the statement last week in a blog post about Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu

    • Halla-ahon_äänestäjä

      Voin imeä myös kullia jos allekirjoitatte vetoomuksen.
      Keskustalainen mamu PÄÄSI PELKKÄNÄ EHDOKKAANA ISRAELISSA KIELTEISESTI ESILLE ja mitä tulisikaan, jos valittaisiin eduskuntaan? http://www.timesofisrael.com/finnish-politician-israel-systematically-murders-children/

      Abdirahim Hussein, a candidate for the Center Party, makes controversial statements in blog post about Netanyahu Abdirahim Hussein, a former chairperson of the Center Party’s youth division, made the statement last week in a blog post about Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu

    • Halla-ahon_äänestäjä

      TULEVAN HALLITUKSEN ON PURETTAVA PASKALAKI JA MAKSETTAVA SIPILÄN HÄRVELEITÄ OSTANEILLE UHREILLE KORVAUKSIA, vaikka valtion rahoista

      Juha Sipilä teki tiliä paskalakibyrokratialla, jonka puoluetoverit järjestivät, eihän tämä mikään salaliitto ole keskustalaisen rikastuttamiseksi vaan pikemmin Keskustan paskalain sivutuote, Sipilän bisnes, ja nyt siitä mielellään vaiettaisiin, kun on vaalit. Sitten Sipilä teki itsensä varattomaksi mutta hyvintoimeentulevaksi palkansaajaksi, joka lähtee EI SUINKAAN POLITIIKKAAN VAAN JUHA SIPILÄ TÄHTÄÄ HALLITUKSEEN LÄTKIMÄÄN MUILLE VEROJA, KUN ON ENSIN SUOJANNUT OMAN PERHEENSÄ OMAISUUDEN. SUOMALAISTEN ON VAIN ESTETTÄVÄ TÄMÄ VYÖRYTYS

      KUVITELKAA KAUHUKUVAA: HALLITUKSESSA ISTUU JUHA SIPILÄ MATTI VANHANEN OLLI REHN JA ENNALI JÄÄ-TEEN MÄKI. Erittäin vaarallista olisi päästää ministereiksi veronvälttelymekanismien kanssa puuhastelleita kuten Juha Sipilää ja Matti Vanhasta, joka on toiminut varakkaiden perheyhtiöyrittäjen neuvonantajana ja edustajana

      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/soininvaara-varoittaa-sipilan-kelkkaan-hyppaavia-eduskuntaan-tulee-mukana-59-aitoa-kepulaista/4824182 TÄMÄ KAIKKI ON ALKANUT AVATA IHMISTEN SILMIÄ http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/keskusta keskisuomi-34317 Keskustan kannatus ei kyselyn mukaan enää riitä lisäpaikkaan Keski-Suomessa

      Yrittäjyysvajeesta kipeästi kärsivä Suomi on huudattamassa pääministeriksi keskustataustaista yrittäjää, jonka kaikki huippusuoritukset on tehty poliittisesti säädellyillä markkinoilla. Paskalakikuvio on tästä vain jäävuoren huippu. Mutta Suomi ei nouse sillä, että me sälytämme päällemme tiukkaa, pakottavaa lainsäädäntöä ja yritämme sitten rustata kasaan härveleitä, jotka toteuttaisivat noita sääntöjä.

      Sadat tuhannet suomalaiset odottavat, mitä tuleva hallitus jätevesiasiassa lopulta päättää. Moni laittaa toivonsa Juha Sipilään ja uskoo, että tämä vetää lopulta henkselit vihatulle asetukselle. Harva heistä tietää, että Sipilä on eräs niistä henkilöistä, joiden vuoksi jätevesiasetus on ylipäätään olemassa. Mutta JUHA SIPILÄ VAIKENEE https://www.suomenuutiset.fi/miksi-sipila-vaikenee-paskalakibisneksestaan/

      https://www.suomenuutiset.fi/juha-sipilan-yhtion-ja-jatevesiasetuksen-yhteinen-taival-ensin-rakennettiin-laitteet-sitten-sorvattiin-asetus/ Green Rock oli perustettu vuoden 1998 alussa, juuri ennen Hajasampo-projektin käynnistymistä. Juha Sipilän omistama yhtiö Fortel Invest Oy teki Green Rockiin merkittävän sijoituksen ja meni mukaan yhtiön hallitukseen. Sipilä oli Suomen Uutisten tietojen mukaan eräs yhtiön pääomistajista ja eräs kehityshankkeen primus motoreista.

      Green Rock teki projektin aikana aktiivista pohjatyötä ja hyödynsi projektia ja siinä saatuja välituloksia tuotekehitystoiminnassaan. Projektiraportissa todetaan: “Hajasampo-projektille asetettiin sekä siihen osallistuvien tutkijoiden, kuntien ja yritysten että myös rahoittajien tahoilta monia erilaisia, varsin kunnianhimoisiakin tavoitteita. Ne vaikuttivat jo alunperin tutkimussuunnitelmaan, mutta joitakin painotuksia on täsmennetty myös tutkimustyön aikana.”

      Anneli Jäätteenmäen hallitus aloittaa huhtikuussa 2003. Ympäristömininisteriksi nousee Jan-Erik Enestam (rkp.) Uutistietojen mukaan virkamies harhauttaa Enestamia antamalla hänelle vääriä tietoja päätöksenteon tueksi

      http://www.iltasanomat.fi/asuminen/art-1288336333191.html Jan-Erik Enestam (r) kertoo Hufvudstadsbladetissa tulleensa virkamiehen höynäyttämäksi, kun hän esitteli lain haja-asutusalueiden jätevesijärjestelmien uudistamisesta vuonna 2004

    • vainkehua

      Ei voi Oinosta moittia

    • superhyväpena

      Pentti on Perussuomalainen

      • koska_häät

        Siksi aina seuraakin koiraansa tappituntumalla.


    • oinospenaparas

      Oinonen paras

    • hyväoinonenolett

      Pentistä ei poika parane. Rehti itä-suomesta

    • okkkkok

      Ykolmetoista 13 Oinonen

    • paskakaivot

      Pentti löysi kepun paskakaivot

    • paskamies_22

      Oinonen inisee, en äänestä. ;)))

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      370
      4599
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      85
      1865
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1610
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      214
      1403
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1400
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1371
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1357
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe