Hirttäisin itseni ilman Perussuomalaista puoluetta

onneksionperuss

Olen isänmaallinen yrittäjäystävällinen, Suomen ja erikoisesti heikkojen suomalaisten puolustaja. Hirvittää kun gallupien mukaan Suomen hallitusvastuun ottaa taas puolue joka aikoo edelleen jatkaa tukipakettien jakoa Kreikkaan ja muuallekin jos ovat vailla. Eli Sipilä johtoinenkaan keskusta ei tarjoa mitään hyvää tavallisille suomalaisille pieni ja keskituloisille ihmisille. Kreikkaa pönkätään kuten pönkkäsivät edellisetkin hallitukset ja tavallisilta suomalaisilta leikataan. Laittakaa mieleen että jo ensi syksynä on keskustan kannatus pudonnut 15 prosenttiin viimeisistä 25 % gallup lukemista. Kyllä moni keskustaa äänestänyt kiroilee tuolloin että turhaa annoin ääneni keskustalle kun se tekee vain liittovaltiota ja leikkaa Suomen taviksilta. Taas Väyryset Vanhaset Juhantalot ministereiksi eli paluu Neuvostoaikaan. Järki voittakoon. Onneksi on olemassa Perussuomalaisen puolue joka ei hyväksy liittovaltiokehitystä eikä Kreikan lainojen takauksia suomalaisten veronmaksajien kustannuksella. Kaikki muut eduskuntapuolueeet hyväksyvät ja vidvät mastamme rappion suomutaan. Kreikka on jo 7 miljardia euroa meille velkaa ja kolmas jopa 90 miljardin euron tukipaketti sorvattaneen heti kesällä kun toinen paketti loppuu. Muualla euromaissa on nosteessa euro kriittisyys js vastaisuus. Euro oli siunaus vain Saksalle. Voi teitä dosialisteja kun 2011 käänsitte takin. Jos olisitte pitäneet rehellisesti vaalilupauksenne, olisi Suomi rikastunut jo neljä vuotta ilman euroa ja velkaantumista Kreikalle. Onneksi Perussuomalaiset pitivät vaalilupauksensa. Toivottavasti saavat paljon ääniä. Tulee aika jolloin Suomi kiittää Soinia sillä ilman häntä ja hänen johtamaansa puoluetta ei mikään voima jarruttaisi maamme lopunkin itsenäisyyden luovuttamista Brysseliin.

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tottatämäonpi

      Muistakaa uurnilla tekin ekakertaa äänestävät että molemmat sosialistipuolueet eli sdp ja vasemmistoliitto keräsivät äänet vaaleissa 2011 eurokriittisyydellä mutta vaalien mentyä heistä tuli hetkessä eurokiihkoilijoita jotka jatkoivat keskustan/kokoomuksen aloittamaa Kreikan lainojen takaamista. Koskaan ei asiantuntijoiden mukaan saada Kreikalta velkoja takaisin. Perussuomalaiset on Suomelle parasta !! !

      • apin8

        Näin tapahtui myös 1960 luvulla , kun silloinen SKDL sai äänivyöryn ja seuraavana päivänä ELE nimitettiin Suomen pankkiin johtajaksi , virkaan , jota oli pihdattu siltä varalta , että vaalituloksesta tulee väärä , kuten sitten tulikin . Siitä alkoi suurenrahan apupuolueen rooli nykyisessä vasemmistoliitossa .


    • huonoltanäyttää

      Sipilän mukana tulevat kivikautiset konnat Väyrynen Juhantalo jne

      • anrgy59

        Juhantalo oli aikoinaan valtakunnan oikeudessa rötöksistään, koplasi omien yrityksensä rahoitus ratkaisuja valtion rahoituspäätöksiin, joihin hän ministerinä oli vaikuttamassa. Päätökset liittyivät ns. SKOP-ryhmän talouskriisiin. Tästä tui vuoden ehdollinen tuomio, erotettiin myös eduskunnasta. Ei suostunut itse eroamaan. Että tämmöisiä ehdokkaita kepulaisissa.


    • Vennamo

      Rasvaa vaan se köysi, persut ei kykene muuhun kun räksyttämiseen, vastuunkantoon niistä pelleistä ei ole.

      • hirtto

        Minä luulen että moni puolue voi rasvata itse sen köyden näiden vaalien jälkeen.


    • hinku

      Hyvä kirjoitus. Äänestäkää perussuomalaisia, näin saadaan myös kuntaan hallitukseen ja lautakuntiin muita vaikuttajia kuin, kommunistit, sosiaalidemokraatit, ja kepulaiset. Oman kunnan päätökset myös tärkeitä näinä vaikeina aikoina.

    • apin8

      Näistä järjenvastaisista apupaketeista on saanut totuudenmukaista tietoa vain ja ainoastaan PERUSSUOMALAISILTA . Omalta kansalta leikataan ja avustetaan koko maailman huijareita kahta päätä . Ensin syydetään rahaa kohdemaahan kehitysapuina ym. apuina ja avunsaajat lennätetään tänne mannekiineiksi , esittelemään Kemin köyhälistölle luxusautoja .

      • Laistoavaan

        Tietoa kyllä tulee sieltä pusikosta, mutta asioista päättämiseen näillä luukkupöksyillä ei kantti riitä. Ei viime vaalien jälkeen, eikä tulevienkaan. Taas keksitään joku selitys, jolla voidaan luistaa vastuunotosta. Niinhän se on, että kun ei mitään tee, ei voi mitään sattuakkaan.


      • älykkö
        Laistoavaan kirjoitti:

        Tietoa kyllä tulee sieltä pusikosta, mutta asioista päättämiseen näillä luukkupöksyillä ei kantti riitä. Ei viime vaalien jälkeen, eikä tulevienkaan. Taas keksitään joku selitys, jolla voidaan luistaa vastuunotosta. Niinhän se on, että kun ei mitään tee, ei voi mitään sattuakkaan.

        Perussuomalaiset eivät voineet viime vaaleissa lähteä hallitukseen, olisivat muuten pettäneet äänestäjät. Joten eivät myöskään pyörtäneet puheitaan, niin kuin teki sosiaalidemokraatit, ja kokoomus, joka oli vaalien alla työväenpuolue vasara ja työrukkanen teemalla, äänet saatuaan taas rikkaiden puolue. Perussuomalaiset ainoa puolue joka ei pettänyt äänestäjiään. Nyt lähtevät hallitukseen, koska maan asiat on niin huonosti, että tarvitaan muutakin kuin velan ottoa velan päälle. Edellisen hallituksen näytöt on nähty, ja jokainen aikaansa seuraava kyllä tietää, että koskaan maamme asiat eivät ole olleet näin huonosti. Tietoa saa ja varsinkin sitä oikeaa, saa muualtakin kuin pusikosta, josta edellinen kirjoittaja on ilmeisesti tietonsa kaivanut.


      • Vähänvilloja

        Kannattais edes yrittää, kun on nuin kovat puhheet. Nythän se on hyvä yrittää hallitukseen mennä, kun sinne ei enää ole mitään mahdollisuuksia päästä. Tyhjät tynnyrit kolisee aina eniten.


    • pöllöt

      Kokoomus sai viime vaaleissa ääniä teemalla, työväenpuolue jossa rukkaset ja vasara loisti pääosassa. Sairaanhoitajat äänestivät kilvan puoluetta, kun se lupasi tuhdin palkankorotuksen. Sitten vain kävi niin ikävästi, että sen saikin lääkärit. Hoitajat eivät ymmärtäneet, että kokoomus vedätti, sillä se puolue ajaa vain rikkaiden etuja. Äänet saatuaan, rukkaset ja vasara jäi unholaan, oli tämä aikamoinen vedätys duunareille, sääli heille jotka menivät miinaan.

    • voijärkihyvä

      Kun on Kreikkaa jo pönkätty viisi vuotta ja Suomen vastuut jo 7 miljardia euroa eikä asiantuntijoiden mukaan niitä saada koskaan takaisin niin mikä ihmeen vimma on pönkätä tuota maata edelleen. Ei se Kreikka ole "edistynyt" ollenkaan taloudenhoidosss vaikka niin on jo sanottu että voitaisiin Suomen vaalien jälkeen antaa loput 7 miljardia euroa toisesta tukipaketista ja antaa kesällä kolmas tukipaketti joka on 30-90 miljardia euroa. Kyllä mekin täällä Suomessa tarvitaan rahaa

    • hetaali

      Kreikan tilanne on toivottomista toivottomin. Samoin tämä epäonnistunut maahanmuuttajien kotouttaminen, johon joka vuosi annetaan lisää rahaa, eikä tulosta vain synny. Ruotsissa 60% väestöstä myös samaa mieltä, ettei kotouttaminen ole onnistunut sielläkään. Näihin molempiin asioihin pitää tulla muutos.

    • Ande53

      Voisin ehkä pitkin hampain hyväksyä nämä tukipaketit, jos meillä olisi siihen varaa. Se vaan, että meillä ei ole. Tätä menoa Suomi on kohta samassa jamassa kuin Kreikka nyt. Luulen vain, että siihen mennessä tukirahastot on jo käytetty.

    • mitämuutavoitehdänyt

      Äänestetään Perussuomalaisia

      • jytkyt_housuissa

        Antamalla ääni persuille on sama kuin, että valitsetko itsellesi syövän vai aidsin sairaudeksi.


    • äänimeidänhyödyksi

      Mukava kun Perussuomalaisten tukipaketti vastaisuus alkaa uppoamaan vähän muihinkin puolueisiin ainakin nyt vaalien alla. Hanna Mäntylälle kun antaa äänen niin moni asia muuttuu paremmaksi tavallisen ihmisen elämässä. On tuhoissa meille pieni ja keskituloisille äänestää ns. vanhoja puolueita. Perussuomalaiset on vaalilupauksensa pitävä rehellinen puolue. Itse äänestin kepua kunnes kepu alkoi jakaa Kreikkaanrahaa. Sitten muuttui puolue mutta minä en. Olen aina olut isänmaallinen ja köyhän asialla, aineellisesti köyhä oli kotikin joten on helppo ymmärtää köyhän vaikeudet

    • epärehtiäollut

      Perussuomalaisten lehteä Suomen Uutiset verkosta kantsii lukea mm. Oinonen kertoo Sipilä/kepu/paskalaki asiasta tärkeää asiaa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1819
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      82
      1606
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe