Ehdokas löytyi Riihimäeltä

arvot_kohdallaan

Pitkään harhailin vaaligallerian sivuilla ja etsin itselleni sopivaa ehdokasta, kunnes, yllätys, yllätys, hän löytyi ihan omasta "kylästä", täältä Riihimäeltä:

http://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaalit2015/vaaligalleria?emer[pn]=eero&emer[pd]=&emer[pp]=&emer[pg]=&emer[par]=18_90&emer[pk]=a_asc&emp=pn-eero¨&emer[po]=#4821

25

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tämäparempipuolue

      Muutos 2011

      • en_äänestä_muutosta

        vaan henkilöä, joka tuntee eduskunnan kiemurat ja osaa toimia siellä viedäkseen niitä asioita eteenpäin, joita pitää tärkeinä.


      • siis_kannatan

        Eero Yrjö-Koskista. Kun Yle kysyi häneltä: "Miksi juuri sinut kannattaisi valita eduskuntaan?", vastasi Yrjö-Koskinen näin:

        " Olen kansainvälisesti kokenut, lainsäädäntövaikuttamiseen erikoistunut järjestöjohtaja, joka on tottunut neuvottelemaan kaikkien poliittisten ryhmien kanssa."

        Kunka monu muu Hämeen vaalipiirin ehdokas voi sanoa itsestään samaa? Ei tule mieleen ketään.


      • stoliytsnajazuhotska
        en_äänestä_muutosta kirjoitti:

        vaan henkilöä, joka tuntee eduskunnan kiemurat ja osaa toimia siellä viedäkseen niitä asioita eteenpäin, joita pitää tärkeinä.

        Juuri tuollain ei saada mitään hyvää aikaiseksi,ihmiset ketkä siellä nytkin on monta vuotta hillunu,niin mitä on aikaan saatu?turhia lupauksia ja todella tykki "hyvinvointivaltio" työpaikkoineen... Ja niille lipeville lupailijoille pullea lompsa.En kuulu mihinkään puolueeseen tai ääriryhmittymään, tuon vain omia ajatuksia esille.


    • CVP172

      Eikö tullut ketään muuta mieleen ? Eduskuntavaaleissa ei kannata todellakaan äänestää paikkakuntalaista, jos ei tämän parempia löydy. Nämä cityviherpiiperöt ovat täysin todellisuudesta vieraantunutta porukkaa.

      • luotan-enemmän

        Yrjö-Koskisen hyvin tuntevaan hekilöön, joka suosittelee häntä Yrjö-Koskisen kotisivuilla näin:

        "Eero viihtyy parhaiten siellä, missä voi vaikuttaa, ja sitä hän on tehnyt niin EU-virkamiehenä kuin Suomessa kansalaisjärjestön palveluksessa. Eeron monipuolisella kokemuksella kotimaasta ja maailmalta, osaamisella ja näkemyksellä olisi suuri arvo myös eduskunnassa."

        Hän on työskennellyt monessa maassa ja puhuu 5 eri kieltä. Lisäksi hän on sitoutumaton, vaikka onkin valittavissa vihreiden listoilta. Jos todella ajatteleva ja viisas mies on viherpiiperö, olisin minäkin mielelläni sellainen.


      • ihanko_umpimähkään

        sinä, nimerkki "CVP172" äänestät kun kysyit, että "eikö tullut ketään muuta mieleen"? Minä en sinun laillasi äänestä sitä, kuka nyt mieleen sattuu juolahtamaan, vaan olin jo ennen Yrjö-Koskisen valintaani tutkinut lukuisten ehdokkaiden videot ja Ylen haastattelut kommentteineen sekä myös ehdokkan kotisivut. Kun kaikkiin niihin perehtyy huolellisesti saa jo melko hyvän kuvan ehdokkaasta.

        Yrjö-Koskinen ei siis "tullut mieleen", vaan valitsin hänet perusteellisen tutustumisen tuloksena.


    • Näinonnäreet

      Anna sä vaan äänes viherpiipille ja aatelisille.
      Suomen Luonnonsuojeluliitto, Toiminnanjohtaja Eero Yrjö-Koskinen€ 56 917,-
      nimellinen (osinkoissa ja parisiiteissa löytyy käyttövarat).
      http://hommaforum.org/index.php?topic=23585.0
      Se loppuu tuulivoimat siihen paikkaan ja viheriät siirtyy suurpääoman keralla
      ytinvoimiin.
      Tietoon varma!

      • kiitos_nauruista

        Tulin juuri saunasta ja sinä tarjosit röhönaurut. Kiitos niistä.


      • onpa_hirmuisen_iso

        Kun Suomen Luonnonsuojeluliiton toiminnanjohtaja Eero Yrjö-Koskinen saa vuodessa palkkaa 56 917 euroa, niin

        Aamulehden vastaava päätoimittaja sai vuodessa palkkaa 164 008 euroa, eli kolme kertaa Yrjö-Koskisen palkan.

        Molemmat ovat sentään tehneet ihan oikeaa työtä eivätkä edes saastuttaneet puolta Kainuuta, kuten talvivaaran johtaja Pekka Perä, jonka palkka oli niin käsittätön, ettei koko summa edes päähäni mahtunut. Ja mikäli en ihan väärässä ole, niin perussuomalaiset kannattavat Talvivaaran jatkamista.


      • nimimerkille

        "näinonnäreet". Ymmärrän kantasi Eero Yrjö-Koskiseen hyvin: hän ei ole yhtä pätevä vodka-aatelinen kuin Teuvo Hakkarainen. Mahtaako edes koko Hämeen vaalipiirin persuista löytyä Hakkaraisen kaltaista ylimystä. Sinun täytyy varmaan ensi vaaleihin mennessä vaihtaa vaalipiiriä.


      • valintojavalintoja

        Kansanedustajaehdokkaita on niin paljon, että voisi vaihtaa kaikki kansanedustajat uusiin.

        Nykyinen eduskunta on itsenäisyytemme ajan surkein kokoonpano. Mikään puolue ei ole halunnut tehdä mitään Suomen hyväksi.

        Kokoomuslaiset ovat hännystelleet isoja rikkaita parempien vaalirahojen toivossa. Keskusta yrittää tupailtakoomikkopuheenjohtajansa avulla häivyttää omaa saamattomuuttaan ja rahanjakoa kannattamattomaan maanviljelyyn. Vasemmistopuolueet ovat vähät välittäneet ihmisten tulevaisuudesta. Vihreät eivät kykene järkevään keskusteluun edes luonnonsuojelusta. Kristillisdemokraatit ovat vetäneet lokaan mukaansa kaikki uskovaiset ja heidän uskonsa. Ruotsalaisista ei ole oikein mitään sanottavaa, kun eivät ole mitään tehneetkään.


      • kirjoitat

        " Vihreät eivät kykene järkevään keskusteluun edes luonnonsuojelusta."

        Milloin vimeksi olet keskustellut luonnonsuojelusta Eero Yrjö-Koskisen kanssa. Hän kun sattuu olemaan Suomen luonnonsuojeluliiton toiminnanjohtaja.


      • mökinpoika_vai_aatelinen

        Nimimerkki "Näinonnäreet" sai kiinnostumaan myös Yrjö-Koskisen aateluudesta. Ja hänpä olikin siinä oikeassa.

        Eero Yrjö-Koskisen esi-isä on Yrjö Sakari Yrjö-Koskinen 1800-luvulta. Hän oli
        vapaaherra, senaattori, professori, historioitsija, poliitikko ja vanhasuomalainen suomalaisuusmies, Suomalaisen puolueen puheenjohtaja J. V. Snellmanin jälkeen. Hän oli ensimmäinen Suomessa aateloitu, joka otti käyttöön suomenkielisen nimen. Hänen perujaan Eero Yrjö-Koskisella todella on suvussa kulkeva vapaaherran arvo.

        Vaan kun minusta on ihan saman tekevää onko ihminen mökin poika vai aatelinen. Molemmat voivat olla täysiä renttuja ja molemmat kunnon ihmisiä.

        No, millainen on Eero Yrjö-Koskinen?

        Kotivullaan hän kertoo elämästään näin:

        "Lapsuus ja opiskeluaika
        Elämäni on ollut sekoitus kansainvälisyyttä ja omien juurien etsimistä. Olen asunut ulkomailla lähes puolet ajastani. Lapsuuteni kului suureksi osaksi Keski-Euroopassa, josta palasimme Suomeen kun olin 12-vuotias. Kävin täällä koulun loppuun, menin armeijaan, jonka jälkeen siirryin Helsingin yliopistoon opiskelemaan valtiotieteitä. Opiskeluaikana toimitin tiedekuntani opiskelijalehteä, ja työskentelin useana kesänä kesätoimittajana. Olin myös Ydin-lehden toimitussihteeri.

        Työ ja perhe
        Valmistuin yliopistosta joulukuussa 1990. Olin ensin vuoden tutkijana Kehitysmaainstituutissa, jonka jälkeen siirryin kahdeksi vuodeksi YK:n huumevalvontaohjelman palvelukseen La Paziin, Boliviaan. Palasin Suomeen kesällä 1993, ja toimin lyhytaikaisissa työsuhteissa ensin Ylen TV-uutisten kesätoimittajana ja myöhemmin WIDER-instituutin tiedottajana. Menin naimisiin syksyllä 1994. Vanhin poikani syntyi vuotta myöhemmin. Samoihin aikoihin minut kiinnitettiin Euroopan parlamentin palvelukseen, jossa toimin aluksi suomenkielisen tiedotusyksikön esimiehenä. Viimeiset kolme vuotta työskentelin parlamentin budjettivaliokunnan valiokuntasihteerinä. Nuorin poikani syntyi Brysselissä 1998.

        Paluu kotimaahan
        Seitsemän vuoden jälkeen palasimme Helsinkiin kesällä 2002 tultuani valituksi Suomen luonnonsuojeluliiton toiminnanjohtajaksi. Muutimme Riihimäelle vuodenvaihteessa 2005, jossa olemme asuneet siitä lähtien. Lisäksi perheeseen kuuluu lapinporokoira, jonka kanssa samoilen metsissä useana kertana viikossa.

        Harrastukset
        Osallistun pari kertaa viikossa riihimäkeläisen uintijoukkueen harjoituksiin. Se on osaltaan varmistanut että olen pysynyt kunnossa työkiireistä huolimatta."


    • järkipuhetta
      • Piiulainen

        Pauli Vahtera puhuu ja kirjoittaa järkeviä asioita, mutta tuskinpa Viherpiiperöt/Cityvihreät ovat monestakaan asiasta samaa mieltä. .


      • enpätiedä

        mitä mieltä muut ovat, mutta minä olen samaa mieltä ja silti aion äänestää Yrjö-Koskista, koska täällä asuvana en voi Vahteraa äänestää.


      • yrjö-koskinenhan

        ei olekaan vihreän liiton jäsen. Hän on sitoutumaton, vaikka on vihreiden listalla. Erosi vihreistä toissahallituksen aikana kun nämä kannattivat ydinvoimalaloita.


      • Nuclears

        Millähän tämä Yrjökoskinen haluaisi sähköä tuottaa ;DD. Heidi Hautalan pimeän työn teettäminen ei ilmeisesti aiheuttanut tälläistä dramaattista eroamista.

        Sähkö tulee töpselistä ja raha pankkiautomaatista, vai miten nämä virhertävät sen sanovat. Vihreiden hallitusvastuun aikana on ydinvoimala lupia myönnetty Suomeen enemmän kuin koskaan aikaisemmin.


      • juurisiksi

        Yrjö-Koskinen erosi vihreistä juuri niiden ydinvoimalapäätösten tähden. Jos minä olisin sinä, kysyisin Yrjö-Koskiselta itseltään, millaista sähköntuotantoa hän kannattaa.


      • otaitseselvää

      • Halpavaalimainos

        Ylläpito voisi poistaa tälläisen ilmiselvän vaalimainosketjun. Vaalibudjetin voisi asettaa sellaiseksi, että mainontaa ei tarvitsisi tehdä keskustelupalstoilla.


      • Mikäsinua

        niin ärsyttää? Voithan sinäkin kirjoittaa tännen vaikka kuinka paljon siitä ehdokkaasta, jota äänestät. Vai vastustatko yleensä äänestämistä ja varsinkin tiedon jakamista ehdokkaista?


      • Jostoi

        Halpavaalimainos saa tommosen sätkyn jokaisesta ketjusta, missä mainitaan jonkun ehdokkaan nimi, niin sitten ei pitäisi lukea niitä ketjuja.


    • Tuotyyppi

      on vissiin sitä mieltä, että Yleäkin pitäisi lailla kieltää panemasta esille kaikkein ehdokkaiden haastattelut. Sehän on silkkaa ilmaista mainosta! Vain rahalla saa mainostaa. No, joo se tiedetään, mikä puolue noin ajattelee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1625
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1066
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe