Kesport K-M Järvisen "loppuunmyynti"

Enostaenää

Kävin etsimässä juoksulenkkareita, ja löysin hyvin jalkaan istuvan sopivan mallin. Hinnasta -50% alennuskin vielä kun kerran loppuunmyynti on menossa. En kuitenkaan heti ostanut kun lähtöhinta tuntui aika kovalta. Google töihin, ja muualla normaali myyntihinta on 60e alempi kuin Järvisen ovh. Näin meitä taas viilataan linssiin oikein kunnolla.
No, ostin ne lopulta koska sain kuitenkin halvemmalta kuin muualla. Mutta pientä huijauksen makua nyt tässä on.

17

176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SUFFALALLAATTI

      Itseäni huvittaa nämä "tämän kevän huippu uutuudet". Miten firma joka on jo viime vuoden puolella tiennyt lopun häämöttävän niin hankkii uutuuksia?
      Pelkkä vedätyksen ja pitkittämisen skeida maku jää järvisen touhuista. Sitten vielä ennen kuin talo pannaan kiinni niin huippu alet pariksi viikoksi.

    • Alennuskoodi

      Monella kaupanalalla, varsinkin vaatteiden puolella tuotteet pitää tilata vähintään puoltavuotta etukäteen. Eli syksyllä pitää tilata kevät vaatteet, talvella kesän vaatteet ja niin edespäin. Kun on kerinnyt tilaan kevään ja kesän vaatteet , niin kyllä ne kannattaa myydä eikä jättää omaan kaappiin.
      On tätä palstaa hiano lukea .

      • gzdmå

        Joo, mutta kun kauppias tilaa vielä lisää polkupyöriä puolivuotta sitten tilattujen lisäksi, on kyse erittäin kyseenalaisesta touhusta, kun on loppuunmyynti menossa.


      • tyrwäämää

        Eiköhän kyseistä pyörämallia ole silloin kyselty jos niitä vielä asiakkaille pyynnöstä tilataan mikäli niitä on jostakin löytynyt.

        Tavaran tlaaminen ja uusien saaminen ns lennosta ei todellakaan ole itsestäänselvyys nykyisin, pitää paikkansa tuo aiemmin kirjoitettu, nyt myytävät tavarat on todennäköisesti tilattu syksyllä tai talven alussa, se on normaali tavarantilausrytmi.

        Ikävää että taasen yksi paikallinen työnantaja häviää, toivottavasti joku paikkaa tilannetta.

        Mitenkä menestyy yritys mikä myy kaiken halvimmalla - huonosti jos ollenkaan - muittei se monasti ostajaa kiinnosta.


      • osaavaostaja

        Kyl oli kaikkki kamalan kallista vaikka piti olla loppuunmyynti.Haetaan häijäästä saadaan paljon halvemmalla ja mikäli haluaa menestyä täytyy osata myös myydä netolla.


      • nettoko

        Millä helvatin netolla!!


      • kottone
        osaavaostaja kirjoitti:

        Kyl oli kaikkki kamalan kallista vaikka piti olla loppuunmyynti.Haetaan häijäästä saadaan paljon halvemmalla ja mikäli haluaa menestyä täytyy osata myös myydä netolla.

        Mitä tarkoitat, myydä netolla? Miten osaa vertailla hintoja ja ostaa edullisesti, jos käsitteetkin ovat ostajalla jo hukassa?


      • riikkapertti

        Ostaja on ollut räkänälli tai raiskari natsi reimasaari.


      • osaavaostaja
        kottone kirjoitti:

        Mitä tarkoitat, myydä netolla? Miten osaa vertailla hintoja ja ostaa edullisesti, jos käsitteetkin ovat ostajalla jo hukassa?

        Netto hinta on se sama hinta millä kauppias ostaa tavaran ja kun uskaltaa myydä netolla saa myös asiakkaita tuvan täyteen oli tavara mikä hyvänsä.Se vanhanaikainen käsitys että markalla ostaa ja kahdella myy ei käy enää nykyaikaan.


      • kottone
        osaavaostaja kirjoitti:

        Netto hinta on se sama hinta millä kauppias ostaa tavaran ja kun uskaltaa myydä netolla saa myös asiakkaita tuvan täyteen oli tavara mikä hyvänsä.Se vanhanaikainen käsitys että markalla ostaa ja kahdella myy ei käy enää nykyaikaan.

        Jaa juu, siis ihan kansanmiehen käsitteitä, tää netto netto? Kun kauppias ostaa tavaran sitä kutsutaan ostohinnaksi ja kun se on myytävässä kunnossa kaikki hankintaan liittyvät kulut lisättynä, onkin käsillä käsite hankintahinta! Siihen sitten vasta ryhdytään kasaamaan päälle muiden kulujen aiheuttamaa rasitetta ja tietysti voiton marginaaliakin! Ja pitäähän ne verotkin yhteiskunnalle ottaa huomioon kun lopullista hintaa määritetään ja varsinkin arvonlisävero, joka on kuluttajan pulittama summa, jonka kauppias vaan välittää verottajalle maksuna! Että semmosta netto-netosta, olkoon se sitten jonkun mielestä mikä vaan ja millainen vaan, niin päivänselvää on ettei kukaan järkevä kauppias myy tavaraa samalla hinnalla kuin sen itse sisään ostaa (ostohinnalla)? Se ei vain onnistu, tai jos onnistuukin, niin ei tolla kaupankäynnillä virma 1-2 kuukautta enempää pystyssä pysy? Saati sitten yli 50 vuotta?


      • nettoko

        Hyvä vastaus nille tyhmille aivokututistuneille älykääpiöille jotka luulevat kaupan pyörivän kun myy ostohintaan tuotteita.


      • vetu
        nettoko kirjoitti:

        Hyvä vastaus nille tyhmille aivokututistuneille älykääpiöille jotka luulevat kaupan pyörivän kun myy ostohintaan tuotteita.

        Kyllä nettokauppa kannattaa kysykää vaikka huittislaiselta nettobensa kauppiaalta joka on vuosikaudet myynyt bensaa netolla ainakin mainostaa niin ja hyvin kauppa kannanttaa.


      • Viisasvaan

        älä puhu läpiä päähäsi, ei ainakaan huittisissa missään myydä bensiiniä halvalla.


      • osaavaostaja

        Kyllä huittisissa myydään halvemmalla lähes kaikkia sitä mitä sastamalasta ei saa läheskään siihen hintaan eikä tartte myydä netolla.


      • kottone

        Millä ihmeen netolla? Ostajan päähän jumittunut tällainen käsite? Lisätietona ohjeistettakoon että kaikenlaista kauppaa tehdään kysynnän ja tarjonnan lain puitteissa. Kysyntä voi olla suurempaa kuin tarjonta tai sitten asia voi olla ihan toisin päin. Kyllä siinä markkinahinta hyvin äkkiä määräytyy, ja ostopaikat käyvät asiakaskunnalle selville, mistä kunkin tuotteen haluaa ostaa. Aina hinta ei ole se ratkaiseva asia tehdä hyvä ostopäätös. On olemassa myös muita tekijöitä. On myös asikkaita jotka ostavat tuotteensa tietystä paikasta välittämättä siitä, onko ostos siellä huomattavastikin kalliimpi kuin jossakin muualla. Katsokaapa vaikkapa bensanhintoja Sastalamassa. Jossakin osuustoiminnallisessa jakelupisteessä hinta saattaa olla 4-6 centtiä kalliimpi litralta kuin toisaalla, mutta kun asiakas ostaa kaiken tarvitsemansa kyseisen konsernin myyntipisteistä, niin äkkiä bensan hinnasta saa kuukausihyvityksen boonuksena alennusta 5-7 centtiä litralta, loppupelissä. Taas toisaalta kun viitsii ajella Roismalan risteyksen tienoille, jossakin bensan jakelupisteessä on 95-oktaaninen 10-15 centtiä kalliimpaa kuin kadun toisella puolella on tarjolla? Sitäkin kallista joku siis vaan ostaa! Syy: on jonkin firman luottokortti ja firman työsuhdeauto tai työauto alla, niin samako se on paljonko se bensa maksaa tai miten vähän sitten? Siitä ostetaan, mihin mittarikentälle luottokortti oikeuttaa! Nää on niin häilyväisiä asioita että turha näistä vääntää, varsinkaan jos ei tiedä kuin yhden asian kaupankäynnistä, sanan, netto!


      • Toisillaontoisillaei

        Ja tähän lisätäkseni vielä että toisilla vaan on enempi rahaa .


    • kaskummaa

      Kyllä loppuunmyynti voi kestää 50 vuottakin jos vaan tavaraa piisaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      377
      3658
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      206
      1795
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1374
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      149
      1250
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      885
    6. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      883
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      57
      860
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      840
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      829
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      49
      820
    Aihe