Naiset elää tossun alla

ikisinkku40

Miksi naiset elätte miehenne tossun alla. Teette ruokaa, siivoatte, pesette pyykit ja teette kotityöt lähes kaikki. Miehenne ryyppää ja tekee mitä lystää. Eikö teillä ole omia harrastuksia muita kuin miehenne palveleminen, ainakin juttujenne perusteella teette mitä miehenne haluaa eli olette täysin tossun alla.

31

71

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • justniin

      just sen vuoks että miehelläni olis aikaa juosta baareissa iskemässä sunlaisia iklumppuja

      • tossunallaoleva

        Hyvin sanoit, sinulla on hyvä huumoritaju, nauran kovin.


    • Helpotus34-000

      Minä erosin miehestä koska se ei tehnyt mitään kotitöitä tai muuta. Ei se vienyt lasta ulos vaikka oli työtön ja minä olin töissä, se kävi kauppassa joskus mutta ei laittanut ruokia jääkaappiin koska piti pelata koneella. Ruuat oli sitten 5 tuntia kassissa eteisessä. Minä en laiskaa miestä ota enää.

    • 7167

      Politiikka pelastaa! Vaimoni on lyöttäytynyt yhden uusintakaudelle pyrkivän kansanedustajan tukiryhmään ja kiertää niissä merkeissä ko. ryhmän mukana agitaatiotilaisuuksissa ympäri laajaa vaalipiiriä.
      Tänäänkin minä tein suursiivouksen ja ruokaostokset. Vajaan päivän kestävä kiihoitustilaisuus sattui olemaan tuossa muutaman sadan metrin päässä joten piipahdin kannustamassa, syömässä makkaran ja juomassa kepun pullakahvit. Oli hiivantin vanha ja kuiva pulla.
      Nyt valmistaudun tekemään alkuillan pikkusuolaista purtavaa vaimon katsoessa SM-mäkeä.

      Kyllä tuosta politiikasta on kaiken sortin riesaa. Yhtenä tuloksena voi todeta, että tehdashaalien politiikka vapauttaa naisen. Ainakin tilapäisesti, 4:n vuoden välein.

    • Margareeta

      Eivät kaikki miehet ole sellaisia. On olemassa kunniallisia, hyviä miehiä, jotka kohtelevat naista herrasmiehen tavoin ja ovat käytökseltään mitä parhaimpia esimerkkejä ja joiden maine on varsin tahraton,

      • olenläheltänähnyt

        Useimmiten nämä pellet vaan ovat sellaisia varjoaankin pelkääviä syrjäytyneitä, koulukiusattuja ja työttömiä threiskunnan elättejä joista ei ole mihinkään tosi paikan tullen. Ei oteta mistään vastuuta mutta nettipelejä pelataan kyllä yökaudet. Hyi saa.tana mitä pas.koja.


      • Just_joo
        olenläheltänähnyt kirjoitti:

        Useimmiten nämä pellet vaan ovat sellaisia varjoaankin pelkääviä syrjäytyneitä, koulukiusattuja ja työttömiä threiskunnan elättejä joista ei ole mihinkään tosi paikan tullen. Ei oteta mistään vastuuta mutta nettipelejä pelataan kyllä yökaudet. Hyi saa.tana mitä pas.koja.

        Eli siis mikään mies ei tunnu kelpaavan, kun siinä kunnollisessakin on näemmä pakko olla jotain piilevää vikaa...


    • palstanlukija

      Tällä palstalla itkee ne naiset joiden mies ei huomioi, ei tee kotitöitä ja pettää. Naiset ovat liian heikkoja tekemään asioille mitään että tulis muutos parempaan.

    • rafu123

      Minä ja 15v nuorempi ulkomaalainen naiseni yritämme ehtiä tekemään kaikki koti ja muutkin työt ennen toista jotta toinen saisi levätä. Rakastamme toisiamme ja haluamme että toisella on hyvä olo ja jää paljon aikaa, no arvatkaa mihin. Homma toimii ja ketään ei vituta.
      Hommatkaa miehet ulkomaalainen nuori naisystävä ja tehkää naisen eteen kaikkenne se varmasti kannattaa. Kyyti on sen mukaista.
      Maailmassa on miljoonia naisia jotka arvostavat teitä suomi miehet. Älkää lannistuko, ei miehen arvoa määritellä muutaman rekkales.. toimesta täällä suomessa. Tulee muutenkin
      geeniperimään vähän sekoitusta.

      • Sekapari

        Jännä juttu, minulla on samanlainen kokemus ulkomaalaisen miehen kanssa. Molempien tavoite on tehdä toisen olo helpommaksi. Toimimme yhtenä yksikkönä, jota perheeksi kutsutaan. Asenteesta se on pitkälti kiinni: on ilo ja onni, että saa syödä hyvää ruokaa, nukkua puhtaissa lakanoissa ja viettää aikaa lasten kanssa. Yhdessä asiassa mieheni pitää perinteistä rooleista kiinni eli vaimolla on päävastuu raha-asioista. Sopii minulle.


    • klsdklsdf

      Jaa. En tunnistanut itseäni aloittajan kuvauksesta. Meillä on oikein lokoisaa, ja kotihommia tekee se, joka kulloinkin ehtii.

    • Voi meidän kilttiämiestä, täällä se taas Parisuhde-palstalla neuvoo muita, vaikka ei ikinä ole parisuhteessa ollutkaan.

      Ruokaa tehtiin viikonloppuna yhdessä, kyllä. Siivoukset, pyykit ja muut kotityöt hoitaa kumpikin omassa kodissaan. Mies juo vähemmän kuin minä, mikä tarkoittaa että hän ei ota aina edes viiniä ruoan kanssa viikonloppuna. Omille asioille ja harrastuksille on aikaa taas kiirastorstaihin saakka, silloin tavataan todennäköisesti seuraavan kerran, ja vietetään pääsiäispyhät yhdessä. Toivottavasti sää lämpenee siihen mennessä, jotta päästään kunnolla puutarhatöihin käsiksi. Sehän se on tossun alla olemista, kun yhdessä leikataan omenapuut ja marjapensaat ;)

      • Kilttis

        Olen kuule nuorena ollut suhteessa 16-25 v aikana oli yksi suhde. Se exä lähti jännämiehen matkaan, Sekaantui huumeisiin ja joutui vankilaan koska jännämies löi sitä, exäni puukotti kun puolustautui ja joutui 9 vuodeksi linnaan.


      • lksfjlksdf

        Olit siis jännämuijan kanssa. Eikö kiltti kelvannut, mitä?


    • OmillaanOnnellinen

      Niinpä! Onneksi tajusin itse pistää exän pihalle, kun piti (vuosien muuttumis-lupailujen jälkeenkin) kodinhoitajana ja itsestäänselvyytenä, vaikka olin lisäksi ainoa, joka toi rahaa talouteen. Hyvä isä hän on lapsellemme, ja lapsen asiat saadaan hyvin sovittua. Nyt elelen erittäin onnellisena semi-yh:na (yhteishuoltajuus) ja semi-sinkkuna ihmissuhteet (lue:seksi&läheisyys) hoituu kodin ulkopuolella 1-2krt/viikko eityisihanan vakkarin kanssa. Koti on, ja pysyy, minun ja lapseni linnana =) Jotta joskus huolisin uuden miehen kotiini, miehen (toki myös itseni) täytyy todella ymmärtää, mitä ovat tasavertaisuus, kompromissit ja toisen kunnioitus..

    • ei-jaksa-kuunnella

      Ja miehet ne ei osaa muuta kun jauhaa siitä exästä..

    • rauniot

      Minun mies on alkkis. Siivoaa ja tekee kotityöt. Laitta hyvää ruokaa ja silloin kun harvoin seisoo on hyvä sängyssä. Muun aikaa kyttää mustasukkaisena, huutaa ja komentaa. Vaatii rahojani ja kieltää minua maksamasta laskujani koska minun tuloni on hänen. Haukkuu ulkonäköäni ja pitää minua ala-arvoisena. Valvoo kolmen tunnin yöunilla ja juo siis vuorokauden ympäri. Huutaa että syön liikaa ja itse juo yli 700 tölkkiä olutta kuussa ja viinaakin päälle. Minä kannan ne kaupasta kun käskee. Suuttuu silmittömästi jos ostan hänen tililtä ruokaa. Minä mittaan häneltä sykettä ja verenpainetta, valvon sokereita ja sitä että syö edes vähän. Valvon hänen kanssaan kun on lähes henkitoreissaan ja silti juo. Puen vaatteet ja käytän vessassa. Tilaan välillä ambulanssin. Hän uhkaa tappaa minut ja voi sen järjestääkin. Käyn terapiassa kerran kuussa ja laitan itseni joka päivä nätiksi. Rentoudun kuuntelemalla musiikkia. Apua en saa. Hän on hyvä mies selvinpäin. Nyt vain ollut 10 kuukautta humalassa.

      • Hattaratattara

        Voi luoja mitä elämää!!!


      • kilttis

        Ja tuhlaat elämäsi tuollaisen miehen kanssa


      • Vaihtoehtoja_on

        Miksi sinä haluat olla raunio?


      • rauniot

        Nyt alkoi hyvä kausi. En tiedä kuinka monta päivää tai viikkoa kestää. Eläminen on nyt leppoisaa. Ollaan kuin kämppikset ja ystävällisissä väleissä. Minulla hermot lepää. Hellyyttäkin on hieman. Seksiin ei suostu. Seksi olisi ihanaa. Näköjään sitten ei.


    • naisillekunniiaa

      naiset ei pidä olla tossun alla,eikä miehetkään..oma mielipide "mielummin taivasalla kun tossunalla"

    • ohgijii

      Minä olen se joka tämän talon siivoaa, lapset pääasiassa huolehtii ja ruuat laittaa. Mutta mies huoltaa autot, kolaa lumet, leikkaa nurmikon, remppaa kun on tarvis, tekee polttopuut... Ja hieroo joka ikinen ilta minun selkää. Sanavaltaa on molemmilla saman verran. En ole tossunalla.

      • jahyvinsujuu

        Juuri näin. Paljon helpompaa on, kun hommat hoitaa se, jolta ne paremmin sujuu. Itse lajittelen mielelläni pyykit koneeseen, joka ne pesee. Ruokahuollostakin vastaan mielelläni itse, kun minulta se luultavasti taloudellisemmin sujuu. Siivotakin tykkään, mutta mies tamppaa matot. Mies sitten tekee hommat, jotka häneltä sujuu minua paremmin. Kolaa talvella, hoitaa pihan kesällä, hakee puut, kuskaa lapsen harrastuksiin ja harrastaa hänen kanssaan.


    • farangkhiinok

      Meilläkin on moinen kodinkone ollut käytössä jo parikymmentä vuotta. Nainen joka siivoa pese pyykkiä eikä laita ruokaa on aivan turha kapistus. Itse kannatan perinteisiä sukupuolirooleja. Nainen hoitaa kodin ja mies naisen... Näin se menee ja kaikki on tyytyväisiä.

      • Eijunalauta

        Onko kiwa olla yksinkertaisuuden ylistys?


    • yhdessä_hauskempaa

      Kyllä se on naisen omaa tyhmyyttä, jos alistuu tekemään kaikki yhteiset hommat yksin. Siinä ei paljoa netissä kitisemiset auta, kun on itse alkanut vain tekemään niitä hommia ja päästänyt miehen rappiolle.

      Meillä ei tulisi kuuloonkaan, että tekisin kaikki sisätyöt yksin ja mies ulkotyöt yksin. Meillä tehdään kotihommat yhdessä tai sitten ei tehdä ollenkaan. Eli ikävät asiat (sisätyöt) jaetaan ja niistä tehdään hauskempia touhuamalla niitä yhdessä, ja sitten kivat hommat (ulkotyöt) jaetaan myös ja tehdään niistä vielä hauskempia tekemällä nekin yhdessä.

    • Kilttis

      Minusta on säälittävää jos nainen tekee kaikki kotityöt eikä mies auta. Se kertoo siitä että mies ei arvosta naista yhtään. Nainen ei pidä olla palvelija miehelle, miehen kuuluu pestä omat vaatteet. On jokaisen naisen oma asia jos haluaa olla miehen palvelija, Minun vaatteita nainen ei pese koskaan.

      • Eijunalauta

        Niiih, vaatteiden pesustahan tässä ketjussa olikin kyse.


      • Eijunalauta

        Niih, vaatteiden pyykkämisestähän tässä ketjussa olikin kyse.


      • Helwetinohjelma

        Oho, miten täää onnistui ?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe