Synnit anteeks.

erkkiketola

Ossaako joku sanoa, että riittääkö pelkkä usko Jeesukseen Kristukseen syntien anteeksiantajana syntien anteeksisaamiseen vai pitääkö olla joku konkreettinen tapahtuma siihen esim. äänellinen synninpäästö ????

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aila62

      ""Ap. t. 16:31
      Niin he sanoivat: "Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi"

      Raamatun mukaan pelkkä usko riittää!!!!

    • Usko riittää. Voit pyytää syntisi anteeksi äänettömästi Jeesukselta.

    • apla

      Eli jos ensin vaikka varastan sulta sun rahat, koiran, telkkarin ja auton, sen jälkeen vaan uskon ja sit saan kaiken anteeksi ja pelastun??
      Okei, käy mulle. Mä kun luulin, että tää olis jotenki vaikeeta... Missä sä asut?

      • Sinulla tuskin olisi tuolla asenteella aitoa synnintuntoa anteeksipyynnössäsi. :) Jeesuskin sanoi "mene, äläkä enää syntiä tee".


      • nnnnnmm

        Eikö pyydetä siltä anteeksi, jota vastaan rikotaan. Miksi pyytäisin anteeksi puhujaveljeltä, enkä Jumalalta Jeesuksen Kristuksen tähden!


      • eikostaluopuja

        Mielelläni pitäisin rahani, autoni, koirani ja telkkarini, mutta tuon eukkoriiviön kyllä voisit viedä.


    • paulasopanen

      Joskus tuntuu siltä, että meidän puhujaveljet ottavat sovintoviran paikan ja sovittavat Jeesuksen puolesta syntini, vaikka Raamattu todistaa, että Jeesus Kristus on vain Sovittaja ja puhujaveljet vain todistavat tästä Sovittajasta ja Hänen sovituksestaan!

    • jasseonmassemies

      Siis usko Jesseen riittää pelastuakseen syntien taakalta.

      Vau! Tämä on helppoa. Siis ei mitään omakohtaista tuskaa, vaan tuskan ulkoistus muutama vuosi sitten kuolleen hemmon harteille. Vastuuta omista teoista ei siis ole jos osaa itsekseen ja äänettömästi siirtää vastuun. Aivan mahtavaa!

      Puhuiko Jesse joskus jotain kylvämisestä ja sen tuottaman sadon korjaamisesta..?

    • rtdd

      Ei ole eroa sille , siirtääkö vastuun äänettömästi tai äännellen Jeesuksen Kristuksen harteille, sille HÄN on kantanut ja sovittanut syntimme, riippuu vain siitä uskotko sinä sen vain et. omalle kohdallesi. Myönnätkö syntisyytesi ja hyväksytkö, että ilman Jeesusta Kristusta ja Hänen sovitustaan, et voi päästä vapaaksi ja saada syntisi anteeksiannetuiksi, vaikka puhujaveli sen sinulle vakuuttaa, sillä hän vain tuo esiin sen, minkä Jeesus Kristus on sinun puolestasi sovittanut ja saat USKOSSA omistaa sen kohdallesi. On kysymys sinun USKOSTASI, eikä niinkään puhujaveljen osuuden sanoista.

    • jjjjjkkk

      Kiitos sinulle rtdd , että tuot meille syntien anteeksiantamuksen Jeesuksen Kristuksen nimessä, eikä vanhoillislestadiolaisuuden nimessä!

    • mmssss

      Sinun kaltaistiasi kaivataan liikkeeseemme!

    • PiilossaKonservatiivi

      Raamatussa mainitaan kelvotonkin usko. Olen miettinyt myös sitä, mitä kelvottomasti uskoville mahtaa tapahtua =)

      Joku voisi tätä kelvotonta uskoa käsitellä.

      Tähän luuttyen nousu iileen sekin Raamatunkohta, jossa sanotaan suunnilleen : " Ei jokainne , joka sanoo Herra, Herra, olen Herran oma vaan tokaisenkin sellaisille: Menkää pois te laittomuuden tekijät ja synnissä tahallaan elävät kaksinaamaiset teeskentelijät, te tekopyhät!.

      Ei Ramatussa ihna noin sanota mutta vähön nuunkun siihen suuntaan, Anteeksi,ei ole tarkoitus tuomita ketään liberaalia, en mä sitä tarkoita vaan että noin niinku van suunnilleen, ei nyt ihan sanasta sanaan noin, Raamatussa asiaa esitetään. Älä vaan minulle sano mitään kuheaa tuomitsemisasiaa tämän takia, anteeksi, älä vaan tuomitse mua vaikka näin kirjoitinkin.

      Avoimesti olen sinun kannallasi että joo, mutta nyt vaan salassa kerron olevanikin oikeasti konservatiivi, koska uskon Raamatun olevan kakilta osin totta. Ei millään pahalla, mutta niin mä vaan uskon.

    • äskenkirjoitin

      Erkki, nna anteeksi, jos suututin sut. Mä en tarkoita sua ärsyttää, mutta kelvotontakin uskoa on:

      " Sinun on tiedettävä, että viimeisinä päivinä koittavat vaikeat ajat. 2 Silloin ihmiset rakastavat vain itseään ja rahaa, he ovat rehenteleviä ja pöyhkeitä, he herjaavat ja ovat vanhemmilleen tottelemattomia. He ovat kiittämättömiä, jumalattomia, 3 rakkaudettomia, leppymättömiä, panettelevia, väkivaltaisia ja raakoja, kaiken hyvän vihollisia, 4 petollisia, häikäilemättömiä ja järjettömiä. He rakastavat enemmän nautintoja kuin Jumalaa, 5 he ovat ulkonaisesti hurskaita mutta kieltävät uskon voiman. Karta sellaisia! 6 Nämä näet tunkeutuvat koteihin ja kietovat valtaansa syntien rasittamia, monenlaisten oikkujensa riepottelemia naisparkoja, 7 jotka ovat aina alttiita uusille opetuksille mutta eivät voi koskaan päästä selville totuudesta. 8 [i] Niin kuin Jannes ja Jambres* vastustivat Moosesta, niin tuollaiset villitsijät vastustavat totuutta. He ovat menettäneet järkensä, ja heidän uskonsa on kelvoton. 9 Mutta kauan he eivät menesty, sillä heidän järjettömyytensä paljastuu pian kaikille, kuten noille kahdellekin kävi. "

      2. Tim. 3: 1-9

      Hei Erkki, en mä voi tota niinku ton mitä tossa sanotsaan niin sen perusteella olla Eaamattua vastaan, mutta älä mua soimaa tän takia mä vaan haluan kertoo sulle mitä tossa Raamatussa sanotan, ja se on niinku Jumalan tahto sitten ja ihmiset koittaa olla niinku eri mieltä tässä asiassa kai sitten, mutta julkisesti olen just jos naispapin kanss olis oltava naamatusten niin eihän sitä kaikenlaista puhella, mutta salaa tajuankin mikä on homman nimi aika tarkalleen, lopun aikaa ja eksytystä kun kattelin sen Markku Veilon videon vrokaa eksytystä. Katso iyse se huutupesta niin tajuat kun se Markku osaa puhua ymärrettävästi. Mä en oikein ole puhemiehiä. Haluun vaan niinki varottaa omalta osaltani ksytyksestä vaikka en olekaan keittiln terävin veitsi.

      Mutts on mulle sanottu että olen hyväntahtoinen enkä ainakan kuseta tahallani paitsi oon mä kyllä kusettanutkin joskus ja katunutkin sitä kun on ollut rahaåulaa. Itkin kyllä. mutta kun olin ilman ruokaa 4 päivää ja yli puolipäivää sen lisäksi. Niin se oli melkein 5 päivää ja silloin itketti kun oli niin nälkäkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1605
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1439
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1348
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1334
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      37
      1275
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1218
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe