Kuljettajat ja henkinen terveys

Mitentässänyt

Olemme saaneet viime päivinä katsoa tv:stä ja lukea lehdistä lento-onnettomuudesta jossa lentokoneen perämies on ollut henkisesti sairas ja hautonut ilmeisesti vuosia tapaa millä saada itsensä ns.historian kirjoihin.Ohjaamossa on yleensä ainakin kapteeni ja vielä kolmaskin henkilö ja ihmettelen eikö näistä kukaan työkaveri ole huomannut mitään itsetuhoista puhetta ennen tätä surullista ja täysin järjetöntä tapahtumaa! Kysymys kuuluukin oletko opettanut jotain uutta kuljettajaa ja huomannut ,että ihminen on jotenkin henkisesti häiriöitynyt????
Miten hoidit homman kunnialla päätökseen??

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • perämies_lervollakin

      Lervojuttujen kirjoittajilla on ainakin henkinen puoli kunnossa, meinaan sen verran lennokkaasti juttu lentää ettei kovin huumorintajutonta sakkia ole. Muutenkin rentoja tyyppejä ja hauskoja, senhän nyt huomaa kaikki. Lervojutut on tosi hulvattomia ja aikas remakat naurut saa aina. Niin, Lervolla joskus ohjaamossa "perämiehenä" se Kiljukassu, joka on oikeastaan Lervon alter ego ja sielunkumppani. Tai no, ainakin kaljoittelukumppani ja aju partneri. Sonta soljuu pulttuun mukavasti molemmilla ajukorstoilla ja mylväisy lähtee C-duurissa kuin kirkkokuorolaispojalla. Lervo on vaan niin hyvä.

    • nostalkia-rahti

      kerran tuli harjottelia kyytiin jolla ei ollu collar merkkisiä kolitseja vaan jotkut feikit..eikä projun projua pntissa..tyyppi sai lähteä alta aika ykaikön..

    • niiniinii

      Varmaan joku sairaseläkeläinen joka kirjoittaa palstat täyteen lervoa ja luulee olevansa hauska

      • dullapulttu

        Luulee tai paremminkin tietää olevansa hauska. Lervon jutut on hauskoja, Lervosta kirjoittelevien jutut on hauskoja, kaikilla kivaa, hyvin menee ja naurattaa etc etc.


    • mitentässänyt

      Mitä tästä opimme. Nämä lervoilijat pilaavat kaikki aloitetut keskustelut. Siksi kukaan viisas ei enää kommentoi saati aloita mitään järjellistä keskustelua tällä foorumilla.Koko keskustelupalsta on hiljentynyt näiden häiriköiden toimesta. Kiitos paljon! Lervo ja kumppanit toivottomasti virvoitte ja saitte pelkkiä mätiä munia.

    • lääkäri

      Raskaan liikenteen kuljettajien yleisimpiä sairauksia ovat ,mielenterveysongelmat,masennus,alkoholiongelmat jotka johtavat ennen aikaiseen eläköitymiseen, syrjäytymiseen ja itsemurhiin.

    • Lervotonmeno

      Näin se menee. Monta uutta kuskia olen opettanut ja todella monen harjoittelu on päättynyt siihen,että oppilas on itse todennut ettei pysty tähän tai sitten työnantaja on todennut ettei tästä mitään tule.Myöskin on tapauksia jossa uusi työntekijä "hukkuu maan alle" eli häviää teille tietämättömille. Useimmiten on kyseessä tuo kuningas-alkoholi.Herää vain kysymys miksi tuo Lervo ärsyttävä nimimerkki oli niin heti haukkana kommentoimaan asiaa?? Jokainen voi vetää asiasta omat johtopäätökset.

      • mikä_ärsytti

        Ärsyttääkö sinua Lervon jutut vai Lervosta kertovat kirjoitukset täällä? Vai mitä tarkoitat. Lervo kuten muutkin saavat kommentoida tänne ja Lervo itse on opettanut lukuisia alan nyky ammattilaisia, mm Hessu oli Lervon opissa vuosikymmeniä sitten ja hyvä kuskimulli siitäkin konnasta tuli. Nuppi-Tero taisi olla ainoa joka repsahti siihen kaljoitteluun mutta eipä ole ainut....


      • Lervotonmeno

        Meitä kaikkia kuski "mulleja" ärsyttää kaiken aikainen Lervoilu joka taas tyrehdyttää kaikki ihan asiallisiksi tarkoitetut keskustelut. Olet kai nimimerkki mikä-ärsytti itse havainnut ,että tämä koko keskustelufoorumi on muuttunut hautausmaaksi.Kynttilä tuodaan jouluksi ja se on siinä jos nyt halutaan oikein tunnelmoida asiaa. Ihan aikuisten oikeasti kaikki järkevä keskustelu on loppunut. Jos tämän palstan aihe on:kuljetusala ja lainsäädäntö niin mitä siihen joku Lervoilu liittyy??? en ymmärrä en ollenkaan.


      • paljon_lervoilua

        En ymmärrä minäkään. Totta puhuen Lervoilut ovat ottaneet palstan haltuunsa ja hassu lerojuttu raikaa reippaasti. Mutta jos ajattelee niin että onko se tämän ajan tuotosta? Onko nyt vaan sen aika että reipas lervojuttu raikaa palstalla ja hauska aju hääräily lentää. Olisikos niin? Mielestäni ne on hulvattmia aju juttuja ja aina niitä tulee naama naurussa luettua. On ne vaan niin hauskoja.


    • Lervoshow

      Lervo taitaa olla sellainen legenda kouluttaja taidoiltaan,että siitä voisi saada hyvän jutun loppuvuoden Ajolinja-lehteen.viestiä Lervolle,että ottaa yhteyttä toimitukseen. Hyvistä kuljettajien kouluttajista on nääs pula Suomenmaassa ja tässä lienee yksi joka todella on pelimies. Eli joku nuori toimittaja repäisee aika räväkän jutun.Jos nyt oikein ymmärsin niin Lervo on kuljetusalalla kuin Aira Samulin tanssipuolella.Jalka vipattaa,vaikka ikä puhuu ihan muuta.

    • Juupajoelta

      Juupa juu. Eläkeläinen sellainen alaikäinen kuin naapuri romaani Hagert. Molemmat eläkkeensä ansainneet.Niinpä niin juupa juu

    • Lervolanmiäs

      Lervolla henkinen puoli kunnossa kuten isolla paviaanimullilla. Mylvii ja örisee, tuhisee ja möhisee. Jo siitä huomaa että kaikki on okei.

    • kahjopalsta

      Lervokirjoittelija voipi olla KAPITEELIRIISTÄJÄ? Kun on ollu niin hijasta?

      • lervotontulevaisuus

        Ripulilla se on se Lervo ja ne muutkin nimimerkit jotka on siellä kaljakapakassa keksitty.Kaljan juónti aiheuttaa kroonista ripulia. Ei voi lähteä töihin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      223
      3460
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2181
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      80
      1630
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe