Lääketieteilijä Linda Manuella

AngryFrog

Nyt viidakon tähtönen ja fitness-PT on tehnyt uuden aluevaltauksen. Linda Manuella kertoo, että mielialalääkkeet ovat kansakuntamme syöpä. Aika rajua puhetta kun muistaa että Lindan lääketieteen opinnot ovat vielä vähän vaiheessa. Jos haluaisi kirjoittaa mielipiteitä ja omia kokemuksia, niin sanoisi vaikka tykkäävänsä enempi mansikka- kuin banaanijugurtista... Mielen sairaudet kun eivät ole niin yksinkertaisia kuin vaikka se, sopiiko jauheliha kasvissyöjille.

37

464

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SeOnSekaisinAIna

      Linda Manuela nenä-apina ole ikinä mitään lääketiedettä lukenutkaan. Nainen on vain niin tyhmä sekä seko ja narsistinen mieleltään että sekoilee blogissaan mitä sattuu!
      Hänen höpinät kannattaa jättää ihan omaan arvoonsa!
      Hän iltapäivä lehdissä myöntää olleensa sekaisin mielletään ja saaneensa psyykelääkitystä!
      Tämähän on ollut kaikilla tiedossa jotka ovat vähänkin vilkaisseet hänen idiootin blogia.
      Nainen ei vaan tajua että on jatkuvasti narsistinen idiootti ja sekaisin!

    • Järkikäteen

      Ihan sama onko apina vai gorilla mutta pääasia on se, että monet epävakaat ja syömishäiriöiset nuoret tytöt tuntuvan fanittavan Linda Manuellaa. Jos tyyppi päättää avautua vaikka lääkkeiden turhuudesta vakaviin sairauksiin mutu- tai omalta elämänkokemus-tuntumalta, niin metsään mennään niin että rymisee. Komppaan ekaa kirjoittajaa. Kertoisi vain mielipiteitään vaatteista, laukuista tai purukumimerkeistä.

      • Järkikäteentäältäkin

        Just näin!


    • Kaikenlaisia

      Vielä pitäisi tietää kuka tämä Linda Anuksella on ja mitä merkittävää hän on tehnyt.

      • Engineer-84

        Viidakon tähtönen, joka on bodannut itsensä tosi hyvään kuntoon. Pitää bodausblogia, jolla on paljon lukijoita. Sen vuoksi voisi olla kirjoittamatta oikeasti tärkeistä asioista. Kun ei ole koulutusta, niin ei kannata avautua. Sama kun lähtisi liikkeelle: ainostaan kokemuksestani voin sanoa, että nuo betonisiltojen lujuuslaskelmat ovat kansakunnan syöpä...


      • inssille.tiedoksi
        Engineer-84 kirjoitti:

        Viidakon tähtönen, joka on bodannut itsensä tosi hyvään kuntoon. Pitää bodausblogia, jolla on paljon lukijoita. Sen vuoksi voisi olla kirjoittamatta oikeasti tärkeistä asioista. Kun ei ole koulutusta, niin ei kannata avautua. Sama kun lähtisi liikkeelle: ainostaan kokemuksestani voin sanoa, että nuo betonisiltojen lujuuslaskelmat ovat kansakunnan syöpä...

        Jos betonisiltojen lujuuslaskelmat tehtäisiin kuten psyykelääkkeet, nekin vaatisivat yhtä paljon uhreja. Onneksi ei tehdä.


    • IdioottiSeOnAina

      Nainen on ruma, itsekäs ja idiootti, ei oikein ymmärrä asioita vaikka niin kuvittelee!

    • piuhy7tft7f

      Linda taitaa olla aikamoinen höpsö ja itsekeskinen!

    • piuhuh

      Se on sekaisin psyykelääkeistä ja kun ei ole muutenkaan fiksu, niin naurettavaksihan se menee. Huvittavinta kun ei itse sitä edes ymmärrä!

      • Palotsessa

        Pelottaa asiakkaiden ja fanien puolesta.


    • RumaOn

      ruma se on!

    • 100fake

      Linda hurskastelee nyt Maisa Tirpan kirjoituksesta. Itse tekee järkyttäviä juttuja ja haukkuu muita. No good!

      • Ihqjakiva

        Se on torppa maisa ja linda on ihq. Ei koskaan sanoisi mitää mistä ei tietäisi. On kuule koulut käynyt ja lääkejutut kuuluvat lindan koulutukseen.


    • linkkis19

      Mielialalääkkeet poelastavat joidenkin ihmisten hengen mutta toisaalta Linda on kouluttautunut ja sillä on omaa kokemusta. Tietää tosi hyvin asiat. Samaten tosi hyvä vartalo ja treeni.

      • ohggdggfs

        Linda ole mitään kouluttautunut, ihan höperö tietämätön ja kouluttamaton juntti se on.
        Käynyt jonkun personalTreineri postikursin se ei ole koulutusta.


      • tavallinentervejärki

        Ah, mutta on kuitenkin käynyt LOPPUUN jonkun pt-kurssin, toisin kuin esim. tämä Martina. Tosin ihan saman kaltaisai kaikki nämä julkkuhörhöt, samat höpinät, tavoitteet, ulkonäkö, pt-hölötykset ja gurusyndroomat. Mikä näitä oikein vaivaa??? Mitä litkua vetäneet, että joutuneet noille raiteille????


    • sörssö

      Sama lääkis kuin Pitkäsellä?

      • Jipppiii

        Kurssikavereita!


      • JörgenMulkenson

        Buaahhhh....


      • SääliLindavoivoi

        Linda on ehkä niin pätevyytensä ja koulutuksensa pauloissa ettei ymmärrä tekevänsä kaikille paljon vahinkoa. Sääli. Isosti sääli.


      • Ixhoostid

        Linda Manuella on lähes lääkäri ja paras PT mitä maailmassa on ja suut kiini siällä! Jos ei paino putoa ja oma vika. Kaiki ei välttämätä kotona kaikila mutta Linda on ihQ forevä!


      • IdioottiLindAmANUELA
        Ixhoostid kirjoitti:

        Linda Manuella on lähes lääkäri ja paras PT mitä maailmassa on ja suut kiini siällä! Jos ei paino putoa ja oma vika. Kaiki ei välttämätä kotona kaikila mutta Linda on ihQ forevä!

        Linda ei ikinä tule olemaan lähelläkään lääkäriä, siihen ammattiin tarvitaan järkeä jota Lindalla ei ole , eikä ikinä tule olemaankaan. Se on vain paskaa puhuva pikkulikka joka ei tiedä mistään mitään.
        Vain häntä tyhmemmät( joka on jo todella tyhmää) uskovat sen juttuja ja luulevat sen olevan jotain.


    • djksfhsjkdfh

      Kyllä siinä kuule jotain outoa on, että nykyään puolet suomalaisista mättää kaksin kourin mielialanappeja. Noin äkkiäkö ne geenit huononee?

      Toisaalta ymmärtää, miksi tällä palstalla puolustetaan psyykelääkkeitä. Kirjoituksista päätellen aika moni täällä käyttää niitä.

      • Pillspills

        Mielestäni näyttää siltä, että palstan kirjoittajat ja kenties bodarityypit EIVÄT KÄYTÄ, vaikka ehdottomasti pitäisi.


    • juttakakkonen

      Yleensä ne anaboliset steroidit ym. ovat paljon pahempia myrkkyjä kuin mitkään muut lääkkeet, olisi kiva jos Linda Manuela myös niistä vähän avautuisi.

    • Fastbody

      Mielenkiintoista kun Lindan terveys romahti ennen bodauskisoja. Ei ollut lääkinnyt itseään tarpeeksi tai sitten oli liikaakin...

    • HöperöItsekeskeinenLinda

      Linda on typerä ja itsekeskeinen isonenäinen höperö pikkutyttö, joka ei osaa juuri mitään. Varsinkaan sitä mitä kertoo osaavansa.

      • xoxoooo

        kyllä hänellä on myös pienet silmät ja henki haisee puhuessa pahalle. Samalla salilla olleena kiinnitin myös huomion hänen piereskelyynsä


    • MsFarkku89

      Ei tule enää kommentteja Lindan "maailman suosituimpaan ja parhaaseen" blogiin. Sen on pakko yrittää jotakin hiusmoka tai arpajaisjuttuja. Voi olla että porukkaa ei enää kiinnosta tytsyn jutut ja ajatukset. Ja miksi ihmeessä kiinnostaisi? Alkaa olla aika ajanut Lindan ohi. Vai mahdetaankaan taas pyytää ja anella johonkin huipputvsarjaan. XD

    • LindaRumaNenäApina

      Linda Manuela on aina ollut itsekeskeinen idiootti pikkutyttö joka ei osaa yhtään mitään! Selittää vaan puutaheinää ja kuvittelee olevansa muuta kuin mitä on!
      Se on aina ollut idiootiHöperö Itsekeskeinen pelle ja aina tulee sitä olemaankin!
      Lindalla ole mitään tekemistä lääketieteen kanssa, eikä ikinä tule olemaankaan. Hän on täysin kouluttamaton hölmöläinen, isonenäinen rumilus!

    • rillaaja

      mieli ala lääkkeet pitää tasapainossa.... sama kuin sydänlääkkeet pitää sydämen kunnossa.....lääkkeeiden ottamatta jättäminen on vaarallista......

    • KäännyhänRakas

      Tuskin ajattelemattomuuden ja yksinkertaisuuteen on täsmälääkkeitä. Puukolla saa aina pois ja silikonia valmistetaan mutta yläpäähän on vähän haastavampi saada pääomaa. Enkä nyt tarkoita huulia tai nenää. ;)

    • nuorisonesikuvat

      On se kumma näillä Linda Manueloilla ja Jutta Gustafsbergeillä ym. kun eivät koskaan niistä hormonien käytön vaaroista puhu mitään. Oma lehmä ojassa.

      • Ajattelevafitnessbaby

        Veit sanat suusta. Tavalliset ihanat tytöt joutuvat syvälle liriin jos seuraavat näiden esikuvien mallia. Sääli. Sikasuuri sääli.


      • terveydenvääristelijät

        Ja iltapäivälehdet näistä jaksavat kirjoittaa. Hävetkää!


    • Tttxxx

      Nyt melkein lääkäri kertoo burnoutista selviytymisen salat. Voi saatana. Edesvastuutonta. Tietääkö Linda paljonko hallaa tekee sairaille?

    • ongelmaparivaljakko

      Linda on narsisti pelle, pikkutyttö, jonka persoonallisuus on vinossa. Hänellähän on ollut historiassa syömishäiriö. Kun hän siitä selvisi, ryhtyi hän yhtäkkiä fitness "asiantuntijaksi". Blogi alkoi täyttyä "alan kielestä", ihmiset olivat "hyvissä lihoissa" jne. Ei ihme että Lindan äiti on huolissaan höyrypäisestä tyttärestään. Mites onko se linda nyt sitten ryhtynyt seukkaamaan Martinan mies Stefun kaverin kanssa jolla on myös ollut omat ongelmansa päihteiden rintamalla mutta joka nyt on elänyt "soberlaiffii" since 2012? Ongelmapari on löytänyt toisensa. ELämä on ihanaa. Nyt sitten vain vaikkapa jotain pientä tv-formaattia peliin vaikkapa Nikon ja Lindan Riippuvuusdieetit & Viidakkoseikkailut

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6353
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4086
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2506
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1478
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe