Natoon heti

natoon

Nato kammoisilla ei ole sellaisia todellisia perusteta miksi meidän ei tulisi liittyä puolustusliitto Natoon. Kaikenlainen idän mielistely ja pohdinta idän mielipiteestä on turhaa. itä tulee sitä vastustamaan loppuun asti koska sen keinot painostaa Suomea loppuu jos meistä tulee Naton jäsen. Lisäksi asioita pitää katsoa Suomen lähtökohdista ja meidän turvallisuuden kannalta. Minua ei v...akaan kiinosta r..en turvallisuus vaan Länsimaiden turvallisuus on no 1 itä kun pitäytyy rajoillaan ja lopettaa uhon Länteen kauppasuhteet palaa aikanaan ja sinne ei ole Länsi hyökkäämässä joten senkään puolesta on itä trollien turha huutaa mitään.

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • erommel

      Naton päätehtävä on turvata sen jäsenten yhteisiä arvoja, joita ovat demokratia, yksilönvapauksien kunnioittaminen, oikeusvaltio ja kiistojen rauhanomainen ratkaisu. Näihin tavoitteisiin päästään jäsenmaiden keskinäisen solidaarisuuden avulla. Nato huolehtii jäsenmaiden turvallisuudesta ja vapaudesta poliittisesti ja viime vaiheessa sotilaallisesti.


      Natoon

    • bror-erik

      Venäjän sotilaskoneet ovat kahden päivän aikana lisänneet poikkeuksellisen paljon lentotoimintaansa Euroopan ilmatilassa,

      • Vastaa_pahvi

        Mitä siitä?


    • bror-eriki

      Itä uhoa.

    • Tässä_faktaa

      Suomi ei tarvitse Natoa yhtään mihinkään, eikä yksikään Naton kannattaja ole kyennyt kertomaan yhtäkään todellista syytä miksi Suomen pitäisi liittyä Natoon - Ei yhtäkään syytä!
      Naton yrittävät perustella Natoon liittymistä mm. seuraaviin asioihin vedoten:

      - Venäjä ei ole koskaan hyökännyt Natomaahan. TURHA VÄITE! Jos Venäjä haluaa hyökätä, niin se myös tekee sen.

      - Suomi ei ole turvassa Naton ulkopuolella. EMÄVALHE! Suomella ei ole ollut mitään hätää 70 vuoteen, eikä tule olemaan jatkossakaan. Kuten Puolustusvoimain ex - Komentaja Hägglund sanoi " Suomi ei ole listalla seuraavana, ei edes kymmenentenä"

      - Suomi ei pärjää yksin. VALHE! Suomi pärjää yksin, siitä ei ole epäilystäkään. Venäläinen kalusto on pelkkää romurautaa jolla ei sotia käydä ja Venäläisen sotilaan motivaatio on heikkoa.

      Jokainen vähänkään asioita ja maailmanmenoa seuraava, ymmärtää ettei Venäjällä ole nyt eikä jatkossakaan minkäänlaista syytä hyökätä liittoutumattomaan maahamme.

    • Natoon

      Venäjä ei ole koskaan hyökännyt Natomaahan. TURHA VÄITE! Jos Venäjä haluaa hyökätä, niin se myös tekee sen.

      - itä ei sitä tee koska sillä ei ole uskallusta tai kykyä Natoomaita vastaan jolla on parempi koulutus parempi kalusto ja natomaiden ja sen liittolaisten tuki

      Suomi ei ole turvassa Naton ulkopuolella.
      - ei ole mitään järkeä jäädä yksin kun voimme saada 28 natomaan tuen ja naton läheisten liittolaisten tuen Eu jäsenyys on hyvä mutta se ei meille riitä jos kriisi tulee.

      Suomi ei pärjää yksin. VALHE! Suomi pärjää yksin, siitä ei ole epäilystäkään. Venäläinen kalusto on pelkkää romurautaa jolla ei sotia käydä ja Venäläisen sotilaan motivaatio on heikkoa.

      -Oletko seurannut miten r..ät on laittanut rahaa armeijaan ja kaluston uusimiseen? lisäksi sitä siellä riittää. Suomen omat resurssit r..ä vastaan ei riitä loputtomiin jos kriisi tulee ja parempi olla liittolaisten tuki kun olla yksin. Lisäksi idässä on kehitetty ammatti armeijaa joten yksiköt on ammattilaisia. toki varusmiehet päälle.

      • höpöhöpöö

        "
        Oletko seurannut miten r..ät on laittanut rahaa armeijaan ja kaluston uusimiseen? lisäksi sitä siellä riittää. Suomen omat resurssit r..ä vastaan ei riitä loputtomiin jos kriisi tulee ja parempi olla liittolaisten tuki kun olla yksin. Lisäksi idässä on kehitetty ammatti armeijaa joten yksiköt on ammattilaisia. toki varusmiehet päälle."

        Venäläinen kalusto on pelkkää R-O-M-U-R-A-U-T-A-A , Se on varma. Ja mitään kriisiä ei ole tulossa, mutta jos leikitään ajatuksella että kriisi tulisi, niin Suomi pärjäisi ihan omillaan.

        Edelleenkään yksikään Naton kannattaja ei kykene esittämään yhtäkään perustetta Natoon liittymiselle. EI YHTÄKÄÄN!


    • bror-erikkikin

      Jännää porukkaa nämä nato kammoiset itä trollit . Ensin ne suu vaahdossa jauhaa kuinka r...ä on niin ylivoimainen armeija Natoon verrattuna mutta sitten kun otetaan tosi asioita esiin niin jauhetaan että ei Suomi Natoon ja itä on romua vain. Trollit koittaa hämätä selvästi

      • Kerrrrooo

        Mainitsepas yksikin venäläinen laadukas tuote joka on vähintäänkin länsimaista tasoa tai parempi? Tuote voi olla sotilas- tai siviilipuolelta.

        Et keksi yhtäkään, koska sellaista ei ole olemassakaan.


      • OnhanNiitäMuutama
        Kerrrrooo kirjoitti:

        Mainitsepas yksikin venäläinen laadukas tuote joka on vähintäänkin länsimaista tasoa tai parempi? Tuote voi olla sotilas- tai siviilipuolelta.

        Et keksi yhtäkään, koska sellaista ei ole olemassakaan.

        Kenttätykki 122 H 63.


    • vastatkaaheti

      Nyt itä trollit ja nato kammoiset vastatkaa

      Onko se r..ä nyt sitten ylivoimainen Natoa,Länttä,ja Suomea vastaan vai ei ole??? kumpi se nyt on.

      • Jokoselkis

        NYT APUKOULUN RESSUKKA SULLE HETI ALKUUN SELVÄKSI ETTÄ EN OLE KENENKÄÄN TROLLI!

        Oletko sinä niin tyhmä että joudut tuota täältä kysymään? Etkö sinä yleisavuton apukoulunkäynyt työkyvyttömyyseläkeläinen tajua sitä tosiasiaa että Venäjällä ei ole mitään muuta kun sinun kaltaisia vähäjärkisiä sotilaita joiden kirjoitus ja lukutaito sekä yleinen sivistystaso on samaa luokkaa kun sinulla ja siihen kun lisätään se että kaikki Venäjän sotilasteknologia pelkkää romua, niin jokainen ymmärtää ettei sellainen armeija kykene sotia käymään. 1970 ja 1980 luvuilla tilanne oli toinen, mutta se aika entinen ei enää palaa, silloin ´NL oli tasaväkinen lännen kanssa.


    • erommels

      Päätös on selvä: Nato suojelee kaikkia jäseniään kaikkina aikoina. Selkeä viesti mille tahansa potentiaalisella hyökkääjälle:

      Natoon siis

    • natoon

      Ulkoministeri Margot Wallström: Ruotsin ja Suomen yhteistyö puolustuksessa on viesti Venäjälle

      Ruotsi ja Suomi ovat juuri syventämässä kahdenvälistä puolustusyhteistyötä, Wallström sanoo. Ruotsi on myös sitoutunut uudenlaiseen kumppanuuteen Naton kanssa, ihan niin kuin on Suomikin, hän jatkaa.

      "Viestimme Venäjälle, että olemme valmistautuneet kaikenlaisiin mahdollisuuksiin yhdessä ja toimimme myös yhdessä."


      erinomainen juttu

    • HyväNorja

      Norja ei hyväksy Venäjän uhkailua, vaan vastaa puolustusvoimiaan uudistamalla.

      Norjan puolustusministeri Ine Eriksen Soreide kertoo, että Norja uudistaa puolustusvoimiensa rakennetta Venäjän uhan vuoksi. Brittilehti The Guardian kertoo, että Norja avaa aiemmin suljettuna olleet Pohjois-Norjan tukikohdat, jotka ovat olleet suljettuina ns. Kylmän sodan päättymisen jälkeen. Soreiden mukaan Venäjän uhka on lisääntynyt

    • natoon

      Kaikki Läntiset maat varautuu puolustautumaan itä uhoa vastaan

    • asdertson

      Maidemme välillä on ollut monilla aloilla hyvää yhteistyötä jo vuosien ajan. Tämä nyt nähty on yksi tapa viedä sitä pidemmälle, vastasi kuningas esityksen jälkeen kysymykseen "mitä Ruotsi ja Suomi voivat saavuttaa puolustusyhteistyöllä?".

    • asdertson

      Me emme perusta pysyviä tukikohtia (Baltiaan) taistelujoukoille, mutta me osallistumme muilla tavoin. Me teemme mitä vaaditaan taataksemme sen, että jos Latvia joutuu vaikeuksiin, Nato auttaa heti, Merkel sanoi Latvian vierailullaan.

    • natoon

      Huippututkijat: Ei ole poissuljettua, että Venäjä valmistautuu sotaan Vakava huoli Suomen turvallisuudesta kalvaa monien asiantuntijoiden mieltä. Arvostetut tutkijat Hanna Smith ja Jarno Limnéll arvioivat sunnuntaina Hufvudstadsbladetissa ja ruotsalaisessa Svenska Dagbladetissa julkaistussa kirjoituksessaan, että Suomen on varauduttava pahimpaan.

    • patriaxs

      Päätös on selvä: Nato suojelee kaikkia jäseniään kaikkina aikoina. Selkeä viesti mille tahansa potentiaalisella hyökkääjälle:

    • erommel

      Suomen ja Ruotsin puolustusyhteistyö etenemässä vauhdilla

    • natoon

      Itä-Ukrainassa sotinut venäläismies on kertonut haastattelussa, kuinka venäläissotilaat johtivat Debaltseven valtausta ja venäläistankit auttoivat kapinallisia.

    • Natoon

      Suomalaisilta asiantuntijoilta kovaa tekstiä Venäjästä: ”Täytyy varautua pahimpaan”
      Venäjä oli jälleen kerran yllättänyt ja usealla eri tavalla. Maa rikkoi kansainvälistä oikeutta ja Ukrainan kanssa kirjoitettuja sopimuksia. Venäjä valehteli länsimaiden johtajille, uhmasi lännen näkökulmaa siitä, kuka sodan oli aloittanut ja miksi, ja käytti sitä paitsi sotilaallista voimaansa tavalla, jollaista länsimaailma ei ole kokenut pitkään aikaan, Smith ja Limnéll toteavat.

      Asiantuntijoiden mukaan Venäjästä ei tule oikeusvaltiota lähitulevaisuudessa eikä maan politiikka tule pohjautumaan demokraattisille instituutioille, minkä takia tämänhetkinen tilanne ei ole tilapäinen.

      Kaksikko kirjoittaa hybridisodankäynnistä, jonka tarkoituksena on kokeilla, kuinka paljon voidaan vaikuttaa päätöksentekoon eri valtioissa ja kuinka hyvin valmistautuneita eri valtiot ovat suojautumaan hybridisodankäynnin kaltaiselta hyökkäykseltä.
      Smithin ja Limnéllin mukaan hybridisodankäynnillä on Venäjällä pitkät juuret, mutta ”kyberhyökkäykset ja disinformaatio sosiaalisissa medioissa sitä vastoin on uusi työkalu Venäjän turvallisuuspoliittisessa työkalulaatikossa”.

    • erommel

      Nato vastasi 25 Venäjän syytökseen

      Sotilasliitto Nato vastasi Venäjän viranomaisten esittämiin syytöksiin tylyillä faktoilla.

      Sotilasliitto Nato keräsi yhteen listaan 25 syytöstä, joita Venäjän viranomaiset ovat esittäneet Natoa vastaan Ukrainan konfliktin alun jälkeen - ja vastasi niihin. Venäläiset tuskin ilahtuvat asiasta, sillä Nato kumoaa sen väitteet seikkaperäisesti ja asiallisesti yksi kerrallaan.

    • asdertson

      Ruotsin ulkoministeri kehuu Suomen Nato-keskustelua

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1382
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1170
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1052
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    Aihe