suvi lopeta

uskomua

hei beibi! onko mulla tsäänssejä suhun?

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ongelmii

      Onks lepakot alkanu matkii meikän skriivailuu :D Mitä sää lepakko naine yrität?

    • suville

      joo haha :D ei vaan oon bi

      • tajuukko

        En oo Suvi ja sää oot sairas horo


    • 6021456
    • kissatappelu

      ite oot sairas vitun tyrkky

    • haeapuaitsellesi

      Tämä lepakko nainen yrittää huomiota keinolla millä hyvänsä itselleen. Keksii kaikenlaisia aliaksia, feikkitarinoita, provoja, jotta vain saisi huomiota, tietyltä ihmiseltä. Aika sairasta eikö vain? Jos se nainen on antanut pakit sulle livenä, niin ei se auta vaikka kuinka kerjäisit epätoivoisena huomiota täällä. Ei se sua huoli, usko jo. Ei se susta ole kiinnostunut, vaikka vuodesta toiseen täällä huutelisit. Teet vain itsestäsi todellisen pellen ja annat muille ihmisille itsestäsi melko henkisesti sairaan kuvan. Ei se ole mikään sun sielunsisar, ei sinne päinkään, vaikka niin olet kuvitellut. Jos se on jättänyt sut, niin se on jättänyt sut. Usko jo ja hyväksy tosiasiat. Uusia tuttavia ja ystäviä saat, kun alat harrastamaan jotain, haet töitä ja käyt ihmisten ilmoilla ja jätät tämän netissä asumisen. Jos haluat sekavasti käyttäytyviä sielunsisaria, niin sitten kannattaa hakeutua mielenterveysongelmista kärsivien ihmisten pariin, vaikka sinne vertaisterapiaan.

      • haeapuaitsellesi

        Joo, onhan se toki vaikea hyväksyä tosiasiat, että kukaan nainen ei kaipaa sinua eikä ruikuta perääsi, mutta jos uskallat kohdata elämän tosiasiat, niin sulla alkaa mennä paremmin sun elämässä. Haluat olla huomion keskipiste, haluat, että sinusta tapellaan.

        Tosiasiassa kukaan ei tappele sinusta ja kuvittelet itsestäsi liikoja. Et ole edes mitenkään erityisen hyvännäköinen, et ole koulutettu, et harrasta mitään, et ole pätkääkään naisellinen, et pätkääkään kovin älykäs, omaat keskivertoa pienemmän äo:n etkä edes viitsi kouluttautua tai hakea töitä. Sinua parempia ja kivempia tulee aina olemaan ja löytymään. Olet stereotyyppinen narsisti, joka ei voi hyväksyä sitä, että hän ei kelpaa tai hänet on jätetty. Haluat saada aikaan kaaosta, haluat, että sinusta riidellään. Koska yksi ihminen on seurustellut kanssasi vuosia, niin kuvittelet, että kaikki muutkin ihmiset ovat sinusta kiinnostuneita ja haluaisivat olla kanssasi. Ehei, näin se ei ole. Jos joku haluaa olla kanssasi, se ei tarkoita, että kaikki haluaisivat olla kanssasi. Tuo nainen, jossa roikut, ei ole pätkääkään sinusta tai sinunlaisesta kiinnostunut, ei ole ollut koskaan, eikä tule olemaankaan, ei pidä sinua hyvännäköisenä, fiksuna, kivana tms. Itseasiassa pitää sinua erittäin tyhmänä, rumana, epätoivoisena heikkolahjaisena narskuna, jonka kaverikaan ei hän halua olla.

        Miksi et hae kavereita muualta? Miksi et hakisi oman tasoisia kavereita muualta vaan tavoittelet kuuta taivaalta, oletko aivan sairas? Uskotko, että et saa kavereita muualta vai miksi roikut ihmisessä, joka ei ole sinusta paskaakaan kiinnostunut, ei edes kaveritasolla. Todellisen luonteesi tultua ilmi, hän ei halua olla missään tekemisssä kanssasi. Tällä menolla jossain vaiheessa tekee rikosilmoituksen sinusta ja hakee lähestymiskieltoa. Häneltä et myöskään saa rahaa tai seksiä. Jos olet rahaa vailla, sinun tehtävänäsi on itse sitä hankkia itsellesi, ei kukaan elätä nelikymppistä aikuista laiskaa naista.

        Suosittelen, että hakeudut mt-palveluiden pariin, sillä tuollainen käytös ei ole tervettä. Tarvitset apua, et vain itse ymmärrä vissiin sitä. Jos henkilö on antanut pakit livenä sulle, ei se auta kerjätä huomiota vuositolkulla täällä netissä. Luulisi, että niitä muitakin naisia löytyisi, vai mitä? Sellaisia naisia, jotka ovat samantasoisia kuin sinä.

        Jos tarkoituksena on saada tuo nainen kiihtymään tai tappelemaan sinusta, niin siinä et onnistu. Korkeintaan teet hallaa itsellesi, sillä jossain vaiheessa tippuu sitten rikosilmoitusta. Ensinnäkin kyseinen ihminen on kovin rauhallinen ja toisekseen hänellä ei ole mitään intressejä sinun suuntaan saati sitten mihinkään kissatappeluun sinusta. Et ole edes sen arvoinen kuuna päivänä. Kuvittelet itsestäsi niin kamasti liikoja.


    • Anonyymi

      Jaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6013
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3801
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      238
      2108
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1840
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1279
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1055
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe