TÄRKEETÄ!!!!!!! (no ei ole)

kaikistakamalin

Olen maailman yksinäisin, mihinkään kuulumaton ja täysin turha ihminen. En elä elämääni täysillä ja pääni on jollain tavalla vinksahtanut etten voi koskaan olla onnellinen. Luonteeni on invalidi. Minulla on myös maailman typerimmät jutut ja vitsit, kuten tämä. Mutta tämä ei ole vitsi. Tämä on totta. Valitettavasti. Pahoitan mieleni kaikesta ja otan kaiken itseeni. Olen yliherkkä ihminen, jonka on vaikea elää jokapäiväistä elämää ahdistumatta vähintään 1000 kertaa. Ei, en aio mennä lääkäriin. Olen ollut siellä jo. En tuhlaa rahojani lopun elämää kestävään terapiahoitoon ja lääkkeisiin, joista ei kuitenkaan ole apua. Pahinta on se, että tunnen yhteen kuuluvutta joidenkin ihmisten kanssa, mutta he ovat jossain aivan muualla kuin siellä missä minä olen. Ja luultavasti heidät tavatessani olisin vaan oma typerä itseni ja kellään ei olis taas hauskaa.
Ei tekis mieli olla täällä, mutta kuulemma on pakko yrittää. Jos vaikka ihmeitä sattuis. Vitut ja vatut.
Ainiin vihaan myös ihmisiä. Tai joskus myös rakastan , pidän.. mutta noin yleisesti joka ikinen ihminen saa ärsytysnystyräni vapisemaan. Enkä edes ymmärrä miksi. Luultavasti siksi koska olen jollain tavalla vammainen. Ehkä olen kusipää narsisti. En ole ihan varma, koska yleensä minua kuvaillaan liian kiltiksi. Ainiin olen myös ujo ja typerännäköinenkin. Omahyväinenkin.
Kaikesta päätellen siis olen ansainnut kaiken sen paskan mitä elämä minulle antaa. Asenteeni ainakin on sellainen. Tyhmä olen. Niin ja vaikka kiven kovaan väitän, ettei tämä ollut itsesäälissä rypemistä, uhriutumista tai marttyyriksi heittäytymistä niin sitä se luultavasti on. Teen kaikki niin päin persettä. Pääni on sekaisin. Jollain kieroutuneella tavalla saan kaikki asiat menemään aina niin, että ne olisivat mahdollisimman huonosti minun kannaltani.
Joten tekin harvat lukijat siellä voitte kaikki valmistella keskisormenne ja viimeistellä vihapuheenne minua varten niin saadaan sitten loputkin asiat tähän listattua mitä elämässä teen väärin ja kuinka teidänkin elämää olen negatiivisesti koskettanut.
Jes!

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oletko minkä ikäinen,tyttö vai poika.Elätkö murrosiän myllerryksessä ja tunnekaaoksessa.Mikä on elämäntilanteesi.Koulussa,töissä,yksin asuva.????.

      • kaikistakamalin

        Olen 26-vuotias tyttö. Vissiin jälkeenjäänyt, jos tämä mun murrosikäni on. Siltähän tuo kirjoitus kuullostaa; murrosikäisen "kukaan ei rakasta mua, kukaan ei ymmärrä eikä välitä" -valitukselta.
        Noh onnea olen osakseni saanut siinä määrin, että töissä käyn. Ystävät jääneet, suuttuneet. Mun syrjäytymiseni ja oman vittuuntumiseni takia. Yleensä tekee mieli olla vain yksin ja sitä olenkin.


      • kaikistakamalin kirjoitti:

        Olen 26-vuotias tyttö. Vissiin jälkeenjäänyt, jos tämä mun murrosikäni on. Siltähän tuo kirjoitus kuullostaa; murrosikäisen "kukaan ei rakasta mua, kukaan ei ymmärrä eikä välitä" -valitukselta.
        Noh onnea olen osakseni saanut siinä määrin, että töissä käyn. Ystävät jääneet, suuttuneet. Mun syrjäytymiseni ja oman vittuuntumiseni takia. Yleensä tekee mieli olla vain yksin ja sitä olenkin.

        Kirjoituksestasi päätellen et sinä mikään jälkeenjäänyt ole.voit olla vaikka kuinka hyvä tyyppi,en miä tiiä miksi sinä vähättelet itseäsi.


      • kaikistakamalin

        buzzel:
        Niinno, ei voi tietää. Kaiken ympäristöstä keräämäni datan perusteella en ole mikään niin hyvä tyyppi. Tai vähintäänkin masentunut ja se johtaa ikäviin asioihin.


      • kaikistakamalin kirjoitti:

        buzzel:
        Niinno, ei voi tietää. Kaiken ympäristöstä keräämäni datan perusteella en ole mikään niin hyvä tyyppi. Tai vähintäänkin masentunut ja se johtaa ikäviin asioihin.

        Minullakin on ollut masennusta,läheisten kuolemien ja alkoholiongelmani takia.Venlafaxin ja Ketipinor on auttannu minuu.Olen huomannu että kun liikun ja olen raittiina,ne auttaa ainakin vähän mieliala ongelmissa.Toivottavasti sinulla kääntyy asiat parempaa suuntaan.


    • aitoomaitse

      Vika on siinä että olet ollut koko elämäsi tähän asti valtapelin pelinappula. Olet tottunut saamaan arvostusta ulkopuolelta ja myös haukkumiset saat samalta suunnalta. Valtakoneisto on luonut sinusta pienestä asti tuottavan yksilön. Omia ajatuksiasi ei kuunnella koska ne eivät ole hyödyllisiä yhteiskunnalle. Nyt olet tullut siihen tulokseen että vika on sinussa tai kanssaihmisissä jotka muuten hekin ovat vain yhteiskunnan pelinappuloita ja elävät harhassa. On aika löytää oma itsensä se aito oma tahto ja alkaa toteuttamaan sitä välittämättä kritiikistä.

      • kaikistakamalin

        mielenkiintoinen näkökulma.
        "On aika löytää oma itsensä se aito oma tahto ja alkaa toteuttamaan sitä välittämättä kritiikistä."
        MIten toi käytännössä tapahtuu?


      • jotakuinkinäin

        Oma tahto on henkilön ainoa velvollisuus elämässä. Kaikki muut tarjotut velvollisuudet ovat valheita. Oma tahto löytyy vain tarkastelemalla omaa itseä. Itsen luoma tahto löytyy palaamalla lapsuuteen ja vertailemalla omaa tahtoa ulkoisen maailman tahtoon.


    • Keskariton.tapaus

      Sori mutta ei onnaa.
      Olin töissä sahalla ja näytin pomolle keskisormea niin eikö perkele se osunut sirkkeliin. Hätäpäissäni näytin toista keskisormea ja sirkkeliin meni sekin. Nyt ei pysty näyttää keskaria kellekään. Niin ja sain potkut ja irronneet sormet tuli lopputilin yhteydessä kirjekuoressa.
      Tietokoneeni yhteydet menee SUPO:n kautta ja päällä on vihapuhe estot. Suojelupoliisillekin näyttäisin keskisormea jos pystyisin.

      • mutentasjos

        " Pahinta on se, että tunnen yhteen kuuluvutta joidenkin ihmisten kanssa, mutta he ovat jossain aivan muualla kuin siellä missä minä olen. Ja luultavasti heidät tavatessani olisin vaan oma typerä itseni ja kellään ei olis taas hauskaa."

        Missä nuo ihmiset ovat. Mikset vain vois mennnä heidän luokseen. Testaamaan edes että olisitko muka typerä. Jospa et olekkaan.


      • kaikistakamalin

        vai sellaista keskariton.tapaus... :)


      • kaikistakamalin

        mutentajos:
        Ai missäkö? Varmaan pääni sisällä. Näen niitä netissä, kirjoituksissa, telkkarissa, ehkä jopa joskus liikkuessani kaupungilla. Tavoittamattomissa. Ja uskon kuitenkin olevani liian epäsosiaalinen enää tutustuakseni uusiin ihmisiin. Ei ole enää sellaista intoa niinkuin joskus oli. Tuntuu, että olen umpikujassa, josta en voi noin vaan kävellä pois ja tavata uusia ihmisiä ja kehitellä jonkun uuden elämän. Ei ole rahkeita. Ei motiivia.

        Voipi olla, että tämä on vaan joku äärimmäisen paha vaihe elämässä, mutta pelkään, että se jää päälle. Hyvä sinänsä.


    • LöysäänHirteen

      Ihana lukea tesktiä joka on juurikin omasta elämästä. Ollaan yhdessä surkeita ja masentuneita! Lav juu (hetken kunnes ärsyynnyn suhunkin).

      • kaikistakamalin

        Paras kommentti :) Kiitos, että sanoit nuo sanat <3


      • LöysäänHirteen

        Heh. Onkohan meissä 26vuotiaissa jotain vikaa? Jos tuut joskus Tampereelle niin vien sut kahville johkuun paskaan paikkaan missä kahvikin on ihan tervaa ja pulla pahvia koska eihän mikään voi olla hyvää!


    • alatialamaissa

      Hei! Me voitais laittaa semmonen palsta pystyyn, missä voitais kilpailla et kenellä menee kaikista huonoimmin.

      • kaikistakamalin

        No se tulisi kyllä tarpeeseen :D Vaikkakin olen lähes varma, että häviäisin siinäkin. Tai vaikka olisinkin kaikista huonoin, en osaisi ilmaista itseäni tarpeeksi hyvin voittaakseni.
        Aikamoinen paradoksi.


      • tarinani

        Mul on montatuhatta pikavippivelkaa. Tähän asti ole päässyt. Mutta pian alkaa sähköposti laulaan ja puhelin kilisemään kun en enää maksa kun en pysty. Sitten tulee ulosottomies ja ne pystyy viemään osan tuloistani. Sitten en pysty enää maksaa vuokraakaan ja on harkittava asunnottomien asuntolaan muuttamista. Ei enää rakasta tietokonettakaan sitten näe eikä pääse nettiin kuin puhelimella ellei sekin liittymä menee kiinni. Kaiken päälle ruumiini on rapautunut niin ettten pysty kävellä kuin 30 metriä, sitä pitempi määrä kävelyä tappaa. En ole saanut vastakkaisen sukupuolen lämmintä kättä edes vuosikausiin. Olen myös hullun kirjoissa ja minun täytyy saada lääkettä koko ajan ja vahvaa pitää olla sillä heikkotehoinen lääke ei muuta kuin kutittaa aivoja.


      • alatialamaissa
        kaikistakamalin kirjoitti:

        No se tulisi kyllä tarpeeseen :D Vaikkakin olen lähes varma, että häviäisin siinäkin. Tai vaikka olisinkin kaikista huonoin, en osaisi ilmaista itseäni tarpeeksi hyvin voittaakseni.
        Aikamoinen paradoksi.

        No.....paradoksi tai ei. Mä voittaisin sen ilman muuta, koska osaan ilmaista itseäni ja saan sillä tavoin elämäni näyttämään uberkamalalta. Jokainen voi sitten miettiä että kumpi parempi.....heh.
        Kyllä meitä päähän potkittuja on maailma väärällään. Oikeastaan mun pahin ongelma on se et mä nauran vaan enemmän, mitä huonommin menee ja sit saa semmosen hullun leiman otsaan....heh....taas.


    • koillis-pasaati

      Miks esiinnyt tyttönä, 75v. eläkeäis ukko? Tai niin, ex sukukalleutesi poistettiin testiscancerin pysäyttämiseksi. Niitäkin tapauksia on satoja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2072
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe