olette vitun itsekkäitä paskoja !!!1

haistakaavittuvaa

Ei teidän tarkoitus ole edes tulla syömään tai istumaan iltaa.Tulette vain valittamaan ja huutamaan koska teillä ei ole omaa elämää muuten.Joka vitun kerta pitää tulla valittamaan! onko se saatan joku uusi harrrastus vai ?!?!

saatana on pokkaa niin vitusti vaan tulla mukamas syömään vaikka oikeasti havittelette itsellenne ilmaisia aterioita VALEHTELEMALLA päin pärstää saatana !! jos olisin ravintolan omistaja niin haistattaisin vain vitut ja heittäisin ulos eikä tarvisi enään tulla takaisin.

Liekö sitten joku asenne ongelma ruokaa kohtaan ? afrikkalaiset söisivät ihan mukisematta sitä ruokaa mutta ei te valitatte vasta kun ruoka on syöty ja on tyytyväinen olo ja huomaatte että ei olekkaan rahaa vitun paskat saatana !

mites hotellissa teette ?? olette viikon ja valitatte vasta sitten kun viikko on kulunut ja haluatte sen viikon ilmaiseksi koska mukamas nii huonoa taas kaikki perkele..sama juttu varmaan huvipuistoissa? pidätte hauskaa sen 6 tuntia ja sen jälkeen menette vain valittamaan että oli paskat laiteet ja haluatte rahat takaisin.saatana justiin tollasten puskaradion pää hölöttäjät saa aikaan asiakaskadon jonka te joudutte korvaamaan jos näin tapahtuu !!

mites sitten ryyppäämässä?? juotte kunnon kännin ja sitten valitatte että oli huonoa juomaa kun tuli känni saatana idiootit !

tai sitten asutte hesassa ja menette lapppiin ja valitatte hyttysistä ! olette tosi lapsellisia jos valitatte niin pienestä kuin hyttyset !

sitten auto..ostatte auton ja se menee rikki 3 vuoden päästä.menette valittamaan että oli huono auto ja haluatte rahat takaisin..

olette säälittäviä lapsellisia itsekeskeisiä vitun pellejä jotka vain haluavat valehdella ja kusettaa asiakaspalvelu alan ihmisiä turhilla höpinöillä jotka vaativat joskus jopa mielenterveys hoitoa..

12

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • noitasattuujatapahtuu

      Jollakin lääkitys ei ole kohdillaan.

    • närkästynytasiakas

      Turpa kiinni ja tuo sitä pötyä pöytään saatanan homorunkattu paskakasa. Ja jos ei ruoka miellytä heitämme paskat pöperösi naamallesi. OLEMME MAKSAVAT ASIAKKAAT JA VAADIMME PALVELUA. HETI.

      • oletpaska

        voit heittää naamaan sapuskat vain jos on nopeat jalat..et halua tietää miksi.kaltaisesi asiakkaalle niin ei tiedä tuleeko ruoka ollenkaan


      • närkästynytasiakas
        oletpaska kirjoitti:

        voit heittää naamaan sapuskat vain jos on nopeat jalat..et halua tietää miksi.kaltaisesi asiakkaalle niin ei tiedä tuleeko ruoka ollenkaan

        Kuvottavien keitostesi ja hikisen naamasi luota haluaakin juosta mahdollisimman pian pois.


    • Maksaja

      Kerran söin maahanmuuttajan tekemän halvan pizzan, ja maha meni heti sekaisin. Sen jälkeen olen syönyt vain kalliimmissa pizzapaikoissa, joissa ei ole ollut koskaan mitään ongelmia.

      • typerä-kusettaja

        mamun pizza oli niin iso että mahasi meni niin täyteen..älä keksi typeriä valheita..syön kosovolaisten pizzeriassa ja aina maha on niin täynnä että ei jaksa enään liikkua.en minäkään keksi valheita heti että meni maha sekaisin


    • kenguru22113

      ota lääkkeet, hyppää koneeseen ja mene ite syöttämään niitä nälkiintyneitä ''afrikkalaisia'', syötä vaikka ittes niille

      • otalääkkeetapina

        kyllä ! he söisivät eivätkä valittaisi toisin kun tollanen vitun vajakki jota olis mukava pyöritellä pizzeriassa


    • hfbfgf

      Olipa sinulla järjetön purkaus. Itse kyllä maksan ateriasta, jos olen sen syönyt, vaikka se mielestäni olisi ollut huonoakin. Jos ruoka olisi aivan pilallista (esim. kana on raakaa) niin silloin valitan heti, enkä edes syö ruokaa ja sillonhan mitään ei ruoasta pidäkään maksaa. Joka tapauksessa, muille ravintolan ruoasta valittamisessa ei ole mitään itsekästä, pikemminkin päinvastoin. Jos kerran jokin paikka ei osaa tehdä kunnon ruokaa, se ansaitseekin tuhonsa. En minä (ja tuskin kukaan muukaan) ainakaan ikinä enää maksa ravintolan ruoasta, jos ruoka on mielestäni pahaa. Yksi hailee, vaikka ravintola sen takia menisi konkkaan.

      • bfvfbg

        Lisäys vielä.. Ylipäätään joihinkin nälkiintyneisiin afrikkalaisiin vetoaminen pizzerioiden kohdalla on typerintä mitä koskaan olen kuullut. Ihan sama kelpaisiko ruoka joillekin kehitysmaan kansalaisille, kun kerran monin kerroin parempaa ruokaa pystyisi tekemään puolella hinnalla kotona. Ei pizzan tekeminen mitään vaikeaa ole.


      • etolekunnossa

        en vetoa vaan kerroin esimerkin jos antaisin nälkälapselle pizzan tai perus pellesuomalaiselle niin se lapsi halais ja kiittäis niin mitä suonalainen tekee?? raivoaa ja haluaa rahansa takasin koska ei ole muuta tekemistä kuin valittaa ! aikuistukaa jo !!


      • etolekunnossa

        *suomalaiselle


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1465
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe