Sampo Terho loikkaa Kokoomuksen riveihin

kohta_tai_pian

Persujen kakkosmiehen miljonääri Sampo Terhon siirtyminen aatteellisesti sopivampaan puolueeseen on vain ajan kysymys. Sillä niin kokoomuslaisia ovat Terhon ajatukset ja tehdyt ehdotukset.
Ainoa este taitaa vielä olla Kokoomuksen inhimillinen maahanmuuttopolitiikka, jota Terhon uusnatsismia lähentelevä asenne ei vielä sulata. Mutta kyllä lopulta rahan haju/himo vie kapitalistin toisen luo. Ja jos persut eivät vaaleissa menesty, siirtyminen tapahtunee nopeastikkin.


Näin esimerkkeinä muutamia miljonääri Terhon ehdottamia uudistuksia:

- Työntekijöiden irtisanomisten helpottaminen työnantajalle (= ei irtisanomisaikaa)

- Työttömien pakkotyö 1 vuoden työttömyyden jälkeen, ottamatta huomioon nykyistä ammattitaitoa (esim. kuka vaan katuja lakaisemaan).

- Yli 60 vuotiaiden palkkaa voidaan alentaa (työmäärää ei tietenkään)

- Kela korvausten poisto

- Korkeakoulu-opiskelu maksulliseksi (=vain rikkailla olisi varaa koulutukseen)


Persut taitavat olla esikoulu kunnon kapitalistiksi siirtyville.

.

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VesaKaitera

      Keskustelin jokunen kuukausi sitten Sampo Terhon kanssa hänen suhteestaan Kokoomukseen. Sampo tunnusti olleensa vielä jokunen vuosi sitten kokoomuslainen, mutta että hän on sittemmin hieman etääntynyt Kokoomuksesta. Keskeisin syy tähän on Kokoomuksen EU-politikkaan, joka Sammon mielestä on liian integraatiomyönteinen. Mutta noin koknaisuudessaan hänen käsityksenä Kokomuseksta ei ollut aivan huono. Ei ole mahdotonta, etteikö hän saattaisi jossain vaiheessa siirtyä takaisin Kokoomukseen. Luulen, että suurena tekijänä tähän vaikuttaa se, kuka tulee Soinin jälkeen olemaan PS:n seuraava puheenjohtaja. Sammolla itsellään saattaisi olla ambitioita tuolle paikalle. Hän edustaa kuitenkin talouspoliittisesti oikeistoa, eikä se ole PS:n sisällä mikään varsinainen suositus.

      • NeiNeiNei

        Terhon kanssa persuista tulisi pikku-Kokoomus, fasistisempi, tai siis julkisesti fasistinen, kun Kokoomus on piilofasistinen.
        Siinä erinomainen syy olla äänestämättä Terhoa, se olisi kuin ampuisi omaan polveensa.


    • pistälakkipäähäs

      Kaitera siis kannustaa taas fasistimielipiteitä, Kokoomuksen jäsenkirjaan ei paljon tunneälyä tarvita, kaikki vaan pois köyhemmiltä ja varakkaille lisää se on kokoomuksen tavoite, kunpa saisitte miettiä sitä oppositiossa.

      • VesaKaitera

        Tiedän, mitä fasismi on. En ole fassti, eikä sitä ole Sampo Terhokaan.Joka toisin väittää, saa luvan perustellal mielipiteensä, eikä heittää sitä ihan lonkalta..


      • MrJuha82outolintu
        VesaKaitera kirjoitti:

        Tiedän, mitä fasismi on. En ole fassti, eikä sitä ole Sampo Terhokaan.Joka toisin väittää, saa luvan perustellal mielipiteensä, eikä heittää sitä ihan lonkalta..

        Kyllä sinä tiedät mitä se on ja Sampon ehdotuksista haistaa selvästi fasismin kuten Kelan tukien poisto, joka onkin todella suurta fasismia.


    • EiVaanMeneJakeluun

      Tätä en tajua: Miksi ei katua voisi lakaista kuka vain, joka ei saa parempaa työtä? Miksi kadunlakaisijat olisi tuotava Afrikasta?

      • Ihan_selvät_syyt

        Koneinsinöörille kadun lakaiseminen on selvä askel eteenpäin urakehityksessä.


      • fasistipellet_töihin

        Katainen, Stubb, Terho jne. saisivatkin paljon vähemmän vahinkoa aikaiseksi kadunlakaisijoina ... Ja katu-uskottavuuskin paranisi samalla.


    • menisjo

      Se sais mennä. On liian kokoomuslainen - ei ollenkaan tavallisen kansan asialla.

      • PS_ja_KOK_sama_aate

        Persuthan on oikeistopuolue, ellet ole tiennyt.
        Eli yksikään persuehdokas ei ole "tavallisen kansan asialla", vaan porvariehdokkaana eduskunnan oikeistolaiseen siipeen.


      • persut_on_äärioikeistoa


    • sopisise

      Natokiimansa takia, jonka nyt joutuu salaamaan!

      • NatoSampo

        Nimenomaan. Vaikka eihän se enää edes peittele sitä, ihan avoimesti Suomen poikia öljysotiin olisi lähettämässä, uskomatonta!


    • Hyvä_Näin

      Liikenteen suunta on selvä: vanhoihin puolueisiin istutetaan entistä enemmän rkp:n etäpesäkkeitä, ja fiksummat, omilla aivoillaan ajattelevat suomalaiset poliitikot siirtyvät persuihin.

      • hemmopellolle

        Tää Terho on joku lähellä fasisteja hilluva hiippari. Ulkonäöltäänkin kuin Hitlerin valtakunnasta. Ajatukset tietysti sen mukaisia. Potkaiskaa hemmo ulos - ei mitään tekemistä työväenpuolueen kanssa.


      • MrJuha82outolintu
        hemmopellolle kirjoitti:

        Tää Terho on joku lähellä fasisteja hilluva hiippari. Ulkonäöltäänkin kuin Hitlerin valtakunnasta. Ajatukset tietysti sen mukaisia. Potkaiskaa hemmo ulos - ei mitään tekemistä työväenpuolueen kanssa.

        Joo huomannu sen kuvia.
        Näyttää pahalta ihmiseltä.
        Jos ois vallassa, niin voisi tehdä todella pahoja asioita.
        Villi veikkaus tosin.


    • MrJuha82outolintu

      Ei oo kukaan ehdottanu tukien poistoa VAAN NIIDEN JÄÄDYTTÄMISTÄ.
      Se on eri asia kuin tukien poisto kokonaan.
      Jos se on kuitenki totta, että Terho on sanonu näin, niin melko paha kapitalisti ja idiootti täytyy herran olla.
      Luuleeko hän, että asiat paranee, jos Suomi slummittuu ja rikollisuus lisääntyy?
      Kustannukset lisääntyvät ennestään, kun porukka alkaa ryyppäämään jne sitä rataa.

      En oo kyllä kuullut Kelan tukien poistoista.
      Se ei ois paha juttu mulle, jos mun eläke poistetaan kokonaan.
      Silloin en saisi mitään toimeentuloa.
      Käyn vähän töissä, mutta siitä työstä tulevat ansiot eivät ole suuria.
      Kuitenkin tililläni on paljon rahaa, mut pitkässä juoksussa siinä köyhtyy ja moni köyhtyy jo lyhyessä ajassa tosi pahasti ja loppu siinä häämöttää.

      Pakkotyö? Mikä ois palkka pakkotyöstä??
      Meinavatko pitää alipalkattuina?
      Ainakin nykyään näitä kuntouttavia ihmisiä pidetään pilkkahintaan pitkiä aikoja ja saadaan halpatyövoimaa eikä tarvi palkata kalliita duunareita.

      Kyllähän se on niin, että tuommoisella politiikalla Suomi rappeutuu.

    • rahatloppuu

      Kylmä tosiasia on se, että jossain vaiheessa Suomessa on karsittava nämä Kelan ja sossujen elätit. Työssäkäyvien veromaksajien ja eläkeläisten kontolle on tullut liian raskas taakka.
      Mitä itse tiedän viimeisten 10 v ajalta niin nuoret naiset tekevät yksinhuoltajina lapsia ja maksattavat elatukset valtiolla. Kyllä ensisijaisesti huoltajat pitäää tulla vanhemmista. Jopa ulkomaalaisilla miehillä tehdään useita eri miesten kanssa. Ei tällainen pitkänpäälle ole yhteiskunnan pystyssä pitämistä..Loppu häämöttää, sille ei voi mitään!

      • Persujen_SS-siipi

        Persut vaan valtaan ja uunit lämpiämään. Sillä niistä päästään.


    • laposte

      Tästä listasta puuttuu vielä Vartiaisen lupaama yleinen työväestön 15-20% palkanalennus, jotta saadaan yritysten johdolle paremmat tulot jotka sitten voidaan siirtää matalan veron maihin.

    • NiinTaitaaKäydä

      Sama on käynyt itsellänikin mielessä Sampo Terhon suhteen.
      Eikös tämä ketju muuten kannattaisi olla Perusuomalaisten keskusteluosiossa?

    • Halla-ahon_äänestäjä

      JUSSI HALLA-AHO ON ARVATTAVASTI SOSDEM-PERHEESTÄ JA SAMPO TERHO KOKOOMUS-PERHEESTÄ MUTTA KAIKKI UUDET PUOLUEET OVAT JOISTAIN PERHEISTÄ ESIM. SOININVAARA LIBERAALEISTA JA SINNE TÄNNEMÄEN PERHE ON KOMMUNISTI-TAISTOLAISISTA

      KATSO MITEN VALTAMEDIA VALEHTELEE YLEISESTI ELI YLE- JA HESARI-VALHEET
      Katso KALVOISTA, miten Yle valehtelee laajasti PERUSSUOMALAISISTA JA VÄHÄTTELEE HEITÄ http://qsb.webcast.fi/p/ps/ps_2015_0402_tuumaustunti/Tuumaustunti02042015.pdf

      TORSTAINA 2.4. KELLO 10. MAAHANMUUTON TODELLISET KUSTANNUKSET. Perussuomalaiset julkaisevat torstaina tutkimuksen työikäisten maahanmuuttajien nettokustannuksista kansantaloudelle. Tutkimusta ovat avaamassa varapuheenjohtaja kansanedustaja Juho Eerola, tutkija Samuli Salminen ja perussuomalaisten ajatuspajan Suomen Perustan toiminnanjohtaja Simo Grönroos. Tilaisuutta isännöi puoluetyömies Matti Putkonen. TÄSTÄ LÄHTEE KATSELU http://qsb.webcast.fi/p/ps/ps_2015_0402_tuumaustunti/#/webcast

      https://www.suomenuutiset.fi/mita-maahanmuutto-suomelle-maksaa-tutkimusjulkistus-suorana-verkkolahetyksena-klo-10-alkaen/
      Mitä maahanmuutto Suomelle maksaa – tutkimusjulkistus suorana verkkolähetyksenä klo 10 alkaen
      https://www.perussuomalaiset.fi/news/tuumaustunti-paljonko-maahanmuutto-maksaa-suora-lahetys-torstaina-2-4-klo-10-alkaen/

      https://www.suomenuutiset.fi/demarit-kielsivat-perussuomalaisen-kehumisen-turpiin-tulee-niin-etta-leuka-rutisee/
      Myöhemmin Kärnä joutui perumaan kirjoituksen, koska hänen mukaansa ”turpiin tulee niin että oikein leuka rutisee”.
      – Kyllähän tämä demareiden asettama perussuomalaisten kehumiskielto on Jukan kannalta hiukan nolo, kun hän sai vain reilun kaksi viikkoa vapaasti ajatella. Toisaalta tuossa Jukan lausunnossa tuodaan selkeä ero politiikassa, joten ei kai sen demaripuoluetta olisi pitänyt haitata. Näissä kollegojen lausunnoissa on kysymys juurikin ihmisestä, ei politiikasta. Tästä kertoo myös se, että minulla on kotisivuillani myös vihreiden ja RKP:n kansanedustajan lausunto, Turunen toteaa huvittuneena.

      • PS_kuihtuu

        Halla-Aho loikkaa sitten seuraavaksi Kokoomukseen. Samoja uusnatsiongelmia Jussinkin loikkaan liittyy. Mutta eihän raha haise ... eikä äärioikeistolaisuus loikalla vähene kuin persuista.


    • stubbi_on_vastaan

      Mutta kelpaako Terhon poika Kokoomukseen?

    • Halla-ahon_äänestäjä

      SAMPO TERHO TÄNÄÄN HELSINGISSÄ Kolmen sepän patsas klo 15:30 Sampo Terho, Helsingin vaalipiiri, numero 176

      http://www.sampoterho.net/?page_id=3001 9.4. Kolmen sepän patsas, klo 15.30-17. 10.4. Olutfestivaalit, Kaapelitehdas, klo 13-14.30. 10.4. Kauppakeskus Kaari, Kannelmäki, klo 15.30-17 ... JATKUU ...

      Sampo Terho, Helsingin vaalipiiri, numero 176
      http://www.sampoterho.net/?p=3565 Politiikan pyhät lehmät tunnistat usein siitä, että niitä perustellaan vain hokemalla niiden olevan ”rikkautta”: siis ”kaksikielisyys on rikkautta”, ”monikulttuurisuus on rikkautta” jne. Tällöin omasta tunnekokemuksesta tehdään järkiperusteiden sijaan yleisen hyvän mitta. Koska vanhat puolueet pelkäävät harjoittamansa politiikan järjettömyyden paljastumista, haluavat ne monilla aloilla julistaa jo itse keskustelun aiheesta sopimattomaksi, rasistiseksi tai vihamieliseksi. Siksi kun perussuomalaiset nostavat epäkohtia esiin, vastustajamme usein sanovat meidän lietsovan pelkoa tai yrittävän jopa ratsastaa pelolla kohti poliittista valtaa. Toisaalta samaan aikaan meistä itsestämme maalataan mitä mielikuvituksellisimpia kauhukuvia

      https://www.youtube.com/watch?v=qWXoJdYW7lU Suomen kuvalehden toimittaja itähelsinkiläinen Leena Sharma on tehnyt haastattelujensa perusteella kirjan Perussuomalaisista. Leena Sharma oli Arto Nybergin vieraana 9.3.2014 Ylen TV-ohjelmassa. Kesto 11:04

      Perussuomen vaalivideo https://www.youtube.com/watch?v=BKExMU8GXtI
      TIMO SOININ VIESTI NYT (Uudenmaan vaalipiiri, numero 86) https://www.youtube.com/watch?v=-WRhcbsB3gA
      Kolme kovaa teetä kansalaisille TYÖ TOIVO TURVA
      https://www.youtube.com/channel/UCTNiyj0AGd71aCbVO4TjgCw
      https://vaalit.perussuomalaiset.fi/
      https://www.perussuomalaiset.fi/wp-content/uploads/2015/03/sampojajussi.jpg
      https://www.perussuomalaiset.fi/wp-content/uploads/2015/03/hannajastubb.jpg
      https://www.perussuomalaiset.fi/wp-content/uploads/2015/03/soini_kattely.jpg
      https://www.perussuomalaiset.fi/wp-content/uploads/2015/03/riikka.jpg
      https://www.perussuomalaiset.fi/wp-content/uploads/2015/03/koydenveto.jpg
      https://www.perussuomalaiset.fi/wp-content/uploads/2015/03/lindstrom_huhtasaari.jpg

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6353
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4086
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2506
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1478
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe