Naiset ei ole ihan normaaleja

Mikäon-normaali

Naiset kertoilee omista miehistään, on alkoholistii, on narsistii ja kaikenlaista. Mies ei auta lapsen hoidossa, mies huutaa kun ruoka ei ole valmista, mies ei tee kotitöitä eikä mitään. Miten naiset oikein valitsee niitä miehiään, naaman perusteella ja lompakon perusteella.

16

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vitunlammas

      Kertoilee kenelle? Sulle? Ootsä niide kaverihomopoika jolle naiset "pystyy" kertomaan kaiken?

    • 123entiedä123

      Naisilla on suorastaan rikollisia miehiä. Miten itseään kunnioittava nainen voi antaa miehen kohdella niin huonosti.

      • Ekkubox

        On niillä naisilla karmeampiakin otuksia. Esim. häiriintyneitä, syrjäytyneitä, työttömiä loispummeja jotka vain v*ttuilevat palstoilla.


      • hölmöilyä

        Valitettavasti miehet on niin sikoja että valehtelemalla saavat naisen ensin rakastumaan itseensä ja sen jälkeen kun ollaan jo sitouduttu totuus paljastuu.


    • werrwe

      No miehenä totean aloittajalle: Otapa nyt huomioon, että täällä avioliittopalstalla miehiinsä tyytymättömät naiset valittavat miehistään. Miehiinsä tyytyväiset naiset eivät täällä valita. Kun tätä palstaa lukee voi joutua "tilastoharhan" valtaan luullen, että lähes kaikkien naisten aviomiehet on sellaisia kuin täällä kerrotaan vaikka oikeasti monet avioliitot toimivat ja ovat onnellisia.

      • 19plus18on37

        Komppaan.
        Jos suhde toimii, osapuolet eivät kuuluta sitä netissä (tai muuallakaan). Kun ei ole mitään, missä tarvitsisi neuvoja tai vertaistukea, ei tule kirjoittaneeksi nettipalstalle mitään suhteensa hyvästä laadusta. Sen sijaan ne huonot suhteet saavat hakemaan neuvoja, vinkkejä ja vertaistukea netissä, miksei muuallakin.

        Mutta siihen, miksi nämä naiset sitten alunperinkään ovat valinneet miehen, johon eivät ole tyytyväisiä, on vaikeampi vastata. Ehkä mies oli suhteen alussa erilainen ja sitten meno muuttui, tai nainen muuttui itse ja alkoi haluta jotain muuta elämältään. Ehkä pariskunta ei vain sopinut toisilleen, vaikka alussa näytti siltä. Tai sitten toisesta vain paljastui puolia, jotka ensin pysyivät piilossa (esim. alkoholismiin taipuvaisuus, väkivaltaisuus...) Tai sitten nainen vain valitsi miehensä pärstäkertoimella, eivätkä muut ominaisuudet miellyttäneetkään. Harvemmin kaikkea voi saada samassa paketissa.


    • RumaMiesIkuisestii

      En ole narsisti enkä alkoholisti, autan lasten hoidossa ja teen kotitöitä ja kokkaan erittäin mielelläni. En vain kelpaa naisille koska olen ruma. Komea mies huolitaan vaikka siinä olisi kaikki nuo negatiiviset piirteet. Siksi minulla ei ole ongelmaa tuon asian suhteen muuta kun kuunnella niitä valituksia.

      • voihyvamies

        Oletpa narsisti, et vaan tajua sitä itse.


    • 7167

      Oikeassa olet! Joskus joukkoon eksyy joku femina joka puolestaan käyttää niin makean ylistäviä ilmaisuja, että lievä epäluulo on ymmärrettävää.

      Miehenä yritän hieman tasoittaa puntteja ja on mielenkiintoista havaita miten moni haluaa tulkita myönteiset asiat päin vastoin vahvistamaan ko. henkilön omaa murheellista maailmankuvaa. Olen kai hieman ilkeäkin mutta en valehtele enkä liioittele. Muutama tuttavamme tunnistaa hengentuotteeni ja ainakin vaimoni kaverit tarttuisivat oitis kyseenalaisuuksiin.

    • ghfhdfdh

      Naiset eivät kuulemma alussa näe sitä totuutta miehestä. Eli kuuluisa naisen vaisto on todellakin pelkkää paskaa. Kysykää naiset vaikka lähipiirinne miehiltä. Se on nimittäin kumma, että miehenä kyllä näkee toisesta miehestä melko vähällä kanssakäymisellä että sehän on täysi mulkku. Ei siis kannata hyväksyttää uutta kumppania siinä tyttöporukassa, vaan kysyä miehiltä että mitkä vibat kaverista tulevat.

    • rumisällömies

      Niin ihania miehiä naisilla että oikein kipeetä tekee. Moni nainen kuolee ihan turhaan kun naiset ei osaa erota jännämiehestä.

    • Ei olekaan, koska eihän normaali-nainen olisi epänormaalin kanssa?

      Narsut on parhaita kiihkeyksissään, toki poikkeuksiakin on, yksilöitä kun ovat.

    • näin_tää_rullaa

      Ota huomioon, että kun näkökulma on valittu sopivast, alkoholismiksi riittää yksi alkoholiannos vuodessa. Mies ei hoida lapsia, kun tekee kokopäivätöitä ja rakentaa taloa, samalla kun rouva pistää lapset päiväkotiin päiväksi ja "siivoaa" päivällä.

      Sama tilanne myös aihuttaa valitukset siitä, että mies ei tee kotitöitä. Viisi koneellista miehen pesemää, kuivaamaa ja poissa laittamaa pyykkikertaa vastaa about yhtä kertaa kun rouva laittaa pyykit koneeseen ja laittaa ne kaappiin. Lastenhoidon kanssa on sama homma. Kun nainen hoitaa niitä päivällä, niin se on raskasta työtä ja illasta pitää päästä rentoutumana omaan rauhaan. Kun mies hoitaa niitä, niin "se on vaan laiskotellut koko päivän" ja voi hoitaa niitä illankin, kun nainen joutuu "rentoutumaan raskaista töistään" johtuen.

      Olen jo oppinut ymmärtämään tämän aspektin naisten keskusteluissa ja tästä johtuen lähes mitään naisen sanomaa ei tarvitse ottaa tosissaan, vaan kepeät kommentit ja tietty voivottelut irrottavat aina pisteitä.

      Naiset valitsevat puolisonsa sen perusteella, kenen kanssa täytyy tehdä mahdollisimman vähän "töitä". Oli se sitten ansiotyötä, kotitöitä tai kodin hallinnollisiin asioihin liittyviä asioita ja joilta saa paljon huomiota, minimaalista ajatuksellista/fyysistä vaivannäköä vastaan.

    • sinkkumies39

      Onpas. On normaalia haluta mies joka on hyvännäköinen riippumatta sen luonteesta. Seksuaalinen vietti naisilla on voimakas ja ne haluaa komeaa miestä. Toisinaan naiset saa tukkapöllyä mieheltä mutta kuitenkin naiset haluaa sen komean miehen eikä tavis miestä.

      • On normaalia haluta mies, jonka kokee puoleensavetäväksi JA joka on luonteeltaan miellyttävä. Useimmat naisista löytävät itselleen sellaisen miehen.

        Sinua jostain syystä kiinnostavat/kiihottavat vain ne, joiden pitää kirjoittaa tällaisille palstoille negatiivisia avauksia elämänkumppaneistaan. Miksi? Mistä tuo fiksaatiosi on saanut alkunsa? Äidistäsi, joka suostui miehen/miesten pahoinpitelemäksi? Veljesi tyttöystävistä?

        Ymmärrät kai, että suurin osa ihmisistä elää eri maailmassa kuin sinä. Sellaisessa, mihin ei kuulu väkivalta.


    • Voiskoollanäinkin

      Siis tietty ei pidä yleistää. Mutta mä olen huomannut samanlaista. Mä olen tullut siihen tulokseen, että se on joku eläimellinen vaisto naisessa ensin mikä kiinnostaa, sellaisessa roistomaisessa miehessä. Sellainen roistomaisen maskuliininen mies tuntuu ihanalta. Siihen ihastutaan ja sen se laiskuus on toisaalta kivaakin, kun sitä lutusta namipyllyä on kiva hoivata. Sen kaa halutaan ne lapset, talo ja niin poispäin ja sit kun se toinen muksu on kasvanut eskari-ikäiseks, huomataan, että tuolla se taas vaan soittaa kitaraa ja laulaa...eikä pese kaverina pyykkiä tai rakentaa sitä prätkäänsä, niinkuin alussakin...Kumpi on olettanut väärin? Kumpiko sitä haluaiskin jotain ihan muuta?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      754
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe