Kaikki on jo päätetty

mätä_on_mätää

vai uskooko joku, että ratikkaa ei hankita eikä Eteläpuistoa rakenneta? Molemmat asiat on jo kulisseissa päätetty ja nyt toteutetaan enää vain lakisääteistä kuviokelluntaa että kaikki näyttäisi menneen kuten pitääkin mennä.

Tuollaiseen kohuprojektiin kuin Eteläpuiston rakentamiseen ei lähdetä ellei ole ensin varmistettu hankkeen läpimeno noissa kuviokelluntavaiheissa, loppuun asti. Olisi kivaa vaan tietää mitä Eteläpuiston hävittämisen tukemisesta on vihreillekin luvattu, ehkä se on osa ratikkajutskaa.

Näin toimii demokratia Tampereella ja kansa kuvittelee aina 4 vuoden välein vaikuttavansa jotenkin johonkin. Buaah haa, minä en enää kuvittele mitään kun tunnen tuon mädän systeemin sisältäkin päin.

30

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kohtuusollapitää

      Eteläpuisto ja ratikka ei se ihan näin helposti mene kyllä tästä pitää kuulla kansalaisiakin.

      • nimimerkki_nikki

        Joo, kyllä kai meitäkin "kuullaan" mutta luuletko sillä olevan mihinkään mitään vaikutusta. Tilaisuuksia pidetään ja sillä selvä, sama vaikka ei pidettäisikään.


      • Sepäivävieläkoittaa

        Odotan sitä hetkee että jollain mitta täyttyy ja alkaa radikaalit toiminnat,kyllä se kattila joskus räjähtää venäjällä on siitä jo esimerkkejä???


    • tärinätoope

      Lopeta tuo hyöryäminen.

    • vaikuttaab

      Kansalaistoiminnalla estettiin Osuuspankkitalon purkaminen Sokoksen viereltä aikoinaan.

    • ernomiesP

      Nyt voidaan estää ratikka ja kaupungin täyteen rakentaminen betonislummiksi äänestämällä keskustaa tai persuja eduskuntavaaleissa.

    • näytelmä-pelaa

      Ratikka päätettiin jo n. 15 v sitten ja Eteläpuistokin n. 2 v sitten, kabineteissa tietenkin. Nyt näytellään demokratiaa käsikirjoituksen mukaan kuten Putinin Venäjällä..

      • tötteröpäät

        Putinilla ei ole tamän asian kanssa mitään tekemistä.


      • voi-hyvänen-aika
        tötteröpäät kirjoitti:

        Putinilla ei ole tamän asian kanssa mitään tekemistä.

        Oli tai ei niin toimintatavat on ainakin lainattu idästä. Todellinen Tampereen malli: kun päätös on tehty niin kyllä sitten perustelut ja verukkeet keksitään.


    • toivotaan.niin

      Toivottavasti olet oikeassa!

    • Vs.KaikenVastustajat

      Jos te saisitte päättää, kaupunkia ei saisi kehittää mitenkään ja uusia asukkaitakaan ei saisi tulla. Vaan todellisuus on, että Suomen toiseksi suurimman kaupunkiseudun täytyy kehittyä, ja mitä radikaalimmin, sen parempi.

      • voi-hyvänen-aika

        Etkö todellakaan keksi enää mitään muuta keinoa kehittää Tamperetta kuin alkaa rakentaa puistotkin? Köyhä ja löyhä on mielikuvituksesi.

        Kun yksi puisto on rakennettu niin se on ennakköpäätös johon vedoten voidaan rakentaa ihan mikä tahansa puisto, vaikka jatkaa Eteläpuistosta pohjoiseen pitkin Hämeenpuistoa. Kyllä siihenkin verukkeet löydetään kun päätös on ensin tehty.


    • 33ed78kou

      Kaupunkia olisi hyvä kehittää Nurmi-Sorilan suuntaan, sieltä voisi lohkoa ok-tontteja runsaasti.
      Ihmiset olisivat tyytyväisiä ja keskustassakin puistot säilyisi.

      • JohtotähtiV8

        eihän se käy päinsä siellä on nähty joku vitun täpläperhonen ja lutikka vai satiainenko se oli. näin nämä viherpiipertäjät ja puunhalaajat saivat estettyä sinne rakentamisen .eräskin maaläntin omistaja olisi antanut omalle tyttärelleen tontin metsänreunasta, mutta eihän se sopinut, kun siellä on joskus nähty näitä hyönteisiä .kertokaas nyt tämän maan riesat viherpiipertäjät, minnekkä voisi rakentaa, mikään paikka ei sovi ja aina löytyy vaikka oravan paskaa alueelta. nyt olisi aika ottaa järki käteen kumpi on tämpeämpi ihmisen asuminen vai joku vitun oravanpesä


      • vastausta-odottelen
        JohtotähtiV8 kirjoitti:

        eihän se käy päinsä siellä on nähty joku vitun täpläperhonen ja lutikka vai satiainenko se oli. näin nämä viherpiipertäjät ja puunhalaajat saivat estettyä sinne rakentamisen .eräskin maaläntin omistaja olisi antanut omalle tyttärelleen tontin metsänreunasta, mutta eihän se sopinut, kun siellä on joskus nähty näitä hyönteisiä .kertokaas nyt tämän maan riesat viherpiipertäjät, minnekkä voisi rakentaa, mikään paikka ei sovi ja aina löytyy vaikka oravan paskaa alueelta. nyt olisi aika ottaa järki käteen kumpi on tämpeämpi ihmisen asuminen vai joku vitun oravanpesä

        eipä oon viherpiipertäjät vastanneet, taitaa olla suu täynnä oravanpaskaa ja jäkälää.


    • Siivoustalkootheti

      Olen samaa mieltä minkä takia puistot pitää tuhota,kyllä kaupungin pitää kehittyä ja laajeta lääniä kyllä riittää ympärilläkin.Nyt vaan on rakennusliikkeet ottanu vallan ja koittaa väkisin ajaa tällaista yhdyskuntarakentamisen mallia puistot taloja täyteen ja tiiviisti tulee neliöt tarkasti täytettyä,se on sitten eri asia kuka niissä sitten viihtyy mutta se ei rakennusliikeitä hetkauta.Tampere on niin monella Pormestarillakin täytetty että tässä on sitten lopputulosta.

    • isot-pojat-ja-tytöt

      Tampereen systeemihän on jo vuosikymmenet ollut se, että isot asiat päätetään ensin kabineteissa Isojen Poikien ja nykyään ehkä jo Tyttöjenkin kesken ja sitten otetaan kumileimasimet eli viralliset päätäntäelimet mukaan laillistamaan jo tehty päätös. Näin on laita ratikassa ja Eteläpuistossa, ei se muuksi muutu.

      • knkonojnnorerer

        Sitä kutsutaan demokratiaksi, katso ketä äänestät.


      • kutenainaennenkin
        knkonojnnorerer kirjoitti:

        Sitä kutsutaan demokratiaksi, katso ketä äänestät.

        Persuja olen äänestänyt kaikissa vaaleissa jo 10 v mutta kun tollot äänestää Kokomustaa ja sossuja.


      • Perceestä
        knkonojnnorerer kirjoitti:

        Sitä kutsutaan demokratiaksi, katso ketä äänestät.

        Tampereella sitä kutsutaan demokratian irvikuvaksi - aivan sama, ketä äänestää!


    • Järkimiekkonen

      Periaatepäätös hankkeista on jo tehty. Kuitenkaan rahoitusta investoinneille ei ole vielä anottu tai hankittu. Siinä on suuri ero. Mutta positiivista signaalia kehityskyvystä ja tahdosta asiaan kuitenkin on osoitettu. Toteuttamispäätösten aloittamiseen on toki vielä jonkinverran matkaa.

      • muukinkuinratikka

        Kun on tehty periaatepäätös niin silloin on tehty päätös Tampereen puolelta hoitaa sille myöskin rahoitus veronmaksajien kukkkarosta. Ainoo pelastus ja epävarmuus on enää uusi hallitus, jospa se ei kaadakaan kaikkia Pirkanmaan väylärahoja Tampereen "kehittämiseen". Kun on niitä muitakin väyliä ja ihmisiä niilläkin liikkuu.

        Korostan vielä, että Tampereen puolelta kaikki tarvittavat päätökset on jo tehty de facto, odotellaan enää valtion kantaa.


    • tämätapahtuu

      Ratikkaa ei rakenneta koska rahaa ei ole. Eteläpuisto hävitetään ja tilalle tulee ökyrikkaille maisema-asuntoja. Näin on jo päätetty ja muu on propagandaa.

      Onhan se nimenäkin hieno kun asuntoalue nimetään Eteläpuistoksi. Pysyy omaisuuden arvo korkeana.

    • juytrty

      Ei tulisi Hesassa mieleenkään että Töölönlahden rannat rakennettaisiin. Vaikka alkaa heti rautatieaseman kupeesta.

      • koknokn

        Juurihan sinne rakennettiin toimistoja ja asuntoja.


    • persutvaltaan

      Diktatuuri on pysyvä olotila ja vähemmistön valta. Niistä ei päästä eroon koska kansa äänestää täälläkin aina niitä samoja nutipäitä. Äänestäkää persuja niin kyllä meno muuttuu.

      • Seteliselkärankaiset

        Persujen hajoitus on jo käynnissä niin kuin Ylöjärvellä Sami Savion seuraajan valinnassa on nähtävissä. Jo SMP:n aikana aina kun puolue sai enemmän edustajia, alkoi hajoitustyö.


    • ihanykshailee

      Muistaakseni jo noin vuosi sitten Aamulehti uhosi miten "ratikkapäätös on peruuttamaton" ja eiköhän vain siitä täälläkin keskusteltu.

      On ihan sama mitä se KOKO projekti tulee maksamaan, vaikka miljardin ja miten paljon tuhotaan puita ja näkymiä katujen varsilta, millään ei ole mitään vaikutusta mihinkään, napinpainajat painavat 24.10 käskettyä nappia eli RATIKKA TEHDÄÄN.

      • Eiratikkaa

        Päätös tehdäänkin vasta 7.11. kahden viikon teatterin jälkeen. Esitetään, että ratikkapäätös olisi vielä epävarma, vaikka lopputulos on ollut tiedossa jo pitkään.


    • kaiken-nähnyt

      Tuo Eteläpuistohan se kummajainen onkin. Ratikkaa perustellaan sillä, että saadaan ihmiset massattua pieniin neuvostotyyppisiin kaksioihin kuljetusputken varrella niin miten tähän kuvioon Eteläpuisto soveltuu.

      Ai niin, pitäähän eliitille olla omat rantatonttinsa kun ei niitä voi vaatia käyttämään massakuljetinta eli ratikkaa. Siellä kun voisi olla tungosta ja haista jonkun hiki nokkaan. Paljon kivempaa on ajella omalla ilmastoidulla autolla ja mennä parvekkeelle nauttimaan järvinäköalasta huurteista nauttien. Antaa köyhälistön elää kuten elettiin Leningradissa ennen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe