Masentaa tämä yksinäisyys.

rumamies-

En saa koskaan tyttöystävää ja se tieto masentaa että tietää olevansa yksin koko eämänsä ilman mitään rakkautta ja hyväksyntää. Naisten ei kannata kommentoida mitään koska eivät ole juuri koskaan yksin, eivät ainakaan vuosia. Naiset saa seuraa aika helposti mutta mies joka on ruma ja lyhyt , ei saa seuraa edes rumilta naisilta. Ei naisten voi ymmärtää mitä olla yksinäinen.

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Munaotus

      Naiset eivät koskaan ajattele että he joutuisivat olemaan yksin vuosia. Tietävät että heille on aina joku jossain, nainen voi aina valita mutta mies ei voi vaikuttaa saako seuraa.

      • kakskytkuus

        Ikä tekee naiselle sen, että nainen joskus tietää olevansa yksin loppuikänsä. Mutta paljon ennen tätä tapahtuu se, että nainen tietää mieluummin olevansa yksin, kuin sen kanssa mikä olisi vaihtoehto:)


      • kakskytkuus kirjoitti:

        Ikä tekee naiselle sen, että nainen joskus tietää olevansa yksin loppuikänsä. Mutta paljon ennen tätä tapahtuu se, että nainen tietää mieluummin olevansa yksin, kuin sen kanssa mikä olisi vaihtoehto:)

        "Mutta paljon ennen tätä tapahtuu se, että nainen tietää mieluummin olevansa yksin, kuin sen kanssa mikä olisi vaihtoehto:)"

        Nainen saa nuorena helposti tasoaan paremmilta miehiltä seksiä ja parisuhteen. Vanhalla naisella on usein mahdollisuus ehkä tasoiseensa mieheen. Sellainen ei kuitenkaan kelpaa naiselle, koska nainen on tottunut liian hyvään. Sitä kutsutaan nimellä hypergamia.


    • ätmel

      Kannattaa ruveta lentäjäksi.

      • asfghjiklmn

        Ei se oikeastaan kannata, on ollut jo pitkään äärimmäisen vaikeaa päästä töihin lentäjäksi. Paikkoja on vähän ja koulutettuja lentäjiä on työttömänä varmasti paljon..


    • zxffdr55trdggfdgg

      Ennen haettiin hyväksyntää muilta miehiltä taistellen, tehden asioita yms. ja nykyisin itketään naisettomuutta tekemättä mitään. Huonoon suuntaan mennään kyllä.

    • 4everAlone

      Olen 23-vuotias nainen ja en ole koskaan seurustellut, joten kertomasi ei pidä paikkaansa. Näillä näkyminen en koskaan tule seurustelemaankaan. Ketään ei vaan kiinnosta ja itse olen niin epäsosiaalinen, että en koskaan uskaltaisi lähestyä ketään.

      • rumamies-

        Saisit kuitenkin miehen jos haluat. Epäsosiaalisuus ei ole mikään yhtä paha kuin miehen rumuus. Voit opetella sosiaaliseksi mutta rumuuttani ei saa pois. Oma valinta jos et halua seurustella mutta kyllä ihmisen pitää seurustella. Ei kai kukaan halua elää vastentahtoisesti koko elämää yksin.


      • Nojatuolipsykologi

        Epäsosiaalisuus on samanhenkisille miehille usein jopa plussaa, kunhan sen verran sosiaalinen on ettei juokse pakoon kun mies on avaamassa suutaan ;)
        Tärkeä huomio epäsosiaalisesti kumppanista on huomattavasti pienempi pelko pettämisestä! Helpompi siis luottaa toiseen kun tietää ettei hän uskalla vokotella toisia miehiä/naisia. Kynnys erotakin on suurempi molempien pelätessä yksin jäämistä ja eron sijaan pyritään ratkomaan ne ongelmat. Se voi tietysti olla ongelmakin jos yksinkertaisesti sukset ovat niin totaalisesti ristissä ettei niitä suoristeta kirveelläkään. Mutta itse olen tuntenut muutaman parin jotka ovat molemmat olleet epäsosiaalisia ja enemmän tai vähemmän muutenkin epävarmoja ja hyvin tuntuu aina suhteen tilanne olevan.
        Kunhan siis ulkonäön ja/tai harrastusten/kiinnostusten puolesta on edes jotain tarjottavaa ja uskaltaa antaa miehen lähestyä, ei epäsosiaalisen naisen tarvitse yksin olla.

        Perhana, minähän tätä asiaa kirjoittaessani aloin itsekin kiinnostua sinusta! 23v mies joka ujouttani olen itsekin seurustellut vähemmän puoleisesti. Kerropa nyt ihmeessä miten saan sinuun yhteyttä?? Suomi24 treffiprofiili, mailiosoite tai vaikka navigaattorin koordinaatit jonne jättää viesti pullossa :P


      • rebelfly

        Laitahan minulle postia, niin voidaan vaikka sit miettiä, että miten voitais olla toisillemme hyödyks ja avuks elämässä. Täällä on kanssa yksi ikisinkku.
        rebelfly83 at gmail com


    • JoonaK523594

      Ala netin vihakirjoittajaksi.

      • Naisasialooseri

        Hyvä neuvo! Suosittelen itsekin lämpimästi samaa. 99% netin vihakirjoittajista on miehiä.


      • juustohampaat

        Paljonko siitä maksetaan? Voisin kans harkita nimittäin.


    • hohhoijaahh

      No palstalaisten mukaanhan nainen on hyvä vain 16-19-vuotiaana, sen jälkeen alkaa kurppaantuminen eikä kukaan huoli. Mitä h*lvettiä te samaan hengenvetoon väitätte että nainen kuin nainen kuitenkin saa AINA miehen? Koittakaa jo päättää.

      • Nainen saa miehen vaikka ei olisikaan hyvä. Nainen haluaa kuitenkin aina tasoaan paremman miehen ja jos ei sitä saa, niin on usein mielummin yksin.


    • kilttiatm

      Masentaa kun ei saa pillua. Antakaa nyt naiset pillua meille rumille?

      • tuhmaatm

        Millä perusteella olet ruma? Voiko rumuutta mitata konkreettisesti kuten pituutta? Mikä on rumuusasteesi keskivertoihmisiin verrattuna?


    • Uskontopelastaa

      Anna ätmiläisyyden uskonnon lohduttaa. Lue palstan vanhat ketjut läpi ja toista mielessäsi 100 kertaa päivässä "jokainen nainen on huora ja käytetty lutka, minä olen kiltti ja kunnollinen mies jolle kelpaa vain neitsyt", niin kyllä helpottaa. Täällä uskonveljet sua lohduttaa.

    • Ätmimies32

      Maksullinen nainen parantaa pahemimmankin masennuksen

    • Otavastuu

      Yksinäisyyteen ja naisensaantiin auttaa vain sosiaalisten taitojen kehittäminen.

      Sitten kun olet valmis ottamaan vastuun elämästäsi, täällä pääset hyvään alkuun: http://www.doctornerdlove.com/

    • ssdfsdfd

      Onks siihen jotain hintaseurantaa, olisi kiva tietää mistä saa halvimmillaan naista? Tiedän sihteerin opistot ja nää, mut joku nörtti vois tehä tällekkin hintaseurannan :D

    • voivotti

      "Kynnys erotakin on suurempi molempien pelätessä yksin jäämistä"

      Auts auts auts

    • mythbuster

      Ja vaikka saisi naisystävän niin ei sekään takaa rakkautta ja hyväksyntää. Naiset tuntuvat tajuavan kuinka epäreilua nykyajan pariutuminen miehen näkökulmasta on ja sen vuoksi he voivat ottaa melko paljon ja antaa tosi vähän.

    • masentunut

      Itsellä se on kylläkin enemmän kiinni siitä kun olen niin hemmetin ujo. Ei tule lähestyttyä naisia oikeastaan missään tilanteessa. Baareissa en viihdy ja kuntosalilla ei tule edes mieleen lähestyä koska olen mennyt sinne ihan itseni takia, muualla en oikestaan töiden lisäksi käykkään.

    • Jofkyjui

      Tieto? Koulukiusaajatko sulle ton tiedon opetti. Mitä jos näyttäisit niille heidän olleen väärässä.
      Kyllä sinä naisen saat. Joku vinkkasi dr. Nerdlovesta ja minä vinkkaan Mystery Method. Ala yrittämään!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6806
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4420
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2833
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1457
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1134
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe