Nikotiininesteet

Minskki

Mitä makuja ja mitä vahvuuksia porukka käyttää?

Itse oon löytänyt uuden suosikkini: http://happyjuice.eu/premium-nikotiininesteet-10ml/113-nikotiinineste-vesimeloni.html Aidoimman vesimelonin makunen neste mitä tähän mennessä maistanut ja samoten mansikka on todella hyvä, mut tää vesimeloni vetää kyl vielä pidemmän korren!

Vielä mennään 12mg nikotiinipitoisuudella, mutta kokoajan vähennetään. Kun aloitin niin tankissa höyrysi 24mg ja nyt puolvuotta myöhemmin puolittunut. Seuraava askel ennen kesää kokeilla noita 6mg ja jos kesällä vois vaihtaa kokonaan 0mg!

Tuolta happyjuicelta tulee muuten nesteet nopeasti! Päivässä tai kahdessa saapunut tänne Vantaalle, mii laik!

42

5605

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jakezzilla

      Laitettiinpa tilaukseen tuota vesimelonia kun noin kovin sitä kehuit :)

      • Subohmia

        Kauppias taitaa itse kehua tuotteitaan. Pahalla maulla kova hinta. Kuvan perusteella Dekangia tai parhaimmillaan Diamond Mistiä. Itse tilaan muualta halvemmalla parempaa.
        Kysymykseen vastaten tehokkaammalla Subohm laitteella rittää 6-9 mg niksat ja heikommalla tikulla 18 mg. Makuja laidasta laitaan röökimausta hedelmiin.


      • Säästeliäs

        Jos oot vielä palstalla valaisetko vähän mistä tilailet nikotiinipitoisia nesteitä? Halvat postikulut ym... Ärsyttää sekin että monesta kaupasta lopulliset postikulut saa selville vasta kassalle mennessä. Kauppiaat alkää vastatko.


      • perusperttinen
        Säästeliäs kirjoitti:

        Jos oot vielä palstalla valaisetko vähän mistä tilailet nikotiinipitoisia nesteitä? Halvat postikulut ym... Ärsyttää sekin että monesta kaupasta lopulliset postikulut saa selville vasta kassalle mennessä. Kauppiaat alkää vastatko.

        En ole subohm mutta 3 vuotta on höyryttelyä takana ja nykyään tilaan pohjanesteet pinkmulelta http://pink-mule.com/ ja sekoitan maut itse. On halpaa ja mixausohjeita netistä. Nikotiinittomia tiivareita saa suomestakin esim. Arixona höyryistä. Nikotiinipitoisista valmisnesteistä kannattaa googlata tarjouksia, esim. nesteshopista http://www.nesteshop.com/ missä nuo Diamond mistit hintaisekseen hyviä. Googlaa myös Puolan kaupat missä tarjouksia ainakin halpisnesteistä esim.http://ego2.pl/


      • tääseon

        Yhdyn edelliseen varsinkin näin vapun kunniaksi. Nyt menossa koffia ja diamond mistin röökimakua tankissa. Ei tee ainakaan vielä mieli tavallista tupakkaa.


      • hfrtyg
        Säästeliäs kirjoitti:

        Jos oot vielä palstalla valaisetko vähän mistä tilailet nikotiinipitoisia nesteitä? Halvat postikulut ym... Ärsyttää sekin että monesta kaupasta lopulliset postikulut saa selville vasta kassalle mennessä. Kauppiaat alkää vastatko.

        Postikuluissa monissa tulee pari , kolme euroa lisää jos ottaa paperilaskun.


    • Kaippari

      Myös vesimeloonia 12mg, saksalaista Valeon
      noilta olen ostanut http://clubvapea.es/fi/ laittoivat mulle viime tilaukseen 5 ilmaista nestettä tällä lahjakoodilla: 5xVALEO12mg2015-04-30

      kopsaa ylläoleva koodi kupongit kohtaan ja ostoskärry täyttyy ilmaisita nikotiininesteistä, Ja koodi toimii, kaikki mun kaverit on käyttänyt sitä myös

    • vapertti

      Täydensin kanssa vähän nestevarastoja. Toi happyjuice oli kyllä ilonen yllätys, kun noin nopeasti tuli! Siis eilen aamupäivästä tilasin ja tänään oli jo nesteet händyssä! Aiemmin tilaillu finnvapelta ja saanu odotella viikosta kolmeen viikkoon..

      Nii ja tosiaan kyselit mikä se on lempimaku ja vahvuus, niin banaanin makuista ja 6mg meneepi (aloitin 24mg nesteillä) :)

      Onko kukaan uskaltanut kokeilla tätä: http://happyjuice.eu/premium-nikotiininesteet-10ml/107-nikotiinineste-kannabis.html

      Ite en uskaltanut ottaa mukaan :D

      • 1324

        kaverin kissanpennulla ollut kannabis nestettä mut sano että ei muistuta sen makua


      • haiskahhtaa

        vai että viikosta kolmeen viikkoon. joka kerta on tullut samassa 4 päivässä kuin happyjuiceltakin. mutta suosin finnvapea monestakin syystä. en pidä siitä että erään firman edustajat tekee tänne viestejä mukamas höyryttelijöinä ja tilaajina. tai ainakin sille haiskahtaa.


    • Magnumissa

      3-6mg riippuen höyryttelylaitoksesta ja vadelmamenthol tämän hetken lempparisekoitus :)

    • meissels

      Oon harkinnut, että alkais ite sekottelemaan noita litkuja, osaako kukaan sanoa mistä pääsis alkuun?

    • tohi

      Huh kokeileppas tota raspberry menthols tuolta happyjuicelta! On muuten aivan tajuttoman hyvää!

      • vapeon

        Kuulostaa aikas villiltä mixiltä :o


    • hah.hah

      Minä imen vain mulkkuja, vetäkää te luuserit sitä kissankusta keuhkoihin.

      • Lutkutin

        Sinähän se melkoinen sonni olet, äänestätkö Haavistoa vaaleissa?


    • MagAnus

      Täällä sekoitellaan itse 70/30 suhteella ja 3-6mg vahvuuksilla. Creme brulee on aikas tappavan hyvää tavaraa! :) Käytössä Sigelei 100w ja maganus.

    • vapenikke

      Paulsaarin nesteitä oon aiemmin käytellyt, mutta nyt käynyt tympimään.. Kaverilta sain liquan vesimelonia ja hyi helvetti, että se maistuu ihan sukkamehulle. Nyt tilasin tuolta happyjuicelta cool minttiä, banaania, vesimelonia ja bubblegumia. On kyllä kieltämättä tosi aidon makusia noi happyjuicen nesteet ja pesee kyllä edellä mainitut nesteet 100-0! Suosittelen!

    • spacejam

      Space Jam Venus! Aivan tajuttoman hyvää, 20 pullo jo menossa ja ei kyllästytä!

      • jenkkinesteet

        Tää ollu itelläkin mietinnässä, noi jenkkinesteet vaan on niin perhanan kalliita verrattuna esim. noihin happyjuice nesteisiin. Enspalkasta vois pari putelia ottaa kyllä noita kalliimpia kokeiluun. Nyt käytössä Liquan perusnesteitä.


    • höyryjake

      Happyjuicen Mentholi aivan TAJUTTOMAN HYVÄÄ! Ehdottomasti parasta mentholia mitä meikäläinen höyrytelly!

    • Häppihäppi

      Noi happyjuicen nesteet kyllä pirun hyviä ja laadukkaita laitteita myös myynnissä! Iso plussa siihen suuntaan!

    • Vapistor82

      Happyjuicen Suboxilla höyrytellään täälläkin, itse pidän tuosta kahvinmakuisesta nesteestä eniten, tullut kokeiltua miltei kaikkia mitä tuolta löytyy. Seuraavaksi varmaan nuo https://happyjuice.eu/fi/41-diy-tiivisteet kokeiluun.

    • prkI

      Hörppäsin juuri Cola-tölkistä, jota on pidetty tuhkiksena.
      Aromi 100 - maku paska..

    • etupakka

      Älkää missään nimessä käyttäkö happyjuicen palveluita todella epäluottettava ja tilauksessa saattaa mennä jopa useampi viikko sittenkö lähdet tiedustelemaan lähetystä niin ovat hirveän töykeitä ja väittäävät että paketti on lähetetty ja että suomen postissa vika eli asiakaspalvelukin on aivan hanurista muitakin myyjiä löytyy esim paulsaar mikä on luotettava nopea toimitus ja hyvä asiakaspalvelu myös dumenkielin live chatti mahdollisuus löytyy

      • kukamainostaataas

        ei mene viikkoa mutta 4 päivää on mennyt joka ikinen kerta. eli sama aika mitä espanjasta tulee. ovat kuitenkin mainostaneet että 1 päivä menisi suomen postin toimitusaikojen päälle. ei voi suomen posti kuljettaa kolmea päivää koska puffilta olen tarvikkeita tilannut ja tulee päivässä.


      • Saarisenpauli
        kukamainostaataas kirjoitti:

        ei mene viikkoa mutta 4 päivää on mennyt joka ikinen kerta. eli sama aika mitä espanjasta tulee. ovat kuitenkin mainostaneet että 1 päivä menisi suomen postin toimitusaikojen päälle. ei voi suomen posti kuljettaa kolmea päivää koska puffilta olen tarvikkeita tilannut ja tulee päivässä.

        Miten tää paulsaari jaksaa, itse myy halvinta paskaa ja hajoaa varmasti viikossa ja sitten ei asiakaspalvelu vastaa ollenkaan. Happyjuicen ja Finnvapen kanssa ole ollut ikinä mitään ongelmaa.


      • Meeri93

        Ei kyllä vastaa minunkaa kokemuksia Happy Juicesta tuo etupakkan kokemus. Neljä kertaa olen tilannu ja joka kerta tullut luvatussa ajassa, eikä asiakaspalvelussakaan ole ollut moittimista. Tosin, onhan se ymmärrettävää, että isolla volyymilla sattuu virheitä silloin tällöin.


    • Sauhupetteri
    • höytyttelijä

      tilatkaa ameriikasta sieltä meinaa saapi parhaat! c:

    • happyJuice_rokkaa

      Happyjuicesta nopein toimitus ja homma toimii hienosti muutenkin. Asiakaspalvelun kanssa ei mitään ongelmia. Liekö taas joku vikisevä pentu ketä suosii toista puljua, haluaa mustamaalata kilpailijaa. Happyjuicessa nyt uusia makuja paljon, uudet sarjat on tullu myyntiin. Laitoin tilaukseen kaikkia makuja, pistetään arviota tänne ku saapuu.

    • höyrygoggi

      vattulaku on kyllä perkuleen hyvvee. nikotiini määrä on jossain siinä 2-3mg kieppeillä ku itte kokkailee ja pohojat 70vg/30pg nii tulloo sitö höyryn paskooki niim birusti :)

    • Niksa-Pissis

      Sähkötupakkaani laitan Valeon purkka 6mg nikotiininestettä. Se on mun suosikki ja halpa: 2 euroo pullo paketissa. Pääasiassa on ollut ok, muutama pettymyskin on mahtunut matkalle. Tässä vinkiksi muutama kauppa joihin olen ollut tyytyväinen: www.nesteet.com ja www.sähkötupakka-nikotiininesteet.com www.nesteshop.com ja www.clubvapea.es Aluksi käytin tupakanmakuisia, mutta ei enää maistu tupakan makuiset nikotiininesteet, mitä kauempana tupakan mausta niin sen parempi.

    • Niksa-Pissis

      Sähkötupakkaani laitan Valeon purkka 6mg nikotiininestettä. Se on mun suosikki ja halpa: 2 euroo pullo paketissa. Pääasiassa on ollut ok, muutama pettymyskin on mahtunut matkalle. Tässä vinkiksi muutama kauppa joihin olen ollut tyytyväinen: http://www.nesteet.com ja www.sähkötupakka-nikotiininesteet.com http://www.nesteshop.com ja http://www.clubvapea.es Aluksi käytin tupakanmakuisia, mutta ei enää maistu tupakan makuiset nikotiininesteet, mitä kauempana tupakan mausta niin sen parempi.

    • jorpakkoja

      Mistä saa sähkötupakka ja nikotiininesteet mistä halvimmalla?

      • Jani_Kuusela

        Noilta on hyvät tarjoukset http://www.sähkötupakka-nikotiininesteet.com nikotiininesteistä, sähkötupakan ostin Suomivapelta.


      • Jani_Kuusela
        Jani_Kuusela kirjoitti:

        Noilta on hyvät tarjoukset http://www.sähkötupakka-nikotiininesteet.com nikotiininesteistä, sähkötupakan ostin Suomivapelta.

        niin ja toiset laitteet ostin http://happyjuice.com/ ja uusimmat http://www.nesteet.com/


    • Erkkikös

      Tuli 4 pv tilasin 5 tuotetta vain 3tuli kova selvittely todella huolimatonta en tilaa ilosilt mehuilt enää mittää

    • Missämiundripbox

      En tiedä onko vika postissa vai onnellisessa mehussa kun olen odotellut pakettia 11 päivää. Tuo aika perustuu heiltä tiedusteltuun lähetysajankohtaan (mikäli pitää paikkansa).

    • trtbts

      persikkaa, mansikkaa, mustikkaa, lakua ja metholia.

    • Ottakaa_smartposti

      Mulla tullu kaikki tilaukset kahessa päivässä mitä tilannu hoojiiltä. Ilmeisesti homman salaisuus on siinä että valitsee smartpostin toimitustavaksi.

    • Anonyymi

      Ihan paskaa toimittavat, tilasin kertakäyttövapeja sieltä. Hyvin tulivat perille mutta 1 niistä ei lähteny edes käyntiin, toinen 700 puffin vapesta sai about 50 puffii ja alko vilkuttaa akkuu.
      Asiakaspalveluun laittelin viestiikin mutta eivät edes vaivaudu vastaamaan.
      En suosittele tilaamaan tuolta yhtään mitään, täysii paskoja ainakin kertsikkavapet.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2092
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe