Kun on ollut yli

entententen

10v työttömänä niin minkälaisia oireita se tuo? Minä ainakin herään joka arkiaamu 6 aikaan ja viikonloppuisinkin viim.9-10 aikaan.joskus jo 8.Ja näin on ollut monta vuotta.Tietty yksin puhuminen on lisääntynyt vaikka en yksin asukkaan.Samoin laskemiset sekunnit ja minuutit että kuinka kauan joku auto kestää tulla tiettyyn kohtaan ja hissin äänestä tiedän mihin kerrokseen se menee kun laskee sekunteja 3sek per kerros.Kertokaa mitä leveilmiöitä tai miksi niitä nyt sitten kutsutaankaan tuo pitkä työttömyysaika?

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • työtön14v

      Herään inhottavan aikaisin, klo 6,30 - 7,30 välillä. Aamukahvi. Punttisalille klo9:n tietämissä muulloin paitsi lauantaisin. 1,5h siellä. Kotiin marketin kautta. Netti. Lueskelua. Safka klo 14.
      Päiväunet 0,5h. Eukon kanssa seurustelua, milloin syvällisempää, milloin pinnallisempaa.
      Muutaman kerran vuodessa ilmoitan en olevani työmarkkinoiden käytettävissä ja teemme muijan kanssa 5vrk > 4viikkoa matkoja.
      Aivan tavallista joutilaan elämää.

    • Tri.Sorbusnappo

      Katso noita kalervon viestejä niin tiedät. Kalervosta on työttömyys tehnyt kuolaavan idiootin.

    • EskoEnsjk

      No ei pä käy kateeksi työtön14v:tä. Minä painan raskaita hommia 10h tuntia päivässä hyvällä palkalla (12e ) tunti. Mitenhän sinäkin syöt ja mitä mukavuutta muka kykenet ostamaan työttömän tuloilla?? Kysyn vaan. Minä voin päivittää tv:n vaikka pari kertaa vuodessa jos siltä tuntuu. Ajan myös suht uudella -03 Toyota corollalla. Millä sinä ajat työtön?

      • hihiii

        Joo, kyllä on mahtavaa. Ylipitkää päivää ei-nyt-oikeasti-kovin-suurella palkalla ja autonakin on 12 vuotta vanha Toytota. Noo, taisi olla tröll...


    • sossupummi-

      Kesällä herään siinä 4-6 aikaan ja lähden kalaan omalla pienellä veneelläni. KAlassa oon noin 4-5 tuntia, kierrän sellaisen 6-7 kilsan lenkin. Sitten tulen kotiin ja syön jotain ja lähden salille. Salilla menee pari tuntia, jossain välissä käyn kaupassa. Salin jälkeen tule kotiin. Joskus herään 10 aikaan ja lähden salille jos en mene kalaan. Talvella herään siinä 10-11 aikaan ja meen sitten salille. Salin jälkeen oon loppupäivän kotona aika usein.

    • raatajarankka30vee

      12€ tunti on aika surkea palkka ja -03 corolla on vanha auto. Itse ajan carinalla ja lopetin tuollaisen talkoilla raatamisen. Sain 13 € tunnille.

      • ajankuluhyvä

        mulla on vanha, siis 2004 mallinen uutena ostettu volvo, ei oo vielä kilometreja kuin vajaat 100 000, mutta kaikki omia.Palkka oli n.17e/tunti, kun lopetin työt ja putkeen pääsin työnantajan suotuisalla avustuksella reilut 5 v. sitten. Päivääkään en ole valintaani katunut eikä aika ole pitkäksi tullut kertaakaan.Oikeastaan en voi käsittää miten jollakulla on ongelmia ajan kulumisen kanssa, mulla se aika menee liiankin nopsaan.


    • fudut.sain

      Yksinäisyyden ja alkoholismin.
      Vaikka juominen on parin ensi vuoden jälkeen jäänyt kun ei rahat riitä siihenkään. Joskus onnistun kavereilta kerjäämään humalan.
      Päivät kuluu tietokoneen ääressä ja tv tuijottaen.
      Seuraan myös naapureiden toimintaa.

      • työtön14v

        Siis rahat eivät riitä juopotteluun? Kyse on vaihtoehdoista.
        Uuteolut juhlavahvuuteen pantuna on halpaa. Malttia kypsymiseen ja jatkuva tuotanto niin aina on käytettävissä kirkasta, kuohuvaa 7 - 8%:n olutta.
        Kotiviini luonnon- tai tuttavien puutarhamarjoista. Vaatii viitseliäisyyttä ja kärsivällisyyttä. 2 x 60l 2 x 30l pullot ja viiniä riittää.
        Hätäpäissä hyvää viiniä saa esimerkiksi kuivatuista luumuista.
        Pontikan valmistus on oma lukunsa jonka aloituskynnys on korkeampi. Jos ryhtyy siihen niin heti alkuun on syytä hankkia kunnon laitteet. 10l keittoastia riittävän korkealla kolonnilla on minimivaatimus.

        Juomat ovat halpoja ja sosiaalinen elämä vilkasta.


    • väsyttääjapäätyhjenee

      Itse teen palvelualojen hommia noin 11E/h. Välillä ollaan pitkiä päivä töissä ja monta putkeen, välillä on sitten vapaita jaksoja. Vuositulot eivät nouse kovin suuriksi (n. 20 000 ) mutta tuntuu että työ vie silti paljon aikaa ja kuormittaa. Ei ole edes vanhaa autoa, mutta eipä sitä oikein tarvitse tällä hetkellä. Ei tällainen kyllä kannata.

    • TosiSonni

      1 Minä ja työelämä
      Olen 36v mies ja olen vuodessa keskimääriin 3kk töissä ja 9kk vapailla nostaen ansiosidonnaisia. En haluakaan olla enempää töissä, joinakin vuosina en ole ollut lainkaan töissä.

      2 Oireet
      Alkuperäisen kanssa täsmää se että lasken myös sekunteja ja olen aika kärsimätön. En jaksa jonottaa mitään ja en jaksa odottaa ja olen aika itsekäs.Yritän käydä kaupassa päivällä silloin kun siellä on hiljasempaa. Koitan välttää sosiaalisia kontakteja enemmän ja enemmän. Eräs lieveilmiö on todella huono muisti ja hajamielisyys,se vain syvenee päivä päivältä.

      2 Tekemiseni
      Käyn kuntosalilla aktiivisesti, voin tosi hyvin fyysisesti ja olen hyvässä kunnossa punnertamaan ja juoksemaan. Rahastakaan ei oo pulaa, sitä on kymmeniä tuhansia ja ansiosidonnaiset juoksee kun käy pikkasen töissä. Matkustelen paljon ja minulla on säästöjä. Joskus olen viikon ulkomailla tai jopa kuukaudenkin, ei tarvii te -keskukseen nykysin ilmotella. Lisäksi tykkään pelata pelejä netissä ja valvoa myöhään, minulla on paljon maksukanavia joita sivusilmällä katselen.

      3 Ruokailu ja pakolliset tarpeet
      Syön aika maittavasti hyvää ruokaa jossa paljon proteiinia mutta vähän rasvaa. Käyn usein ulkona syömässä ja joka viikko kotona teen filepihvejä ja juon punaviiniä. Katson välillä yksin pornoa ja masturboin. Joskus katsotaan avovaimon kaa yhdessä aikuisviihdettä ja hän tekee sen minulle ja minä hänelle.Avovaimon kaa on aktiivinen seksielämä.

      4 Nukkuminen

      Nukun ja valvon miten sattuu, ehkä herään iltapäivästä.kohta meen kyl nukkumaan, kello on kohta 5...pitäiskö herättyäni tulla kirjottaa tänne ?

      Huomenna meen joko uimaan tai kuntosalille....tai en kummallekkaan jos ei huvita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1555
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1384
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1285
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1248
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1166
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1106
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe