Putkiliikken nimi on?

Joooooo

"Putkiliittimen vaihto tyrmistytti - "Ei tämä tämmönen 1500 euroa maksa. Ei muuten oikeasti maksa"
Tiistai 31.3.2015 klo 13.47 (päivitetty klo 14.32)
Vantaalla asuva mies ilmoittaa jo maksaneensa koko 1500 euron laskun. Hän haluaa kuitenkin kertoa tapaukseen liittyvistä havainnoistaan ja herättää keskustelua luottamuksesta vakuutusyhtiöiden määräämiin firmoihin.

- Putkimies sanoi, että vika johtuu siitä että siellä on semmoinen tiivistyshelmi sisällä. Ja jos helmi kiristetään vähän liian kireälle, niin helmi voi vaurioitua. Meidän tapauksessa helmi oli halki ja siinä oli sellainen pieni vekki. Kun aikaa oli kulunut, se oli alkanut falskaamaan, mies kertoo.
- Putkimies sanoi, että vika johtuu siitä että siellä on semmoinen tiivistyshelmi sisällä. Ja jos helmi kiristetään vähän liian kireälle, niin helmi voi vaurioitua. Meidän tapauksessa helmi oli halki ja siinä oli sellainen pieni vekki. Kun aikaa oli kulunut, se oli alkanut falskaamaan, mies kertoo.
- Mun motiivi on se, että haluan vain kertoa tämän asian. Lasku on jo maksettu ja vesiputki on kunnossa. Jos he ovat toimineet omasta mielestään suoraselkäisesti, niin pitäkööt 1500 euroa ja jatkakoon hyvää työtänsä, vantaalaismies toteaa tyynesti.

Hän odotti vielä tiistaina selvitystä omakotitalon putkiliittimen vaihdon materiaalikuluista, jota ei ollut kuulunut useista pyynnöistä huolimatta. Vakuutusyhtiön määräämän firman lähettämän laskun loppusumma oli 1 537 euroa, jossa materiaalikustannukset ja työhön käytetty aika eivät miehen mukaan voineet pitää paikkansa."

Tämä on hyvä mainos liikkeelle. Työt lisääntyy varmasti ?

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • enmaksais

      Oliskohan tollanen mennyt kunnan piikissä lävitse, kylläpä on törkeetä rahastusta... eihän tuollaista hyväksyis edes kokoomuslainen.

      • Noppamies

        UV-


    • näinhänseon

      Eihän se hullu ole,joka pyytää,vaan se joka maksaa.

    • Petosmieskuparinen

      Metallialalla ennen oli yhteiskunnan pohjasakka.

    • Kohtuus-myös-viemärissä

      Suurin vedätys, jonka minä tiedän, oli 3200 euroa 20 minuutin työstä, joka ei edes johtanut mihinkään.

      Selitys hintaa on se, että vaikka liike sijaitsi Espoossa, alkoi laskutus siitä, kun herra putkiherra astui autoonsa ihan muualla päin Suomea ja haki toisen putkarin ihan toisesta kaupungista. KM-korvaukset ja tunnit kerrottiin tietysti hätätyökertoimella.

      Varsinainen ongelma ei tullut korjattua. Rakunnusvaiheessa joku ääliö oli siivonnut roskat viemäriin. Ei se 2x4:n mene p-putkesta läpi, mutta siitä tulee hyvä tulppa.

    • HTK

      Olisin tehnyt rikosilmoituksen.

      • kth_

        Mikähän olis ollu rikosnimike ja mikä lakipykälä?


    • rööriroope15

      Jep ! rööriroopet on suurinpia ryöväreitä ja kaiken lisäksi ne saa osista alennusta - 65% ja jos laitetaan vielä vakuutusyhtiön kautta hommat niin hintoihin listää 200% tää 100% totta kaikkihan sen tietää . ois paree kun tulis ulkolaisia vaan lisää tänne myös tälle alalle niin rupeis hinnat laskee niin kuin metallialalin on käynyt !!

    • noualavutelainen

      No pienellä selvisin kun rakennettiin ja Alavutelainen liike toi väärää kamaa työmaalle, eikä suostunut kahteen kuukauteen vaihtamaan, itse pit irroittaa, ja sitten veivät väärän ilmakoneen ja tästä kuukauden kuluttua tuli tilattu kone!
      Kaikki myöhässä ja huonoja asennuksia!
      Lattilämmitystermostaatit oli vuoden toimittamatta ja väittivät meidän hukanneen!
      monien ruinaamisten jälkeen soitti tulevan, kun ei ollut tukkurilla ollut alkuperäisen toimituksen mukaan!!!!! Perintälasku tuli kyllä ennen näiden termostaattien saapumista ja viimeisen asennuksen tekemistä!
      Seinäjokelainen perintäfirma vielä uhkaili, että onko vaatimuksia, että tietävät ryhtyä toimenpiteisiin meitä vastaan!!!! Sellaisia ovat nuo uskovaiset työläiset/yrittäjät!
      Kannattaa kiertää kaukaa!

    • kokemustaon

      -- ei tartte tehdä rikosilmoitusta , -- ryöstöhinnotteluahan sellanen on , mutta ku kirjoitat laskua maksaessai " viesti maksun saajalle " -ryöstölaskutus- lasket ite sen remontin hinnan 50-60 euroa ja maksa se , sillä selvä - ulosotolle vastaat samoin "ryöstövelotusta" -ei tuu enempää sieltäkää vaatimuksia. -- monasti selvinnyt tällasista rahastus firmoista

    • Tehkääjotain

      Kannattaa mollatessakin muistaa myös kohtuus, firman laskusta aina noin puolet on veroja ja sen päälle veroluontoiset muut maksut: TEL, tapaturmavakuutus, sosiaaliturvamaksu jne...
      Sen jälkeen tulee lisää firman kuluja: Työterveyshuolto, työvaatteet, autot ja työvälineet, kirjanpitokulut, laskutus konttori ja toimitilojen kulut, rahoituskulut luottotappioineen, kortteja lompakko täyteen:Työturva, valttikortti, tulityökortti, hygieniapassi, koulutuskuluineen täydellä palkalla.
      Sairaslomakuluja tulee yllättävän runsaasti, muiden arkipyhien, pekkaspäivien ja puolitoista kertaiset lomapalkka.
      Kyllä se on se putkimies yrittäjä, joka se on lainsuojaton, joten älkää ruikuttako, kun apu on saatu.
      Tavallinen tallaaja ei edes korkeakoulu tutkinnolla tajua, kuinka kallista työ Suomessa voikaan olla, senhän on jo koko maailma huomannut, eikä vienti vedä.

    • Samasälli

      Niin se on asiakas maksaa !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe