Lautakunta nielaisi rotan syötin

asss

Edesvastuuttomuutta esitellä mamuja koskeva avustusasia lautakunnalle. Nyt päättäjät nielaisivat syötin, joka oli viritetty päättäjien päänmenoksi. Ei yhdelle kansallisuudelle voi antaa kotiutustehtävää, koska muut kansallisuudet jäävät nopen osaan. Somalitko kotouttavat kurdeja, venäläisii, virolaisii ym Yhdenvertaisuus pitäisi hallinnossa huomioida. Valituksia tulee ja on todennäköistä, ettei rahoja tipu. Päätös linkittyy vielä virallisen kunnan kotoutustehtävän alasajoon. Ei siis järkeä.. SS tiesi mistä kyse ja siksi eriävä mp. Ehkä toinenkin ss tiesi, miksi valmisteli? Mielenkiintoinen kuvio.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tumpeloita

      Nämä vastaesityksen tekijät ja kannattajat on kertakaikkisen tietämättömiä kuinka noita avustuksia haetaan.
      Olisivat ainoastaan pyytäneet avustusta hakevan yhdistyksen normaalit perusjutut, joita on pakko olla, kun noita avustuksia haetaan.

    • kiristyksenmakua

      Voi syntyä isompikin soppa kunhan media pääsee revittelemään.
      Koto-toimiston alasajon pitää tapahtuja ilman ehtoja.

    • ketäpetetty

      Onko nämä Lieksan somalit kiintiöpakolaisia?
      Nimittäin muista ei ole voimassaolevaa sopimusta olemassa.

    • eihyysäri

      Meillä Espoossa maahanmuuttajat toimivat kotouttamispalveluissa hyvin monella tavoin. Käytännössä tämä ei luo Lieksassa eriarvoisuutta, koska muille kuin somalinkielisille jää sitten enemmän virkamiesten aikaa. Omalla kielellä ja molemmat kulttuurit tuntien kotoutumisen tukemisessa on eniten järkeä. Sosionomeja somaleissa on jo paljon, myös Suomessa lapsesta asti kasvaneita. Olen sitä mieltä, että vastuun antamista yhteisöille itselleen pitää tehostaa.

      • Korisevalainen

        Samaa mieltä. Ei hyysätä, vaan annetaan heidän omaksi tehtäväkseen kotoutua. Eiköhän siinä samalla opita monia asioita yhteiskunnastamme. Kun meillä on jo toinen sukupolvi he kyllä pystyvät hommaan.


      • jopasjotakin

        Lienevätkö samoja sosianomeja kuin nämä Lieksan koneinssit? Ja vielä paljon! Liekö heidän paperinsa tulleet mukaan otetuiksi, meidän inssien paperit jäivät Somaliaan kaikessa kiireessä. Niitä on odoteltu jo kuutisen vuotta, eivät ole vielä tulleet.


      • piiatveks
        Korisevalainen kirjoitti:

        Samaa mieltä. Ei hyysätä, vaan annetaan heidän omaksi tehtäväkseen kotoutua. Eiköhän siinä samalla opita monia asioita yhteiskunnastamme. Kun meillä on jo toinen sukupolvi he kyllä pystyvät hommaan.

        Niinpä. Kyllä kai se raha kotiuttaa! Ilman rahaa ei kukaan kotiudu. Mitenkä he keskenään taikinoivat, kun eivät ole suuren palvelusväkensä avustamanakaan päässeet lähtöruutua pitemmälle? Raha vain auttaa gettoutumisessa ja oman "valtion " perustamisessa.


      • nytjo-kyrpii
        piiatveks kirjoitti:

        Niinpä. Kyllä kai se raha kotiuttaa! Ilman rahaa ei kukaan kotiudu. Mitenkä he keskenään taikinoivat, kun eivät ole suuren palvelusväkensä avustamanakaan päässeet lähtöruutua pitemmälle? Raha vain auttaa gettoutumisessa ja oman "valtion " perustamisessa.

        Miljoonia upotettu kotoutukseen ja eivät osaa edes jätteitään lajitella. Oppisko paremmin, jos siitä heille maksettaisiin.
        Haloo, missäs mennään.


      • riiuu.reissu

        Eikös se taannoin Suomessa puhunut islamisti sanonut, että heidän tehtävänään on länsimaissa elää yhteiskunnan tuella mahdollisimman paljon. Käytää meidän länsimaalaisten rahoja, luoda epäjärjestystä, jotta voivat saada tänne omat lait ja uskonnon.

        Tätä politiikka tukevat länsimaiden ns. hyödylliset idiootit, joita ovat meillä Vihreät, vasemmisto, SDP - puolueet ja heidän kannattajansa.


    • pilkkanilkkaan

      "Lienevätkö samoja sosianomeja", ei vaan ovat Suomessa koulutettuja sosionomeja.

      • sompunsosiaali

        Eikö heidän pitäisi rientää Somalian sosiaaliin, siellä voisi olla tekemistä yllin kyllin? Turha jäädä tänne, meillä on näitä sosiaalitanttoja tarpeeksi omasta takaa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2606
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1421
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      73
      1421
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1179
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1143
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1131
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1083
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe