Lähetin Osuuspankille tämän sisältöisen viestin:

Huijaripankki

Minä kävelin aamulla pitkän matkan pankkiautomaatille ja turhaan. En saanut nostettua tililtäni rahaa, että olisin saanut maksettua vuokran ja muut erääntyneet, kiireelliset laskut. Vuokraani ei voi maksaa nettipankissa, vaan aina käteisellä. Syynä että en saanut nostettua rahaa oli se, että olin ylittänyt tilini peräti 4.70 euroa ja tililtä nostaminen oli siksi estetty, vaikka tänään tilille tuli eläkkeeni noin 1100 euroa. ROISTOT, RIISTOKAPITALISTIT!!!! Vuokrani pitää maksaa AINA jokaisen kuukauden ekana arkipäivänä, jos ei maksa, häätö on uhkana. Ja koska muillakin laskuilla oli tänään eräpäivä, teidän rosvojen takia joudun maksamaan niiden myöhästymisten takia korkoa. Tulen harkitsemaan tilini siirtämistä johonkin ulkomaalaiseen pankkiin, jossa ei ole palvelumaksuja. Kyllä tekis mieli käydä nyrkittämässä OP:ssa ne viemärirotat, jotka ovat siellä tehneet säännön, että muutaman euron tilinylityksestä estetään käyttämästä automaattikorttia sitten kun tilille tulee rahaa! Tai vielä parempi jos ne rosvot vietäis SAUNAN TAAKSE!!!!!!!"

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hiphurrraa

      Sinä olet mokannut, ja syytät siitä muita.

      No on taas yksi älyn jättiläinen liikenteessä. Onnea vaan jatkoon, elämäsi tulee aina olemaan tosi ihanaa, kun itsessä ei ole koskaan mitään vikaa.

    • RealismiaPeliin

      "Tulen harkitsemaan tilini siirtämistä johonkin ulkomaalaiseen pankkiin, jossa ei ole palvelumaksuja."

      Hah hah haahhhhhha! Voi sinua typerää paskaa! No voithan sinä harkita vaikka ratsastavasi yksisarvisella kuuhun, mutta se on sitten eri asia miten homman toteutat.

      Mistä unelmamaasta luulet löytäväsi sen "ulkomaalaisen pankin jossa ei ole palvelumaksuja"?? Ja vaikka sellainen jostain kumman syystä olisikin olemassa, niin miksi ihmeessä he ottaisivat asiakkaakseen perseaukisen suomalaisen jolla ei ole ylimääräistä rahaa kuukaudesta toiseen edes vaivaista paskaista VIITTÄ EUROA???

      Moka on vain ja ainoastaan 100 % sinun ja sinä surkea vätys et edes ota siitä vastuuta vaan syytät muita.

      Saunan taakse tässä pitäisi viedä sinut. Olemassaolosi on täysin hyödytön eikä tue yhtesikuntaa millään tavalla.

      • PankinOvatSyöpäläisiä

        Jotka elävät toisten rahoista joten ei mitään sääliä pankeille ja pankkivirkailijoille


    • GTggsxg

      Ota Visa Electron -kortti. Se ei voi mennä vahingossa miinukselle. Paitsi, jos kauppias toimittaa maksuaineiston pankille niin myöhään, että katevaraus on jo ehtinyt purkautua.

    • kuin_lottovoitto

      Minulle tulee taas mieleen Osuuspankki naisista Peitamon biisi:
      Kauppaopiston naiset
      ne todella käänsi mun pään

      He neuvottelivat melko p-aukiselle jätkälle lainan. Sain pitää asuntoni.Takuut olivat mitä olivat. Kaksin käsin kippaavalle annettiin mahdollisuus.

    • 12_2

      Kuten ilmi on jo tullut, niin vika on omasi, eikä pankki voi ottaa vastuuta toimistasi. Joku jo suosittelikin electron mallista pankkikorttia, jolla ei periaatteessa tili voi vahingossakaan ylittyä.

      Tiliehdoissakin on varmasti mainittu, ettei pankki ota vastuuta siitä, että asiakkaan tilillä on riittävästi rahaa. Maininta on yleensä myös toimenpiteistä mitä pankki voi suorittaa, kun tilin käyttöehtoja rikotaan.

      Nimitit viestissäsi pankkia myös rosvoksi, vaikkeivat he ole sinulta mitään vieneet, päin vastoin, ovat melkein 5e lainanneet sinulle ilmaiseksi, vaikka lainoista pitäisi pankin kanssa erikseen neuvotella.

      Ottaen huomioon viestisi agressiivisen sisällön, ja taloudellisen tilanteesi, niin pankki ei taida olla moksiskaan siitä, vaikka siirtyisitkin toiseen pankkiin. Onnessaan ehkä vain ovat. Mutta virheitä sattuu kaikille, älä ota sitä niin vakavasti.

    • öljköjpuöö

      Aloittajalle: kun reklamoi jostain asiasta, niin kannattaa jättää pois kaikki nimittelyt ja haukkumiset ja pysyä asialinjalla. Jos alkaa riehumaan ja metelöimään, niin peli on aina silloin menetetty.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1831
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1358
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1240
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      10
      1164
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1115
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1068
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1012
    Aihe