Ryhmä tiedemiehiä todistanut Jumalan olemassaolon

Vihdoinkin

Ryhmä tiedemiehiä Wyomingin teknologisesta instituutista , Oklahoman ja Harwardin yliopistoista ovat yhteistyössä saaneet todistettua "Jumala-hiukkasen" olemassaolon. Tämä tulee muuttamaan tulevat analysoinnit ja määrittelyt ja spekuloinnit kokonaan ns. Jumalan suhteen.

Ote Wyomingin ja Oklahoman tutkimustyön kulusta:
http://witscience.org/first-scientific-proof-god-found/
"W.I.T. scientists, in conjunction with the Human Genome Project and Bob Jones University, have made what may be the most astounding discovery of this, or any generation. While working to understand and map the function of sequences of DNA in the human genome known as “Junk DNA” (for their lack of known function), scientists at W.I.T. noted that while the DNA sequences they were seeing bore little resemblance to the coding for biological function, they bore a striking similarity to the patterns of human language. Contacting and working closely with linguists and philologists from Bob Jones University, W.I.T. set out to analyze and decode the areas of Transposons and Retrotransposons which seemed indicative of human language."

http://www.thecollegefix.com/post/19763/
A physics professor at the University of Oklahoma who often spends his time studying smashed subatomic particles at the Large Hadron Collider at CERN laboratory in Switzerland has another hobby – smashing the notion that all scientists believe the universe was created by some sort of cosmic accident.

Dr. Michael Strauss has given some iteration of a lecture he’s titled “Scientific Evidence for the Existence of God” to students and peers at universities across the nation for nearly 15 years, including at Stanford, UT Dallas, UC Santa Barbara, and most recently Thursday at the University of Missouri-Columbia, where he said observable and testable scientific evidence points to a “designer who cares about humanity.”

Kysymyksessä on “Junk DNA”-hiukkanen, joka tarkoittaa ihmisten DNA:n perimässä kulkeutuneen vuosisataisten sukupolvien ajan biologisen todisteen Jumalasta ja hänen puheistaan; nyt tiedemiehet ovat pystyneet ensimmäistä kertaa eristämään tämän "Jumala-hiukkasen".

Dr. Michael Strauss(käännös):
"Kysymys ei siis ole mistään pienestä asiasta, koska ihmiskunnan suurin kysymys on aina ollut se, onko Jumalaa todellaaan olemassa, mutta nyt se pystytään todistamaan, ihan tieteellisesti!"

Seuraava vaihe tiedemiehillä on Straussin mukaan päätutkimuspaikassa Wyomingin opistossa se, että kun he eristävät tämän "Jumala-hiukkasen" DNA:n erilleen, niin jo nykyisellä 3D-tekniikalla hiukkanen pystytään monistamaan samaan tapaan kuten ihmisen sisäelimetkin ovat jo 3D-monistettavissa.

Dr. Michael Strauss:
"Tiedemaailmakin siis odottaa kohtapuolin ihan oikean Jeesuksen kävelevän kadulla vastaan ihan elävänä ihmisenä, eikä siinä kaikki, sillä nyt eristetty “Junk DNA” mahdollistaa vanhan tietoisuuden säilymisen hiukkasen perimässä vuosituhantisen sukupolven jatkumossa elävänä. Tästä seuraa se että tämä uusi "3D-Jeesus" puhuu myös niitä alkuperäisiä sanoja, joita se alkuperäinenkin Jeesus puhui, rakkauden sanoja."

9

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jacop

      Jumala on kaikkeus, siis hän on sinussa itsessäsi sekä hän on kaikissa kasveissa ja eläimissä. Jos me kerran olemme hänen luomistyönsä tulosta, niin miksi ei näin olisi, hänen henkensä on myöskin se elämän henki joka kaikissa hänen luoduissaan on. On aika laajentaa käsitystämme Jumalasta, kuka hän on. Raamattu puhuukin kaikkialla olevasta Jumalasta. Jeesus oli hänen poikansa, mutta me kaikki olemme omalla tavallamme hänen poikiaan ja tyttäriään. Jumalalla on kaikki valta, yli kaiken sen mitä näämme. Jossakin raamatun alaviitteessä onkin tästä maininta. Raamattu: Nimi Jumala, tarkoittaa "Minä olen". Olen tämän ymmärtänyt siten, että hän on kaikkea sitä mikä on.
      Olen rukoillut näin käsittämääni Jumalaa, esm terveyteeni liittyvissä asioissa ja rukous vastauksia on tullut lähes yhtä paljon kuin pyyntöjä. Viimeiksi rukoilin häneltä apua vuosia olleeseen silmä sairauteeni, silmäni olivat olleet karheat ja tuntui kuin niissä olisi ollut aina roskia, silmäni verestivät, niin että minun piti kulkea aurinkolasit päässäni ulkonäkö syistä, mutta viime yönä hän paransi silmäni. Kiitos ja ylistys Jumalalle!! Monta muuta sairauttani hän on parantanut.

      • AmpumaanHeidät

        Hipehei HURRAA!! NYT pääsemme SIIS kiinni, kiikkiin saamaan Jumalat, Valtiaat, Jeesukset ja Valtiaiden lapset. EI muuta kuin tiedemiehet ja armeijat tuhoamaan Noi JUNK-hiukkaset (JUNK tarkoittaa siis nimittäin kelvotonta paskaläjää, olennoista) VAIKKApa YHTÄ lailla Ylihammurabin Lailla Noita Valtiaita itseään kohtaan, YHTÄ lailla, KUTEN Hekin kiusasivat, kiduttivat elävältä niin monia meitä ihmisiä ja olentoja, hengiltä, vuosikausia!


    • Mutkilainen

      Jacoppi ei tainnut huomata aloituksen päivämäärää: 1. huhtikuuta.

      • öhomgö

        Mitä väliä sillä on milloin joku juttu on aloitetu?


    • Jacop

      Kyllä Jumala on olemassa ja hän on myöskin niissä hiukkasissa jota nyt sanotaan löytyneen. En ymmärrä näitä hiukkas asioita hyvin. mutta uskon, että hän on kaikessa ja kaikkialla ja näkyvässä vielä enemmän kuin näkymättömissä asioissa kuten jossain hiukkasessa. On niin vähän niitä asioita joille ihminen jotain voi. En jaksa uskoa, että Jumala olisi joku ihmisen näköinen persoona, sillä hän on jo niin paljon ihmisen yläpuolella oleva voima, ettei hän ole persoona vaan hän on iankaikkinen voima joka on aina ollut ja tulee olemaan yläpuolella kaikkea muuta.
      Kehoittaisin kaikkia ihmisiä, oliko sitten uskossa tai ei rukoilemaan kaikkeutta, joka on Jumalan olemassa olon muoto. AJattlet ensin sitä maailmaa kaikkine sen olomuotoineen jonka ympärilläsi näet, kuuta aurinkoa tähtiä ja maassa olevia elämän ilmenemis muotoja. Keskity ja löydä hänen suuruutensa, niin alat tuntea suurta kunnioitusta elämää itseään kohtaan joka on Jumalasi. Löydät näin hänet ja hän tulee suurimmaksi kunnioituksesi lähteeksi. Elämäsi aukeaa eteesi ihan uudella tavalla ja sinussa elää elämän henki joka uudistaa sinut ihan uudeksi ihmiseksi. Elämä itsessään antaa sinulle ihan uudet elämän arvot ja hänen henkensä kautta ymmärrät luonnollisella tavoin esm sen mitä sinä et saa tehdä ja sen mikä on oikein mikä on väärin. Täydelliseksi et tässä ajassa koskaan tule, sillä on vain yksi täydellisyys joka on itse elämä. Sinä olet yksi hänen miljardeista lapsistaan. Jeesusta sanotaan hänen pojakseen, mutta kun me olemme kaikki hänen poikiaan ja tyttäriään. Keskity meditoi ja ajattele, tulet löytämään elämän lähteen.

      • ahklll

        Erittäin viisaasti sanottu. Raamatun Jumala on aikansa symbolisoitu Jumala. Jeesus viisas mies, myös Jumalan poika.


    • vieläkinnaurattaa

      Oli kyllä hauskaa kyhätessä tätä aloitusta. Selvennyksen vuoksi nyt vielä, aloitus kyhättiin aprillipäivänä.

      • vihdoinkin

        Lohdutukseksi Jacopille ja muille liian tosissaan ottaville, hyvässä vitsissä aina yli puolet totuutta, sen takia piti miettiä tarkkaan aloituksen muoto ja ranka. Kyllä Jumala kaikissa hiukkasissakin vaikuttaa.


      • olenjacop

        Elä valehtele alotus ei ollu sun keksimä. Mitä tähän loppuun on kaksi kommenttia kirjotettu on sinun, mutta alotus on jonkun muun. Jos aloittaja olisit sina, niin olisit varmasti laittanut näihin viimeisiin kommentteihin aloittajan nimimerkin. Älä ole noin tyhmä!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5015
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1422
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      967
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      219
      750
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe