On teillä naisilla ihania miehiä

ulkonökö-on-kemia

Yks myy piriä, toinen ei tee kotitöitä, kolmas pistää naisen tienaamaan rahaa sairaana.
Varmaan olette onnellisia kun miehenne on niin komea että voitte esitellä piri myyjäänne kavereille ja vanhemmille.

8

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • erkillään

      Olen mies, enkä myy piriä. Teen kotitöitä ja huolehdin lapsista ajallisesti enemmän kuin vaimoni. En lyö, enkä petä lupauksia. Käyn vuorotöissä ja tienaan ihan ok. En ole lihava ja olen aina puhdas ja puhtaissa vaatteissa.

      Sanoisin että olen näiden em. asioiden suhteen ihanne-aviomies, mutta liittomme ei silti toimi.

      Syy on vaimon kyvyttömyys sotkea ja jättää jälkensä siivoamatta. Joku sanoisi että pikkuseikka, mutta minä en.
      Jokakerta kun tulet töistä kotiin, alkaa siivous ja levitettyjen tavaroiden laittaminen oikeille paikoille.

      Ja jos asiasta kehtaa mainita, siis mainita, olet paskiainen tms.

      Kertokaas naiset mitä pitäisi tehdä, jatkunut jo monta vuotta.

      • Onkoollutalustaasti

        Kannattaa jo alussa katsoa kumppaninsa siisteystaso että on samaa luokkaa oman tasonsa kanssa tai tulee ylitsepääsemättömiä ongelmia.

        Ei ole todellakaan mikään pikkuseikka enkä itse pystisi elämään siivottoman jättötautisen kanssa päivääkään.


    • ei-tule-mitään

      Nainen haluaa samanlaisen miehen kuin itse on. Eli suorastaan rikollisen joka kohtelee huonosti.

    • te4tret3wra

      No onpa katkeraa kitinää - yksittäisten esimerkkien perusteella tehty yleistys on säälittävää. Luuletko, aloittaja, että oma kelpaamattomuutesi selittyy jotenkin sillä, että KAIKKI naiset haluavat miehekseen patalaiskan pirikauppiaan..? Mietipä sitä, mikä vika itsessäsi on, jos tuollaiset vievät naiset nokkasi edestä..?

      • treporturhel

        Jos se vika onkin se että hän ei myy piriä, tekee kotitöitä ja elättää sairaan naisen.


    • Parempiollakin

      Joillain on joo, surullisinta siinä on ehkä se, että nämä naiset eivät useinkaan tajua vastuutaan omasta elämästään ja itsearvostuksestaan. Myös siinä, kenet miehekseen valitsevat ja onko todella pahempaa olla vaikka sitten yksin, itseään arvostaen ja elämäänsä eläen, vai jonkun kynnysmattona, kuvitellen että ilmeisesti se että jollekin toiselle (kenelle tahansa toiselle) "kelpaaminen" on todiste kuitenkin jostain. Muutahan se ei ole, on ihan turhaa puhua rakkaudesta suhteissa, missä on pahimmillaan huumeita ja väkivaltaa, lievimmilläänkin väheksymistä. Molemmin puolin. Ei ne marttyyrinaiset mitään kilttejä ole. He jättävät paskan roolin toiselle, syyttävät muita omista ongelmistaan, näkevät vain toisen riippuvaisuuden eivätkä omaansa ja tosiaan, itsearvostuksen puutteen oireet sitten näkyvät kaikkialla.

      Onko naiset sitten ainoita? Eivät. Miehetkin valitsevat sen joka tielle sattuu hyvin usein. Koska on parempi kelvata jollekin, että on joku, että ois joku hyväksynnän merkki ja että olisi yhteiskunnan silmissä "normaali". Kuka tahansa parisuhteessa oleva, oli sitten minkä tahansa hullun kanssa, on jollain lailla kelpaava ja parempi, vaikkei sitä kukaan myönnäkään.
      Se valehtelee, joka väittää että yhteiskunnassa arvostetaan sinkkuja yhtä paljon. Parisuhteessa avolitto on edullista, mutta ketään ei kiinnosta yksinäisten vaikeudet elämän suhteen: he maksavat lapsilisät lapsettominakin. Veroja yhtä paljon kun vuokransa jakavat. He eivät omaa mahdollisuuksia samaan esim. asunnon ja kodin suhteen. Heistä kaikki eivät voi "tuhlata itseensä" kun ei ole mitään tuhlattavaa! Puhutaan siitä, miten perheet muka tuottaa tuottavia yhteiskunnanjäseniä, mutta kukaan ei puhu siitä, että he myöskin maksavat lapsilisineen, päiväkotioikeuksineen ja äitiyslomineen ihan helvetisti. Kaikille. Myös yksinäisille. Kukaan ei myöskään muista että alkoholistit ja muut itsetuhoiset tulevat juurikin myös niistä lapsiperheistä. Silloin he päätyvät syyllisten penkille yksin, mutta äiti ja isä heilläkin oli. Kaikki näkevät vanhemmuuden epäitsekkyytenä vaikka siihen päätyminen on lähtökohtaisesti vain itsekästä. Lapsettomuus saattaa johtua vastuuntunnostakin, ettei tee lapsia kenelle tahansa, mihin tahansa jne. mutta kukaan ei nää sitä kuin itsekkyytenä. Siinäkin asiassa on monta puolta.
      Lapseton nainen on kova, kylmä, luonnevikainen ja yksinäinen. Yleistäen. Vaikka parisuhteessa elävä, perheellinen olisi mikä tahansa narsisti-nainen, kukaan ei sitä ensimmäisenä epäile.
      Lapseton ja yksinäinen mies on helposti luuseri joka "ei saa ketään" ja kuten täälläkin, ikävä kyllä helposti itsekin alkaa uskomaan siihen, alentamaan itseään ja keksimään juttuja... Vaikka voisihan hän olla myös elämäänsä elävä, vastuun kantava, harkitseva, itsenäinen ja vahva.
      Edelleen on jollain lailla viallista olla sinkku, vaikka se saattaa olla monesti tervettä ja ihan hyvä asia. Yksinäinen ei saa edes myötätuntoa, vaikka miksi tahansa uhriksi itse itsensä asettava voi kyllä ruikuttaa ihan aikuisena tehdyistä valinnoistaan loputtomiin.

      Siksi luettelemillasi naisilla on ennemmi pirin myyjä, laiskimus ja itsekeskeinen paska, kun että he olisivat yksin. Moni mies valitsee samoin. Ei uskalleta valita eikä odottaa, koska se voisi tietää sinkkuutta. Yksinäisyyttä. Itsenäisyyttä. Joskus jopa vuosia. Tietenkin sairaita on myös yksinäisissä, muttei yhtään enempää kuin parisuhteissakaan, ja prosentuaalisesti todennäköisesti vähemmän. Toiset vaan tuomitaan ja toisia ei.

      • 1120

        Yksinäisyys on lohdutonta. Parisuhde on lohdutonta. Elämä on lohdutonta. Sitä vain kieltäytyy uskomasta, koska totuus on niin lohduton.


      • po1
        1120 kirjoitti:

        Yksinäisyys on lohdutonta. Parisuhde on lohdutonta. Elämä on lohdutonta. Sitä vain kieltäytyy uskomasta, koska totuus on niin lohduton.

        Elämä on sitäkin miksi sen itselleen maalaa. Yksinäisyys on kuitenkin myös siunaus paskaan parisuhteeseen verrattuna minusta ainakin. Lisäksi yksinolossaan ei tarvitse aina olla yksinäinen, jos vaan terveyttä on siunaantunut osallistua ja mennä ja tehdä. Se on silloin valinta. Parisuhde ei ole lohdutonta, jos sen malttaisi valita tai opetella tuntemaan edes itsensä. Epätoivo on lohdutonta, mutta sitä ei oikeasti tarvitsisi tuntea, ei elämästä mikä on ihan yhtä epäreilua kaikille, ei yksinolosta, koska se on vain muoto olla, tai parisuhteesta, sen voi päättää, siihen voi sitoutua tai se on vaan olemassa. Totuus ei ole millään muotoa lohdutonta, valheet on lohdutonta. Itselleen valehtelu etenkin.
        Kun tajuaa miten lohdullista elämä lopultakin on, voi voida ihan hyvin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      101
      1497
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1064
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      976
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      877
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      822
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      654
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe