Ruokasooda ja syöpä

oletko-kuullut-tästä

Joku parantui syövästä koska hän otti ruokasoodaa säännöllisesti. Toinen parantava on kuusenmahlajuoma tai joku sinnepäin.

Ruokasooda auttaa myös monenlaisiin erilaisiin vaivoihin ja sillä voi myös pestä likaisia tavaroita ja ne puhdistuvat.

9

2993

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tervekkin-voi-käyttää

      Kehon taudinaiheuttajista voidaan suurin osa pysäyttää pommittamalla emäksisillä aineilla. Tehoa voidaan lisätä vielä nauttimalla samaan aikaan suurina annoksina jodia ja immuunijärjestelmän vahvistamiseen magnesiumia, seleeniä ja rikkiä. Syöpää vastaan taistellessa kannattaa edellä mainittuun sekoitukseen lisätä vielä kannabinoidit, niin todennäköisyys syövästä selviytymiseen paranee huimasti.
      On tietysti olemassa paljon muitakin tapoja parantaa mahdollisuuksiaan, mutta kuten syövästä selvinnyt Vernon Johnson osoitti kaikille, pH-täsmäpommi ulottuu luihin ja ytimiin asti.

      Helpon pH-täsmäpommin teet sekoittamalla puoli teelusikallista ruokasoodaa veteen nautittavaksi parin tunnin välein tai puolesta kilosta kiloon ruokasoodaa ja hitunen magnesium-suolaa kylpyveteen.Emäksisempää = hapekkaampaa

      • pienenä--vihjeenä

        Tutkijat ovat huomanneet hapenkulutuksen lisäämisen 1,2 metabolisella ekvivalentilla (MET) lepotilaan verrattuna vähentävän syöpään kuolemisen riskiä, erityisesti keuhkosyövän ja ruoansulatusjärjestelmän syöpien suhteen.
        Vuorikiipeilijä ja vapaasukelluksen maailmanmestari Annelie Pompen mukaan emäksinen kudos voi imeyttää itseensä happea jopa 20 kertaa happamia kudoksia tehokkaammin. Kehon solujen muuttuessa happamiksi (pH putoaa alle 7,0:n) ne menettävät hitaasti kykynsä imeyttää happea ja syöpäsolut viihtyvät juuri niissä olosuhteissa.


      • tästä-on-kysymys
        pienenä--vihjeenä kirjoitti:

        Tutkijat ovat huomanneet hapenkulutuksen lisäämisen 1,2 metabolisella ekvivalentilla (MET) lepotilaan verrattuna vähentävän syöpään kuolemisen riskiä, erityisesti keuhkosyövän ja ruoansulatusjärjestelmän syöpien suhteen.
        Vuorikiipeilijä ja vapaasukelluksen maailmanmestari Annelie Pompen mukaan emäksinen kudos voi imeyttää itseensä happea jopa 20 kertaa happamia kudoksia tehokkaammin. Kehon solujen muuttuessa happamiksi (pH putoaa alle 7,0:n) ne menettävät hitaasti kykynsä imeyttää happea ja syöpäsolut viihtyvät juuri niissä olosuhteissa.

        Monet urheilijat tuntevat ruokasoodan vaikutukset urheilusuoritukseen. Natriumbikarbonaatti suun kautta nautittuna imeytyy nopeasti ja lisää verenkierron kykyä kuljettaa happea. Ero tavalliseen on huomattava. Eräs haittavaikutus suurina annoksina nautittuna on kuitenkin mahdollinen ripuli kesken ponnistuksen.
        Tiedetään, etteivät syöpäsolut viihdy emäksisissä olosuhteissa. Solujen pH:n noustessa yli 8,0:n syöpäsolut ja syöpää aiheuttavat mikrobit (virukset, bakteerit, sienet) eivät enää viihdy. Ne sairastuvat ja kuolevat – joskus niin nopeasti, että keholla on vaikeuksia poistaa kuona-aineita samaan tahtiin.


      • se-on-turvallista
        tästä-on-kysymys kirjoitti:

        Monet urheilijat tuntevat ruokasoodan vaikutukset urheilusuoritukseen. Natriumbikarbonaatti suun kautta nautittuna imeytyy nopeasti ja lisää verenkierron kykyä kuljettaa happea. Ero tavalliseen on huomattava. Eräs haittavaikutus suurina annoksina nautittuna on kuitenkin mahdollinen ripuli kesken ponnistuksen.
        Tiedetään, etteivät syöpäsolut viihdy emäksisissä olosuhteissa. Solujen pH:n noustessa yli 8,0:n syöpäsolut ja syöpää aiheuttavat mikrobit (virukset, bakteerit, sienet) eivät enää viihdy. Ne sairastuvat ja kuolevat – joskus niin nopeasti, että keholla on vaikeuksia poistaa kuona-aineita samaan tahtiin.

        Happirikas ympäristö on erittäin tärkeä anaerobisia bakteereja vastaan taistellessa. Syöpäsolut taas viihtyvät hapettomassa ympäristössä (hypoksinen). Useimmilla syöpäpotilailla solujen pH-arvo on hyvin hapokas, 4 – 5 välillä.
        Terve solu käyttää happea energian muodostamiseen.
        Syöpäsolu karttaa happea ja muodostaa energiaa sokereita käyttämällä (fermentaatio).
        ”Syöpähoidon ideaalitehtävä on palauttaa elimistön hapetusjärjestelmän toiminta”, kirjoitti tri Max Gerson kirjassaan syövästä ja hoitokeinoista ja varsin hyvästä syystä. ”Kun solun hapen saantia rajoitetaan 35 % 48 tunniksi, se voi muuttua syöpäsoluksi”, sanoi tri Otto Warburg. Kun meiltä riistetään ilma, me kuolemme, mutta soluilla on pirullinen ässä hihassa, jonka turvin ne voivat jatkaa eloaan vähähappisessa ympäristössä. Sitä kutsutaan syöväksi, terveiden solujen hidas kuihtuminen syöpäsolujen kukoistaessa.
        Mark Sircus on julkaissut kirjan ruokasoodan käytöstä syövän hoidossa. Hoidon perusajatus on solujen happipitoisuuden lisääminen emäksisyyden kautta, jonka tarjoaa kaikkialle kehon soluihin ulottuva natriumbikarbonaatti.

        Korkea happipitoisuus tuhoaa syöpäsoluja,

        mutta terveet solut eivät vahingoitu ylimääräisestä hapesta.

        Itse asiassa solut yleensä tarvitsevat lisää happea, sillä ne ovat usein happaman puolella ja kärsivät magnesiumin ja muiden tärkeiden lisäaineiden puutoksista.


      • aiheesta-löytyy-netistä
        se-on-turvallista kirjoitti:

        Happirikas ympäristö on erittäin tärkeä anaerobisia bakteereja vastaan taistellessa. Syöpäsolut taas viihtyvät hapettomassa ympäristössä (hypoksinen). Useimmilla syöpäpotilailla solujen pH-arvo on hyvin hapokas, 4 – 5 välillä.
        Terve solu käyttää happea energian muodostamiseen.
        Syöpäsolu karttaa happea ja muodostaa energiaa sokereita käyttämällä (fermentaatio).
        ”Syöpähoidon ideaalitehtävä on palauttaa elimistön hapetusjärjestelmän toiminta”, kirjoitti tri Max Gerson kirjassaan syövästä ja hoitokeinoista ja varsin hyvästä syystä. ”Kun solun hapen saantia rajoitetaan 35 % 48 tunniksi, se voi muuttua syöpäsoluksi”, sanoi tri Otto Warburg. Kun meiltä riistetään ilma, me kuolemme, mutta soluilla on pirullinen ässä hihassa, jonka turvin ne voivat jatkaa eloaan vähähappisessa ympäristössä. Sitä kutsutaan syöväksi, terveiden solujen hidas kuihtuminen syöpäsolujen kukoistaessa.
        Mark Sircus on julkaissut kirjan ruokasoodan käytöstä syövän hoidossa. Hoidon perusajatus on solujen happipitoisuuden lisääminen emäksisyyden kautta, jonka tarjoaa kaikkialle kehon soluihin ulottuva natriumbikarbonaatti.

        Korkea happipitoisuus tuhoaa syöpäsoluja,

        mutta terveet solut eivät vahingoitu ylimääräisestä hapesta.

        Itse asiassa solut yleensä tarvitsevat lisää happea, sillä ne ovat usein happaman puolella ja kärsivät magnesiumin ja muiden tärkeiden lisäaineiden puutoksista.

        Nykyisin on yleistä tietoa, että pH-hapan keho on sairauksille altis. Happamassa ympäristössä punasolut eivät pysty hylkimään toisiaan ja ne voivat tarttua lautasmaisiksi pinoiksi (rouleau-muodostelma, ”raharulla”), jolloin niiden pinta-ala ja kyky sitoa happea pienenee huomattavasti. Magnesiumin puutos pahentaa asiaa merkittävästi, sillä se parantaa hemoglobiinin kykyä sitoa happea.
        Raskasmetallit, kuten elohopea, voivat heikentää hemoglobiinin rakennetta, samoin kuin muitakin rikkiä sisältäviä proteiineja, kuten insuliini jne.
        Raskasmetallit voivat saada veren paksuuntumaan (koagulointi). Siksi raskasmetallit heikentävät veren hapenkuljetuskykyä.
        Tri Otto Warburg julkaisi Nobel-palkinnon saaneen tutkimuksensa yli 75 vuotta sitten, missä hän kuvaili syöpäsolujen olosuhteita. Tavallinen solu käy läpi muutoksen, kun se ei enää pysty hapettamalla polttamaan glukoosia energiaksi. Hapen puuttuessa solu taantuu primitiivisempään tapaan tuottaa energiaa – se pystyy jatkamaan käymisteitse ilman happea. Käymisen tuottama maitohappo laskee solun pH-arvoa ja tuhoaa solun DNA:n ja RNA:n kyvyn ohjata solujakautumista. Syöpäsolujen hallitsematon kasvu johtuu siis solujen happivajaasta ympäristöstä.
        Kehon normaalit solut saavat energiansa hapesta soluhengityksen kautta, mutta syöpäsolut suurimmaksi osaksi käymisellä. Syöpäsolu tuottaa käymisessä maitohappoa ja hiilimonoksidia normaalin hiilidioksidin tapaan. Häkä on tunnetusti veressä voimakkaasti happea syrjäyttävä kaasu, joka sitoutuu hemoglobiiniin estäen normaalin hapen kuljetuksen. Kaikki hapenkuljetusta uhkaavat tekijät ovat syöpäriskejä. Siten kaikki hoidot, jotka parantavat hapen kiertokulkua elimistössä, ovat syöpää ehkäiseviä.

        http://magneettimedia.com/ruokasooda-ph-tasapainon-tasmapommi/


      • pieni-vinkki
        aiheesta-löytyy-netistä kirjoitti:

        Nykyisin on yleistä tietoa, että pH-hapan keho on sairauksille altis. Happamassa ympäristössä punasolut eivät pysty hylkimään toisiaan ja ne voivat tarttua lautasmaisiksi pinoiksi (rouleau-muodostelma, ”raharulla”), jolloin niiden pinta-ala ja kyky sitoa happea pienenee huomattavasti. Magnesiumin puutos pahentaa asiaa merkittävästi, sillä se parantaa hemoglobiinin kykyä sitoa happea.
        Raskasmetallit, kuten elohopea, voivat heikentää hemoglobiinin rakennetta, samoin kuin muitakin rikkiä sisältäviä proteiineja, kuten insuliini jne.
        Raskasmetallit voivat saada veren paksuuntumaan (koagulointi). Siksi raskasmetallit heikentävät veren hapenkuljetuskykyä.
        Tri Otto Warburg julkaisi Nobel-palkinnon saaneen tutkimuksensa yli 75 vuotta sitten, missä hän kuvaili syöpäsolujen olosuhteita. Tavallinen solu käy läpi muutoksen, kun se ei enää pysty hapettamalla polttamaan glukoosia energiaksi. Hapen puuttuessa solu taantuu primitiivisempään tapaan tuottaa energiaa – se pystyy jatkamaan käymisteitse ilman happea. Käymisen tuottama maitohappo laskee solun pH-arvoa ja tuhoaa solun DNA:n ja RNA:n kyvyn ohjata solujakautumista. Syöpäsolujen hallitsematon kasvu johtuu siis solujen happivajaasta ympäristöstä.
        Kehon normaalit solut saavat energiansa hapesta soluhengityksen kautta, mutta syöpäsolut suurimmaksi osaksi käymisellä. Syöpäsolu tuottaa käymisessä maitohappoa ja hiilimonoksidia normaalin hiilidioksidin tapaan. Häkä on tunnetusti veressä voimakkaasti happea syrjäyttävä kaasu, joka sitoutuu hemoglobiiniin estäen normaalin hapen kuljetuksen. Kaikki hapenkuljetusta uhkaavat tekijät ovat syöpäriskejä. Siten kaikki hoidot, jotka parantavat hapen kiertokulkua elimistössä, ovat syöpää ehkäiseviä.

        http://magneettimedia.com/ruokasooda-ph-tasapainon-tasmapommi/

        Ruokasoodajuoma maistuu erittäin pahalta, kokeilen sitä itse parhaillaan. Erittäin pahan makuista, mutta: Pohjanmaan kautta!


      • itse-lait.-vähän-enemmän
        pieni-vinkki kirjoitti:

        Ruokasoodajuoma maistuu erittäin pahalta, kokeilen sitä itse parhaillaan. Erittäin pahan makuista, mutta: Pohjanmaan kautta!

        Toinen tutkimus:

        Syöpä on uusimpien tutkimusten mukaan sieni,

        joka joka viihtyy ja leviää

        happamassa

        elimistössä .

        Tavallista ruokasooda löytyy joka kodista missä leivotaan,

        Ruokasooda poistaa elimistön happamuutta kun sekoitat ruokasoodaa teelusikallisen aamuin illoin lasilliseen vettä .

        Ruokasooda on halpa luonnonmukainen syöpälääke josta moni on avun saanut esm Mikael Junger .


      • se-happamuus
        itse-lait.-vähän-enemmän kirjoitti:

        Toinen tutkimus:

        Syöpä on uusimpien tutkimusten mukaan sieni,

        joka joka viihtyy ja leviää

        happamassa

        elimistössä .

        Tavallista ruokasooda löytyy joka kodista missä leivotaan,

        Ruokasooda poistaa elimistön happamuutta kun sekoitat ruokasoodaa teelusikallisen aamuin illoin lasilliseen vettä .

        Ruokasooda on halpa luonnonmukainen syöpälääke josta moni on avun saanut esm Mikael Junger .

        Kolmas tutkimus: Dr. Ralph Moss Arizonan yliopistosta on viimeisen vuosikymmenen aikana tutkinut natriumbikarbonaattia mahdollisena hoitokeinona pahanlaatuisten kasvainten hoidossa.
        Myös Robert J. Gillies kollegoineen on osoittanut hiirikokein, että ennaltaehkäisevästi annettu natriumbikarbonaatti johti kasvainten ympäristön alkaloitumiseen. (Raghunand 2003)
        Natriumbikarbonaatin käytöllä on samankaltaisia vaikutuksia kuin hapen ruiskuttamisella kasvaimeen; molemmat edistävät syöpäkasvainten epäaktivoitumista myös muiden syöpälääkkeiden yhteydessä.

        Tänä vuonna (artikkeli vuodelta 2009) samaiset tutkijat raportoivat natriumbikarbonaatin myös nostavan kasvainten pH:ta ja estävän etäispesäkkeiden muodostusta. (Robey 2009) Tämä havainto koskee myös oraalista natriumbikarbonaatin käyttöä.

        Dr. Moss ja Dr. Simoncini huomasivat oraalisen (suun kautta nautitun) soodan vähentävän rintasyövän etäispesäkkeiden muodostumista hiirillä. Tämä vaikuttava tieto on saatava eteenpäin!

        Natriumbikarbonaattia on käytetty vuosikymmeniä kemoterapian yhteydessä, mutta viime vuosiin asti ruokasooda on saanut varsin vähän huomiota. Nyt – kiitos Dr. Mossin, Dr. Simoncinin (syöpälääkäri) ja Dr. Robert O. Youngin (pH Miracle Living Center- keskuksen johtaja ja Uuden Biologian perustaja) tutkimus- ja raportointityön – on aiheesta yli 50 000 nettisivua tietoa.

        Vuosia ennen Dr. Mossin ja Dr. Simoncinin tutkimuksia Dr. Young on osoittanut syövän olevan kehon happosairaus. Dr. Young on maailman johtava ravitsemukseen erikoistunut mikrobiologi ja elävän, sekä kuivan veren mikroskopisti. Hän on raportoinut syöpäkasvainten alemmasta pH-arvosta jo kauan sitten. Hän myös raportoi, että pH:n manipulointi oraalisella ja/tai suonen sisäisellä natrium- ja kaliumbikarbonaatilla voi auttaa palauttamaan terveen kudoksen ja poistamaan pahanlaatuiset sairaudet.

        Ihmeellistä on huomata se tosiasia, että lääketeollisuuden taholta puuttuu täysin seurantatutkimukset 80 vuoden ajalta faktaan, jonka nobel- palkittu Dr. Warburg osoitti jo vuonna 1932. Hän löysi syyn syöpään ja päätteli syöpäsolujen olevan happamia ja vähähappisia. Dr. Youngin yksinkertainen selitys tälle on se, että ravinnon ja/tai aineenvaihdunnan hapot ovat syy kaikkiin pahanlaatuisiin soluihin ja kudoksiin. Tässä valossa on uskomatonta, että Amerikassa menetetään yli 500 000 ihmishenkeä vuodessa syöpäsairauksille ja että syövän kustannukset kohoavat joka vuosi neljännesmiljardiin dollariin.

        Natriumbikarbonaatti on yleisimmin käytössä esim. teho-osastotilanteissa sydänpysähdyksissä kuin magnesiumpistokset, jotka perinteisesti ovat olleet lääkäreiden apu näissä tilanteissa.
        Valtavirran syöpälääkärit tunnustavat syövän myöhäisten vaiheiden infektioiden läsnäolon. He myös tunnustavat bakteereiden, hiivojen ja homeiden läsnäolon yli 40 %:lla kaikista syöpäsairaista. Viimeisimmät tutkimukset osoittavat jopa virusten (joista Dr. Young puhuu kristallisoituneina happoina) olevan läsnä yli 50 %:lla tiettyjä syöpätyyppejä.
        Kaikki nämä ovat Dr. Youngin mukaan kehon happamoitumisen ilmentymiä.

        Dr. Youngin mukaan syövän määrittäminen on hyvin helppo – happamuus.
        Syöpäkasvaimen nähnyt voi myöntää, että syöpä on jotain mädäntynyttä , joka hajottaa ja tuhoaa kehoa, jos ei sitä huomioida. Kun keho mätänee ja kudokset ovat stressitilassa, kun tietyt solut muuttuvat happamiksi ja alkavat mädäntyä, kun ruoansulatuksen ja aineenvaihdunnan happoja ei poisteta neljän kanavan kautta (virtsa, uloste, hengitys ja hikoilu), silloin kehossa on ylihappamoitumisen tila, joka ennen pitkää saa muodon, riippuen missä happamuus sijaitsee.
        Ruoansulatuksen ja aineenvaihdunnan hapot, joita ei ole poistettu kunnolla sijaitsevat yleensä side- ja rasvakudoksessa. Keho varastoi hapot kudoksiin säilyttääkseen veren herkän pH-tasapainon (7,365) Tästä syystä rinta- ja eturauhassyövät ovat yleistyneet niin paljon, samoin kuin aivokasvaimet.


      • vaikka-maistuu-pahalta
        se-happamuus kirjoitti:

        Kolmas tutkimus: Dr. Ralph Moss Arizonan yliopistosta on viimeisen vuosikymmenen aikana tutkinut natriumbikarbonaattia mahdollisena hoitokeinona pahanlaatuisten kasvainten hoidossa.
        Myös Robert J. Gillies kollegoineen on osoittanut hiirikokein, että ennaltaehkäisevästi annettu natriumbikarbonaatti johti kasvainten ympäristön alkaloitumiseen. (Raghunand 2003)
        Natriumbikarbonaatin käytöllä on samankaltaisia vaikutuksia kuin hapen ruiskuttamisella kasvaimeen; molemmat edistävät syöpäkasvainten epäaktivoitumista myös muiden syöpälääkkeiden yhteydessä.

        Tänä vuonna (artikkeli vuodelta 2009) samaiset tutkijat raportoivat natriumbikarbonaatin myös nostavan kasvainten pH:ta ja estävän etäispesäkkeiden muodostusta. (Robey 2009) Tämä havainto koskee myös oraalista natriumbikarbonaatin käyttöä.

        Dr. Moss ja Dr. Simoncini huomasivat oraalisen (suun kautta nautitun) soodan vähentävän rintasyövän etäispesäkkeiden muodostumista hiirillä. Tämä vaikuttava tieto on saatava eteenpäin!

        Natriumbikarbonaattia on käytetty vuosikymmeniä kemoterapian yhteydessä, mutta viime vuosiin asti ruokasooda on saanut varsin vähän huomiota. Nyt – kiitos Dr. Mossin, Dr. Simoncinin (syöpälääkäri) ja Dr. Robert O. Youngin (pH Miracle Living Center- keskuksen johtaja ja Uuden Biologian perustaja) tutkimus- ja raportointityön – on aiheesta yli 50 000 nettisivua tietoa.

        Vuosia ennen Dr. Mossin ja Dr. Simoncinin tutkimuksia Dr. Young on osoittanut syövän olevan kehon happosairaus. Dr. Young on maailman johtava ravitsemukseen erikoistunut mikrobiologi ja elävän, sekä kuivan veren mikroskopisti. Hän on raportoinut syöpäkasvainten alemmasta pH-arvosta jo kauan sitten. Hän myös raportoi, että pH:n manipulointi oraalisella ja/tai suonen sisäisellä natrium- ja kaliumbikarbonaatilla voi auttaa palauttamaan terveen kudoksen ja poistamaan pahanlaatuiset sairaudet.

        Ihmeellistä on huomata se tosiasia, että lääketeollisuuden taholta puuttuu täysin seurantatutkimukset 80 vuoden ajalta faktaan, jonka nobel- palkittu Dr. Warburg osoitti jo vuonna 1932. Hän löysi syyn syöpään ja päätteli syöpäsolujen olevan happamia ja vähähappisia. Dr. Youngin yksinkertainen selitys tälle on se, että ravinnon ja/tai aineenvaihdunnan hapot ovat syy kaikkiin pahanlaatuisiin soluihin ja kudoksiin. Tässä valossa on uskomatonta, että Amerikassa menetetään yli 500 000 ihmishenkeä vuodessa syöpäsairauksille ja että syövän kustannukset kohoavat joka vuosi neljännesmiljardiin dollariin.

        Natriumbikarbonaatti on yleisimmin käytössä esim. teho-osastotilanteissa sydänpysähdyksissä kuin magnesiumpistokset, jotka perinteisesti ovat olleet lääkäreiden apu näissä tilanteissa.
        Valtavirran syöpälääkärit tunnustavat syövän myöhäisten vaiheiden infektioiden läsnäolon. He myös tunnustavat bakteereiden, hiivojen ja homeiden läsnäolon yli 40 %:lla kaikista syöpäsairaista. Viimeisimmät tutkimukset osoittavat jopa virusten (joista Dr. Young puhuu kristallisoituneina happoina) olevan läsnä yli 50 %:lla tiettyjä syöpätyyppejä.
        Kaikki nämä ovat Dr. Youngin mukaan kehon happamoitumisen ilmentymiä.

        Dr. Youngin mukaan syövän määrittäminen on hyvin helppo – happamuus.
        Syöpäkasvaimen nähnyt voi myöntää, että syöpä on jotain mädäntynyttä , joka hajottaa ja tuhoaa kehoa, jos ei sitä huomioida. Kun keho mätänee ja kudokset ovat stressitilassa, kun tietyt solut muuttuvat happamiksi ja alkavat mädäntyä, kun ruoansulatuksen ja aineenvaihdunnan happoja ei poisteta neljän kanavan kautta (virtsa, uloste, hengitys ja hikoilu), silloin kehossa on ylihappamoitumisen tila, joka ennen pitkää saa muodon, riippuen missä happamuus sijaitsee.
        Ruoansulatuksen ja aineenvaihdunnan hapot, joita ei ole poistettu kunnolla sijaitsevat yleensä side- ja rasvakudoksessa. Keho varastoi hapot kudoksiin säilyttääkseen veren herkän pH-tasapainon (7,365) Tästä syystä rinta- ja eturauhassyövät ovat yleistyneet niin paljon, samoin kuin aivokasvaimet.

        Dr. Youngin kanta on ollut varsin selvä jo yli kolmatta vuosikymmentä. ”…. pitäisi olla jo päivänselvää tähän mennessä, että kaikki eri nimet ja tyypit syövälle ovat yhden ja saman asian aiheuttamat. Missä tahansa tapauksessa, jossa solut mätänevät, ovat bakteerit, hiiva ja homeet tulosta näistä mätänevistä soluista, EIVÄT AIHEUTTAJA!

        Hän jatkaa sanoen, etteivät bakteerit, hiivat ja homeet ole pahanlaatuisten kasvainten aiheuttajina, vaan tulosta ja todiste muutoksesta joka soluissa tapahtuu terveestä sairaaksi. Ylihappamoitumisen seuraukset johtavat kroonisiin bakteeri-, hiiva- ja homeongelmiin ja lopulta solujen ja kudosten pahanlaatuiseen tilaan.
        Syöpä on siis varsin yksinkertainen veren ja kudosten ylihappamuustila, joka johtaa hapettoman ympäristön sairauksiin. Soodan käyttö lisää happea, joka puskuroi happoja estäen solujen ja kudosten mädäntymistä ja käymistä ja ehkäisee näin pahanlaatuiset muutokset tai palauttaa solujen normaalitilan, jos on jo syöpä.
        Jos veren ja kudosten pH on tasapainossa (7,365) on epätodennäköistä saada pahanlaatuisia kasvaimia. Tämän saavuttaakseen on juotava emäksisiä nesteitä, syötävä suuria määriä lehtivihreärikkaita kasviksia, jotta tervettä verta ja kudoksia voi rakentua. Tarvitaan myös tervettä altistumista auringonvalolle, riittävästi levollista unta, alkaloivaa liikuntaa, stressitöntä olemassaoloa ja mahdollisuuksien mukaan alkalinen, turmeltumaton elinympäristö (vaikeasti saavutettavissa oleva asia suuressa osassa maailmaa) Amalgaamipaikoista on myös hyvä päästä eroon, samoin kuin antibiooteista, rokotteista, hormoneista ja viihdekäyttöön tarkoitetuista huumeista. Tällöin voidaan nauttia erinomaisesta terveydestä!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2531
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe