Teini kuoli kotibileissä?

Mitä_Tapahtunut

29

1060

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Surullista

      Vieläpä Kotkassako? En ihmettele mitään mitä Kotkassa tapahtuu. Järkyttävä juttu. Jaksamista omaisille.

    • maailmanmenoa

      Surullistahan se on mutta jos lohduttaa,niin kotibileissä tehdään enemmän ihmisiä.

    • tietoaon

      huumeet olleet mukana kuvioissa!!!

    • VanhaNarkki

      No kun tuon uutisen lukee ja poliisi kertoo, ettei epäile rikosta, niin vaihtoehdot kuolemalle ovat, sairauskohtaus, jonkinlainen tapaturma tai sitten kolmantena huumekuolema(myös alkoholimyrkytys). Uutista kun rivien välistä lukee, niin luulisin, että tuo viimeinen vaihtoehto olisi oikein. Voimia omaisille ja ystäville! Jos oli huumekuolema, niin ne ovat ihan turhia kuolemia, jotka ei lopu. Ja jokainen huumekuolema on oma valinta. Jos tähän nyt siis huumeet liittyy, jos liittyy, niin taas yksi surullinen opetus kaikille nuorille ja vähän vanhemmillekkin, vedetään vähän huumeita ja on mukamas sitten kivaa. Voi olla, että kivaa on niin kauan kun sitä kivaa on, se vaan loppuu karuksi todellisuudeksi. Ihmisestä kehittyy narkomaani, ellei kuole sitä ennen. Jossakin vaiheessa sen kaman kanssa suurella todennäköisyydellä se kuolema tulee. Itse käynyt tuon huumehelvetin läpi, päivääkään niitä aikoja ei ole ikävä. 13 vuotta ollut ilman ja onnellinen siitä, että omat voimani riitti pääsemään niistä eroon. Se päivä kun ekan kerran ajattelin "vaan kokeilla", sitä ei olisi ikinä pitänyt tehdä. Mutta kuten sanoin, tämä elämä on täynnä omia valintoja. Silloin kun itse aloitti, niin kai sitä oli niin kakara mieleltään, että se oli olevinaan kovan hemmon juttu ja mukamas kivaa. Vuosien saatossa kivasta ei ollut tietoakaan, rikoksia, rangaistuksia, tärinöitä, vapinoita, väkivaltaa tms muuta paskaa, kaikki mitä oli, niin meni, myös luottotiedot ja monta hyvää ystävää, oli vain se narkomaani porukka, ne näennäiset ystävät, ystävistä ei siis tietoakaan, kaikki valehtelevia narkomaaneja, jotka eli vain kaman tähden. Nyt on mukavempaa, oman taistelun jälkeen, joka ei maailman helpoin ollut. On työ, asunto, auto, moottoripyörä, tauluteeveet, kotiteatterit, mikrot ja muut. Ruokaa joka päivä, oikeita ystäviä, oikeita harrastuksia ja jopa ne luottotiedotkin ovat palanneet. Tämä on minun valintani ja rakastan sitä valintaa!

      • TruthHope

        Näin se menee.Päihteitä käyttäessä lopputulos johtaa aina laitosiin,vankiloihin ja kuolemaan.Itse myös aloitin teini-iässä alkoholin käytön,jota seurasi huumeiden käyttö.Todellisuudessa pakenin pahaa oloani päihteisiin,en kestänyt tunteitani tai olosuhteita joissa elin,mutta päihteet auttoivat pakenemaan kaikkea sitä.Kaveripiirinikin vaihtui sitä mukaa missä käytettiin enemmän ja enemmän päihteitä.Mikään muu ei merkannut mitään ainoa päämäärä oli saada pää sekaisin ja paeta.Monesti olen kohdannut kuolemaa läheltä piti tilanteissa,ja ihme on etten ole kuollut.Tuli kuitenkin se päivä,jolloin tajusin etten pystykään yksinäni asialle mitään tekemään,vaikka älykäs olinkin olevinaan ja asian omin neuvoineni hoitamaan.Mielessä kävi myös itsemurha,mutten uskaltanu itseäni tappaakaan.Silloin päätin kohdata ongelmani ja hakea apua.Ja apua tuli,kun uskalsin sitä pyytää.Päädyin laitokseen,jossa jouduin kohtaamaan asiat,joita pakenin silmästä silmään.Sekä tunnistamaan tunteet,joita olin paennut ja opettelemaan tuntemaan uudestaan selvinpäin ilman päihteitä.Tutustustuin ihmisiin vertaistukiryhmissä,jotka olivat kokeneet ihan samanlaisia pelkoja ja asioita kuin minä, vaikka luulin olevani asioiden kanssa yksin.Vuosien varrella olen joutunut myöntämään,ettei tautini mihinkään häviä se on aina minussa,mutta sen voi pysäyttää olemalla ilman päihteitä.Toivon sydämmeni pohjasta,että mikäli ihmiset tunnistavat ongelman niin hakisivat apua.Vaikka totuus on,että rakkaista päihteistä(alko,huumeet,lääkkeet) luopuminen on elämän vaikein päätös..niin kuin minulla tuolloin.Nykyään se on muuttunut niin,etten myöskään selvänä oloa vaihtaisi mihinkään muuhun ikinä. Saan tuntea hyviä ja huonoja tunteita,ihmiset luottavat minuun,on oikeita ystäviä,jotka välittävät ja voin kulkea ihmisten keskuudessa ilman häpeää tai pelkoa itsestäni.Materiaakin on kertynyt,mutta tärkeintä minulle on olla rehellinen Itselleni joka päivä ja myöntää ettei päihteet ole tänäänkään ratkaisu ongelmiini(jos niitä on).Voimia heille ketkä vielä kärsivät ja voimia meille jotka haluavat jatkaa tällä tiellä :)


    • Yeast

      OD..

    • Turhaan

      Ei tarvitse olla edes huumeita vaan kodeiinipitoisia kipulääkkeitä vanhempien lääkekaapista ja päälle alkoholia. Yhdistelmä on tappava vaikkei kumpikaan yksinään. Aivan turha kuolema.

    • hyshyshys

      Oliko rikkaissa piireissä nämä bileet, kun poliisi on noin hiljaa.

    • EI_PYSTY_ON_NII_HAPOKAST

      Tais olla liian hapokasta limpparii. Happo-Olli apuun.

    • viikatemiestä

      Oli kuulema Hirssu

    • kunnollinen6

      Oksennukseen tukehtui ja narkkarista kuulemma kysymys kuten koko kaveripiirikin. Narkkarit kuolevat ennemmin tai myöhemmin enkä koe minkäänlaista sympatiaa tai empatiaa rikollisia ja nistejä kohtaan. Säästyypähän verorahoja ja kun nuo yhteiskunnan loiseläjät poistuvat väestörekisteristä.

      • HahHuh

        Olisi hirveän mielenkiintoista tietää miten ajattelisit ja etenkin toimisit,jos sattuisi omalle kohdallesi joko itsenä tai läheisen muodossa. Tarkoitan myös alkoholistia, joka ei eroa narkista yhtään millään tavalla..kauemmin tosin kestää päästä samaan kuntoon,mutta lopputulokset samoja eli lainatakseni sinua verovarojen tuhlausta.Sinuna tarkkailisin myös omaa Alkon käyttöä,ettei pilkka osu omaan nilkkaan.


      • kukkahattutäti

        aika huono trolli, ei 16 voi olla narkkari tai alkoholisti, kun ei edes täyikäinen jonkun pitäisi pystyä huolehtimaan ettei 16v voi olla narkkati tai alkoholisti.


      • Minttu777

        Käypäs joskus Karhuvuoressa. Nuorimmat sekakäyttäjät ovat 13 vuotiaita jotka pyörivät S-marketin kulmilla. Ikähaiitari on 13-65 mitä siinä päihde/huume ringissä pyörii. Tosi säälittävää touhua. Nuoret alaikäiset tytöt mut itseään olut tölkeistä ja pilvestä. Pahaa tekee kun sitä touhua katselee. Itse työskentelen siinä ja näen sitä touhua joka päivä.


      • VälitäTarpeeksi

        Voin kuvitella,mutta niin se menee.Olisiko mitään mitä voisit tehdä tyttöjen hyväksi esim.ilmoittaa epäilyttävästä toiminnasta nimettömänä jollekin taholle?Melko varmasti samat naamat siinä pyörii..jos kukaan ei puutu mitään ei tapahdu vaan homma jatkuu sukupolvelta toiselle.


      • Demari77

        Kyllähän siellä teollisuusvaritijat S-marketilta näkee sitä touhua joka päivä ja poliisit käy lähes joka päivä siellä. Heidän tehtävä on huolehtia niistä alaikäisistä. Karhuvuori on slummialue missä asuu pelkkää pohjasakkaa. En rupea erikseen soittelemaan viranomaisille niistä toisen polven nosti juopoista. Mulle on ihan sama vaikka jokainen niistä soskun asiakkaista kuolee. Halvemmaksi tulevat meille veronmaksajille kun kuolevat nuorina.


      • Joskxju
        HahHuh kirjoitti:

        Olisi hirveän mielenkiintoista tietää miten ajattelisit ja etenkin toimisit,jos sattuisi omalle kohdallesi joko itsenä tai läheisen muodossa. Tarkoitan myös alkoholistia, joka ei eroa narkista yhtään millään tavalla..kauemmin tosin kestää päästä samaan kuntoon,mutta lopputulokset samoja eli lainatakseni sinua verovarojen tuhlausta.Sinuna tarkkailisin myös omaa Alkon käyttöä,ettei pilkka osu omaan nilkkaan.

        Aika idioottimaista toimintaa jaella "faktoja", kun et näköjään asiasta mitään tiedä. T. Kyseisen henkilön ex-tyttöystävä


      • Joskxu

        Tarkoitin tuon edelliselle.


    • herooutofthere

      Alaikäinen lapsi jossain teillä tuntemattomilla - ja taas vanhemmat syytteeseen heitteillejätöstä.
      On se turhan kova hinta - se on kallis prais - maksaa hengellään teinibileet!
      Se voi kuulkaa olla henki pois sillä kertakokeilulla, hauras elämä päättyy kertapammauksella. Ilman että tuliaseita tai kylmiäkään aseita ollaan käytetty. Kemiallisista aineista jos puhutaan. Ne onkin aseista katalimmat. Ei olisi kyse raukkamaisuudesta jos jättää kokeilematta.

    • Suruäiti

      Kiitos noista parista asiallisesta viestistä, vaikka ei kyllä ole mukavaa kun asiaa puidaan täällä ja yleensäkin sosiaalisessa mediassa. Mutta, voitteko te ihmiset mitenkään olla kirjoittelemasta
      tollaista paskaa mitä jotkut viestit sisältää. Se on niin helvetin helppo kommentoida täällä kun ei tiedä kyseisestä asiasta mitään. Antakaa jo olla, tässä on elämä helvettiä ihan muutenkin.
      Ja ihan tiedoksi,tässä kirjoitti kyseisen pojan äiti.

      • mado66i

        Karhuvuoressa nyt sattuu asumaan kaikki pohjasakka. Sille ei voi mtään. Nistien alue ja nistit kuolee....se on fakta


      • Assman77

        Nisti-pojan vanhemmat eronneet jo vuosia sitten. Karhuvuoressa asui nyt kuten pohjasakalla on tapana. Ei tule ikävä. 1 nosti jälleen vähemmän ja se on hyvä.


      • Justnii14

        16 vuotias poika oli "kaverilla"EI TODELLAKAAN ASUNUT KARHUVUORESSA!!!!älkää kirjotelko kun ette asioista tiedä!!!


      • Alkan44

        Siellä nistikämpässä oli 2 tyttöä ja 1 poika laitelleet ruumiista kuvia Facebookiin Ennenkuin nistin vanhemmille oli edes saatu ilmoitettua suru uutista. Tälläistä reilua porukkaa nistit ovat. Varmaan oli rahatkin viety lompakosta jos edes sattui olemaan.Nistit ovat kyllä alhaista paskasakkia.


      • Pyhtää-Karhuvuori

        Tunsin poikanne hyvin hyvin huonosti mutta tiedän nimen ja puhunut jopa hänen kanssaan. Voinko kysyä miten hän kuoli sinne vessaan? Tukehtui oksennukseen mutta miksei kukaan kuullut häntä? Kuinka nopeasti hän löytyi? Minkälaisessa porukassa hän liikkui? Mikä huume? Otan osaa, hän oli mukavantuntuinen poika Pyhtäältä.


    • raitisjapuhdas

      Huumeita käytetään siksi että tulisi hyvä olo. Niin myös alkoholia. Mikä tekee huumeiden käyttäjistä jotenkin alhaisempia?

      Miettikääpä tätä kun lähdette perjantaikännäämään, ylhäisö.

    • 6612

      elämä on paras huume...vanha ja kulunut sanonta, mutta totisinta totta. Miksi pilata paras mitä on, millään päänsekoittajilla.Silloinhan hankkii tietentahtoen pahanolon mieleensä, joka ei lähde lisää sekoittamalla.

      • 23Asamiah

        Kun 16 vuotias on nisti ja kuolee ollessaan sekaisin kuin seinäkello, se on silloin täysin vanhempien syytä. 16 vuotias on vielä täysi lapsi ja vanhempien kuuluu pitää huolta hänestä. Tässäkin on kyse avioeroperheen lapsesta ja voin kuvitella kuinka pojan vanhemmille on ollut tärkeämpää omat uudet suhteet hoitaa ja oma lapsi jätetty taka alalle huomiossa.


      • k3j
        23Asamiah kirjoitti:

        Kun 16 vuotias on nisti ja kuolee ollessaan sekaisin kuin seinäkello, se on silloin täysin vanhempien syytä. 16 vuotias on vielä täysi lapsi ja vanhempien kuuluu pitää huolta hänestä. Tässäkin on kyse avioeroperheen lapsesta ja voin kuvitella kuinka pojan vanhemmille on ollut tärkeämpää omat uudet suhteet hoitaa ja oma lapsi jätetty taka alalle huomiossa.

        Jos ei ole asioista perillä ei kannata jaella mielipiteitä faktoina


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      93
      4377
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      44
      4315
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4026
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2907
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2561
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      128
      2128
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2104
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      198
      2044
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1675
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1452
    Aihe