Turvattomuus on lisääntynyt hälyttävästi

MitäTeemmeRikollisille

Rikollisjengit saavat mellastaa kuten haluavat. Suomi hukkuu rikollisuuteen alle 10 vuoden sisään, jos muutosta maahanmuuttoon ja rajavalvontaan ei saada aikaan.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • persurikokset.kuriin

      Totta. Vasta oli perussuomalaisten palstalla luettelo heidän korkeiden jäsenten tekemistä rikoksista. Mukana oli paljon seksirikoksia. Persut huutavat homoista kaikenlaista mutta syyllistyvät lasten hyväksikäyttöön ja homoraiskauksiin. Väkivalta- ja varkausrikoksia löytyi. Ylätasolla tiedämme suuren joukon talousrikoksia.
      Rikollisuuteen tulee saada muutos. Sitä tulee alentaa. Ehkä passitamme jokasen persurikollisen rajan taakse. Itärajan taakse. Itähomojen pariin.

    • kiiiii

      juu. konnat kiikkiin pakkotyöhön.

    • neti

      Perussuomalaisten rikollisten suhteen tulisi nostaa kova linja. Ei mitään päänsilitystä vaan pakkotyötä ilman palkkaa. Sitä samaa mitä he vaativat omaa syytään työttöminä oleville.

      • Miksi haluat erotella eri rikollisryhmät rangaistusten suhteen? Kyllä komurikolliselle pitää vähintään sama rangaistus langettaa kuin persullekin.

        Kummallista rasismia komujoukoissa!


    • persurikoksetkuriin

      Huume ym rikollisliigat mellastavat. Talousrikolliset mellastavat. Rikkaille annetaan verohelpotuksia. Työläisen sotusta leikataan. Mummoja ei hoideta. Nämä rikolliset ovat kotikutoisia valkosuomalaisia rikollisia. Nääm rikolliset toimivat usein kansanivälisten liigojen osana ja tekevät rikosbisnestään tummaihoistenkin kanssa.
      Perussuomalaisten keskuudessa rikollisuus vaikuttaa olevan keskimääräistä suurempaa. Eikö oikeuslaitoksen tulisi ottaa tiukempi linja kaikkeen rikollisuuteen unohtamatta poliittisia konnia.

      • Tuollaisten heittojen yhteyteen olisi syytä laittaa hieman todisteitakin.

        Oman ansion verotuksen suuruushan ei ole niin ratkaisevaa yhteiskunnan kannalta kuin rahan jakaminen vastikkeetta. On päin vastoin innostavaa saada enemmän omaan käyttöön ansaitsemistaan varoista ja siitä hyötyy silloin muukin saamattomampi väki.

        Terveiltä ja työkykyisiltä pitäisikin vaatia vastapalveluita yhteiskunnalle niistä avustuksista kuten työttömyyskorvauksista joita maksetaan, sopiva olisi ehkä 20 tuntia yhteisöpalvelua viikossa. Työtä kyllä on jos sen tekeminen vain hinnoitellaan oikein. Nykyinen järjestelmä on suuren remontin edessä ja jos sitä ei saada vanhakantaisten kommunististen näkemysten vuoksi tehtyä niin kaikki kärsivät.

        Mistähän tilastosta muuten olet napannut tuon persurikollisuuden suuruuden? mahtaako sillä todella olla suurta eroa kommunistiseen rikollisuuteen tai Keskustan tai Kokoomuksen kannattajien? Tuollaisia heittoja pitäisi välttää jos ei ole faktaa esittää asiassa samaan syssyyn.


    • PERSEEEEEEEEEEEEEe

      Hallituspuolueet saavat mellastaa kuten haluavat. Suomi hukkuu rikollisuuteen alle 10 vuoden sisään, jos muutosta paskapuolueisiin ja kukkahattujeesustelijoihin ei saada aikaan.

    • gaers

      Persut ovat hallituksessa. He leikaavaat ja rajusti työläisten elinehtoja. Suurimmat rikolliset löytyvät persuista. Persut ja SVL:n uusnatsit karkotettava välittömästi Viroon.

    • aapeeli

      eiköhän eniten rikollisia on kuitenkin kokoomuksessa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1465
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe