Onko Mentula kertonut seuraavasta kisastaan

Mikkobodytreeni

katsoin tuota Bulls Year dokumenttia ja hirmuisessa kunnossa mies. Onko tullut mitään tiedotetta missä kilpailee seuraavaksi? Olisi tosi hienoa nähdä Bull jälleen kisalavalla.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihmettelen

      Näin aloittelijana minua kiinostaa tietää mitä vaatii tuo hirmuinen kunto kyseiseltä kehonrakentajalta?

      1)Paljonko menee päivässä aikaa treeniin ja ruuantekoon?

      2)paljonko menee rahaa koko touhuun kuukaudessa?

      3) Paljonko hän on käyttänyt niin sanottuja kielettyjä aineita tai hormooneja yleensäkkään koko ikänsä aikana? tieto pitäisi saada rahana .

      4)Onko hänellä mitään terveydellisiä ongelmia ollut tähän meneessä lajinsa aikana?

      5)Miten käy kun aineet loppuu tai kun lopetetaan koko touhu?pieneenekö hän kirpuksi kuten arnold?Eli vetelät nahkat roikkuu ja lihaksia ei ole.

      • Vietnamkaunottaret

        Ihmettelen jos joku haluaa olla noin iso. Vastaan tuohon neloseen, että minun on ainakin hyvin vaikea uskoa, että tuosta voisi selvitä ilman terveysongelmia. Olen ollut kuvioissa mukana reilu 30 vuotta ja nähnyt kaikenlaista. Vitoseen sen verta, että ei Arnold ihan pieni mies ole vieläkään, mutta toki lihakset täysin repsahtaneet (itseasiassa se on iho joka repsottaa, lihas pysyy kiinteänä läpi elämän), jos pelkälle korvaushoidolle jää niin kutistuminen on karua katsottavaa.


    • ihmettelen

      Mitä se on se korvaus hoito?

      Ja mentula näyttää liian jäykältä ei mitenkään urheilulliselta enään,leuatkin on liian jäykät kun puhuu.

    • ihmettelen

      Miten se mentula puhuu tv:ssä toisista sairaanloisen painava?mutta itse on sairaan näköinen kaikin puolin,lisäksi jos kannatta terveitä arvoja niin miksi ne aineet sitten ei olekkaan hyväksi ja tuhoaa noin itseään ja muille puhuu muuta.

      Lisäksi pitää jollekkin lääke kuurille jäädä loppuiäksi,eihän tuo voi olla tervettä urheilua nähnytkään,eli kyse on täysin lajista jossa ei terveyden kanssa ole mitään tekemistä,vaan siinä tullaan sairaaksi.

      Onko tuossa kehonrakennuksessa mitään järkeä nyt?

    • ihmettelen

      Onko sellainen henkilö kun franco columbu käyttänyt aineita ja jos niin onko se merkittävä määrä?

      • osmooooo99

        On käyttänyt, suuria määriä ottivat Arnoldin kanssa. Tuohon aikaan asiassa ei ollut mitään salattavaa, koska käyttö oli täysin sallittua ja oli suorastaan typerää käydä salilla ilman aineita. Haittavaikutuksista ei tiedetty. Tuohon aikaan käytettiin paljon Dianaballia joka on suosittu vielä nykyäänkin.


    • ihmettelen

      Tuohon aikaan käytettiin paljon Dianaballia joka on suosittu vielä nykyäänkin.

      Onkohan se miten arvokasta käyttää vaikka tuota ainetta,esim:kuukausi mittapuulla kulujen suhteen?

      Eli franco olisi käyttänyt,vaikka kirjassaan kehonrakentaja voittaa kertoo niin ettei pidä käyttää ja ei suosi kenenkään käyttävän,varoittaa niistä sangen usein,ja saa kuvan että on puhdas treenaaja itse.

      • Vanhempitreenaaja

        Oletpa sinisilmäinen, tottakai ne kertoo niin, mutta jos on pikkasenkaan älyä päässä ja käynyt vuoden pari salilla niin tajuaa missä mennään. Uskon, että sinulla on ikää n. 15 vuotta jos kuvittelet, että Columbuksi voi tulla natuna. Tuskin ne kalliitta ovat (suomessa ehkä kalliimpia), mutta se hinta minkä niistä joutuu terveydellään maksamaan on korvaamaton. Lukuisia äkkikuolemia, sekoamisia, tappoja, itsemurhia jne. on tässä vuosien varrella tullut kohdattua ja kyllä, ilman steroideja näitä ei olisi tapahtunut.


      • Vanhempitreenaaja

        Lisättäköön vielä kuten tuolla joku sanoi, että aineiden käyttö oli osa harjoittelua automaattisesti, se ei ollut kiellettyä, laitointa, eikä haittavaikutuksista tiedetty. Jos Franco on jossain kirjassa noin sanonut ja ollut rehellinen niin mahdollisesti tarkoittanut naturaaliudella sitä ettei käytä hevosille tarkoitettu steroideja. Itsekin kun aloitin n. 15 vuotiaana arvuuttelin vielä tästäkin miehestä, että onko natu, mutta tosiaan vuoden parin sisällä lajin luonne valkeni nopeasti. Nyt treeniä takana vajaa 40 vuotta, ja natuna kun ei ole ollut koskaan mitään tarvetta kasvaa luonnollista kasvamista suuremmaksi. Lähes kaikki jotka minun nuoruudessani alkoivat käyttää aineita ja jatkoivat ovat kuolleita, vankilassa, mielisairaalassa tms.


    • ihmettelen

      Kiitos vastausista.

      Minkähän takia niitä ei sitten tavallinen kansa nää tai kerrota että aineet sekoittavat useimmat ns:pöhelöiksi tai että tekevät itsareita ta muuta,ei tavallinen kansaa lue lehdistä että ne aineet olisi niin vaarallisia,miksi niistä ei varoiteta todella laajalti,on vain puhetta energia juomista joita lapset juo aika paljonkin.

      Kun tuo franco on ollut noin 85kg-90kg niin eihän nyt ihan kauhea hormooni heikki ole ollut mielestäni,paljonko sinulla on painoa? jos olet treenanut natuna 40 vuotta ,sehän aivan käsittämätön aika,ei kai nuo farancot ja sun muut ole edes reenanneet 40 vuotta vaan luovuttivat aikaa sitten jo.

    • ihmettelen

      Miten on onko kreatiini sinusta jo tavallaan ylimääräinen eli tavallaan hormooni tai ei voida silloin puhua täysin natusta ja sitten proteiinit joita otetaan kai vaikka jauheena,eihän silloin ole natu jos noita jo on käyttänyt,nehän on lisäkorvikkeita.

    • oikeitaneuvoja

      Toivottavasti ystävät, jos sellaisia Mentulalla on, kehoittaisivat Jaria luopumaan kisahaaveistaan ja käskisivät keskittymään vaan siihen terveyden säilyttämiseen.
      Mies on kuitenkin panostukseensa nähden niin huonossa kunnossa ja voimissa, että tuosta ei muuten hyvää seuraa.

      • Astoreno

        Jos olet katsonut uuden BullsYear niin Bull treenaa tämän vuoden. Treeni on alkanut maistua ja mies alkaa olla paremmassa kunnossa kuin koskaan. Kisat lienee ensi vuoden keväänä jolloin todellakin nähdään parempi Bull kuin koskaan aiemmin. Valmentaja on aivan toista luokkaa kuin Milos jonka touhuissa ei näytä olevan päätä eikä häntää. Olen katsonut Milosin valmennusvideoita Mentulan ja muiden kanssa ja vaikuttaa ettei hänellä ole kovin hyvää käsitystä lajista, vaikka menestynytkin, hirveä hifistelyä vaan ja sillä ei tule mitään tulosta. Nyt Mentula on uuden valmentajan kanssa Back To Basics ja homma etenee. Toivottavasti treenit sujuu hyvin ja terveyttä piisaa, innolla odotan millainen paketti miehestä saadaan aikaan ja millaista tulosta kisoissa tulee.


      • pelkäänetteikestä

        Selässä ei voimaa ja muutenkin huono, maha edelleen turvonnut, kestääkö terveys?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1729
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1644
    3. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1482
    4. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1478
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      89
      1344
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      17
      1332
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe