Lehtosen tuomio - heiluiko häkki?

Reiskareima

Aarre Lehtosen oikeudenkäynti järjestettiin kai viime maanantaina. Onko kenelläkään (Mikko Pa/Pedohunters?) tietoa, miten kävi?

75

672

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tiedottajatarkkailija
      • metsästäjäkokelas

        Eli ahdistellut 8- ja12-vuotiaita poikia tällä kertaa ja työntänyt dildoa lapsen perseeseen... ei saatana, sanattomaksi vetää. Missä voi liittyä Pedohuntersiin?


      • metsästäjäkokelas

        Jahas, tämä näyttää valitettavasti olevan Pedohuntersin loppu :(

        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1428549185703.html

        "Pohjois-Karjalan käräjäoikeus on tuominnut 39-vuotiaan äänekoskelaismiehen 1880 euron sakkoihin yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä. Uhrilleen mies joutuu maksamaan kärsimyksestä tuhat euroa.
        ...
        Äänekoskelaismies on sulkenut Facebook-sivuston. "

        Lehtonenhan hoitaa itse tuon yksityiselämänsä levittelyt ympäri nettiä tuomioitaan myöten.


    • Guru_on_guru

      Puustantti Guru tulee takaisin suomeen.

    • Mind_power

      Legendaarinen Puustantin lausahdus kohta mua viedään linnasta linnaan on nyt toteutunut, Guru näki tämän tapahtuman aivan selvästi jo etukäteen.

    • vauvannaama_
    • hehehehe_

      Guru Puustisen tuomioista en tiedä, mutta YLEn teksti-tv:stä just luin, että Mikko Parantainen oli saanut tuomion. Ihan etusivun juttu oli ylellä. LOL

      • näinsevaanon_

        molemmat istuu kohta samassa vankilassa.


    • AarreLehtonen

      Minun olisi pitanyt tappaa ne kaksi jatkaa ennen kuin menivat laulamaan kytille. Sain 1 vuoden ja 8 kk tuomion, ja olen iloinen etta kidnappasin ne kaksi 8-12 -vuotiasta jatkaa ja raiskasin heidat ja koetin tappaa heidat mutta paastivat karkuun. Kylla kannatti lusia Bulgarian vankilassa 1 vuosi 5 kk jotta sain raiskatuksi ne kaksi jatkaa, se oli niille ihan oikein. Minua voidaan lainata tasta tekstistani Bulgarian poliisille. Minunhan oli pakko oikeudessa tunnustaa rikokset todella tapahtuneiksi, ja jos kiistan, niin saan 5 vuotta vankilaa. JOTENKA SIIS KUULKAATTEN TARKKAAN NYTTEN KAIKKI: KANNATTI KIDNAPATA JA RAISKATA JA KOETTAA MURHATA NE KAKSI JATKAA, HE OLIVAT SEN ANSAINNEET JA OLEN SIIS SYYLLINEN TIETENKIN JA YLPEA ASIASTA. KOKOONTUKAA RAIVOKKAAT MUKILOITSIJAJOUKKIOT JA TAPPAKAA MINUT HAHHAAAAAAAAHHHAHAAAAAA ON ILO KUOLLA.

      http://aarrelehtonen.jimdo.com/

      AARRE LEHTONEN

      • Puustafan

        Ylläolevaa "tunnustusta" EI löydy Lehtosen virallisilta nettisivuilta. Kyseessä taitaa olla jonkun pedofiilinmetsästäjän tms. yritys usuttaa MURHAAJAJÄTKÄT viattoman Lehtosen kimppuun.

        Guru-Lehtonen, me uskomme syyttömyyteesi!


      • Tiedonhaluisille

        Tämän Lehtosen kannattaisi kirjoittaa johdonmukaisesti tarinansa alusta alkaen, eli mitä tapahtui ja miten hän joutui syytteeseen? Blogikirjoitus hyppää asiasta viidenteen ja jättää liian suuria aukkoja.


    • AarreLehtonen

      ON SUURI ILO JA KUNNIA OLLA LASTENRAISKAAJA JA LASTENMURHAAJA BULGARIAN POLIISIEN JA OIKEUSLAITOKSEN LEIMAAMANA. HAAHAHHAHAAAAAAAAAA

      HAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHA

      HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH

      HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAAAA

      AARRE LEHTONEN

    • hsdsdhsa

      Viddu toi Aarre Lehtonen on sekopää.

    • Huoli-IlmiantajaLapsista

      No Lehtonenhan on nettisivullaan perunut tunnustuksensa rikoksiin joten se kuuluu 5 vuodeksi vankilaan. Ilmiantakaa Bulgariaan Lehtosen peruneen tunnustuksensa, joten vankilaan se on laitettava.

    • Uutistoimittaja

      Onko UUTISISSA ollut Lehtosen oikeusjuttu, vai ovatko ne kaikki 6 oikeuslappua Lehtosen nettisivulla sen itse kirjoittamaa ja printtaamaa sekofantasiaa?

    • Skannaajaspammi

      Kyl mieki voin lainata kirjastosta Dostojevskin teoksia ja skannata ne ja kertoa niiden olevan muka syytteet rikoksista. Sitten vaan laittamaan komeilta kalskahtavia sanoja sinne ja tonne ja nimet kopioituina jostain puhelinluettelosta.

    • Skannaajaspammi

      Niin ja osoitteetkin.

    • UteliasJaakko

      Onks tietoo mis Lehtonen on, onkse Bulgariassa vai muissa maissa? Onkse vankilassa vai mis?

    • Outojuttu

      Justaansa joo, valokuvattujen asiakirjojen mukaan siis Lehtonen on mennyt naapuritaloon vieraaksi 10 todistajan ollessa paikalla, raiskannut ja koettanut tappaa 8-vuotiaan pojan ja mennyt sitten takaisin himaansa ilman pelkoa ilmiannosta poliisille, ja sitten Lehtonen on mennyt toisenkin kerran samaan asuntoon ja tehnyt samat temput ja mennyt takaisin himaansa ilman pelkoa ilmiannosta poliisille, ilman pelkoa joutua vuosikausiksi vankilaan, ja sitten Lehtonen on himassaan tehnyt rajummatkin temput 12-vuotiaalle pojalle 10 todistajan ollessa paikalla ja sitten Lehtonen on vain ollut himassaan ja odottanut vankilaa. Ahaa, siis kun joku tekee sellaiset rikokset, niin ilmeisesti haluaakin joutua vankilaan kun ei ole pyrkinyt pakenemaan paikalta.

    • Outojuttu

      Ei kai nyt sellainen riski saada 5 vuotta vankilaa jossa hakataan ja koetetaan tappaa sellainen rikollinen joka on syyllistynyt teonkuvauksissa kerrottuihin, voi ennakolta aiheuttaa sellaista ajatusta ettei oikeasti mene ja tee sellaiset temput 10 todistajan ollessa paikalla, vaan tietenkin kaikki haluavat joutua Bulgarian vankiloihin, ja siksi onhan se nyt ihan selkee asia vaikka kutsuakin 10 todistajaa paikalle, suorittaa rikokset ja sitten odotella vangitsemista ihan rauhassa omassa himassaan. Niin ja onhan sekin ihan selkee jutska suorittaa rikokset, ei kaukana jollakin muulla paikkakunnalla ilman todistajia, vaan ihan naapuritalossa ja omassa himassa 10 todistajan ollessa paikalla. Suunnitella ja toteuttaa sellainen rikos josta satavarmana joutuu kiinni, onhan se ihan normaalijutska, eix jee.

    • Outojuttu

      Valokuvatuissa asiakirjoissa korostettiin "Lehtosen olleen hyvin tietoinen rikostensa aiheuttamista seurauksista Lehtoselle, ja Lehtonen ei ollut rikokset suoritettuaan psykoottisessa tilassa, vaan hyvin tiesi seuraukset", joten asiakirjoista ilmenee Lehtosen ihan kuin halunneen vankilaan suorittamalla rikokset 10 todistajan ollessa paikalla. Se on ihan uskottavaa jutskaa tietenkin, kuka nyt ei Bulgarian vankiloihin haluaisi, sinne haluaakin moni joka saapuu Bulgariaan ulkomailta ja varma menolippu vankilaan onkin juuri kutsua 10 todistajaa paikalle, suorittaa rikoksia naapuritalossa ja omassa himassa ja odottaa vangitsemista omassa himassa.

    • Kafkamainen

      Mihin aikaan kirjasto avataan? Kafkan kirjat kiinnostaa, koska Lehtosen juttu on ihan kafkamainen. "Ach mein lieber Kafka." (Menneiden vuosikymmenten sanonta.) Muistaakseni Kafkalla on sen niminen kirja kuin "Oikeusjuttu".

    • bulgaarivulgaari
    • FailingToComply
    • Tarkkapoika

      Lyhyet rikoksentekohetket kuten oli valokuvatuissa dokumenteissa kerrottu, mutta kuitenkin sitten rikosten tarkkojen tekoaikojen summittainen sijoittuminen "jonnekin noista 40 vuorokaudesta ajalle 1. 6. 2012 - 10. 7. 2012, ja kukaan rikoksen uhri taikka rikosten 10 todistajaa ei muista mtn dataa aikana 1. 6. 2012 - 10. 7. 2012 milloin tarkkaan ottaen rikokset tehtiin." Just joo, uskottavaa juttua.

    • Tarkkapoika

      Ote Lehtosen nettisivulta: KUKAAN 10 todistajasta taikka niiden asianajajaa ei ollut paikalla oikeussalissa, ei edes kukaan rikosten uhri taikka niiden asianajajaa ollut paikalla oikeussalissa.

    • Tarkkapoika

      Jatko-ote :Lehtosen nettisivulta: Ei ollut oikeussalissa paikalla myoskaan ketaan 10 todistajan asianajajaa, ja kaikilla 10 todistajalla ja kahdella rikosten uhrilla oli 40 vuorokauden muistinmenetys, koska asiakirjoissa kukaan ei osannut kertoa rikosten tarkkoja paivamaaria eika missa kuussa, kesakuussa taikka heinakuussa 2012 rikokset tehtiin.

    • Tarkkapoika

      Jatko-ote Lehtosen nettisivulta: Bulgariassa vastaajan asianajaja ei paase ristikuulustelemaan ketaan rikoksen uhria eika ketaan rikoksen todistajaa kuulusteluissa eika oikeussalissa, joten Bulgariassa riittaa se, etta uhrien ja todistajien pelkat nimet ovat asiakirjoissa, joiden perusteella vastaaja tuomitaan vankeuteen. Tallainen mahdollistaa fantasiastoorien kirjoittamisen asiakirjoihin, koska fantasiastoorien aitoutta ei kukaan paase tarkistamaan, eika uhrien ja todistajien tarvitse olla vastuussa minkalaista fantasiastooria he kertovat, vaikka valheellisen ilmiannon tekeminen on rikos, mutta mitenkas todistat ilmiannon olevan valheellinen, kun kerran ei kenenkaan uhrin taikka todistajan tarvitse koskaan saapua oikeussaliin eika koskaan kohdata vastaajan asianajajaa poliisikuulusteluissa. Minua ei myoskaan kutsuttu oikeuteen minkaanlaisen virallisen paperihaasteen avulla, vaan tieto oikeudenkaynnista saapui sahkopostitse Suomen suurlahetystosta Sofiasta.

      • kyllänäinon

        Just oli uutinen että korva on kuin sormenjälki että Lehtonen on oikeassa.


      • lakiatunteva

        Eiköhän tuomioistuin nimenomaan ottanut korvan huomioon. Ja kun kerran tuomioon päädyttiin, täsmäsi valokuvan korva uhriin?


      • elätpumpulissa

        Todella huvittava kommentti edes suomessa ei oteta kaikkia todisteita huomioon vaan tuppaavat olemaan läpihuutojuttuja jotka poliisi syyttäjä ja tuomari ovat kahvipöydässä etukäteen sopineet


      • Tarkkapoika

        Kuten YouTube-dokkarilta havaitaan, niin Bulgariassa puolustuksen todisteet ovat todistusarvoltaan nolla. Lehtosen valokuvatut asiakirjat ovat ne syytteet, mutta Bulgariassa ei kai tarvitse lainkaan luovuttaa vastaajalle tuomiota tai sen perusteluja paperilla, vaan tieto tuomion pituudesta kerrotaan suullisesti. Lehtosen sivullakaan ei ole lainkaan tuomion asiakirjaa, kai siksi ettei sellaista luovuteta tuomitulle. Koko keissin syytteet voidaan siis laatia siten kuin Dostojevskin kirja "Kirjoituksia kellarista", joku laatii tekstit ja sitten vain allekirjoitukset. Puolustus: " Mutta me olemme saaneet haltuumme 120 todistetta jotka puoltavat vastaajaa..." Oikeussysteemi: "Emme ole kiinnostuneita, olkaa hiljaa jo. Tuomio 1 vuosi 8 kk vankeutta, vai onko kenties valittamista syytteiden suhteen, tunnustatteko syytteet oikeiksi vai ette, jos ette aio tunnustaa, se on sitten 5 vuotta vankeutta."

        Katsottuani YouTube-dokkarin voin sanoa, tervemenoa itse kokeilemaan Bulgariaan, jos ette muuten usko millaiset systeemit Bulgariassa on. Sitten uskotte jos menette, mutta useimmat Bulgarian ulkopuolella ei teihin usko. Stalinin oikeussysteemi: Syyte: Raamatun hallussapito, ja siksi syytetty on toisinajattelija ja kansanvihollinen, josta vaaditaan 25 vuotta vankeutta. Oikeusprosessin kesto: 10 minuuttia. Tuomio: 25 vuotta Siperian vankileiri-gulagia. Bulgaria on entinen Stalinin Neuvostoliiton osavaltio, jotenka tervemenoa vain Bulgariaan kokeilemaan onko tilanne muuttunut, heh.


      • mannekingi

        Bulgariassa ei pahemmin ihmisoikeuksia kunnioiteta, kuten tuon australialaisen miehen tapauksesta nähdään.

        Pelkään että maan vankiloissa nämä vankilahierarkian alimpien pirulaisten hakkaamiset ovat täysin arkipäiväisiä asioita:
        https://www.youtube.com/watch?v=aKUH8oILZSo


    • HaluanMuistuttaa
      • Kuvotat

        No hyvä sitten ettei sen 8-vuotiaan "homon" tarvinnut jäädä vanhaksipojaksi!


      • Kuvotat

        Vastaukseni oli tietysti tarkoitettu nimimerkille TarkkaPoika.


    • Tarkkapoika
    • Tarkkapoika
    • ValitseNimiErkki
    • Tarkkapoika
    • Tarkkapoika
    • Tarkkapoika

      Gayvihaajien rikollismafian johtama Neuvostoliitto ja sen kauhut, dokkarin nimi on "Soviet Story", hurjaa katseltavaa, hui, ja suomenkieliset tekstit saa dokkariin kun klikkaa YouTube videon kuvaruudun oikeassa alalaidassa olevaa "ratasta", jossa on valikko, jossa on toiseksi viimeinen palkki, ja avaa sen ja kielivalikossa kahdeksas jossa lukee "Finski" (kyrilliset aakkoset)

      https://www.youtube.com/watch?v=oVZjyyAE-78

    • Tarkkapoika
    • fur_die_Kinder

      Lehtosen kannattaa heti alkuun liittyä johonkn kovaan vankilajengiin niin saa olla turvassa. Arjalaiset on aina hyvä valinta, suosittelen!

    • maturefiili

      Lehtonen vaikeni. Alkoiko kakku?

    • Tarkkailijahavainto
      • JäitNalkkiin

        Nyt Lehtonen mokasi pahasti!

        Hän julkaisi sivullaan kuvan alastomasta, suukapuloidusta ja sidotusta Vaskovista mutta väittää ettei hän ole ottanut kuvaa. MIten hän sitten olisi saanut ko. kuvan haltuunsa? Tuskin syyttäjä on sitä Lehtoselle runkkumateriaaliksi antanut!? Jos kuva on annettu Lehtosen puolustukselle, on se annettu paperilla eikä digitaalisesti. Taitaapi siis Lehtonen itse olla valokuvaaja.


    • Tarkkapoika

      Aarre Lehtosen selitys valokuvalle, jossa on 12-vuotiasta Asen Vaskov Metodievia muistuttava poika:

      "Se kuva on internetin satunnaista kuva-aineistoa, jonka Lehtonen havaitsi maaliskuussa 2012 surffatessaan ukrainalais-kanadalaisen azov filmsin sivustoilla ja tallensi kuvan, koska luuli itsekin kuvan olevan Asen Vaskovista otettu, ja Lehtonen kysyi sitten Asen Vaskovilta ja sen kavereilta, miten sellainen kuva Asen Vaskovista voi olla olemassa ja netin aineistona. Kukaan ei osannut vastata, ja jokainen sanoi ettei ollut tietoinen kuvasta aiemmin. Lehtosella oli oikeita kuvia oikeasta Asen Vaskovista, ja vertasi sitten niiden molempien poikien oikeanpuoleisten korvien muotoja toisiinsa, ja tuli siihen tulokseen, ettei kuvissa voinut olla sama poika, koska korvien muodot olivat erilaiset. Se sidottu poikahan on kuvattu vain kasvojensa oikealta sivustalta. Kun Bulgarian Kommunistinen Valtionpoliisi KGB vangitsi Lehtosen 6 tunniksi KGB:n keskustoimistolle maaliskuun lopulla 2012, siksi koska Lehtonen oli tehnyt rikosilmoituksia poliisin puhelinkeskukseen murtovarkaista, niin KGB:n takavarikoiman Lehtosen tietokoneen keskusmuistissa oli se valokuva sidotusta pojasta. KGB kysyi Lehtoselta, kuka poika on, ja Lehtonen vastasi, ettei ole tietoinen, mutta sanoi pojan mahdollisesti olevan Asen Vaskov, koska Asen Vaskov oli maaliskuussa 2012 kadonnut kahdeksi viikoksi jonnekin, ja sukulaisetkaan ei tienneet pojan olinpaikkaa. Tiedoksi, ja asia voidaan vaikka tarkistaa vuokranantajalta, ettei Lehtosen vuokraamassa asunnossa ole ollut koskaan sellaista seinien sinipintaa, jota on sidotusta pojasta otetun kuvan asunnossa paljon, joten kuvaa ei ole voitu ottaa Lehtosen vuokra-asunnossa. KGB palautti Lehtosen tietokoneen, mutta KGB oli rikkonut sen toimimattomaksi. Kului sitten melkein 4 kuukautta, ennen kuin Lehtonen vangittiin Sofian vankilaan 1 vuodeksi ja 5 kuukaudeksi sen valokuvan perusteella, kuitenkin ilman oikeusprosessia. Huomatkaa, syyteasiakirjoissa sanottiin sidotun pojan valokuvassa olleen rikoksen tapahtuneen ajankohtana joskus 1. 6. - 10. 7. 2012 (kukaan ei muista tarkkaa ajankohtaa, ei edes asianomistaja Asen Vaskov itse tai kukaan todistajistakaan), eli vasta sitten kun oli kulunut jo USEITA KUUKAUSIA ajankohdasta kun KGB oli saanut kuvan haltuunsa maaliskuussa 2012, eli syyteasiakirjan mukaan vasta useita kuukausia sittemmin oli kuvassa oleva sitomisrikos tehty Asen Vaskovia kohtaan Lehtosen toimesta! KGB-agentilla, nimi on L. Tulev, on ollut se sidotun pojan valokuva hallussaan jo maaliskuussa 2012, koska L. Tulev teki kysymykset valokuvasta Aarre Lehtoselle KGB:n keskustoimistolla maaliskuussa 2012, joten se asia todistaa valokuvan olleen otetun jo ainakin maaliskuussa 2012, tai kenties vaikka 1990-luvulla, jolloin Asen Vaskov ei ollut syntynyt."

      Sofian raastuvanoikeus ei kuitenkaan piittaa lainkaan Lehtosen puolustuksen todisteista, koska niiden painoarvo on nolla, vaikka kuvan poika voidaan todistaa varmasti olevan joku muu kuin Asen Vaskov.

    • Tarkkapoika

      Jatkoa:

      "Jos Lehtonen olisi manipuloinut sidotun pojan kuvassa olevan pojan korvaa tai kuvassa olevien seinien sinipintaa, niin interpolilla on keinot saada alunperin kuvassa olleet elementit palautetuksi, mutta Lehtonen ei ole manipuloinut kuvia. Kuitenkin syyteasiakirjassa Asen Vaskov Metodiev kertoo kuvassa olevan rikoksen tapahtuneen Lehtosen asunnossa."

    • PalstanVakkarit

      Lehtonen selittää hädissään.

      Korvahan näyttää täsmälleen samalta kuin Vaskovin korva! Sidotun pojan takana oleva seinä ei ole sininen vaan valkoinen. Sinertävä väri johtuu huonosta valaistuksesta.

      Palstan vakkarit toivottavat Lehtoselle (Puustiselle) pitkää ja katkeraa vankeustuomiota. Toivottavasti et palaa palstalle vaan saadaan jatkossa keskittyä illujen ja vapareiden paljastamiseen.

    • Tarkkapoika

      SUOMEN KONSULAATTI
      SOFIA BULGARIA
      26. huhtikuuta 2015

      KUOLEMANTUOMIOASIAKIRJAN SUOMENNOS YHTEISESTI SUOMI24.FI:N SALALIITTOTEORIA-PALSTAN VAKKAREIDEN KANSSA, JOTKA OVAT LEHTOSEN BULGARIAN OIKEUSKEISSIN ASIANTUNTIJOITA NUMERO 1:

      SOFIAN RAASTUVANOIKEUS

      on tuominnut

      AARRE SAKARI LEHTOSEN

      saamaan kuolemantuomion

      MASSAMURHASTA

      jonka Aarre Lehtonen teki 42,000 pojalle 1400-luvulla.

      Aarre Sakari Lehtonen oli valittanut Sofian raastuvanoikeuden ratkaisusta Haagin international sotarikostuomioistuimeen, joka pyysi Sofian raastuvanoikeutta ratkaisemaan asian uudelleen. Aarre Sakari Lehtosen syntyvuosi on nyt tarkistettu, ja se ei olekaan 1838, ja sen nimi ei alkujansa ollutkaan John Wilkes Booth, vaan syntyvuosi oli 1404, jolloin Aarre Sakari Lehtonen oli syntynyt Ranskaan nimelle Gilles Elisa da Prophet de Rais, joka sarjateloitti 42,000 poikaa. Asiasta on todisteena Raamatun 2 Kuningasten kirja, luku 2, jae 24. Gilles de Rais pakeni omaa teloitustaan 26. 10. 1440 ja muutti Suomeen ja vaihtoi nimekseen Aarre Sakari Lehtonen, ja on nyt 610-vuotias huhtikuussa vuonna 2015.

      2 Kuningasten kirja 2:24 Ja kun hän kääntyi ja näki heidät, kirosi hän heidät Herran nimeen. Silloin tuli metsästä kaksi karhua ja raateli neljäkymmentä kaksi poikaa kuoliaaksi.

      Yli 10 todistajaa sanoo poikien luvuksi 42,000. Todistajien ei ole tarvinnut saapua oikeussaliin.

      Puolustuksen todisteet, joiden mukaan Aarre Sakari Lehtonen on syntynyt 1961, ovat painoarvoltaan nolla, koska Sofian raastuvanoikeudella on yli kymmenen todistajaa, jotka todistavat Aarre Sakari Lehtosen olevan todellisuudessa Gilles de Rais, syntynyt syyskuussa tai lokakuussa 1404. Todistajien ei ole tarvinnut saapua paikalle oikeussaliin. Aarre Sakari Lehtonen on nyt 610-vuotias huhtikuussa vuonna 2015.

      Sofian raastuvanoikeuden Aarre Sakari Lehtoselle langettamasta kuolemantuomiosta ei ole mahdollista valittaa hovioikeuteen, koska Aarre Sakari Lehtonen on allekirjoittanut 42,000 pojan massamurhan syyteasiakirjasta tunnustuksen Sofian poliisilaitoksella vuonna 2012. Tunnustusasiakirja on kadonnut.

      Aarre Sakari Lehtonen on vangittava ja teloitettava Sofian vankilassa.

      Sofian raastuvanoikeuden tuomari

    • KorpilakijokaisellekoRY

      JA NYT KAIKISSA TULEVAISUUDENKIN RIKOSASIOISSA SAAVUTETAAN LOPULTAKIN OIKEUDENMUKAINEN OIKEUSPROSESSI, JONKALAINEN TAPAUS VOIDAAN HAVAITA KUN BULGARIALAINEN RAASTUVANOIKEUS SUOMI24.FI:N PAHIMPIEN VAKKARI-IDIOOTTIEN KANSSA VAPAUTTAA MURHAAJAN VANKEUSTUOMIOLTA, ASIASTA ON TEHTY DOKUMENTTIELOKUVA, JA OIKEUSPROSESSI ALKAA ALLA OLEVAN DOKUMENTTIELOKUVAN AIKAKOHDASTA 40 MINUUTTIA JA 20 SEKUNTIA JA LOPPUU AIKAKOHDASSA 45 MINUUTTIA JA 40 SEKUNTIA, KLIKATKAA JA KATSOKAA LEFFAA:

      https://www.youtube.com/watch?v=8Kx6TTn5lOg

    • Tarkkapoika

      Kysymys: Miksi valokuvan rikos tapahtui ajalla 1. 6. - 10. 7. 2012, jos kerran valokuva rikoksesta otettiin jo maaliskuussa 2012, useita kuukausia ennen rikoksen tapahtuma-aikaa?

    • Tarkathavainnot

      Kannattaa matkustaa Bulgariaan ja jos tulee pahoinpitely tai varkaus kohdalle, niin syyllinen on se turisti, ei se joka rikoksen teki, koska kommunistisessa yhteiskunnassa ei voi marxilaisen ideologian mukaan olla ainuttakaan rikollista tai rikosta, ja poliisille soittanut turisti valehtelee jos kertoo tulleensa pahoinpidellyksi tai varkauden uhriksi, ja silloin turisti on kommunistinvastainen toisinajattelija ja kansanvihollinen, josta turisti joutuu vankilaan valheellisen syytteen avulla. Niin tapahtui Lehtosellekin.

      Ellette usko Bulgarian olevan sellainen yhteiskunta, niin matkustakaa testaamaan, heh. Joudutte valheellisten syytteiden avulla vuosikausiksi vankilaan ilman oikeusprosessia, ja kukaan muun maan kansalainen ei usko kertomustanne todeksi koskaan, vaan muiden maiden kansalaiset luulevat Bulgarian olevan kuin muut eurooppalaiset oikeusvaltiot, ja saatte hullunleiman ja ikuisen maastapoistumiskiellon Bulgariasta, jotta ette voi kannella kohtelustanne Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen. Ai kommunismiko muka kaatui 1990-luvun alussa euroopassa, no matkustakaa Bulgariaan testaamaan, ja pian KGB eli Bulgarian Kommunistinen Valtionpoliisi alkaa jahtaamaan turistia saadakseen turistin kaikki rahat ja surmatakseen turistin, ainakin sitten kun turisti on lukittu valheellisten syytteiden avulla skinheadien kanssa samaan vankiselliin ja KGB antaa ohjeet skinheadeille surmata turisti raa'alla ja julmalla tavalla.

      • wsdc

        Poikkeuksellisen surkea yritys pedofiilisekopäällä kiillottaa kilpeään. Et ole hämännyt ketään, et hämää ketään etkä tule hämäämään ketään tuolla valehteluvuodatuksella.


    • Tarkathavainnot

      Nimimerkki "wsdc" on pelkuri koska se ei uskalla matkustaa Bulgariaan kokeilemaan miten onnistuu, kun joutuu pahoinpitelyn ja / tai varkauden uhriksi ja ilmoittaa rikoksesta Bulgarian poliisille. Heh, ei mahda olla uskallusta kokeilla, joten se soittaa suutaan palstalla tyhjien kumisevien tynnyreiden tavoin.

      • HanssoninKrisse

        Kysymys: miksi Lehtonen "surffailu" sivustolla josta löytyi kuva alastomasta, suukapuloidusta 11-vuotiaasta pojasta, jota Lehtonen "epäili Vaskoviksi"? Oliko kyse jostain pedarisivustosta?


    • Tarkathavainnot

      Lehtonen oli etsinyt aineistoa kirjaprojektiinsa Secret Galleries of Vatican Libraries kirjoittamalla hakusanoja Googlen kuvahakuun, jossa on kaikkien ladattavissa olevia alastontaidekuvia nudisti- ja naturistikerhoista ja vanhoja renessanssiajan taidemaalauksia aiheesta, ja se Lehtosen syyteasiakirjassa kerrottu kuva oli saapunut vastaan Googlen kuvahausta, josta Lehtonen oli sen tallentanut itselleen.

    • kjuto

      Onko Aarre Lehtonen Raisiosta?

    • Tarkathavainnot
    • Tarkathavainnot
    • Tarkkapoika

      Ote Lehtosen nettisivulta:

      SUOMEN KONSULAATTI

      SOFIA BULGARIA

      27. huhtikuuta 2015


      KUOLEMANTUOMIOASIAKIRJAN SUOMENNOS


      SOFIAN RAASTUVANOIKEUS


      on tuominnut


      AARRE SAKARI LEHTOSEN


      saamaan kuolemantuomion


      JOUKKOMURHASTA


      jonka Aarre Lehtonen teki kymmenelle miljardille maapallon asukkaalle 4000-luvulla ennen ajanlaskun alkua


      Aarre Sakari Lehtonen oli valittanut Sofian raastuvanoikeuden ratkaisusta Haagin international sotarikostuomioistuimeen, joka pyysi Sofian raastuvanoikeutta ratkaisemaan asian uudelleen. Aarre Sakari Lehtosen syntyvuosi on nyt tarkistettu, ja se ei olekaan 1404, ja sen nimi ei alkujansa ollutkaan Gilles de Rais, vaan syntyvuosi oli 4000 ennen ajanlaskun alkua, jolloin Aarre Sakari Lehtonen oli syntynyt universumiin nimelle arkkilaivan Nooan Jumala, joka sarjateloitti 10 miljardia maapallon asukasta. Asiasta on todisteena Raamatun Genesiksen kertomus Vedenpaisumuksesta eli Nooan tulvasta. Vedenpaisumuksen loputtua arkkilaivan Nooan Jumala muutti Suomeen ja vaihtoi nimekseen Aarre Sakari Lehtonen, ja on nyt 6000-vuotias huhtikuussa vuonna 2015.


      Puolustuksen todisteet, joiden mukaan Aarre Sakari Lehtonen on syntynyt 1961, ovat painoarvoltaan nolla, koska Sofian raastuvanoikeudella on yli kymmenen todistajaa, jotka todistavat Aarre Sakari Lehtosen olevan todellisuudessa arkkilaivan Nooan Jumala, syntynyt 4000 vuotta ennen ajanlaskun alkua. Todistajien ei ole tarvinnut saapua paikalle oikeussaliin. Aarre Sakari Lehtonen on nyt 6000-vuotias huhtikuussa vuonna 2015.


      Sofian raastuvanoikeuden Aarre Sakari Lehtoselle langettamasta kuolemantuomiosta ei ole mahdollista valittaa hovioikeuteen, koska Aarre Sakari Lehtonen on allekirjoittanut 10 miljardin maapallon asukkaan joukkomurhan syyteasiakirjasta tunnustuksen Sofian poliisilaitoksella vuonna 2012. Tunnustusasiakirja on kadonnut.


      Lehtonen oli etsinyt aineistoa kirjaprojektiinsa Secret Galleries of Vatican Libraries kirjoittamalla hakusanoja Googlen kuvahakuun, jossa on kaikkien ladattavissa olevia alastontaidekuvia nudisti- ja naturistikerhoista ja vanhoja renessanssiajan taidemaalauksia aiheesta, ja se Lehtosen syyteasiakirjassa kerrottu sidotun pojan kuva oli saapunut vastaan Googlen kuvahausta, josta Lehtonen oli sen tallentanut itselleen, ja jonka Bulgarian KGB-agentti L. Tulev oli tulostanut Lehtosen tietokoneelta KGB:n keskustoimistolla maaliskuussa 2012, kun KGB oli vanginnut Aarre Lehtosen sinne kuudeksi tunniksi ja takavarikoinut Aarre Lehtosen tietokoneen Lehtosen kotoa osoitteesta Rodobi 58, Sofia.


      Aarre Lehtonen kysyy: "Miksi sidotun pojan valokuvan rikos tapahtui ajalla 1. 6. - 10. 7. 2012, kun kerran valokuva rikoksesta oli olemassa Bulgarian KGB-agentin L. Tulevin hallussa jo maaliskuussa 2012, useita kuukausia ennen rikoksen tapahtuma-aikaa?"


      Sofian raastuvanoikeus ei kuitenkaan piittaa lainkaan Lehtosen puolustuksen todisteista, koska niiden painoarvo on nolla, vaikka kuvan poika voidaan todistaa varmasti olevan joku muu kuin Asen Vaskov Metodiev.


      Nyt on maailmankirjat muuten taas sekaisessa tilassa, koska Lehtonen kertoo ettei satelliitteja ole olemassakaan ja Maa on littee laatta, linkit dokumenttielokuviin aiheista, on muuten vahvaa argumentaatiota aiheista noissa leffoissa:


      https://www.youtube.com/watch?v=wLMRWvXuc5U


      https://www.youtube.com/watch?v=kFjG4jpUhQI


      Lehtosen nettisivustot:


      https://sites.google.com/site/bannedbibleschool/home


      http://secretarchivesofvaticanlibraries.weebly.com/


      Lehtonen sanoo noiden 4 nettilinkin olevan oleellinen osa Lehtosen uususkontoa,


      Aarre Sakari Lehtonen on vangittava ja teloitettava Sofian vankilassa.


      Vesela Jancheva, Sofian raastuvanoikeuden tuomari

      • meditoija

        Lehtosesta olisi voinut tulla varsin menestynyt kirjailija jos hän olisi pystynyt vastustamaan viettiään:(

        Ikävä kyllä intohimo pikkupoikiin vei Lehtosen linnasta linnaan ainakin kolmessa maaassa.


    • Tarkkapoika

      Ote Lehtosen nettisivulta:

      THE FOLLOWING VIDEO DOCUMENTARY SERIES CALLED FLAT EARTH CLUES, PARTS 1 – 10, IS THE ABSOLUTE TRUTH ABOUT PLANET EARTH. THIS FACT IS CONFIRMED BY AARRE LEHTONEN.

      FLAT EARTH Clues Part 1 - Empty Theatre (subtitles available)

      https://www.youtube.com/watch?v=lFYaT-U82JY


      FLAT EARTH Clues Part 2 - Byrd Wall (subtitles available)

      https://www.youtube.com/watch?v=gKvWWY03IAw


      FLAT EARTH Clues Part 3 - Map Makers (subtitles available)

      https://www.youtube.com/watch?v=7VpWYpAWxrM


      FLAT EARTH Clues Part 4 - Shell Beach (subtitles available)

      https://www.youtube.com/watch?v=U5FsdlGLynI


      FLAT EARTH Clues Part 5 - Status Quo (subtitles available)

      https://www.youtube.com/watch?v=OnOzOZ2KW4s


      FLAT EARTH Clues Part 6 - Depth Perception (subtitles available)

      https://www.youtube.com/watch?v=oRTHK3M3iQU


      FLAT EARTH Clues Part 7 - Long Haul (subtitles available)

      https://www.youtube.com/watch?v=A0FuO8lQV18


      FLAT EARTH Clues Part 8 - Creative Force (subtitles available)

      https://www.youtube.com/watch?v=Li7Ry34SK0k


      FLAT EARTH Clues Part 9 - Magic Show (subtitles available)

      https://www.youtube.com/watch?v=NLD8g-7okww


      FLAT EARTH Clues Part 10 - Hiding God (subtitles available)

      https://www.youtube.com/watch?v=Z5sfov9QSW0

      • Nahkasetä

        Klara vappen vaan Lehtoselle! Eiköhän ne bulgarian skinit jo odottele sua innoissaan siellä kaltereiden takana, heh.


    • Tarkathavainnot

      Do you know Math Powerland who has just recently released his two part video called This Crazy Notion? Check out what he says in part two, starting at running time 44 minutes 51 seconds and ending at running time 59 minutes and 26 seconds of that video. Links:

      Part 1

      https://www.youtube.com/watch?v=xxyCpWcg-kE

      Part 2

      https://www.youtube.com/watch?v=o_G-m3h4BuI

      Aarre Lehtonen could do this exploration if he gets funding.

      We are not just going to South Pole and then return back. We are going to South Pole and keep going, constantly maintaining a straight line. So, boats, one hundred enormous trucks having wheels of size that of an auditorium, helicopters on the top of the trucks, gasoline, provisions, team of a hundred people, witnesses, and a cable to go on a straight line and to make a real time television broadcast of the entire expedition through the cable. We are going to be spiking the cable every fifty or hundred miles, depending on how far we are able to get the cable in a straight line.

      Now, if this earth would be a globe, we can estimate we would be able to journey through the South Pole completely across. Even at that stupid little GPS "Global Positioning System" point, and then continue. Now go to the point, "high five", and come back where we came in and keep going, and I'd be dropping off my team every time we go, and they're going to watch that spike for a certain amount of time, for a couple of weeks, two weeks, they're gonna go back to the original position and the team gets smaller and smaller every time as we go forward. This is if we don't hit the other coastline, like they say on globe. Won't that look precious?

      Let's see the look on their faces when we don't hit the other coastline. I'm the admiral, I'm the only one. I really want to go a straight line across the South Pole. You can have channel dedicated to outer space, you can have Nasa cable television, all 24 / 7 channel, but you don't have real time surveillance camera footage of the earth spinning in real time as a globe in 2015. The time is up. It's back to three ships, like Columbus, heading straight for the South Pole.

      What could be on the other side of South Pole after having journeyed continuously for five years? That's what we are going to find out. One hundred enormous trucks could be able to contain gasoline for transport and heating and food provisions for that amount of time. Extra seven hundred trucks could be able to provide the straight line cable, that can also send live television broadcast from the newly found land beyond South Pole.

    • Havaintoitarkkoi

      Ote Lehtosen nettisivuilta, joissa se on julkaissut kirjeenvaihtoaan Antarctica-tutkijan kanssa:

      My mail correspondence in May 2015:

      Antarctica explorer:

      So I came up with the boat idea after tearing apart the expenses on the Matt expedition. It goes something like this:

      There are two major points of the enclosed (or flat) world theory.

      1. That Antarctica conceals, or doesn't conceal, an edge of some kind. This is what Matt is focusing on, but it's a tall order, because if he was right, then at some point, after millions (a lot of them) of dollars, either he would run into another world, or have to turn back.

      2. The one that people overlook is the Antarctic coastline. If the AE map (attached) is real, then the actual coastline of Antarctica is really, really, long. To prove it out is remarkably easy. You either use two cold weather boats, or 1 boat and 1 plane. Here's how it works.

      The two boats get within binocular range of the coastline, and each face the opposite direction. One goes clockwise, the other counter. If Antarctica is only a little bigger around than say, Australia, then the two boats should meet up in a week, give or take. If the AE map is right, then they wouldn't meet up for a long time, maybe a month or more. Now you wouldn't want the ships to keep going, refuel, and so on, you could give up after a few weeks, but it would prove the point. They just have to make sure to keep the coastline within visual range and to ignore GPS.

      OR

      You take one boat, just let it sit in one spot, and take a plane with a decent fuel capacity. The plane flies clockwise or counter, and should be able to circle Antarctica is about say, 10-12 hours? I'd have to check the math, but less than a day for sure. If it passes over the boat, then it's not flat, but if it just keeps finding more coastline, well, then the AE map is true.

      Either way, cheap, easy, no treaties are broken, etc.

      My answer:

      Your ideas and plans are excellent. The airplane should be quite big, to be able to fly non-stop that amount of time, especially if Antarctica coastline turns out to be larger than the official geography tells.

      A lot of eyewitnesses should be booked in the flight, as well as in the boat, especially people who stick to the official view of geography, and also some real time broadcasting video camera equipment should be taken to the airplane and to the boat to send real time broadcast during the entire exploration.

      Eyewitnesses should also be hired to watch the broadcast from monitors in the land, to exclude the possibility of doubting any fraud. All eyewitnesses should be some well known people from universities, science research institutions etc., to give credibility to the results of the journey.

      All this taken into consideration, do you think that a hundred thousand dollars would be sufficient?

      Reply from Antarctica explorer:

      It's possible, take a long range jet (doesn't have to be top of the line) however much per hour to run. The boat can just sit there, heck it could already be down in that area doing whatever it does normally.

      Might take more to rent the plane, depends who you go through.

      My answer:

      To add more "drama" into the expedition, then two boats without a plane would do better, and to have replicas of Columbus' ships called Santa Maria and Pinta, maybe also Ninja, would make the explorer to gain more glory. One can take replicas of Columbus' ships for rent, supplied from a lot of sources.

      If we only pick up an already existing boat at Antarctica, then it's most likely some government ship, and they could make a hoax, like acquiring a replica of it and placing it where the exploration would fail, by claiming that they used no replicas.

      Instead we would be using replicas of Columbus' ships honestly, just to emphasize the glory of the discovery, if there is going to be such. You as the captain dressed up like Columbus would raise the world wide media attention better.

      There's still one more trouble, what if some government sends assassins to eliminate people involved in this expedition, to prevent the whole project?

      I mean, we would be jeopardizing the entire existence of NASA by merely attempting to start such an Antarctica project.

      Don't worry, I have Plan B for that, a project that NASA and the like would only laugh at, even if we carry out the project to its end. I mean, secrets of the Black Sea Coast. I will go into that some time later.

      Can I release in the internet your emails concerning the ideas and plans for the boat and airplane exploration of Antarctica? Anonymously or with your name? Or not anything at all?

      I just think that releasing your ideas and plans would help raise funds for the project. Like I said, there is the risk of you and me getting assassinated by governments, so what do you think?

      http://aarrelehtonen.jimdo.com/aarre-lehtonen-clues/

    • Puustafan

      Näyttää Lehtonenkin lopulta hiljenneen... oisko vihdoin Bulgarian valtion täyshoidossa?

      • Petturit_tuomiolle

        Onhan Lehtosella tuomioita vakavista rikoksista mutta on hän sentään parempi ihminen kuin esim. joku MV-Lehteen Venäjän propagandaa kirjoitteleva maanpetturi. Maanpetturuudesta taitaa saada sota-aikana jopa kuolemantuomion...

        Ehkä lieventävä asianhaara on jos on niin tyhmä ettei ymmärrä pelaavansa Putinin pussiin.


      • Petturit_tuomiolle

        Onhan Lehtosella tuomioita vakavista rikoksista mutta on hän sentään parempi ihminen kuin esim. joku MV-Lehteen Venäjän propagandaa kirjoitteleva maanpetturi. Maanpetturuudesta taitaa saada sota-aikana jopa kuolemantuomion...

        Ehkä lieventävä asianhaara on jos on niin tyhmä ettei ymmärrä pelaavansa Putinin pussiin.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4082
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2358
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2066
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      97
      1725
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      12
      1348
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1272
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe