Totuus "holokaustista"

heil_hitler

Kolmannen valtakunnan urheat sotajoukot joutuivat pahuuden koalition kohteeksi kun vääryydestään tunnettu yhdysvallat, sai manipuloitua Englannin lisäksi monia muita maita Saksaa vastaan. Koalition johtajana toiminut yhdysvaltain presidentti oli Adolf Hitlerille erittäin kateellinen koska tämä oli ollut vuoden 1938 the times lehden kannessa otsikolla: Vuoden mies. Lisäksi tälle oli ehdotettu nobelin rauhanpalkintoa. Saksa oli auttanut Suomea ja Suomen kiero kansanhallitus ampui Yhdysvaltojen pyynnöstä rintamaveljiä selkään.
Toisessa maailmansodasssa kuoli oli 90 miljoonaa ihmistä vaikka Saksa yritti tarjota ruokaa, suojaa ja lämpimiä vaatteita pakolaisleirillä, Auschwitzissa ja Birkenaussa. Yhdysvallat silti pommitti niin paljon siviilikohteita että juutalaisia kuoli melkein 7 miljoonaa kun juutalais-ghettoihin osui pommitukset. Lopulta Hitler ei kyennyt enään vastustamaan ahnetta koalitiota ja joutui pakenemaan, hänen kohtalostaan ei ole tarkkaa tietoa.

26

158

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näin aamuvitsinä: luettelepas nyt ne Saksan v. 1937 valtionrajojen sisäpuolella olleet kaupungit, joissa oli valtava juutalaisghetto, eli yht. melkein 7 milj. juutalaista.

    • Siinäpälukemista

      Googletkaa Albert Pike ja suunnitelmat kolmesta maailmansodasta ja ymmärrätte koko asetelmat!

      • Miksei neljää tai viittä maailmansotaa?


      • jhhurr

        Vankeja kuoli pilkkukuumeeseen uupui aliravitsemuksen seurauksena keskimäärin 600kpl päivässä


    • iujhgbv

      Kerropa uusnatsi keksitkö tuon sekoilun itse vai pihistitkö sen jostain uusnatsien propagandatuutista?

    • Joonaika

      Juutalaisten tappaminen oli natseilta väärin,amerikkalaisten juutalaisten maailmanvalta olisi voitu saada myös toisella tapaa,mutta Hitler ja kumppanit eivät sitä vaan tajunneet,heille ainoa keino oli alkaa lahtaamaan judeja yrittääkseen saavuttaa maailmanvalta,joka oli virhe..Koko holokaustin kieltäminen on myös yhtä tyhjän kanssa,mutta uskovien siionistivallan murtuminen on tulossa,nyt heidän itsensä sisältä

    • krammarinatsi

      Tuossa on heti järkeä, kun vaihtaa ne lainausmerkit siihen otsikon toiseen sanaan.

    • historiikki

      Olin utelias, halusin tietää mistä holok:n kielto oikein on saanut alkunsa, sillä "tiedämmehän" me kaikki, että 6 milj juutalaista surmattiin kuolemanleireissä enimmäkseen kaasuttamalla. Yllätys yllätys, ei se niin selvää taida sittenkään olla. Kuolleita oli paljon, paljon kuoli myös saksalaisia siviilejä esim. Dresdenin pommituksessa ja nälkään, kun liittoutuneet tukkivat huoltoreitit sodan loppupuolella. Luku sinänsä on sodan alkaminen, josta kyllä piisaisi juttua, sodassa on aina vähintään kaksi osapuolta. Lainaan omaa tekstiäni toiselta sivulta:

      “Holokaustirevisionismin isä”

      Mistä arvostelu 6 miljoonaa kuollutta vastaan oikein alkoi? Olihan (ja edelleen niin tehdään) meille kaikille päntätty päähän TOTUUTENA tuo suuri luku, vain harvat itsenäisesti ajattelevat saattoivat epäillä, mutta puhua ei asiasta saanut.

      http://moranen.blogspot.fi/2007/12/holokaustirevisionismi.html

      "Paul Rassinier, holokaustirevisionismin perustaja-isä, oli natsien vastustaja, pasifisti, sosialisti ja juutalaisia puolustava historioitsija ja maantieteen opettaja. Hän oli Buchenwaldin keskitysleirin ja sen sivuleirin Doran asukki lokakuusta 1943 lähtien sodan loppuun. Keskitysleiriin hän joutui vastarintatoimintansa vuoksi; hän mm. avusti juutalaisia rajan yli Sveitsiin. Sodan jälkeen Rassinier pääsi Ranskan Kansalliskokoukseen, jossa hän heikon terveytensä vuoksi ehti toimia vain vuoden. Vastarintatoiminnasta hänelle myönnettiin Ranskan korkein kunniamerkki.

      Pian sodan jälkeen hän alkoi kuulla kuinka muutamat muut Buchenwaldin entiset vangit alkoivat tehdä perättömiä väitteitä “Buchenwaldin kaasukammioista joihin marssitettiin tuhansia ihmisiä”, mukamas. Näin väitti mm. tämän leirin entinen vanki, pappi Abbé Jean-Paul Renard, jonka Rassinier kohtasi tästä väitteestään. Rassinier huomautti, että Buchenwaldin ja Doran leireillä ei koskaan ollut kaasukammioita ihmisten tappamiseen, jonka Renard joutui myöntämään valheeksi puolustellen: “Niin no, tämä on runollinen ilmaus... ja koska ne olivat olemassa jossain muualla, ei sillä ole niin väliä." Toinen saman leirin entinen vanki oli Eugen Kogon, jonka kirjan Buchenwaldista Rassinier luki hämmästyneenä ja järkyttyneenä. Kogonin tekemistä liioitteluista, vääristyksistä ja suorista valheista johtuen (erityisesti Kogonin kommunistitoverien tekemistä hirmutöistä valehtelusta), Rassinier suuttuneena kirjoitti oman kirjansa, Le Mensonge d’Ulysse, paljastaen Kogonin valheet.

      Rassinier aluksi uskoi kaasutuksiin ja juutalaisten kansanmurhaan, mutta tutkittuaan useamman vuoden hän lopulta kirjassaan, Le Drame des Juifs Européens, hän kirjoitti v. 1964:

      “Joka kerta kun minulle kerrottiin viimeisen 15 vuoden aikana että jossain Länsimaiden valvomassa Euroopassa oli todistaja, joka väitti kokeneensa kaasutuksen itse, minä heti matkustin hänen luokseen kuuntelemaan hänen todistuksensa. Mutta joka kerta se päättyi samalla tavalla: Muistio kädessäni, minä kysyin todistajalta sarjan tarkkoja kysymyksiä, joihin hän pystyi vain vastaamaan ilmiselvin valhein, joten hänen lopulta täytyi myöntää että hän ei itse ollut kokenut tätä, vaan vain eläytynyt ystävän tarinaan, joka oli kuollut hänen vankeutensa aikana ja jonka rehellisyyttä hän ei kyennyt epäilemään. Tällä tapaa minä matkustin useita tuhansia maileja Euroopassa.”

      Myöhemmin Rassinier tuli vuosikymmenten tutkimustensa jälkeen siihen lopputulokseen, että ei ollut mitään suunnitelmaa tappaa kaikkia Euroopan juutalaisia, Saksalla ei sodan aikaan ollut kaasukammioita ihmisten murhaamiseen ja että juutalaisia kuoli paljon vähemmän kuin kuusi miljoonaa.

      Eli siis: ensimmäinen holokaustirevisionisti, joka alkoi epäillä holokaustia oli ranskalainen kommunisti, natsien vastustaja, ja keskitysleirivanki joka palkittiin Ranskan korkeimmalla kunniamerkillä, sodanajan saavutuksistaan. Hänen tutkimuksistaan holokaustirevisionismi lähti liikkeelle".

      Mutta miksi tätä hk-asiaa on aina näin paisuteltu? Vastaus on tietenkin: RAHA.

      • historiikki

        Huomasitko mistä lähteet ovat kotoisin? Varmasti tapahtui hirvittäviä rikoksia, jo pakkotyö oli tietysti rikos, vaikka Saksa piti juutalaisia vihollisinaan, tunnetuista syistä. Tästä ei ole kyse, vaan siitä, että kaasutettujen ja poltettujen määrä on todella huomattavasti liioiteltu. Punainen Risti, joka sai luvan tarkastaa ainakin useita leirejä väitti: "Ei todisteita kansanmurhasta".

        Yksi Punaisen Ristin Raportin tärkeimmistä kohdista on selvitys leireillä tapahtuneiden kuolemien todellisista syistä. Raportin mukaan: ”Saksan kaoottisissa oloissa miehityksen jälkeen sodan viimeisinä kuukausina leirit eivät enää saaneet ruoka-avustuksia ja nälkiintyminen vaati uhreja enenevissä määrin. Saksan hallitus huolestui itse tilanteesta ja tiedotti siitä viimein ICRC:lle helmikuun 1. päivä 1945. Maaliskuussa 1945 keskustelut ICRC:n johtajan ja SS:n kenraali Kaltenbrunnerin välillä johtivat päätöksiin. ICRC saisi jatkossa hoitaa avustuksien jakamisen ja jokaiseen leiriin saisi jäädä yksi edustaja.”

        Selvästi Saksan viranomaisilla oli kiire lievittää vakavaa tilannetta mahdollisimman nopeasti. Punainen Risti selvittää yksityiskohtaisesti, miten ruoka-avustukset katkesivat liittoutuneiden pommitettua Saksan kuljetuskalustoa ja ajatellen vangittuja juutalaisia he protestoivat maaliskuun 15. päivä 1944 ”Liittoutuneiden barbaarimaista alueellista sodankäyntiä” vastaan (Inter Arma Caritas). Lokakuun toisena päivänä 1944 ICRC varoitti Saksan viranomaisia lähestyvästä kuljetusverkoston romahtamisesta, julistaen väestön nälänhädän koko Saksassa väistämättömäksi.

        Tätä laajaa kolmiosaista raporttia tutkiessa on tärkeää huomata, että Kansainvälisen Punaisen Ristin edustajat eivät löytäneet mitään todisteita akselivaltojen miehittämän Euroopan keksitysleireillä tarkoituksellisesta juutalaisten tuhoamisesta. Koko raportin 1 600 sivulla ei kertaakaan mainita kaasukammioita. Raportti myöntää juutalaisten ja monien muidenkin ryhmien kärsineen sodan aikana rasituksia ja puutetta. Punaisen Ristin täydellinen vaikeneminen suunnitelmallisesta tuhoamisesta on kuitenkin täysin riittävä todiste kumoamaan myytin kuudesta miljoonasta. Kuten Vatikaanin edustajat, joiden kanssa Punainen Risti teki yhteistyötä, he eivät voineet yhtyä edesvastuuttomiin syytöksiin kansanmurhasta, josta oli tullut suoranainen muotivillitys. Mitä tulee aitoihin kuolleisuuslukuihin, raportti korostaa sitä tosiasiaa, että juutalaislääkäreitä käytettiin taistelemaan pilkkukuumetta vastaan itärintamalla, joten he eivät olleet saatavilla pilkkukuume-epidemioiden puhjetessa leireissä 1945. Hyvin yleinen syytös on väite joukkosurmista kaasukammioissa, jotka oli ovelasti naamioitu suihkuhuoneiksi, mutta raportti osoittaa väitteen täydeksi hölynpölyksi. ”Edustajat pääsivät tutustumaan suihkujen, kylpyjen ja pyykinpesutilojen rakenteisiin. Edustajat joutuivat useasti esittämään parannuksia, jotta pesutiloista saataisiin tilavammat ja vähemmän primitiiviset.”

        Mutta maailma on nyt tällainen, tietyllä kansalla on suojelijansa eikä vastalauseita kannattaisi esittää, ne eivät johda mihinkään eikä totuudella ole väliä. Mutta on kiinnostavaa lukea huvittuneita väitteitä siitä, että opiskelemme historiaa, joka on monesta kohdastaan muunneltua totuutta (kauniisti sanottuna).


      • historiikki kirjoitti:

        Huomasitko mistä lähteet ovat kotoisin? Varmasti tapahtui hirvittäviä rikoksia, jo pakkotyö oli tietysti rikos, vaikka Saksa piti juutalaisia vihollisinaan, tunnetuista syistä. Tästä ei ole kyse, vaan siitä, että kaasutettujen ja poltettujen määrä on todella huomattavasti liioiteltu. Punainen Risti, joka sai luvan tarkastaa ainakin useita leirejä väitti: "Ei todisteita kansanmurhasta".

        Yksi Punaisen Ristin Raportin tärkeimmistä kohdista on selvitys leireillä tapahtuneiden kuolemien todellisista syistä. Raportin mukaan: ”Saksan kaoottisissa oloissa miehityksen jälkeen sodan viimeisinä kuukausina leirit eivät enää saaneet ruoka-avustuksia ja nälkiintyminen vaati uhreja enenevissä määrin. Saksan hallitus huolestui itse tilanteesta ja tiedotti siitä viimein ICRC:lle helmikuun 1. päivä 1945. Maaliskuussa 1945 keskustelut ICRC:n johtajan ja SS:n kenraali Kaltenbrunnerin välillä johtivat päätöksiin. ICRC saisi jatkossa hoitaa avustuksien jakamisen ja jokaiseen leiriin saisi jäädä yksi edustaja.”

        Selvästi Saksan viranomaisilla oli kiire lievittää vakavaa tilannetta mahdollisimman nopeasti. Punainen Risti selvittää yksityiskohtaisesti, miten ruoka-avustukset katkesivat liittoutuneiden pommitettua Saksan kuljetuskalustoa ja ajatellen vangittuja juutalaisia he protestoivat maaliskuun 15. päivä 1944 ”Liittoutuneiden barbaarimaista alueellista sodankäyntiä” vastaan (Inter Arma Caritas). Lokakuun toisena päivänä 1944 ICRC varoitti Saksan viranomaisia lähestyvästä kuljetusverkoston romahtamisesta, julistaen väestön nälänhädän koko Saksassa väistämättömäksi.

        Tätä laajaa kolmiosaista raporttia tutkiessa on tärkeää huomata, että Kansainvälisen Punaisen Ristin edustajat eivät löytäneet mitään todisteita akselivaltojen miehittämän Euroopan keksitysleireillä tarkoituksellisesta juutalaisten tuhoamisesta. Koko raportin 1 600 sivulla ei kertaakaan mainita kaasukammioita. Raportti myöntää juutalaisten ja monien muidenkin ryhmien kärsineen sodan aikana rasituksia ja puutetta. Punaisen Ristin täydellinen vaikeneminen suunnitelmallisesta tuhoamisesta on kuitenkin täysin riittävä todiste kumoamaan myytin kuudesta miljoonasta. Kuten Vatikaanin edustajat, joiden kanssa Punainen Risti teki yhteistyötä, he eivät voineet yhtyä edesvastuuttomiin syytöksiin kansanmurhasta, josta oli tullut suoranainen muotivillitys. Mitä tulee aitoihin kuolleisuuslukuihin, raportti korostaa sitä tosiasiaa, että juutalaislääkäreitä käytettiin taistelemaan pilkkukuumetta vastaan itärintamalla, joten he eivät olleet saatavilla pilkkukuume-epidemioiden puhjetessa leireissä 1945. Hyvin yleinen syytös on väite joukkosurmista kaasukammioissa, jotka oli ovelasti naamioitu suihkuhuoneiksi, mutta raportti osoittaa väitteen täydeksi hölynpölyksi. ”Edustajat pääsivät tutustumaan suihkujen, kylpyjen ja pyykinpesutilojen rakenteisiin. Edustajat joutuivat useasti esittämään parannuksia, jotta pesutiloista saataisiin tilavammat ja vähemmän primitiiviset.”

        Mutta maailma on nyt tällainen, tietyllä kansalla on suojelijansa eikä vastalauseita kannattaisi esittää, ne eivät johda mihinkään eikä totuudella ole väliä. Mutta on kiinnostavaa lukea huvittuneita väitteitä siitä, että opiskelemme historiaa, joka on monesta kohdastaan muunneltua totuutta (kauniisti sanottuna).

        Riittäisikö 12 miljoonaa?
        http://www.nizkor.org/


      • javaikohan

        Riittäisi ainakin komean kartanon ostoon.


      • historiikki
        kekek-kekek kirjoitti:

        Riittäisikö 12 miljoonaa?
        http://www.nizkor.org/

        First, the site is "dedicated to 12 million Holocaust victims who suffered and died at the hands of Adolf Hitler and his Nazi regime." Nizkor has at various times reported "nearly twelve million" victims and "millions of victims." They have become more decisive recently and support the number 12 million. This number is a wild exaggeration. For a time supporters of the orthodox Holocaust story suggested 11 million victims. The idea was six million Jewish victims and an additional five million "other victims." Peter Novick points out in his book, The Holocaust in American Life that this number "makes no historical sense." The eleven million number originated with none other than Simon Wiesenthal. According to Israeli historian Yehuda Bauer, Wiesenthal admitted in a private conversation that he simply invented the figure. (See Novick, p. 215). Novick also notes that "before the late seventies, few in the United States had ever heard the figure "eleven million." Nizkor's dedication shows their lack of objectivity on this subject. Their figure is not supported by historians on either side of the debate.

        Siis: 'wild exaggeration': villiä liioittelua, 'makes no historical sense': ei mitään järkeä historialliseti, 'twelve-eleven million': Wiesenthal myönsi yksityisessä keskustelussa, että hän yksinkertaisesti keksi luvun.


      • AmerikkalaisetEitiedä
        historiikki kirjoitti:

        First, the site is "dedicated to 12 million Holocaust victims who suffered and died at the hands of Adolf Hitler and his Nazi regime." Nizkor has at various times reported "nearly twelve million" victims and "millions of victims." They have become more decisive recently and support the number 12 million. This number is a wild exaggeration. For a time supporters of the orthodox Holocaust story suggested 11 million victims. The idea was six million Jewish victims and an additional five million "other victims." Peter Novick points out in his book, The Holocaust in American Life that this number "makes no historical sense." The eleven million number originated with none other than Simon Wiesenthal. According to Israeli historian Yehuda Bauer, Wiesenthal admitted in a private conversation that he simply invented the figure. (See Novick, p. 215). Novick also notes that "before the late seventies, few in the United States had ever heard the figure "eleven million." Nizkor's dedication shows their lack of objectivity on this subject. Their figure is not supported by historians on either side of the debate.

        Siis: 'wild exaggeration': villiä liioittelua, 'makes no historical sense': ei mitään järkeä historialliseti, 'twelve-eleven million': Wiesenthal myönsi yksityisessä keskustelussa, että hän yksinkertaisesti keksi luvun.

        Se että amerikoissa joku ei joskus ollut luvusta kuullut aiemmin ei kelpaa isommin todisteeksi, siellä kun ei tunnetusti opeteta mitään.

        Suurin osa kansaa ei esimerkiksi edes tiedä missä Suomi on; silti Suomi on olemassa.


      • mitäh-

        Osaammeko me hetkessä sanoa missä on Dominikaaninen tasavalta tai Moldova?


      • historiikki kirjoitti:

        First, the site is "dedicated to 12 million Holocaust victims who suffered and died at the hands of Adolf Hitler and his Nazi regime." Nizkor has at various times reported "nearly twelve million" victims and "millions of victims." They have become more decisive recently and support the number 12 million. This number is a wild exaggeration. For a time supporters of the orthodox Holocaust story suggested 11 million victims. The idea was six million Jewish victims and an additional five million "other victims." Peter Novick points out in his book, The Holocaust in American Life that this number "makes no historical sense." The eleven million number originated with none other than Simon Wiesenthal. According to Israeli historian Yehuda Bauer, Wiesenthal admitted in a private conversation that he simply invented the figure. (See Novick, p. 215). Novick also notes that "before the late seventies, few in the United States had ever heard the figure "eleven million." Nizkor's dedication shows their lack of objectivity on this subject. Their figure is not supported by historians on either side of the debate.

        Siis: 'wild exaggeration': villiä liioittelua, 'makes no historical sense': ei mitään järkeä historialliseti, 'twelve-eleven million': Wiesenthal myönsi yksityisessä keskustelussa, että hän yksinkertaisesti keksi luvun.

        Oikeastaan tuota 12 miljoonaa voitaisiin vieläkin korottaa, sillä kaikkien Euroopassa 2. MS ansiosta kuolleiden kuoleman aiheuttajina voidaan pitää viime kädessä natseja.


      • vdfbgf
        historiikki kirjoitti:

        Huomasitko mistä lähteet ovat kotoisin? Varmasti tapahtui hirvittäviä rikoksia, jo pakkotyö oli tietysti rikos, vaikka Saksa piti juutalaisia vihollisinaan, tunnetuista syistä. Tästä ei ole kyse, vaan siitä, että kaasutettujen ja poltettujen määrä on todella huomattavasti liioiteltu. Punainen Risti, joka sai luvan tarkastaa ainakin useita leirejä väitti: "Ei todisteita kansanmurhasta".

        Yksi Punaisen Ristin Raportin tärkeimmistä kohdista on selvitys leireillä tapahtuneiden kuolemien todellisista syistä. Raportin mukaan: ”Saksan kaoottisissa oloissa miehityksen jälkeen sodan viimeisinä kuukausina leirit eivät enää saaneet ruoka-avustuksia ja nälkiintyminen vaati uhreja enenevissä määrin. Saksan hallitus huolestui itse tilanteesta ja tiedotti siitä viimein ICRC:lle helmikuun 1. päivä 1945. Maaliskuussa 1945 keskustelut ICRC:n johtajan ja SS:n kenraali Kaltenbrunnerin välillä johtivat päätöksiin. ICRC saisi jatkossa hoitaa avustuksien jakamisen ja jokaiseen leiriin saisi jäädä yksi edustaja.”

        Selvästi Saksan viranomaisilla oli kiire lievittää vakavaa tilannetta mahdollisimman nopeasti. Punainen Risti selvittää yksityiskohtaisesti, miten ruoka-avustukset katkesivat liittoutuneiden pommitettua Saksan kuljetuskalustoa ja ajatellen vangittuja juutalaisia he protestoivat maaliskuun 15. päivä 1944 ”Liittoutuneiden barbaarimaista alueellista sodankäyntiä” vastaan (Inter Arma Caritas). Lokakuun toisena päivänä 1944 ICRC varoitti Saksan viranomaisia lähestyvästä kuljetusverkoston romahtamisesta, julistaen väestön nälänhädän koko Saksassa väistämättömäksi.

        Tätä laajaa kolmiosaista raporttia tutkiessa on tärkeää huomata, että Kansainvälisen Punaisen Ristin edustajat eivät löytäneet mitään todisteita akselivaltojen miehittämän Euroopan keksitysleireillä tarkoituksellisesta juutalaisten tuhoamisesta. Koko raportin 1 600 sivulla ei kertaakaan mainita kaasukammioita. Raportti myöntää juutalaisten ja monien muidenkin ryhmien kärsineen sodan aikana rasituksia ja puutetta. Punaisen Ristin täydellinen vaikeneminen suunnitelmallisesta tuhoamisesta on kuitenkin täysin riittävä todiste kumoamaan myytin kuudesta miljoonasta. Kuten Vatikaanin edustajat, joiden kanssa Punainen Risti teki yhteistyötä, he eivät voineet yhtyä edesvastuuttomiin syytöksiin kansanmurhasta, josta oli tullut suoranainen muotivillitys. Mitä tulee aitoihin kuolleisuuslukuihin, raportti korostaa sitä tosiasiaa, että juutalaislääkäreitä käytettiin taistelemaan pilkkukuumetta vastaan itärintamalla, joten he eivät olleet saatavilla pilkkukuume-epidemioiden puhjetessa leireissä 1945. Hyvin yleinen syytös on väite joukkosurmista kaasukammioissa, jotka oli ovelasti naamioitu suihkuhuoneiksi, mutta raportti osoittaa väitteen täydeksi hölynpölyksi. ”Edustajat pääsivät tutustumaan suihkujen, kylpyjen ja pyykinpesutilojen rakenteisiin. Edustajat joutuivat useasti esittämään parannuksia, jotta pesutiloista saataisiin tilavammat ja vähemmän primitiiviset.”

        Mutta maailma on nyt tällainen, tietyllä kansalla on suojelijansa eikä vastalauseita kannattaisi esittää, ne eivät johda mihinkään eikä totuudella ole väliä. Mutta on kiinnostavaa lukea huvittuneita väitteitä siitä, että opiskelemme historiaa, joka on monesta kohdastaan muunneltua totuutta (kauniisti sanottuna).

        Levität valheita noiden Punaisen Ristin raporttien sisällöstä. Tässä oikeaa tietoa:
        http://paholaisen-asianajaja.blogspot.fi/2015/01/magneettimedia-ja-harwoodin-holokausti.html


    • ubnoujvtxtcvjbkb

      JUUTALAINEN Kurt Eisner liittyi Saksan vapaaseen sosiaalidemokraattiseen puolueeseen. 1918 hän yllytti ammustehtaan työntekijöitä lakkoon ja sai 9 kk tuomion jonka vietti selli numero 70:ssä (Myös Hitler lusi saman vankilan samassa sellissä) Stadelheimin vankilassa.
      Vapauduttuaan vankilasta hän organisoi vallankumouksen (Saksan vallankumous) jolla syöstiin vallasta BAVARIAN kuningashuone. Marraskuun 8. 1918 hän julisti BAVARIAN tasavallaksi ja vapaaksi valtioksi.

      Emil Maurice, tämä ashke-NAZI-juutalainen isoisä perusti NAZI-puolueen, varttijuutalainen Hitleri oli puolueen jäsen numero 1 ja Emil numero 2
      http://www.der-fuehrer.org/Galerien/Adolf_Hitler_macht_Geschichte/bigimages/Adolf Hitler,Emil Maurice&Rudolf Hess.JPG
      http://img131.imageshack.us/img131/1503/mauricekriebelrudolphhessandmaxweberinprisonatlandsbedm7.jpg

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010082412232534_ul.shtml
      Toimittaja Jean-Paul Mulders ja historiantutkija Marc Vermeeren etsivät tänä vuonna Hitlerin sukulaisia.
      Heiltä otetuissa DNA-näytteissä löytynyt kromosomi, haploryhmä E1b1b1, on harvinainen Länsi-Euroopassa, mutta yleinen ashkeNAZI- ja sefardijuutalaisilla.

      http://en.wikipedia.org/wiki/Ashkenazi_Jews
      AshkeNAZIM or AshkeNAZI Jews are literally German Jews
      AshkeNAZI tarkoittaa kirjaimellisesti Saksan juutalaista

    • uvjkbknjctgxgfkn

      Äärioikeistolaisen Stern-liigan terroristin Avraham Stern kirjoitti kirjeen NAZI-Saksan hallitukselle, jossa hän ehdottaa liittoa Saksan kanssa Englantia vastaan päämääränään Israelin itsenäistyminen:

      http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6f/SternGang-Doc-Nazi-Collaboration.jpg


      Beirutissa, Saksan juutalais-NAZIen kanssa, solmittujen salaisten sopimusten mukaan, Lehi aloitti toisen rintaman sodan brittejä vastaan, vastapalveluksena Saksan juutalais-ashkeNAZIt auttaisivat erottamaan Euroopan juutalaiset Palestiinaan MUUTTOA varten.

      http://en.wikipedia.org/wiki/Lehi_(group)#Contact_with_Nazi_Germany

      Hitlerin juutalaiset sotilaat
      100 000-160 000 juutalaista marssi Hitlerin armeijassa, myös kaksi sotamarsalkkaa.
      http://www.kansaspress.ku.edu/righit.html
      http://www.revisionisthistory.org/jewishnazi.html

    • Suurinsalaisuus

      Natsit olivat juutalaisia, tämän tosiasian myös kristittyjen johtajat haluavat salata.

      • Huumorin kukka, se on se kaunein kukka.


    • olenohohhgf

      holokausti on juutalaisten itsensä järjestämä juutalaisen herrarodun puhdistusoperaatio leireillä eroteltiin epäpuhdas juutalaisaines tosijuutalaisista jotka myöhemiin asettuivat asumaan israeliin tuohon maailman fasistisimpaan ja sotahulluimpaan paholaisvaltioon

    • ububknhyvtcyhvbjn

      Gudrun Himmler, natsijohtajan Heinrich Himmlerin tytär on jo vuodesta 1951 kuulunut Stille Hilfe-organisaatioon, jonka pyrkimyksiä on natsien löytäminen ja pidätyksissä avustaminen.

      Katrin Himmler on Heinrich Himmlerin veljen tytär, hän on naimisissa ISRAELILAISEN kanssa ja heillä on yhteinen JUUTALAINEN lapsi.

      Matthias Göring Goes Kosher, Matias on natsijohtajan Ernst Wilhelm Göringin poika, Matthias asuu ISRAELISSA, rakastaa israelilaisia viinejä ja kosher ruokaa, kaulassa Matthiaksella on davidin tähti kaulakoru ja hän aikoo kääntyä JUUTALAISUUTEEN.

      Hilde Schramm on Hitlerin arkkitehdin Albert Speerin tytär, hän tekee työtä Berliinin JUUTALAISTEN ja kristittyjen välien parantamiseksi, lisäksi hän on perustanut rahaston, jolla tuetaan JUUTALAISIA naisia.

      http://timesonline.typepad.com/comment/2008/03/nazi-descendant.html

      http://www.smh.com.au/news/book-reviews/the-himmler-brothers/2007/10/26/1192941320122.html

      http://www.spiegel.de/international/0,1518,415430,00.html

      http://lloydthomas.org/1-IsraelTimeLine/7-1930-1999/hitler.html

      My Nazi father shot women with babies in their arms from this balcony, I am tormented by how much of him is in me' ... Monika, daughter of camp commander Amon Goeth

      Monika Goethin isä oli keskitysleirin nazikomentaja, joka ampui parvekkeeltaan lapsiaan kantavia naisia.

      Näyttääkö Monika arjalaiselta...vai ju....?

      http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/features/2864489/Relatives-of-Nazi-Germanys-monsters-talk-about-how-they-feel.html

      http://www.youtube.com/watch?v=eSAgNJp64G8 Massacre Of Ukraine 10 Million Slaughtered At The Hands Of Jewish Communists

    • 7743

      thegreateststorynevertold.tv

      Katsokaa loppuun asti. Älkää jättäkö kesken.
      Truth fears no investigation

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      80
      3530
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      568
      3314
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      42
      3059
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2112
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      1951
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      316
      1898
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1875
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      144
      1522
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1301
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1292
    Aihe