Lahjakortti?

fooled

Olin tässä taannoin eräillä messuilla, siellä oli pääasiassa vapaa-ajan viettoon liittyvien lajien esittelyä ja tuotteita muunnissä, mutta myös erilaisia kilpailuja mikäli jaksoi täyttää kupongin. Minulle sanottiin yhdellä standilla: Haluatko osallistua kilpailuun, jossa voi voittaa lahjakortin perhevalokuvaukseen. Kysyin vielä että eihän tämä velvoita mihinkään? Nainen vastasi hymyssäsuin että: ei velvoita. Hän oli hyvin ystävällisen oloinen. Seuraavalla viikolla puhelimeni soi ja luurin toisessa päässä oli nainen joka ilmoitti minulle, että me olimme voittaneet perhe-valokuvauksen. Olin tietysti innoissani ja kiitollinen. Varasimme ajan valokuvaukseen viikon päästä. Nainen selitti kuinka kuvaukseen kannattaa pukeutua ym.Jäi kuitenkin mietityttämään miksi nainen oli niin imelän ystävällinen, olinhan voittanut ilmaisen kuvauksen, miksi nähdä niin paljon vaivaa minun ja perheeni vuoksi. No, googletin firman ja sain tietää että todella moni oli "voittanut" lahjakortin aiemminkin ja kuvaus oli kyllä ilmainen, mutta YHTÄÄN kuvaa ei olisi saanut mukaansa ilman rahaa! Hinnat olivat 60-1000 euroon ja yli! Lisäksi valokuvaamossa olisi pitänyt ravata monta kertaa, ensin kuvauksessa sitten valitsemassa muka sopivia kuvia ja lopulta lunastamassa ne. Peruin ajan. Kysyn vaan, voiko näin tehdä!!?! Mikä s******n lahjakortti?!? He ilmeisesti olettavat että kun kuvat on otettu, ei perhe kehtaa / raaski jättää kauniita kuvia ostamatta, varmasti syyllistävät että menetämme ainutlaatuisen tilaisuuden ym.. ja näin kauppa syntyy. Huijausta!

11

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 915

      Muille varoitukseksi olisi hyvä tietää tuon kuvaamon nimi.

      • Lahjakorttiko

        Go Images Helsingin Töölössä.


    • kökölkö

      Mitäs väärää tossa oli? Luvattin lahjakortti perhekuvaukseen ja sen sait ja kuvaus sillä ilmainen. Ainahan kuvat maksaa, ei niitä luvattu ilmaisin... ainakaan kertomuksesi mukaan.

    • Lahjakorttiko

      Kyllä sanasta lahjakortti jo käsittää että rahaa ei joudu käyttämään, saan jotain lahjaksi. Ja mikä perhekuva se sitten on jos yhtään kuvaa ei saa mukaan?!? Ovat soittaneet jokaiselle joka on yhteystietonsa jättänyt että: "olette voittaneet". Kyllä valokuvien myyntitapa näin on vähintäänkin arveluttava. Asiakkaan kysyessä velvoittaako tämä mihinkään, olisi tullut mainita että voitat kuvauksen, jolla saat mahdollisuuden OSTAA kauniita kuvia perheestänne. Sitäpaitsi firmassa olisi pitänyt ravata monta kertaa, ensin itse kuvauksessa, sitten "valikoimassa" kuvat ja lopulta lunastamassa ne. Seutulipun ollessa pääkaupunkiseudulla 5€ suuntaansa, yksi reissu olisi maksanut kympin...3 reissua 30 euroa eli se siitä..pärjätään paljon paremmin ilman. Kuka tahansa ystävä tai sukulainen voi meistä ottaa kuvat kun laitetaan hiukset ja kivat vaatteet ym.ILMAISEKSI!!

      • Lukutaito-on-kivaa

        luvattiinko perhekuva vai perhekuvaus?


    • Idiots

      Tosi väärin tällainen asiakkaaksi huijaaminen kilpailun varjolla! Harva tietenkin vahingossa eksyy valokuvaamoon ellei ole ihan vakaa aikomus otattaa synttäri, hää ym.kuvia mutta ei oikea tapa saada asiakkaita ole antaa heidän luulla voittaneensa jotain ilmaista ja sitten periä rahaa!!! Luulisi kilpailun valokuvaamoiden ja kuvaajien kesken olevan Suomessakin sen verran kovaa ettei olisi varaa tahrata mainettaan tällälailla! Jos haluaa saada valokuvaamoaan ihmisten tietoisuuteen, olisi sitten vaan jakanut esitteitä ja kertonut kuvaamosta ja antanut vaikka kilpailun palkinnoksi jotain konkreettista josta olisi saanut hyvän mielen ja positiivisen kuvan puljusta, kuten ilmaiseksi muki omasta kuvasta, valokuvakehys tms...

    • Astropay

      http://www.astropaykartal.gen.tr/astropay-kart-nedir/ AstroPay Hakkında; AstroPay Latin Amerika’da hızlı büyüyen bir sanal ön ödeme yöntemidir. Bu kart ile İnternet üzerinden dünyanın her neresinde olursanız olun istediğiniz alışverişi yapabilir, hizmeti satın alabilirsiniz.

    • GiganttiX

      "Lahjakortteja" on monenlaisia! Ostin Philips-kelloradion, joka ei toiminut. Se vaihdettiin ensin toiseen, joka sekin oli rikki. Lopulta Gigantti antoi minulle "lahjakortin" kelloradiosta maksamalleni summalle, ja näin ostin omilla rahoillani itselleni lahjaksi muuta tavaraa Gigantista.

      Rahoja Gigantti ei suostunut palauttamaan. Kierrän kaupan nykyisin kaukaa.

    • Colontox

      Colontox bitkisel bir üründür. İçeriğinde bulunan Kişniş, sinameki, funda yaprağı gibi bitkiler bağırsak temizleme işlemini yaparken bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirmeye ve zinde kalmanıza destek olur.
      Kişnişin hazmı kolaylaştırıcı, sinirleri yatıştırıcı ve sinirsel baş ağrılarını kesici özelliği bilinmektedir. Bağırsak gazlarını sökmeye, karın ağrılarını gidermeye, kusmayı önlemeye, kalbi kuvvetlendirmeye, çarpıntı ve baş dönmesini önlemeye yardımcı olur. Sinamekinin tarihte doktorlar tarafından ilk kullanımı ile ilgili belgeler MS 9 yüzyılda Arap Yarımadasına kadar gitmektedir. Bağırsakları temizlemek için kullanılır. http://colontox.web.tr/colontox-nedir/
      Tek başlarına kullanıldıklarında farklı farklı faydaları olan bu bitkiler Colontox’un özel formülüyle bağırsak temizleme işleminin yanı sıra bağışıklıklığı kuvvetlendirmeye ve bağırsak emilimini güçlendirmeye destek olurlar.
      Tarihin bir parçası olan bitkiyle tedavi kürlerinin en faydalı olanlarından biri artık günümüz insanıyla buluşuyor. Colontox kullanımı sayesinde şişlik, kabızlık, halsizlik gibi sorunların zaman içerisinde nasıl hızlı değiştiğini sizde hissedeceksiniz.

    • Colontox

      https://colontox.wordpress.com Hormonlu gıdalar, fazlasıyla hayvansal ürün tüketmek, yağlı gıdalar yemek ve yağlı besinler tüketmek solucanların oluşmasına ve de üremesini hızlandıran etkenlerdendir. Solucan ve parazitler çocuklarınızın gelişimini etkiler çocuklarınızı zayıflatır ve zayıf kalmasına olmasına neden olur. Çocuklarınız da bağışıklık sistemini zayıflatarak çok çabuk hasta olmasına neden olur. Yetişkinlerde ise dalgınlık, uykusuzluk, halsizlik kimi bünyelerde ise zayıflık veya aşırı kilo yapar. İnsan sağlığını olumsuz etkileyen bir çok nedene yol açabilir.

    • Murataksakal

      Paykasa kart özelliklerinin en güzellerinden biri de nakit ihtiyacını temin etmede de ayrıcalık sunmasıdır. Mesela yurtdışından ya da yeni çalışmaya başladığınız bir müşterinizden ödeme alırken, herhangi bir şekilde paranızın aksama durumlarına düşmemesi için yapmanız gereken tek şey kart şifresi talep etmeniz olacaktır. Hem müşteriniz hem sizin açınızdan daha avantajlı olarak değerlendirebileceğiniz bu yöntem ile kısa sürede teslim ettiğiniz işlerin ödemelerini de en kısa sürede hesabınıza aktarma şansını elde etmiş olacaksınız. Paykasa kart nedir sorusuna verilecek birçok cevap varken, en önemli ayrıntıları hakkında sizlere detaylı bilgi verdiğimiz sitemizi inceleyerek daha kapsamlı bilgilere ulaşabilir, sipariş vermek için kolaylıklardan yararlanabilirsiniz. http://www.paykasakartal.gen.tr

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      138
      1955
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1650
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1158
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe