Enköhän sairastu syöpään...

syöpäsairas

Aika todennäköisesti tulen sairastumaan syöpään.
Äiti sairastui ja kuoli syöpään.
Isä sairastui ja kuoli syöpään.
Isän veljen poika sairastui ja kuoli syöpään.
Aika suuri riski on sairastua syöpään, kun kummatkin vanhemmat sairastuivat ja kuolivat syöpään.
Syöpähän on sairaus, jos se tulee, niin se on kuolemantuomion julistus, koska harvoin syöpää saadaan kokonaan parannettua, suurimmalla osalla uusiutuu ja suurin osa siihen menehtyy.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valoisinmielin

      Minkähän ikäinen olet?
      Perinnöllisyys on kyllä syöpäsairauksissa merkittävässä roolissa, mutta eihän se nyt täysin varmaa ole, että sairastut syöpään.
      Elä huoletta elämääsi ja murehdi vasta, jos ennusteesi toteutuu.
      Sitäpaitsi nykyisin on hyviä lääkkeitä syövän hoitoon.
      Helpostikin voi saada 5 - 10 vuotta elinaikaa diagnoosista.

    • SelviäminenOk

      Mistä syövistä on kysymys ? Nykyään voidaan iso osa hoitaa ja vain n 10% menehtyy. Vatsan syövät ovat pahimpia.

    • Joku se kuitenkin lopulta tappaa. Miksi murehtia nyt, koska lopputulos on kuitenkin selvä?

      Ota känni, polta pilveä tai nauti muuten vain. Yksi elämä käytettävissä ja sulla, veikkaan viisikymppisellä, kuten minäkin, hiekka tiimalasissa valuu pian loppuun kuitenkin.

      Pahinta olisi joutua muistisairaana kasikymppisenä 247 osastolla, paskoa housihinsa katetroituna eturauhassyövän takia ja makuuhaavoista kärsien. Ota nyt irti kaikki, mitä vielä on irtiotettavissa.

    • Vertti123

      Kieltämättä ikävä tosiasia on että suurin osa ihmisistä sairastuu syöpään ja todennäköisyys sille kasvaa mitä vanhemmaksi tämän maan kamaralla elää ja joskus sekään ei riitä, vaan syöpään sairastuu nuorempikin yksilö.

      Mutta kieltämättä se ratkaisee ja paljon että minkälainen syöpä kohdalle osuu. Perinnölliset syyt altistavat tiettyyn pisteeseen saakka ja lopun taitaa hoitaa sitten se kuuluisa huono tuuri, elämäntavat yms. seikat joihin voi itse vaikuttaa tai sitten ei.

      Jos syöpä ehditään ajoissa löytää, ovat kai mahdollisuudet sitä paremmat parantumiseen ja muutenkin "normaalimpaan" elämään.

    • neonneelintavat

      Todella harva syöpä on perinnöllinen.

      Huonoilla elintavoilla saa syövän

      eli

      röökillä
      alkoholilla
      huonolla ravitsemuksella
      lihavuudella
      ravintoaineiden puutoksilla (mm. seleeni ja D-vitamiini)
      liikkumattomuudella

      Uuden tieteenalan epigenetiikan mukaan ihminen voi vaikuttaa elintavoillaan geenien toimintaan. Genetiikka vaikuttaa esimerkiksi sairauksien esiintyvyyteen, mutta järkevällä ruokavaliolla voidaan joidenkin arvioiden mukaan ”ohittaa” jopa 80 % perintötekijöistä. Eli jos välitätte lapsistanne ja itsestänne, niin tehkää kaikki ruoka itse laadukkaista raaka-aineista. Siten tiedätte, mitä todellisuudessa syötte.

      Ravitsemus ja muut elintavat (liikunta ja päihteettömyys) vaikuttaa jopa 60% :sti sairastuuko esim. rintasyöpään. Hyvään ravitsemukseen kuuluu pimeässä suomessa ehdottomasti monen muunkin ravintoaineen ohella D-vitamiini.

      http://personal.inet.fi/koti/remeli/aitoa_ruokaa.htm

      Tiedetään, että suurin osa suomalaisista kärsii merkittävästä D-vitamiinin puutteesta, jollei syö sitä riittävästi purkista vähintään talviaikaan eli syyskuun alusta toukokuun loppuun. Tämä riittävä aikuisella tarkoittaa 50-125 µg/vrk. Alle 10 vuotias pärjää 50µg/vrk.

      D-vitamiinin puute on erittäin yleistä Suomessa. Monien kroonisten sairauksien syntymekanismissa D-vitamiinin puutteella on merkittävämpi osa kuin aiemmin on tiedetty. Lähes kaikissa elimistömme soluissa on D-vitamiinireseptoreita. Yleisimpiä syöpiä, autoimmuunitauteja, I- ja II-tyypin diabetesta, infektioita sekä sydän- ja verisuonisairauksia esiintyy enemmän niillä, joilla on D-vitamiinin puutos. On varsin ilmeistä, että näiden tautien kasautuminen ja viimeaikainen lisääntyminen mm. Suomessa liittyy yleistyneeseen D-vitamiinin puutokseen. Voidaan myös todeta, että Suomessa ei olisi terveydenhuollon rahoituskriisiä, jos D-vitamiinisuositukset olisivat ajanmukaiset.

      Joka yhdeksäs nainen sairastuu jossain elämänsä vaiheessa rintasyöpään. Suomessa ilmenee joka vuosi lähes 4500 uutta tapausta. Suuri osa niistä voitaisiin ehkäistä D-vitamiinilla, mutta tarve on moninkertainen viranomaissuositukseen verrattuna. Asiaa tutkineen amerikkalaisen professori Cedric F. Garlandin mukaan tarve on sellainen, että seerumin D-vitamiinin pitoisuus nousee vähintään 125 nmol/l. Tähän tavoitteeseen pääsy edellyttää yleensä noin 100 µg päivittäistä saantia.

      D-vitamiinin lähde ihmiselle on aurinko. Suomessa auringonvaloa on riittävästi D-vitamiinin valmistukseen vain huhti-toukokuun vaihteesta elokuun loppuun eli kun UVB-indeksi on vähintään 3, kello 10-16 välisenä aikana vähintään kädet ja jalat paljaina 30 minuuttia päivittäin. Joskus lähes koko kesä on niin pilvinen, kylmä tai sateinen, että pelkästään auringosta on vaikea saada riittävästi D-vitamiinia tai sitten ihmiset ovat liikaa sisätiloissa. Ruuan merkitys D-vitamiinin lähteenä on vähäinen. Suomalainen saa hyvästäkin ruokavaliosta (runsaasti kalaa ja suositusten määrän vitaminoituja maitotaloustuotteita) alle 10µg D-vitamiinia päivää kohti, joka ei riitä. Suomessa syödään pääosin kasvatettua kalaa, jossa ei ole D-vitamiinia, johtuen kalan rehusta, joka ei sisällä D-vitamiinia. Auringonvalon ja D-vitamiinin puutos on linkitetty yli 70 syöpätyyppiin.

      Lisäksi jo sairastuneiden ravitsemukseen tulisi kiinnittää erityistä huomiota, jotta parantuminen olisi mahdollista lääkehoidon ohella.

    • Halla-ahon_äänestäjä

      Onneksi tutkimus kehittyy. Lääketieteessä tiedon puolintuumisaika on erittäin lyhyt eli noin 5 vuotta eli kääntäen tieto kasvaa erittäin nopeasti, jos pystyt viivyttelemään syöpää 5 vuotta on maailma aivan eri näköinen parannusten suhteen

      MUTTA RAHOJEN ON RIITETTÄVÄ ERITTÄIN KALLIISIIN TUTKIMUKSIIN
      on myös myytti etteikö MYÖS SUOMESSA TEHDÄ AJANKOHTAISTA MULLISTAVAA TUTKIMUSTA siis Suomen rahojen on riitettävä tutkimukseen

      Siksi emme halua maailman ihmisten terveyskeskukseksi ja maksaa mamuja täällä

      RAHANPUUTTEEN VUOKSI SUOMESSA TUHOTTIIN KOVAN TASON SYÖPÄHOITOKESKUS

      Kyseessä on boori-neutroni kaappaus-menetelmä, jossa ammutaan neutroni tarkasti tarkkuuskypärän avulla henkilön aivoihin. Sitä ennen potilas on juonut booria joka on imeytynyt aivoihin. Kun booriin osuu neutroni se hajoaa vaarattomaksi litiumiksi ja vaaralliseksi alfahiukkaseksi, joka tuhoaa halutun kohteen. Mutta koska alfahiukkasen kantama on erittäin vähäinen ja ammunta on erittäin tarkkaa ei alfahiukkanen hajota päässä paljon hyvää kudosta vaan tuhoaa probleemakohdan ja potilas tervehtyy

      PERUSSUOMALAISET VASTUSTIVAT JYRKÄSTI BOORINEUTRONIHOIDON TUHOAMISTA ESPOOSSA JOSSA OLI MAAILMANKUULU KESKUS

      (ongelma hoidossa on se, että neutronin elinikä on vain 15 minuuttia, hoitoja ei voi tehdä sairaaloissa vain ydinreaktoreissa, joihin rakennetaan ERIKSEEN MUUSTA TERVEYDENHOIDOSTA RIIPPUMATON sairaala)

      TÄYDET TUMPELOT TUHOSIVAT OTANIEMEN YDINREAKTORIN BOORINEUTRONIHOIDOT PERUSSUOMALAISTEN VATUSTAESSA

      http://www.biomedicum.fi/index.php?page=388&lang=1

      maailmankuulu laboratorio tuhottiin Espoossa rahasyistä

      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/syopahoito-pysahtyi-konkurssiin-potilaat-jaivat-oven-taakse/1894856

      MAAHAN TUODAAN MIELUUMMIN MAMUJA KUIN ANNETAAN SUOMALAISILLE TERVEYTTÄ siksikin PERUSSUOMI ON VALINTA. Huomatkaa, miten kaikki tämä tehdään aikamoisessa hiljaisuudessa eli että asia verhotaan teknisten kysymysten ja neutronioppien taakse jotta suuri yleisö ei joukkovoimalla alkaisi kannattaa Perussuomen ideoita ja ajamia asioita

    • neonneelintavat

      Uusi, laaja 20 vuoden seurantaan perustuva tutkimus osoittaa, että karotenoidien saanti on yhteydessä pienempään rintasyövän riskiin. Karotenoidien saantia arvioitiin analysoimalla ne plasmasta.

      Runsaimmin karotenoideja saanneilla oli 18–28 prosenttia pienempi rintasyövän riski. Suojaava yhteys oli vielä voimakkaampi, kun tarkasteltiin yhteyttä aggressiivisiin ja kuolemaan johtaviin syöpiin.

      Käytännössä tutkimus puoltaa sitä, että rintasyövänkin ehkäisemiseksi on tärkeää sisällyttää päivittäiseen ruokavalioon eri karotenoidien lähteitä. Karotenoideja on runsaasti porkkanassa, bataatissa, tomaatissa, vihreissä lehtivihanneksissa, kurpitsassa ja paprikoissa.

      Salaatteihin ja smoothieihin kannattaa lisätä jonkin verran rasvaa – esimerkiksi avokadoa tai ekstraneitsytoliiviöljyä – koska karotenoidit rasvaliukoisina imeytyvät silloin ratkaisevasti paremmin.

      https://www.facebook.com/suomenterveysravinto/posts/630218267122414

    • faktaaa

      minun tietääkseni syövät ei juurikaan periydy? ja nykyaikaisilla hoitotekniikoilla ERITTÄIN MONET PARANTUU. tosin vanhoilla ihmisillä, joilla vastustuskyky ja kunto on alunperin huono, voi olla isompi riski menehtyä. syöpä EI OLE kuolemantuomio, sillä siitä selviää suurin osa.

    • faktaaaa

      Joka kolmas saa syövän, mutta elintavoilla on suri merkitys.

      Jos perusruokavalio on kunnossa, niin tuskin saa mitään syöpää.

      Vain alle 10% suomalaista syö suositusten mukaan rehuja päivässä, osa ei lainkaan ja loput siltä väliltä.

      Ja se teollinen ruoka on jo valmiiksi karsinogeeninen, mitä esim. lapsille syötetään päiväkodissa ja kouluissa.

      prosessoitu kasviöljy, rasvattomat maitotuotteet, viljat, sokerit jne...

      pitä syödä aitoa ruokaa luonnosta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1378
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1175
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1135
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      14
      1083
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1022
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1011
    Aihe