A-SM turnaus Hämeenlinna

Hokii

A-SM turnaus pelattu ja mestari 2015 on Espoon Blues, joka kaatoi finaalissa Oulun Kärpät voittolaukauksien jälkeen 1-0!
Mitä mieltä ihmiset on turnauksesta, peleistä, pelaajista yms noin yleisesti?

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiutau

      Kritisoidaan nyt edelleen Kuortaneta. Jäi viidenneksi kuitenkin pelasi kokoonpanolla millä naisten SM-sarjassa. Palkittu mv ei yllättäen vienytkään joukkuetta kultaan. Syyt tiedetään. Näyttää olevankin niin että SM-sarjajoukkueissa tehdäänkin hyvää juniori työtä kun pystyivät viemään kärkisijat.

      • ihmetouhua

        Kuortane ja Blues kaksi selvästi parasta joukkuetta ja pelasivat alkusarjassa tasan, mutta maalierolla käytännössä meni finaalipaikka jo alkulohkossa ja voitti oman jatkolohkonsa, mutta paikka pronssipeliin taidettiin arpoa arvalla jossa Kjt:llä oli parempi arpaonni. Täysin järjetön sarjajärjestelmä. Turnauksessa oli 4 hyvää joukkuetta eli Blues, Kuortane, Ilves ja Kärpät jos nämä joukkueet olisi sattuneet samaan alkulohkoon niin yksi näistä joukkueista olisi joutunut pelaamaan sijoista 11 - 12 mikä kertoo siitä kuinka järjetön turnaus oli.


      • irkkuni

        Palkittu maalivahti ei vienytkään joukkuetta kultaan. "Syyt tiedetään" No kerroppa tiutau ne syyt mitkä "tiedät". Ja mitä Keisalan palkitsemiseen sm-sarjan parhaana maalivahtina tulee niin sai palkintonsa täysin aiheesta.


    • Suppilovahver0

      Mitä mieltä tuomareista??

    • kehityksenpaikka

      Bluesilla olisi luullut etukäteen arvioituna olleen ihan ylivoimainen materiaali muihin joukkueisiin nähden. Useampi pelaaja voitti jo naisten sm-kullan sekä mm-pronssin.
      Kärpät laittoi Bluesin kuitenkin erittäin tiukoille. Kaksi keskinäistä peliä päättyi varsinaisella peliajalla tasan ja Blues voitti sitten kullan lopulta 'rankkareilla'. Pelit pitäisi mielestäni ratkaista sm-tasoisissa turnauksissa pelaamalla, voittomaalikilpailu on aina vähän arpapeliä.
      Noin yleisesti ottaen yllättävän tasaisia joukkueet olivat. Erilaisilla lohkojaoilla ja peliajoilla tulokset olisivat voineet kääntyä kenen tahansa voitoksi. Esim. Kärpät joutuivat suoraan finaalipeliin melkein heti edellisen pelin jälkeen, kun taas Blues sai levätä yhden ottelun ennen finaalia...

    • muumimama

      Bluesissa pelasi turnauksessa oikeastaan vaan neljä pelaajaa, jotka olivat SM -sarjassa vakituisesti pelaavassa kokoonpanossa (Savolainen, Tulus, Tanskanen ja Nuutinen). Kärpillä, Ilveksellä ja Kalpalla reilusti enemmän SM:n pelaajia, toki taso hyvin vaihtelevaa. Kuortane lisäksi oma lukunsa, tuli ainoana joukkueena täydellä SM-kokoonpanolla, mutta esitykset yhtä sekavia kuin koko kauden. Turnauksen pelimuoto täysin järjetön, kolme täysimittaista peliä samalle päivälle ei kyllä ole mistään kotoisin.

      • kaso0pwe

        Ainakin sm-finaaleissa pelasi noiden 4 lisäksi myös Uche, Katajamäki, Eriksson ja Kiukas joten jos 8 pelaajaa on voittamassa sm-kultaa naisissa niin pitää sellaisella voittaa myöskin A-tytöissä vaikka kärkipelaajat pelasivat lähinnä höntsäillen.


      • muumipapa

        Myöskin Silfverberg pelasi 27 ottelussa (ainakin tulospalvelun mukaan) naisten sm-sarjassa. Eli Bluesilla vähintään 9 sm-pelaajaa. Kärpillä ja Ilveksellä ei ollut kaiken kaikkiaan kuin 11 kenttäpelaajaa, joten melko tasan menevät nuo naisten sm:ssä pelanneet. Aikamoista vähättelyä nuoria pelaajia kohtaan sanoa, ettei olisi merkitystä, että on pelannut (vaikka vaan muutamia pelejä) ja kauden harjoitellut kultamitalijoukkueen kanssa.
        Käsittääkseni Kärpät, Ilves, Kalpa sekä Kuortane hävisivät Bluesille myös naisten sm:n, joten onko ihme, että olivat heikompia myös tytöissä. Mutta se on ihme, miten vähän hävisivät tytöissä. Kuortane ja Kärpät pelasivat tasapelit Bluesia vastaan, vain Ilves hävisi. Ja KJT:tä ja Kalpaa vastaanhan Blues ei pelannut lainkaan.


      • naiskiekkofani

        Blues myös nuorissa paras. Sillä sipuli ja pulinat pois. Espoossa nuoret pelaajat ovat tottuneet voittamaan ja joukkue oli Hämeenlinnassakin ratkaisupaikoissa parhaimmillaan, tasaisella kolmen kentän peluutuksella. Kärpiltä myös erinomainen turnaus. Joukkue tulee olemaan SM-sarjassa muutaman vuoden kuluttua erittäin kova. Kuortane ja HPK pahimmat flopit. Kuortane totuttuun tapaan täydellinen sekamelska ja Kerholla ei oikein mikään onnistunut.


      • tyttökiekkofani

        Ei kai kukaan olekaan epäillyt, etteikö Blues olisi ollut paras, voittihan se kultaa. Lähinnä on vain ihmetelty joukkueiden tasaisuutta:)


      • mitenon
        naiskiekkofani kirjoitti:

        Blues myös nuorissa paras. Sillä sipuli ja pulinat pois. Espoossa nuoret pelaajat ovat tottuneet voittamaan ja joukkue oli Hämeenlinnassakin ratkaisupaikoissa parhaimmillaan, tasaisella kolmen kentän peluutuksella. Kärpiltä myös erinomainen turnaus. Joukkue tulee olemaan SM-sarjassa muutaman vuoden kuluttua erittäin kova. Kuortane ja HPK pahimmat flopit. Kuortane totuttuun tapaan täydellinen sekamelska ja Kerholla ei oikein mikään onnistunut.

        Millä tavalla Kuortane oli täydellinen sekamelska? Joukkue ei hävinnyt yhtään peliä ja Kuortaneelle tehtiin vain 2 maalia koko turnauksessa joten ei se kyllä mielestäni kovin sekamelskalta näytä. Mitä mieltä olet vaikkapa Kalpasta jolla pelasi myös paljon pelaajia sm-joukkueesta ja tulos oli mitä oli.


      • suskinkiin

        Heh heh. Huvittavaa kuinka Kuortanetta jaksetaan kritisoida. Taisi olla Bluesin ohella ainut joukkue joka ei hävinnyt peliäkään ja Kuortaneen peli näytti enemmän joukkuepelaamiselta kuin vaikkapa Bluesin jossa pelaaminen perustui taitaviin yksilöihin. Sitten tällä palstalla "asiantuntijat" kertovat että Kuortaneen peli oli sekamelskaa tai joku kertoo tietävänsä "syyt" mutta ei tosin osaa kertoa niitä. Ei kai ole jotain kateutta tai vastaavaa????


      • potuttaako

        Toiset joukkueet vain osaavat voittaa oikeat pelit, heheeh


      • järjenkäyttösallittu

        Eiköhän suurin osa täällä harmittele lähinnä tuota pelitapaa jolla pelattiin. Esimerkiksi Kuortaneen tilanne olisi ollut paljon selkeämpi jos jokainen peli olisi pelattu ratkaisuun saakka kuten sm-sarjassa eli olisi vailka rankeilla ratkaistu voittaja.


    • kiekkokamu

      En vain jaksa olla ihmettelemättä SJL:n arvostusta tyttökiekkoa kohtaan. Tällainen turnaus on täysi floppi tyttö - ja naiskiekkoa kohtaan. Yhdessä päivässä arvotaan Suomen mestaruus 11 joukkueen kesken. Verrataan esim c- tyttöjen vastaavaan kisaan jossa kuusi joukkuetta pelaa kahdessa päivässä oikean turnauksen . Kiekkoliitto ei ole ikinä halunnut tehdä yhtään mitään että tämä turnaus saisi edes jotain arvostusta ja järkeä tittelin arvoiseksi. Aina kun heiltä on kysytty että miksi turnaus ei voisi olla kaksipäiväinen , syy on ollut että ei ole aikaa eikä halua ja että tulee osallistujille liian kalliiksi. Olisi mukava tietää jos pojilla olisi vastaava syy olla järjestämättä jotain turnausta :)
      KJT:n ja Kuortaneen pronssi paikkaa ei arvottu, turnausten sääntöjen mukaan KJT sai sen koska sillä vähemmän jäähyjä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1635
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1499
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      66
      1398
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      34
      1363
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      49
      1314
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1238
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1136
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe