AVI:lta sapiskaa Kuopiolaisille viranomaisille

kummastusta

Alkukeväällä Savon Sanomat julkaisi jutun, jossa AVIlta mätkähti Kuopiolaiselle alakoululle lukuisia huomautuksia oppilaiden kohtelusta.
Viime viikolla sosiaalitantta sai huomautuksen huudeltuaan perheen yksityisasioita lehtien palstoilla.
AVIlta tullut huomautus on vakava sanktio, mitä kaupunki tekee? Mikä täällä mättää? Eikö laki kosketa savolaisia viranhaltijoita? Mitä seuraavaksi tapahtuu?

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hanki_elämä

      Joko taas tämä sama aloitus. Moneskohan kerta oli?

      No kohta tämä häviää bittiavaruuteen.

      • niinmakaakuinpetaa

        hyvä tietää että joku viranomainenkin täällä surffailee nää viestit häviää mutta teot ei ja niitä on hyvä sillointällöin nostaa pintaan erityisesti vaalien aikaan


    • kehtuuta

      On ihmeellistä tosiaan kuinka moraalitonta toimintaa voi näinkin pienessä pitäjässä olla. Tuonkin Kekonin toiminta on ihan uskomatonta, perusasiat pitäisi viranomaisen osata, mutta ne jätetään tekemättä ja ensimmäisenä ollaan sitten tekemättäjättämisiä puolustelemassa kun asia tulee ilmi ja vielä toisten kustannuksella.

    • i889mm

      koko johtoporras vaihtoon sieltä se mätä valuu

    • SossuLeaks

      Sossun toiminta ei kestä päivänvaloa eikä lähempää juridista tarkastelua. Kirjoitin asiasta Markku Tervahaudalle 6 kk sitten eikä vastausta ole vieläkään tullut, leikkii lukutaidotonta mykkää ja kuvittelee olevansa lain yläpuolella.

      Kekonin toimien laillisuutta esittelijänä oikaisuvaatimuskäsittelyssä tutkii Eduskunnan oikeusasiamies. Niina Koponen yritti estää laittomasti koko oikaisuvaatimuksen käsittelyn, kantelu tuostakin asiasta on Eduskunnan oikeusasiamiehen tutkittavana. Koko jupakka alkoi Hanna-Mari Hakulisen selvästi laittomasta päätöksestä. Päätöksen laittomuus kiistetään vaikka samasta asiata tehtiin täysin päinvastainen päätös 2 viikon kuluttua uuden hakemuksen johdosta joten täysin typerää tuo kiistäminen on.

      Valehtelu, viivyttely, asioiden vääristely ja suoranaiset virkarikokset ovat arkipäivää Kuopion sossussa. Touhu on todella raukkamaista ja moraalitonta kun se kohdistuu sellaisiin joita maailma on muutenkin kohdellut huonosti ja he eivät tiedä tai uskalla vaatia laillisia oikeuksiaan koska valittajalle kostetaan.

      • tervevaanjaonnee

        Perusopetuspuolella riittää myös mykkiä ja lukutaidottomia. Vähäkankaan tokaisu eräässä vanhempainillassa oli varsin tyhjentävä - lastenoikeuksien sopimus ei kuulemma koske Kuopion kaupunkia, se on vaan sellainen julistus...


      • SossuLeaks
        tervevaanjaonnee kirjoitti:

        Perusopetuspuolella riittää myös mykkiä ja lukutaidottomia. Vähäkankaan tokaisu eräässä vanhempainillassa oli varsin tyhjentävä - lastenoikeuksien sopimus ei kuulemma koske Kuopion kaupunkia, se on vaan sellainen julistus...

        Niin, suutarin lapsilla ei ole kenkiä.

        Millaistahan on meiniki lakiosastolla. Joskus luin jonkun kaupungin lakimiehen kirjoittaman lausunnon tai joku sellainen ihan virallinen paperi se oli, ei päätä eikä häntää eikä varsinkaan järkeä ollut koko jutussa. Tuskin jäävät totuuden puhumisesta kiinni.


    • SossuLeaks

      Tapahtunut viime viikolla:
      Palvelualuejohtaja tekee mielensä mukaan vaikka laki sanoo toisin. Peruspalvelujohtajan sisälukutaidossa on vakavia puutteita.
      Esimehet näyttävt esimerkkiä lakien rikkomisessa.

    • SossuLeaks

      Tällä viikolla:
      Mykkäkoulua, satuja ja sekoilua, pääosissa jälleen esimiehet. Ihmettelen suuresti sitä miten tuollaisella luetun ymmärtämistaidolla pääsee Kuopion kaupungin jopa aika korkeisiin virkoihin.
      Mykkäkoulu pahentaa asiaa, eikä ole ratkaisu ongelmiin. En ole enää siinä iässä että uskoisin satuja, jo 3 vuotiaana kyseenalaistin suden vatsan koon suhteessa punahilkan kokoon. Sekoilu ei ole mitään uutta mutta siitä voi tulla lisää sapiskaa esim. AVI:lta tai ylempääkin.

    • SossuLeaks

      Viivyttelyä, selittelyä, vetkuttelua => lisää sapiskaa luvassa.

    • klfjksdljfkdlgjk

      Suomen korruptoitunut systeemi on viritetty suojelemaan vain itseään ja omaa jatkuvuutta, viis kansalaisista.
      Valittakaa EU tasoiseen puulaakiin, Suomea pitäisi varmaan käyttää taas ihmisoikeustuomioistuimessa, "mallioppilas" Suomihan on ennenkin siellä ollut syytettyjen penkillä...

      • SossuLeaks

        Systeemi on täysin mätä. Esimerkiksi Kuopiossa toimeentulotuen oikaisuvaatimusten käsittely on lain irvikuva. Esittelijä valhetelee, vääristelee asioita, kääntää koko jutun oikaisuvaatimuksen tekijän syyksi ja jättää kokonaan huomioimatta oikaisuvaatimuksen hyväksymistä puoltavat seikat, asioista päättävä yksilöasiain jaos uskoo kaiken tuon soopan ja hylkää oikaisuvaatimuksen. Hallintolain mukaan käsittelyn pitäisi olla puolueetonta, sitä se ei todellakaan ole. Viime vuonna tehtiin 256 oikaisuvaatimusta, yksikään ei mennyt läpi. Väitän että tuossa tehtiin yli 200 oikeusmurhaa. Toivottavasti moni noista on mennyt hallinto-oikeuteen. Tiedossa ei ole kuinka moni on siellä muuttunut, ilmeisesti niin moni ettei tietoa julkaista. Tuollaista ei pitäisi tapahtua oikeus- ja sivistysvaltiossa.


    • SossuLeaks

      VVV
      Eli vetkuttelu, viivyttely ja vastuun pakoilu jatkuu, ei tuosta voita tule vaikka kuinka vatkaisi ja vastuuta eivät pääse pakoon.

    • kepu67

      Sillaihan se on, että lakimies pitäisi koulutukseltaan olla, että yhteiskunnan pyörityksessä pärjää. Ei pärjää enää jokamiehen konkretialla vaan kun valitusta kirjoittaessa pitää osata lakikirjat etu- ja takaperin ulkoa, että asia huomioidaan kaupungin konttyyrissa edes jollakin tapaa, eikä välttämättä silloinkaan. Pallottelua ja pykäläpeluuta on tarjolla ainakin Kuopion kaupungissa. Se siitä palveluperiaatteesta ja hyvästä hallintotoiminnasta. Ylempiin viranomaisiin vaan kaikkien sossujen ja opettajien virheet syyniin!

      • SossuLeaks

        Oneksi ei tarvitse ulkoa osata kun tietoa on netissä yllin kyllin. Myös se on hyvä ettei tarvitse olla virkamiehiltä saadun disinformaation varassa ja kansalaisten kusettaminen käy heille yhä vaikeammaksi. Kun ovat valheen tielle lähteneet niin joka kerta pitää velheiden olla suurempia mutta ei niihin kukaan kuitenkaan usko ja pää tulee vetäjän käteeen, sitten alkaa mykkäkoulu vetkuttelu ja viivyttely.


    • virpixx

      Tuohon alakouluun kun palataan niin Kaupunkihan laittoi "vahingot" kiertoon. Rehtorista tehtiin luokanopettaja toiseen alakouluun. Savoskin jutun mukaan kyse oli osapäätöksestä, mielenkiinnolla katson mitä tuleman pitää, satun tietämään, että tuo tyyppi teki muutakin kun johti koulun pöpelikköön...kaikkea se maa päällään kantaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1839
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1148
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe