Niinpä niin

niii

Uusioperhe minä vaimoni sekä vaimoni parikymppinen poika.Poika on töissä muttei maksa kotiin.Ruuat ostaa itse, koska on ilmeisesti halunnut valita tämän vaihtoehdon.Mutta me maksamme kaikki muut.Kaikista eniten nyppii se että poika ei kunnioita äitiään jos äiti esim haluaa jutella jostakin niin poika vaan sanoo että mee pois.Jos on itsellään asiaa niin kyllä sitten haluaa että häntä kuunnellaan.Minä tunnen itseni väliinputoajaksi.Vuokraa ei kuulemma maksa siksi että se on väärin. Mummikin on sanonut että ei sun tarvii maksaa, tyttöystävä ja kaverit ei maksa.Me emme tule juttuun keskenämme.Pitää kaikkea niin itsestään selvänä.Jättää roskat pöydälle ei laita likaisia astioita koneeseen minustakin tuntuu että en jaksa vaikka en ole töissä.Henkinen kapasiteetti alkaa loppumaan.Koska sä peset pyykkiä kysyy äidiltään onko puhtaita farkkuja jne,, Mietityttää todella paljon tälläinen. Sitten vielä appivanhemmat jotka eivät hyväksy minua ja meidän avioliittoamme.Poika on ykkönen heifän elämässään .Appi on sanonut heittävänsä minut pihalle jne..Anoppi puolestaan että uskaltaako poika tulla keittiöön kun minä olen kotona jne...Kuinka moni jaksaisi tälläista? Minä jaksan vain sen takia että rakadtan vaimoani ja yritän sulkea nuo muut asiat pois.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miem

      Eipä meilläkään lasten tarvii maksaa vuokraa mut mun pojat siivoaa ja ostaa ruokaa pyytämättä ! Ja meillä isovanhemmat ei päätä mitä kuuluu tehdä

    • Huomioitsija

      Meillä kaksi nuorinta, 23- ja 20- vuotiaat (yhteiset) lapset asuvat vielä kotona. He eivät maksa vuokraa tai osta ruokaa, mutta auttavat kotitöissä.

      Eiköhän uusperhelapsiin voi soveltaa samaa, kuin ydinperheen lapsiinkin? He lähtevät sitten kun aika oman kodin perustamiseen on sopiva.

    • Käsittämättömiätapauksia

      Ei kun kyllä 20-v. ja etenkin 23-v. (!!) on liian vanha asumaan kotona täysihoidossa. Ei hyvvee päevee. Kai siinä välit kiristyy kun tilanne on täysin luonnoton.

      • Huomioitsija

        Ei meillä vanhemmilla keskenään tai suhteessa lapsiimme ole mitenkään kireät välit - päinvastoin!

        Tyttäret opiskelevat molemmat, vanhempi on valmistumassa ja uskon, että kun työpaikka löytyy, niin hinku omaan huusholliin voimistuu. Tämä on järkevä vaihtoehto ja todellakaan kumpikaan ei ole "täysihoidossa" muuten kuin osittain taloudellisesti. Meillä tosin raha ei tuota ongelmaa. Enkä myöskään halua tämän vuoksi sysätä lapsiamme yhteiskunnan harteille, koska itse olemme heidät tähän maailmaan saattaneet.

        Luonnotonta olisi häätää heidät vain ihan huvin vuoksi kotoa!


      • veronmaksajat

        Mitä varten niitä veroja sitte maksetaan, on se hyvä ,että joku siitä hyötyy, edes jälkikasvu.
        meidän lapset on muuttanut heti lakkijaisten jälkeen omilleen opiskelemaan toiselle paikkakunnalle .


      • Huomioitsija

        Niin meilläkin nämä kaksi ovat muuttaneet kirjoitusten jälkeen opiskelemaan muualle, mutta opiskellessakin tulee tilanteita, jolloin kotiin muuttaminen on järkevää. Esim. työharjoittelu ja kurssien suorittaminen itsenäisesti etänä.
        Veroja maksetaan esim. siitä syystä, että sillä kustannetaan julkinen sairaanhoito, vanhustenhoito, päivähoito jne. Opintotuki on myös verovaroila kustannettua, mutta sillä ei elä.
        Lapset muuttavat kotoa silloin, kun tilanne on sopiva, ei silloin kun he täyttävät 18-, 19-, tai 20-vuotta - paitsi tietysti uusperheissä muuta vaihtoehtoa ei lapselle anneta, kun mahdollisimman nopeasti kalossinkuva pers**seen


    • Olin pitkään sitä mieltä, että kunhan avopuolisoni nuorempi poika käy armeijan ja valmistuu koulusta, hän muuttaa sitten omilleen. Mutta olen alkanut säälimään kohta 21-v.täyttävää poikaa. Hänen vanhempansa eivät ole missään vaiheessa antaneet tukea itsenäistymiseeen, nyt hän on onneksi töissä, mutta olisi varmaan hyvä odottaa vuosi tai kaksi. Ja en viitsisi pyytää esim. rahaa vuokrakuluihin, koska me tyhmät aikuiset olemme jättäneet hänet heitteillle.

      • Ja ei hän koskaan tee mitään kotitöitä. Eipä tarviikkaan. Tulin tähän huusholliin lomalta taannoin sovittua aikaisemmin, olihan tyyppi esimerkki tyypillisen teinin taviselämästä.
        Jos roskis on n.20 cm päässä, sinne ei voi laittaa, kun on tottunut löysäilemään.Olohuone kuin mitä sanoisi... Täällä ei kamalan siistiä voi olla, kun nelijalkaisia sotkemassa.


    • eikuulusiulle

      miks et halua että laåpsi saisi syödä äidin luona? Syötkö sinä sen lapsen ruuat ja sua kenkuttaa et se lapsi ne syö. Kuule oli se lapsi vaikka 5 v tai 30 v se on aina äidille lapsi ja äiti haluaa omaans hoitaa ja lapset ovat aina tärkeimät kuin sinä vieras olento.

    • kukamaksaa

      Olet kotona ja et jaksa. Asutko sinäkin siis asunnossa rakkaan vaimosi kustannuksella ja koska lapsi ei maksa niin mielestäsi sinunkaan ei tarvitse?

    • koitakestää

      Jos äitee haluaa hyysätä poikaansa, mikäs siinä. Jotenkin rivien välistä vaikuttaa, että muori on töissä ja pyörittää huushollia vähintään 2/3 panoksella. Onko kämppä teidän 50/50 suhteessa ? Jos peritte vuokraa, se olisi veronalaista tuloa. Kohtuu olisi osallistua 1/3 kuluihin, mutta jos äitee hoitaa pojan osuudenkin, niin harmiksi ei jää kuin aikamiespojan kukkoilu. Jos astiat ei ala mennä koneeseen ja roskat jää pöydälle, voit kokeilla kiikuttaa ne hänen huoneeseensa: hei sulta unohtu jotain. Jos poika katsoo, että elät osoittain mutsin siivellä, niin joudat tiskailla yms.

    • JosÄrsyttääHuusholli

      Ettekö voi asua vaimon kanssa eri asunnoissa ja seurustella sillä tavalla?

    • neutraaliavioliitto

      Tai äiti voisi mennä poikansa kanssa naimisiin. by Anna Kontula

      • kyllämutsitietää

        Niinpä, kas kun on niitäkin äitejä ja poikia jotka ei osaa päästää irti. Joskus on huvittavaakin seurata kun äiti tunkee joka paikkaan missä poikakin on. Jos pojalla on morsku äiti on neuvomassa milloin saa tehdä lapsen, vai saako tehdä ollenkaa yms......


    • Eikörahariitä

      Miksi nämä uusperheelliset ovat aina niin köyhiä, että lapset pitää saada maksamaan vuokraa tai ne pitää potkia pihalle kodistaan, kuin liian pitkään kyläilleet vieraat?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1595
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1062
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1029
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      950
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      922
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      816
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      731
    Aihe