Minfosta sensuroitu tieto katosi

kadonneettiedot

Minfosta sensuroitiin useita sivuja tärkeää tietoa liittyen Alppien lentokoneturmaan, ja koska tämä oli ensimmäinen kerta, että tietoja poistettiin näin massiivisesti ja useita sivuja, en ymmärtänyt ottaa niitä talteen. Koneessa oli henkilö, joka liittyi Pentagonin kautta sateliittidataa keräävään yksikköön sekä firmaan joka oli luonut maailmanlaajuisen swift-rahansiirtojärjestelmän. Mikä oli tämän firman nimi, joka tulee esille myös EU-komission ihmettelyissä liittyen tietoturvaan vuodelta 2006? Myös tämäEU- teksti sensuroitiin muiden ohella. Onko tietoa?

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Misri

      Minulla on samat aavistukset. Tämä lento-koneonnettomuus ei ollut onnettomuus vaan sapotaassi. Olen ollut yhteyksissä ( muutenkin ) mutta tämän asian puitteissa vajakin onnettomuuskuruun Williin, hän se on haka näissä otappa yhteyttä tai tule kanssani Minfon Bodomille kerron kaiken mitä olen oppinut ja minähän olen osaan esi tutkinnan jo ulkoa!

      • bodomisti

        Et kai tästäkin Nilssiä syytä...


      • Misri
        bodomisti kirjoitti:

        Et kai tästäkin Nilssiä syytä...

        En vastaa mitättömille tyhjän-jauhajille. Totean vain :

        Minun ymmärrykseni. Minun ruumiini. Minun ajatukseni ja tunteeni. Käytän niitä juuri nyt. Minä ajattelen. Minä kirjoitan.


      • sönkkö
        bodomisti kirjoitti:

        Et kai tästäkin Nilssiä syytä...

        tai aueria...


      • sylttytehdas
        bodomisti kirjoitti:

        Et kai tästäkin Nilssiä syytä...

        Kun kerran liittyy vuoden 2006 EU-juttuun ja rahasiirtojen vakoiluun, ja Lahti kävi Brysselissä, siirteli rahojakin (ne Porvoon rahansiirrot), niin Anneli Auerhan tähän on ihan selvästi syyllinen!


    • paljonpuhutaanroskaa

      Omituista tuo, että minfossa saa puhua vain perämiehen lääkityksistä, lähteneistä tyttöystävistä, laajennetusta itsemurhasta, vaikka viranomaistiedote kertoo, että molemmat lentäjät olivat tajuttomia - eli kyse oli viranomaistiedotteen mukaan aivan jostakin muusta kuin perämiehen tahallisesta teosta, vaikka roskamedia käyttää kaikki voimavaransa perämiehen syyllistämiseen.

      http://yle.fi/uutiset/viranomaistiedot_onnettomuuskoneen_ohjaajat_olleet_tiedottomia__kone_valilla_myos_vaakalennossa/7888569

      "UUTISET
      ULKOMAAT
      Ulkomaat 25.3.2015 klo 11:16 | päivitetty 25.3.2015 klo 20:56

      Viranomaistiedot: Onnettomuuskoneen ohjaajat olleet tiedottomia – kone välillä myös vaakalennossa

      Trafin ilmailujohtaja Pekka Henttu kertoo saaneensa viranomaistietoja, joiden mukaan toisen mustan laatikon äänitallenteista on selvinnyt, että lentokoneen ohjaajat ovat olleet tajuttomia koneen liu´un aikana. Hetkittäin kone on ollut vaakalennossa, eli välillä lentäjät ovat olleet tajuissaan ja yrittäneet vakauttaa lentoa."

      http://yle.fi/uutiset/viranomaistiedot_onnettomuuskoneen_ohjaajat_olleet_tiedottomia__kone_valilla_myos_vaakalennossa/7888569

      Olisiko kone kuitenkin laskeutunut jollekin muulle kentälle - ja vuorenrinteet lavastettu, kuten näyttää - tuon Pentagonin satelliittidata-agentin kera?

      • kaatopaikalta

        Asiasta tietävät kirjoittavat, että ohjauspilotti olisi voinut onnistua saamaan koneen alas, vaikka lentäjät olisivatkin olleet tajuttomia.


    • montaonnettomuutta
    • nettivallattuvai

      Murha.infon sensurointi kertoo, että millä propaganda-agendalla koko palsta on ollut liilkkeellä, huono paikka valita totuuden puhumiseen. Onko tietoa, että mihin sellaisia voi kirjoittaa, ettei sensuuri iske?

    • matlockb

      Vajakki on ainakin sellainen missä voi kirjoittaa mitä huvittaa. Mene sinne, siellä ei turhia kyttäillä, päinvastoin, ota päälliköstä mallia.

    • umpipimeämaa

      Koneessa kuolleen nimi oli Yvonne Selke, hän toimi Yhdysvalloissa Pentagonissa satelliittidataa (mm. kadonneet lentokoneet) tutkivana henkilönä, ja hänet oli palkattu firmasta nimeltä Booz Allen Hamilton Inc. Tämä firma vastaavasti on tutkinut Swift- rahansiirtojärjestelmän rahan kulkemista ympäri maailman Bushin aloittamalla operaatiolla viikko 9/11 terrori-iskun jälkeen, josta EU ei tykännyt yhtään, kun pankkitilejä kaiveltiin. Olisiko tämän kaivelun perusta jo aikaisemmilta vuosilta liittyen Clearstream -skandaaliin, jossa oli normaalin pankkijärjestelmän alta löydetty hämytilejä liittyen mm. korruptiolla hankittuihin varoihin. Clearstream on tätä:

      "Laittomien pääomasiirtojen kätkemistä. Veroparatiiseja. Huumekauppaa. Asekauppaa. Terrorismia. Rahanpesua. Rinnakkaista kirjanpitoa. Tietokonerikoksia. Pankkiirien ja mafiosojen yhteistyötä. Murhia. Poliitikkojen kaksinaismoraalia. Oikeusviranomaisten riippuvuutta. Poliisin kanssarikollisuutta. Todisteiden hävittämistä. Todistajien painostamista. Median hiljaisuutta. Julkista tyhmyyttä."

      http://www.kaapeli.fi/book/pesukone.htm

      Tämä Clearstreamin käry on alkanut jo vuosituhannen alussa. Pankeista siellä mainitaan Nordea - asia johon kiinnitin huomiota, kun Wincapita-tutkinnan papereissa sanottiin, että varat Wincapitaan oli sijoitettava Nordea -pankin kautta.

      Uutinen vuodelta 2006 Swift-rahansiirtojärjelmän penkomisesta ja ei-tykkäämisestä liittyen Euroopan Unioniin.

      http://www.nytimes.com/2006/09/26/us/26swift.html?pagewanted=print&_r=0

      http://www.dailymail.co.uk/news/article-3011260/American-contractor-grown-daughter-identified-two-Americans-died-French-Alps-crash.html#ixzz3XfRuZusB

      Onko Suomessa (tai suomalaiset) pesseet niin paljon rikollista rahaa ja konnuilleet, ettei tästä asiasta kestä kirjoittaa sanaakaan suomeksi, vaikka koko maailma on kaikkea tätä tietoa täynnä englannin kielellä?!

      Olisi aika ryhdistäytyä. Ei kansalaiset loputtomiin suostu istumaan tynnyrissä, jonka tappikin on kiinni.

    • muutamatuhatsinnetänne

      Kone oli matkalla Saksaan Düsseldorfin kentälle, ja lentokentän tiedoissa sanotaan, että Yhdysvaltalaiset koneet lopettivat ko. kentälle lentotoiminnan 9/11 terrori-iskun jälkeen.

      Nyt ihmeteltiin Alppi-lentokoneturman uutisoinnissa, että miksi kenttää ei ole suljettu onnettomuudesta huolimatta, vaan kentällä shoppaillaan. Meille kerrotaan kuitenkin onnettomuuden tapahtuneen Alpeilla. Mutta pointti: mikä yhteys kyseisellä kentällä on 9/11 iskuun?

      Clearstream Salaiset tilit -skandaali on alkanut samana vuonna, kun oli ko.terrori-isku, joten sopii erittäin hyvin wikilinkissä liittyen ko. iskuun olevaan tietoon, että todellisuudessa iskulla hävitettiinkin tilitietoja.

      Myös tämä:

      "Koskaan aikaisemmin ei ole Chicagon pörssissä käyty kauppaa näin suurilla määrillä United ja American Airlinesin optioita. Syyskuun 11. päivän hyökkäysten jälkeen nämä sijoittajat saivat voittoa vähintään viiden miljoonan dollarin verran. Mielenkiintoisesti sijoittajien nimet jäävät paljastumatta ja Chicagon pörssin tilinteossa viidelle miljoonalle dollarille ei löydy omistajaa."

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Syyskuun_11._päivän_terroritekojen_salaliittoteoriat

      "Düsseldorfin kansainvälinen lentoasema oli tärkeä lentoasema Euroopan ja Yhdysvaltain välisillä reiteillä, mutta syyskuun 11. päivän iskujen jälkeen Continental Airlines ja United Airlines lopettivat liikenteen kentälle."

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Düsseldorfin_lentoasema

      Iskussa tuhoutui myös:

      "Mahdolliseksi syyksi rakennuksen hävittämiseen on spekuloitu rakennuksessa sijainneen rahoitustarkastuksen tilojen ja mahdollisten talousrikosten todisteiden hävittämistä, sillä suurin osa tutkimusaineistosta tuhoutui romahduksen syystä."

      Ja mitä tapahtui Pentagonissa samaan aikaan. Tämä: ."...teki syöksykierteen ja osui juuri remontoituun siipeen, jossa kirjanpito-osasto tutki 2,3 biljoonan dollarin puuttumista kirjanpidosta."

      Salaliittoteoriat väittävät, että Bush olisi syyllinen ja järjestänyt jutun saadakseen rahoitusta sotiinsa "terrorismia vastaan", mutta miksi hän sitten määräsi vain viikko tämän iskun jälkeen tutkimaan väitettyjä Swift-maailmanlaajuisia rahansiirtoja, joka päätös sai EU:n määrätyt henkilöt kiipeilemään seiniä pitkin, ja paljastamaan rahanpesua, jos itse oli syyllinen?

      Onko todellinen teoria se, että joku muu olikin näiden ihmisten tappamisen takana ja kehitteli salaliittoteorialla teon Bushin syyksi.

      On sitten niin tai näin, mutta härskiä menoa maailmalla, jossa tavallisen kansalaisen henki ei ole minkään arvoinen.

      Juttu sopii oikein hyvin tänne henkirikososioon - tappaa saa, kun on tarpeeksi rahaa, vaikka kuinka monta samalla kertaa, mutta mielenkiintoista jopa tapauksessa, että Alppi-turma kietoutuu näin tiiviisti tuon Pentagonin Swift-tilejä ja tietokonedataa liittyen kadonneisiin koneisiin tutkineen henkilön kautta aina tuohon 9/11 iskuun asti.

    • kyllärahaaon

      Tuohan on merkillistä, että tuhottu kohta Pentagonissa liittyi rahojen katoamiseen, ja puhutaan vuodesta 2001, kun taas vuodelta 2004 kerrotaan uutisissa tällaista:

      "Presidentti George W. Bushin hallinto lähetti rahaa 100 dollarin seteleinä noin 20 lennolla vuonna 2004. Yhteensä rahaa vietiin 12 miljardia dollaria.

      Nyt Pentagon ja Irakin hallinto ovat päättäneet tutkimukset rahojen katoamisesta. Ensimmäisen kerran on nostettu esille, että osa tai kaikki rahoista on kenties varastettu, eikä kyseessä olisikaan esimerkiksi virhe kirjanpidossa. Kyseessä voi olla Yhdysvaltain historian suurin ryöstö.

      Toistuvista yrityksistä huolimatta asiakirjoja tai itse rahoja ei ole löydetty. Syyllisiksi epäiltyinä ovat niin amerikkalaiset kuin irakilaiset."

      http://yle.fi/uutiset/la_times_irakin_jalleenrakennusrahoista_saattoi_tulla_usan_suurin_ryosto/5375777

      Mihin nämä rahat sitten katosivat - ja heti perään tuon edellisen ... Onhan näiden nyt jotenkin stemmattava toisiinsa, mutta miten? Tällä tavallako kirjanpitoja putsattiin, kun alkoi tutkimukset?!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6806
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4420
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2833
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1457
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1134
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe