Uutiskynnys

EräsKansanparantaja

Mikä uutinen ylittää uutiskynnyksen onkin mielenkiintoinen juttu. Liito-oravan jätösten tai valkoselkätikan asuinalueen löytymin saattaa pysäyttää mittavankin hankkeen ja ylittää takuuvarmasti uutiskynnyksen. Sen sijaan energiahoidon silmin nähtävien ja korvin kuultavien vaikutusten havainnointi sivuutetaan olankohautuksella. Eikö olekin mielenkiintoista ja kuvastaa ihmisen luomaa uskonnollista maailmankuvaa.

http://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2015/2015041419515861_eb.shtml

Eipä taida valtakunnassa tapahtua muutosta, ei ainakaan poliittisten päättäjien toimesta.

76

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eipä paikalliseen liito-oravapopulaatioonkaan kukaan uskoisi, ellei väitteen esittäjällä olisi tarjota liito-oravan pökäleitä todisteeksi. Miksi energiahoitoon pitäisi sitten uskoa, vaikkei väitteen esittäjällä ole edes yhden papanan vertaa todisteita väitteensä tueksi?

      En ymmärrä mitä uskonnollista tässä on. Uskonnollista olisi juurikin uskoa sokeasti energiahoitoon ilman todisteita. Uskotko itse asioihin sokeasti vaikkei niistä olisi todisteita? Ilmeisesti, koska tuomitset jyrkästi todisteiden vaatijat. Tätä ihmettelen, vaikka tiedänkin saavani vastaukseksi jotain höpinää "viisaista" ja heidän "filosofiastaan".

      • On käytetty ja käytetään edelleen mielettömiä summia rahaa ja aikaa uskonnollisiin vakuutteluihin ihmeparantumista ym.. Instituutiot, toimittajat, kirjailijat lahkoista puhumattakaan, lisättynä vielä vastaan saarnaajat.

        Kaikki tämä vain sen vuoksi, ettei tieteentekijöillä ole rohkeutta ja uskallusta koskea pitkällä tikullakaan siihen, mitä näiden kokemusperäisten ilmiöiden takana on.


        https://www.google.fi/search?q=pekka ervasti&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=PCguVfmjNci2ygO9t4DYDg

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Pekka_Ervast

        http://www.uskonnot.fi/uskonnot/view.php?religionId=12


      • papanoita

        "Eipä paikalliseen liito-oravapopulaatioonkaan kukaan uskoisi, ellei väitteen esittäjällä olisi tarjota liito-oravan pökäleitä todisteeksi."
        Sinä siis keräilet liito-oravan papanoita työksesi?
        Mihin sitten käytät niitä liito-oravan papanoita? Puutarhasi lannoitteeksi, vai???
        Taidat kuulua tohon Vihertävään Puolueeseen!?


      • papanoita kirjoitti:

        "Eipä paikalliseen liito-oravapopulaatioonkaan kukaan uskoisi, ellei väitteen esittäjällä olisi tarjota liito-oravan pökäleitä todisteeksi."
        Sinä siis keräilet liito-oravan papanoita työksesi?
        Mihin sitten käytät niitä liito-oravan papanoita? Puutarhasi lannoitteeksi, vai???
        Taidat kuulua tohon Vihertävään Puolueeseen!?

        <<< Sinä siis keräilet liito-oravan papanoita työksesi? >>>

        En enää yhtään ihmettele miksi ihminen hurahtaa uskomaan huuhaahoitoja, jos funktionaalinen lukutaito on tuolla tasolla.


      • PalaaAsiaan

        No Vane! Miks sää sitten puhut palstalla jatkuvasti liito-oravan papanoista?
        Oletko liito-oravien suojelusenkeli?
        HUOM!
        Vane palstan aihe on vaihtoehtoiset hoidot!


      • PalaaAsiaan kirjoitti:

        No Vane! Miks sää sitten puhut palstalla jatkuvasti liito-oravan papanoista?
        Oletko liito-oravien suojelusenkeli?
        HUOM!
        Vane palstan aihe on vaihtoehtoiset hoidot!

        Pointti oli se, että liito-oravasta saadaan havaintoja. Vaihtoehtoisen huuhaahoidon tehosta ei. Mitä kohtaa tästä et ymmärtänyt?


      • Vanellus hyvä. Totuus on se, ettei ’viisaat’ ylimielisyydessään viitsi vaivautua paikanpäälle toteamaan mitä energiahoito on. Miten energiahoito tehdään. Mitä energiahoidon aikana tapahtuu. Mitkä ovat energiahoidon vaikutukset lyhyellä ja pitkällä ajanjaksolla tarkasteltuna.


    • Uutisoinnissa on usein kysymys mielipidemuokkauksesta ja manipuloinnin ammattilaiset osaavat asiansa. Omaetu on päällimmäisenä ei niinkään totuus ja näin ollen totuus saa vääristyneet kasvot ja totuutta vääristelevät ääripään edustajat.

      Tieteestä on tullut uskonto tai ainakin uskon korvike ja tiedettä käyttävät siekailematta hyväksi taikurit ja ’silmänkääntäjät’ luodessaan uusia totuuksia. Taikureista ylimpänä taikasauvaansa on heiluttanut Skepsiksen oppimestari ja ylipappi James Randi paljastaen ilmeisiä huijareita. Samalla huijaten itse kuuliaisia oppilaitaan pitämällä salassa omat silmänkääntötemppunsa syyttämällä tavan kansalaisia hyväuskoisuudesta.

      Hyväuskoisuudesta onkin tullut temppujen temppu, kun skepsis James Randin johdolla on kyennyt vakuuttamaan omasta mielestään realistisesti ajattelevat ns. asioista perillä olevat oppineet julistamaan huuhaa sanomaa. Viime vuosisadan puhallukseksi voitaneen nimetä terveyden ja hyvinvoinnin kustannuksella käärityt omaisuudet skeposesti toimivien taskuun ja taskujen täyttö jatkuu edelleen, eikä loppua näy.

      Mielestäni olisi aika viheltää skeposesti toimivien peli poikki ja jonkun tutkivan journalistin ottaa asioista selkoa ja uskaltaa tuoda tosiasiat kaiken kansan ihmiteltäväksi.

      • Olet kyllä oikein stereotyyppinen malliesimerkki huuhailijasta. Kun omasta huuhaasta ei millään keinolla ole tieteeksi, niin sitten hyökätään tiedettä vastaan ja yritetään alentaa tiede oman huuhaan tasolle. Näin pyritään tieteen uskottavuutta mollaamalla vahvistamaan oman huuhaan uskottavuutta tieteen rinnalla. Näin toimivat kaikki hörhöt: Homeopaatit, rokotevastaiset hörhöt, litteään Maahan uskovat, ilmastonmuutosdenialistit, sähköyliherkkyysuskovaiset, fundamentalistiuskovaiset ja kreationistit jne... Kun omasta uskonnosta ei ole tieteeksi, niin yritetään alentaa tiede uskonnoksi.


      • Nyt on Vanellus sekoittanut puurot ja vellit. Toivottavasti yön yli nukkuminen on selvittänyt ajatuksen juoksua, saas nähdä.

        Kumpi on uskottavampi, paikanpäällä nähtävä ja kuultava vai kaukana tapahtumasta arvailuun ja uskoon pohjautuva oletus, että näin on. Esim. liikenneonnettomuudessa käydään paikanpäällä selvittämässä tapaukseen liittyvät seikat mm. kuullaan silminnäkijöitä teknisen tutkinnan lisäksi. Saamme joka päivä lukea liikenneonnettomuuksista, eli uutiskynnys ylittyy ja usein toimittaja käy paikanpäällä kuvaamassa tilanteen.

        http://www2.liikennevirasto.fi/julkaisut/pdf8/lti_2014-07_liikenneonnettomuudet_maanteilla_web.pdf

        http://portal.liikennevirasto.fi/sivu/www/f/aineistopalvelut/julkaisut/tilastojulkaisuja#.VTCDivDY-Ck

        Vaikka valheen ja emävalheen jälkeen tulee tilasto, on tutkimalla saatu tieto uskottavampaa kuin esim. lääketieteen dosettien päissään pähkäilemä.


    • http://www.kauppalehti.fi/uutiset/kodeistamme-paljastui-supermyrkky-mahdoton-valttaa/bnqcGGGi?contid=telkku_rssfeed468x400

      Näin ’viisaat’ toimivat ja repivät tuohta elollisten terveyden ja hyvinvoinnin kustannuksella. Onneksi löytyy ’viisaiden’ toimia kohtaan myös epäilijöitä, jotka ottavat asioista selvää ja tuovat ongelmat framille.


      Moni hyvä asia ylittää uutiskynnyksen ja on hyvä asia.

      http://www.yrittajat.fi/fi-FI/etela-pohjanmaanyrittajat/seinajoki/uutinen/?groupId=45956311-b7a8-4ecf-a9a0-5e7aae6c3be4&announcementId=d400d4a6-c32e-4e32-8f02-66b78d2a328b

      Miksi ihmisen oma kyky parantaa itsensä ja kanssaihmisiä ei saa muuta kuin ’viisaiden’ virallisen tietotoimiston jakamaa negatiivista julkisuutta. Onko mallia otettu itäisen naapurin tavasta toimia, vai päinvastoin tai kenties ’viisaiden’ käytännöksi muodostunut yleismaailmallinen toimintatapa.

      Yleishyödyllisen tutkimustoiminnan toteutus tulisi olla myös kansalaislähtöistä, eli kuulla kansalaisten mielipidettä. Näin saataisiin kokemusperäistä tietoa tutkimusten pohjaksi ja myös laajennettua lääketieteellisiä hoitokäytäntöjä omahoidon tueksi.

      http://www.potilaanlaakarilehti.fi/kommentit/kolmannen-sektorin-toiminta-alue-laajenee/#.VTHU0fDY-Ck

      ”Kolmannen sektorin eräs merkittävä alue on myös tieteellisen tutkimustyön tukeminen. Suurimman osan lääketieteen perustutkimuksesta ja kliinisestä tutkimuksesta rahoittavat yksityiset säätiöt. Niiden toiminnan loppuminen johtaisi väistämättä tutkimusaktiviteetin vähenemiseen ja suomalaisen lääketieteellisen tutkimuksen alasajoon.

      Valvontaa tarvitaan edelleen

      Kolmannen sektorin toiminnassa voi myös olla ongelmia. Julkisen terveydenhuollon on valvottava sen toimintaa, jotta mukaan ei pääse sellaisia elementtejä, joita ei voida hyväksyä yhteiskunnan toimintaan. Lieveilmiönä kolmannen sektorin alueella on havaittavissa myös selvää lainvastaisuutta. On perustettu yhdistyksiä, joitten tehtävänä on vain kerätä rahaa yhdistyksen toimihenkilöille eikä ohjata sitä yleishyödyllisiin tarkoituksiin. Onneksi tätä tapahtuu harvoin ja valvonta toimii hyvin.

      On aivan ilmeistä, että kolmas sektori on terveydenhuollon erittäin tärkeä tuki. Tätä toimintaa on kannatettava.”

    • http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015041619527465_uu.shtml

      Huuhaakoomikko kävi Suomessakin ihmisiä huijaamassa ja ne, jotka hänen sanaansa uskovat tulevat huijatuksi. Mielenkiintoista sinänsä, etteivät skeposesti ajattelevat tiedä tulleensa huijatuksi, mutta pääasiahan on, että rinta on rottingilla ja pää kanssaihmisten yläpuolella. Se nääs nostaa itsetuntoa ja habituksen kansakunnan kaapinpäälle.

    • Olen huomannut erään mielenkiintoisen seikan ja se liittyy muistiin ja eduskuntavaalien läheisyyteen. Kansanedustajaehdokkailla muisti paranee kummasti vaalien alla. Käsi nousee tervehdykseen ja hymykin saattaa irrota tuttavallisen sanan kera.

      Vaalien jälkeen köyhempää kansanosaa ei enää muisteta kuin korkeintaan juhlapuheissa. On todella äänestämään kannustavaa saada äänensä kuuluviin, juhlapuheissa.

      http://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2015/2015041919540619_eb.shtml


      Alla lähettämäni aineisto, joka ei ilmeisesti ollut vastauksen väärti, ei edes onnentoivotusta merkkipäiväni johdosta.

      SUOMEN TASAVALLAN HERRA PRESIDENTTI

      Käännyn puoleenne asiassa, joka on mielestäni tutkimisen arvoinen ja joka voi saada Suomen maailmankartalle edistyksellisenä ja ennakkoluulottomana tieteen edistäjänä. Samalla moni terveydenhoitoamme vaivaava ongelma saa selityksen ja ratkaisun.

      Kunnioittaen EKP (EräsKansanparantaja)

      Liitteet: 22 kpl

      Mielipidekysely, kädenojennus ja avunpyyntö
      Videot, kuvat (20 kpl) ja selitys

      SUOMEN TASAVALLAN HERRA PRESIDENTTI

      Tänään 25 helmikuuta vuonna 2013 kääntyy uusi lehti elämänkirjassani aloittaen uuden luvun elämässäni. Tänään, uuden vuosikymmenen alkajaiseksi kyselen kantaanne terveysjumpaksi nimeämästäni omahoidosta.

      Olen lähes parin vuosikymmenen ajan puuhastellut kansanparantajien käyttämien hoitomenetelmien parissa ja löytänyt ihmisistä ominaisuuden, jolle ei tieteen kirjoista löydy selitystä. Plasebo tai ’muu’ ilmiö,, eikä edes peilisoluteoria selitä sitä, mitä terveysjumpan aikana tapahtuu. Tästä asiasta olen ottanut yhteyttä tieteentekijöihin ja tahoihin mm. kansanedustajiin, mutta tuloksetta.

      Terveysjumppa on vain yksi ihmisen omasta terveydestään huolehtimisen muoto ja fyysisesti näkyvänä hyvin helppo jokaisen todeta. Fyysiseen hoitoon perehtyneet esim. fysioterapeutit ymmärtävät heti mitä terveysjumpan aikana tapahtuu ja jokainen jumppaajahan tuntee kehossaan sen tehon ja vaikutuksen, jota ei ulkopuolinen hoitaja tai hoitajat voi saada aikaan ja kohdistumaan oikeaan kohtaan ja juuri oikealla tavalla. (Poikkeuksena ’väkevät’ parantajat, jotka voivat ohjata hoidettavan kehon toimintoja mm. koskematta hoidettavaan).

      Sisäisen tietoisuuden ohjaamassa terveysjumpassa sisäinen tietoisuus ohjaa kehon liikkeitä, eikä jumppaajan itsensä tarvitse tietoisesti näitä liikkeitä tehdä. Korostan vielä, että terveysjumpan liikkeet tapahtuvat aivan itsestään jumppaajan ollessa kuin sivusta seuraajana. Terveysjumppa mahdollistaa myös liikkeet, joita jumppaaja ei pysty itse jälkikäteen tietoisesti tekemään. Tämä on merkittävä tekijä kuntoutuksessa ja mm. ikäihmisten liikuntakyvyn ylläpidossa.

      Terveysjumppa ei ole itsetarkoitus vaan sillä on tietty merkitys ihmisen fyysisen kunnon ylläpidossa ja esim. hermovaurioiden korjauksessa, hermoston toiminnan toteamisessa ja rasituksesta palautumisessa. Terveysjumppa siis pystyy parantamaan, ylläpitämään ja huoltamaan ihmisen kehon eri toimintoja ja myös testaamaan mm. liikeradat itsenäisesti sisäisen tietoisuuden ohjaamana. Tähän ei nykylääketiede vielä pysty kehon liikkeiden moninaisuuksien vuoksi (miljoonia eri kombinaatioita).

      Kokemusteni perusteella on perusteltua todeta, että kyse on merkittävästä ihmisen ominaisuudesta, joka tulisi tieteellisesti tutkia ja todentaa. Havaintojeni kanssa en ole yksin vaan usein on yksi tai useampi samanaikaisesti tapahtumaa todistamassa. Enimmillään on ollut parikymmentä henkilöä, joista useat ovat terveydenhoitoalan ammattilaisia. Terveysjumpan on käsieni kautta omaksunut jo sadat henkilöt ja yksittäisiä hoitosessioita on ollut tuhansia. Siis mistään yksittäisestä tapauksesta tai toistamattomasta tapahtumasta ei ole kyse, vaan ihmisen terveyteen merkittävästi vaikuttavasta hoitomuodosta.

      • Toiveeni on herätellä kiinnostus ihmisen kyvystä hoitaa itseään ja kanssaihmisiä luontaisin menetelmin ja olen valmis auttamaan terveysjumpan alkutoimissa terveysvaikutusten tutkimiseksi. Tieteellinen tutkimus ja sen pohjalta tehty yhteenveto ja jatkotoimenpiteet on mielestäni oikea ja tuloksellisin tapa edetä asiassa. Näin toimien voidaan saada oikeaa tietoa ennakkoluulojen, pelkojen ja uskomusten tilalle.

        Kyse on niin merkittävästä asiasta, että terveysjumpan hyödyntäminen terveydenhoidossa ennaltaehkäisisi monet sairaudet ja omahoitona leikkaisi sosiaali- ja terveydenhoitomenojen kasvun. Pelkästään tuki- ja liikuntaelinsairauksien puolittuminen tekee satojen miljoonien välittömät säästöt ja välillisesti työelämälle moninkertaisesti.

        Mielestäni terveysjumpan tutkimisen kautta päästään energiahoidon saloihin ja konkreettisesti näkyvänä voidaan hoitotapahtumaa verrata muihin fyysisiin hoitomuotoihin. Energiahoidon aikanahan tapahtuu paljon näkymätöntä, joka voidaan lääketieteellisin menetelmin tutkia ja todentaa, esim. verenpaine, kolesteroli, vaikutukset aikuisiän diabeteksen hoidossa ja monet muut mittauksin todennettavat asiat.

        Sisäisen tietoisuuden herätteleminen on terveysjumpan edellytys ja se tapahtuu energiahoidon avulla. Energiahoidon vaikutuksen ollessa kokonaisvaltainen ja laaja-alaisena mitä enemmän osallistujia sitä korkeampi ja voimallisempi energiataso. Tätä ominaisuutta voidaan hyödyntää ryhmähoidoissa ja treeneistä palautumisessa esim. joukkuepelien loppuverryttelyssä, jolloin jokaisella on oma personal trainer ja yksilöity hoito omasta takaa.

        Energiahoitohan on terveysjumpan edellytys ja oletukseni on, että jokainen riittävän energiatason omaava voi olla hoitaja ja energiatasohan nousee energiahoidoilla. On myös ihmisiä, joilla on luontaisesti paremmat valmiudet ja energiahoitojen myötä nämä erikoiskyvyn omaavat saadaan seulottua esiin.

        60-vuotispäiväni toivon voivani vaikuttaa mahdollisimman monen elämään elää terveenä jäljellä olevat elinpäivät.

        Kunnioittaen EKP (EräsKansanparantaja)


    • Tietoa enemmän ja luuloja vähemmän. Tutkimalla saadaan tietoa ja läpinäkyvyydellä vähennetään luuloja. Kansalaisten hyväksikäyttöä edesauttaa virallisesti ’viisaat’, joiden bisnes perustuu omalta osaltaan omien uskomusten uskonjulistukseen, eli itsensä ja kanssaihmisten huijaamiseen.

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015041919543526_ul.shtml

      Usein skeposesti ajattelevat väittävät, että tiede olisi löytänyt energiahoidon vaikutusmekanismin, jos sellaista ylipäätään olisi olemassa. Skeptisesti asioihin suhtautuvan epäilen väitteen paikkansapitävyyttä sillä perusteella, ettei ’viisaat’ sentään niin viisaita ole, että energiahoitoa tutkimatta voivat moista väittää. Pelkästään uskoon perustuva väite ei mielestäni ole kovin tieteellinen, eikä tee tyhjäksi jonkin ilmiön olemassaoloa.

    • Skeposten energiahoitona ymmärtämä hiplaushoidoksi nimeämä hoito on hoidossa olevan kannalta miellyttävämpää, mutta tuottaako toivottua tulosta, toivottavasti. Samaa ei voi sanoa energiahoidosta, joka käsittelee hoidettavaa varsin usein rankalla kädellä, mutta tulostakin tulee. Kipu voi käydä energiahoidon aikana sietokyvyn rajamailla ja jo senkin vuoksi olisi hyvä saada lääketieteen tutkimusmenetelmät mukaan kuvioihin ja ehkä myös kipua lievemmäksi.

      Tutkittavaa siis on, mutta vähän tutkijoita, joiden huuhaasuodin päästäisi läpi energiahoidon todellisuuden.

    • Paranormaali, suggestio vai hypnoosi, mitä sitten. Energiahoito nimike on skeposten valtakunnassa mustalla listalla, näin ovat ’viisaat’ päättäneet. Miten ovat tähän johtopäätökseen päätyneet on pelkästään ’viisaiden’ uskonasia ja filosofisen pähkäilyn tulos. Ei siis tutkimuksiin perustuvaa tai jos onkin tutkittu, niin valikoidusti jos, jos miesten tapaan.

      Onko skepologinen sukkessio saavuttanut kliimaksin vai vieläkö on tilaa ’viisaiden’ päissä jatkuvan kasvun maailmankatsomusta toteuttamaan. Sikäli mikäli löytyy tilaa ja aivokapasiteettia, niin eikö olisi mielekkäämpää täyttää se viisailla ajatuksilla ja ripauksella nöyryyttä kanssaihmisiä kohtaan.

      Energiahoitoon ei ylimielisyys kuulu ja ’viisailla’ ylimielisyyttä riittää kiusaksi asti. Ehkä sen vuoksi energiahoito jo käsitteenä on ’viisaille’ vieras ajatus ja mahdoton ymmärtää. Tuntemattoman pelko ja pelko siitä, että jotain ’viisaiden’ konkretian ulkopuolista on olemassa saa heidät kieltämään kanssaihmisten omakohtaiset kokemukset, valitettavasti.

    • puskajussipuska

      Vain Vanelluksen tyhmyys ylittää uutiskynnyksen!
      Siis maailman tyhmin on Vanellus!

    • Miten ’viisas’ saataisiin vipuun on miljoonan taalan pähkäilyn aihe ja vielä ropo euroja päälle. Miljoona taalaa ja roposet päälle on pikkurahaa siihen nähden, mitä skeposesti ajattelevien toimijoiden osinkotuloista jäisi puuttumaan, mikäli energiahoidon terveysvaikutukset tulisivat ihmisten tietoon ja energiahoito yleisesti käyttöön. Vastapainona taasen kasvanut kansantalous ja ihmisten terveys ja hyvinvointi. Kumpi ompi parempi ja painaa vaakakupissa enemmän on oman pähkäilyn aihe.

      Lääketiede on lääketeollisuuden juoksunarussa kiinni ja ’viisaat’ määräävät liikkuma-alan. Eri instituutioilla taasen on omat intressit ja omien etujen ajaminen menee usein kansalaisten etujen edelle. Mitä sitten on tavan kansalaisen tehtävissä parantaakseen omaa terveyttä ja hyvinvointia on miljardien eurojen pähkäilyn aihe. Tätä pähkäilyä olen harrastanut vuosia ja pähkäilyn tuloksena on syntynyt monia varsin mielenkiintoisia ideoita, jotka toteutuessaan ylittäisivät uutiskynnyksen.

      Aika näyttää ylittyykö uutiskynnys ja paraneeko ihmisten terveys ja hyvinvointi, vai viekö ’viisaat’ voiton ja pillerikauppa.

    • Vaihtoehtohoitojen uutisoinnissa on usein negatiivinen sävy. Uskonnollinen sidonnaisuus ja lahkojen harjoittama maallisen vallan käyttö nousee otsikoihin ja hyvä niin. Skepsis, James Randin johdattamana on erikoistunut paljastamaan huijareita ja huijaaminenhan on skepsiksen ominta aluetta. Ovat alansa ammattilaisia, tuntevat alansa ja keskittyvät tuntemaansa. On hämmentävää ja valitettavaa vaihtoehtohoidoista puhuttaessa vain ääri-ilmiöiden esille tuominen, mutta tavan kansalaisten käyttämät vaihtoehtohoidot jäävät huomiotta.

      Mielestäni olisi korkea aika tuoda esille tavan kansalaisen mahdollisuudet vaikuttaa omaan elämään ilman sidonnaisuuksia ja taloudellisia intressejä. Tämä sen vuoksi, että ääripäät muodostavat vain pienen osan ja 90 % ihmisistä pystyisivät tekemään hyvää toisilleen ja kansakunnan taloudelle tietäessään omista luontaisista kyvyistään hoitaa itseään ja kanssaihmisten terveyttä energiahoidon avulla.

    • Täydentävät hoidot antavat pohjaa lääketieteellisille hoidoilla. Ilman niitä ihmiskunta olisi vain hajanainen joukko lämpimillä leveysasteilla.
      Ihmisten hoivavietti auttaa syntymässä täysin avuttoman lapsen selviämisen ensin kävelemään, puhumaan ja oppimaan varomaan monia uhkaavia vaaroja.

      Tulevaisuudessa ihmisille on opetettava, että heillä on monia synnynäisiä taitoja ja voimia, kunhan niistä tiedetään ja niitä vahvistetaan.
      Kun jo vanhoilla päivilläni sain näistä hankittua tietoa elämääni, tarve hakea julkisten tai yksityisten terveyspalveluja väheni merkittävästi.

      Eräs ilta huomasin, että käsien, lähinnä kämmenten asentoja ohjaamalla kivut lakkaavat siedettäväksi. Näillä tarkoitan mm. reuma ja hammassärkyä. Se oli suuri ihmetyksen aihe itselleni.

      Tämä tietotaidot siirrettiin minulle elinikäisiksi reikimasterin virityksillä.

      • odottavaoppilas

        "Tämä tietotaidot siirrettiin minulle elinikäisiksi reikimasterin virityksillä."
        Olet siis nyt Reiki-Mestari!
        Voisitko opettaa meille palstalaisille ilmaiseksi Reiki-Taitoj ja -Tietoja!
        Tee hyvää ja jaa Reiki-Mestari tietosi yleiseen käyttöön!


      • odottavaoppilas kirjoitti:

        "Tämä tietotaidot siirrettiin minulle elinikäisiksi reikimasterin virityksillä."
        Olet siis nyt Reiki-Mestari!
        Voisitko opettaa meille palstalaisille ilmaiseksi Reiki-Taitoj ja -Tietoja!
        Tee hyvää ja jaa Reiki-Mestari tietosi yleiseen käyttöön!

        Olen käynyt reikikurssit 1 ja 2. Kolmas kurssi mahdollistaisi reikimastertason. En ole toistaiseksi lähdössä 3-kurssille, koska näilläkin pärjään.
        Reikivirityksellä tarkoiteaan elinikäisen parantamisvoiman mahdollista siirtämistä kurssioppilaaseen.
        Ainakin minulta kesti neljä kuukautta viimeisen virityksen jälkeen huomata, että tuo voima on tosiaan olemassa - epäuskoni esti asian tiedostamista.

        En ole reikihoitaja. Käytän voimaani vain omien kipujeni lievittämiseen. Kuitenkin vain pariviikkoa sitten olkapään kipu oli pahimmillaan niin vahvaa, etten saanut sitä pois.
        Pian tämän jälkeen kuitenkin kokeilin taas omakivun lievitystä. Arvioni mukaan n. 8 luvulla ilmaistava kipu kuitenkin poistui vain lievästi tunnistettavaksi.

        Oikeasti woima kasvaa, koska endokriinisen järjestelmän vahvistaminen voimistaa myös henkistä voimaa.
        Vain reikimestarit voivat siirtää voiman. Kurssit maksavat. Itse en ole ikänäni tehnyt parempaa sijoitusta mitä satsasin reikikursseihin.


      • Sanonta; ihminen ei elä ainoastaan leivästä on hyvä pitää mielessä. Ruoka yleensä maksaa, mutta omaehtoinen energiahoito maksaa vain aikaa. Ihminen tarvitsee lepoa ja unta toipuakseen päivän rasituksista ja voidakseen hyvin. Omaehtoinen energiahoito antaa kumpaakin ja nukkumaan mennessä tehtynä ei maksa kuin pienen hetken elämästä.

        Rei-Ki ja monet muut elämänenergiaa vahvistavat hoitomuodot ovat ponnahduslauta omaehtoisen energiahoidon oppimiseen. Opettelu vaatii aikaa myös opettajalta ja opetukseen käytetystä ajasta on opettajan saatava korvaus jollakin tapaa. Rahallinen korvaus on länsimaissa yleisin, että opettaja saa tarvitsemansa leivän ja leivän päälle voita tai kevytlevitettä.


      • EräsKansanparantaja kirjoitti:

        Sanonta; ihminen ei elä ainoastaan leivästä on hyvä pitää mielessä. Ruoka yleensä maksaa, mutta omaehtoinen energiahoito maksaa vain aikaa. Ihminen tarvitsee lepoa ja unta toipuakseen päivän rasituksista ja voidakseen hyvin. Omaehtoinen energiahoito antaa kumpaakin ja nukkumaan mennessä tehtynä ei maksa kuin pienen hetken elämästä.

        Rei-Ki ja monet muut elämänenergiaa vahvistavat hoitomuodot ovat ponnahduslauta omaehtoisen energiahoidon oppimiseen. Opettelu vaatii aikaa myös opettajalta ja opetukseen käytetystä ajasta on opettajan saatava korvaus jollakin tapaa. Rahallinen korvaus on länsimaissa yleisin, että opettaja saa tarvitsemansa leivän ja leivän päälle voita tai kevytlevitettä.

        Tuo energia, jolla on lukemattomia nimiä on universumissa olevaa voimaa. Kaikessa elollisessa on sitä hitunen.
        Se kasvattaa kasvit, on kehittänyt veden ja ilmassa lentävät eläimet, ei se sen kummallisempaa ole.
        Olisi suunnaton helpotus ihmiskunnalle, että ihmiset yleisemmin tuntisivat ja vahvistaisivat sitä.


      • capt.cöpenick kirjoitti:

        Tuo energia, jolla on lukemattomia nimiä on universumissa olevaa voimaa. Kaikessa elollisessa on sitä hitunen.
        Se kasvattaa kasvit, on kehittänyt veden ja ilmassa lentävät eläimet, ei se sen kummallisempaa ole.
        Olisi suunnaton helpotus ihmiskunnalle, että ihmiset yleisemmin tuntisivat ja vahvistaisivat sitä.

        Vai että kasvitkin kasvaa tuolla mystisellä taikavoimalla, eivätkä suinkaan Auringon energialla ja fotosynteesillä... Huh huijaa.. :D


      • capt.cöpenick kirjoitti:

        Tuo energia, jolla on lukemattomia nimiä on universumissa olevaa voimaa. Kaikessa elollisessa on sitä hitunen.
        Se kasvattaa kasvit, on kehittänyt veden ja ilmassa lentävät eläimet, ei se sen kummallisempaa ole.
        Olisi suunnaton helpotus ihmiskunnalle, että ihmiset yleisemmin tuntisivat ja vahvistaisivat sitä.

        Vai että kasvitkin kasvaa tuolla mystisellä taikavoimalla, eivätkä suinkaan Auringon energialla ja fotosynteesillä... Huh huijaa.. :D


      • Reikiä-kasveille

        Vaihtoehtopuolen maailmankuva on hieman erilainen kuin muiden.


      • Mielenkiintoista on se, että mm. kasvit reagoivat energiahoitoon myönteisesti ja niin myös ’viisaat’, kun sen oikein oivaltaisivat. Ei ole ollut tilaisuutta päästä kokeilemaan kuinka energiahoito vaikuttaa kasviksi vammautunutta. Ehkä vielä tulee tilaisuus siihenkin.

        Sen sijaan ’kuolleeksi’ luullut kukat virkistyvät muutamassa tunnissa. Tämä on tullut esille kokeillessani kuinka energiahoito toimii sellaiseen elävään, johon ’viisaiden’ väitteet eivät päde. ’Viisaiden’ perusväittämähän on heidän hyvin tuntema suggestio ja hypnoosi. Mielestäni olisi ’viisaidenkin’ jo aika tutustua energiahoitoon.

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/13524383

        Tuolta-saa-apua kirjoitti: 5.5.2015 12:27

        ”Joukkosuggestio on yleisesti käytetty menetelmä erilaisissa uskonlahkoissa, uppoaa hyvin jo muutenkin hieman "hitaalla käyviin" henkilöihin.”

        P.S. Miten hitaalla ’viisaiden’ mielestä kasvien aivotoiminta käy.


      • EräsKansanparantaja kirjoitti:

        Mielenkiintoista on se, että mm. kasvit reagoivat energiahoitoon myönteisesti ja niin myös ’viisaat’, kun sen oikein oivaltaisivat. Ei ole ollut tilaisuutta päästä kokeilemaan kuinka energiahoito vaikuttaa kasviksi vammautunutta. Ehkä vielä tulee tilaisuus siihenkin.

        Sen sijaan ’kuolleeksi’ luullut kukat virkistyvät muutamassa tunnissa. Tämä on tullut esille kokeillessani kuinka energiahoito toimii sellaiseen elävään, johon ’viisaiden’ väitteet eivät päde. ’Viisaiden’ perusväittämähän on heidän hyvin tuntema suggestio ja hypnoosi. Mielestäni olisi ’viisaidenkin’ jo aika tutustua energiahoitoon.

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/13524383

        Tuolta-saa-apua kirjoitti: 5.5.2015 12:27

        ”Joukkosuggestio on yleisesti käytetty menetelmä erilaisissa uskonlahkoissa, uppoaa hyvin jo muutenkin hieman "hitaalla käyviin" henkilöihin.”

        P.S. Miten hitaalla ’viisaiden’ mielestä kasvien aivotoiminta käy.

        <<< ’kuolleeksi’ luullut kukat virkistyvät muutamassa tunnissa >>>

        Oletetaan, että näin todella käy. Kuolleet kukat heräävät henkiin energialoitsulla. Kysymys kuuluukin, että mikset pysty todistamaan valvotuissa olosuhteissa näinkin selkeää ilmiötä ja miksi tähän vaaditaan puoli miljoonaa euroa?


      • Gospodi_pomiloi
        Vanellus kirjoitti:

        <<< ’kuolleeksi’ luullut kukat virkistyvät muutamassa tunnissa >>>

        Oletetaan, että näin todella käy. Kuolleet kukat heräävät henkiin energialoitsulla. Kysymys kuuluukin, että mikset pysty todistamaan valvotuissa olosuhteissa näinkin selkeää ilmiötä ja miksi tähän vaaditaan puoli miljoonaa euroa?

        Sain määkin Porvoon moottoritiellä pysähtyneen naisryhmän Ladan koneen kehräämään kuin cat karvinen.
        Suihkutin hiukan aseöljyä akunnapoihin ja konepellin suojissa hyviin loitsui lausuin. Tämä oli 1990 luvulla.


      • Vanellus kirjoitti:

        <<< ’kuolleeksi’ luullut kukat virkistyvät muutamassa tunnissa >>>

        Oletetaan, että näin todella käy. Kuolleet kukat heräävät henkiin energialoitsulla. Kysymys kuuluukin, että mikset pysty todistamaan valvotuissa olosuhteissa näinkin selkeää ilmiötä ja miksi tähän vaaditaan puoli miljoonaa euroa?

        Vanellus lahkonsa tavan mukaisesti kirjoittelee skeposia. Niin kauan kun skeponen lahkoajattelu on vallalla kierretään totuutta kuin kissa kuumaa puuroa. Kuolleeksi luultu muuttuu kuolleeksi, joka tulisi herättää henkiin jne. Mielestäni kuolleeksi luullulla ja kuolleella on vissi ero.

        Skeposten toimintatapahan on irrottaa jokin ilmiö juuriltaan ja viedä se sellaiseen ympäristöön, jossa se heidän käsityksen mukaan ei voi toimia. Ilmeinen tarkoitus on vain ’viisastella’ ja vahvistaa oman lahkon maailmankatsomuksen mukaista uskon käsitystä. Ei haluta tutkia ilmiötä sinänsä, eli tässä tapauksessa energiahoidon vaikutusta vaan pyrkiä kieltämään se.

        Skeposilla on oma maailmankuva niin syvään juurtunutta, ettei sitä pohjaan palanutta pannukakkua korjaamaan kukaan kykene. Se on skeposten itsensä viskattava roskikseen ja luotava uusi ajatuksen kanssa.


      • EräsKansanparantaja kirjoitti:

        Vanellus lahkonsa tavan mukaisesti kirjoittelee skeposia. Niin kauan kun skeponen lahkoajattelu on vallalla kierretään totuutta kuin kissa kuumaa puuroa. Kuolleeksi luultu muuttuu kuolleeksi, joka tulisi herättää henkiin jne. Mielestäni kuolleeksi luullulla ja kuolleella on vissi ero.

        Skeposten toimintatapahan on irrottaa jokin ilmiö juuriltaan ja viedä se sellaiseen ympäristöön, jossa se heidän käsityksen mukaan ei voi toimia. Ilmeinen tarkoitus on vain ’viisastella’ ja vahvistaa oman lahkon maailmankatsomuksen mukaista uskon käsitystä. Ei haluta tutkia ilmiötä sinänsä, eli tässä tapauksessa energiahoidon vaikutusta vaan pyrkiä kieltämään se.

        Skeposilla on oma maailmankuva niin syvään juurtunutta, ettei sitä pohjaan palanutta pannukakkua korjaamaan kukaan kykene. Se on skeposten itsensä viskattava roskikseen ja luotava uusi ajatuksen kanssa.

        Eipä yllättänyt, että et pystynyt tähänkään yksinkertaiseen kysymykseen vastaamaan.

        Sinulla ei ole siis pienintäkään näyttöä energiahoidon toimivuudesta/olemassaolosta.


      • Täytyy tunnustaa, että skeposen, skaposen maailmankuvan omaavat ovat kovia poikia, korjaan henkilöitä väittämään ja väittäminen onkin oppineiden ominta aluetta ja kenties opetuksen tulos.

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015050619637945_uu.shtml

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015050619639051_uu.shtml

        Kuten huomataan ovat juuret syvässä, eikä usko horju. Leikitään tiukasti omassa hiekkalaatikossa, eikä haluta nähdä mitä ulkopuolella tapahtuu. Maailma pelottaa ja tutussa ympäristössä on turvallista olla ja raja-aitoja rakentamalla uskotellaan olevan ’pahalta’ suojassa.


      • turhaarummutusta

        Viestisi ei liity palstan aiheeseen mitenkään. Yritä nyt vähän skarpata.


      • KalleLahtinen
        turhaarummutusta kirjoitti:

        Viestisi ei liity palstan aiheeseen mitenkään. Yritä nyt vähän skarpata.

        Mitäpä, jos ihan itse skarppaisit ja luopuisit tuosta raadollisesta elämäntehtävästäsi, joka on kaikkien toisinajattelijoiden kaikenlaista väheksyntää , parjausta ja haukkumista.
        Sinun kommentit hyvin harvoin liittyvät palstan aihepiiriin, koska se on vain väheksyntää, vähättelyä ja haukkumista.
        Valitettavasti pidän sinua täysin sivistymättömänä sen vuoksi, että et pysty hyväksymään toisinajattelijoita, vaan olet aina itsekkäästi oikeassa!
        Tällaiset luonteenpiirteet viittaavat tiettyyn lääketieteelliseen diagnoosin, jota en viitsi nyt yleisellä palstalla kertoa.


      • EräsKansanparantaja kirjoitti:

        Täytyy tunnustaa, että skeposen, skaposen maailmankuvan omaavat ovat kovia poikia, korjaan henkilöitä väittämään ja väittäminen onkin oppineiden ominta aluetta ja kenties opetuksen tulos.

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015050619637945_uu.shtml

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015050619639051_uu.shtml

        Kuten huomataan ovat juuret syvässä, eikä usko horju. Leikitään tiukasti omassa hiekkalaatikossa, eikä haluta nähdä mitä ulkopuolella tapahtuu. Maailma pelottaa ja tutussa ympäristössä on turvallista olla ja raja-aitoja rakentamalla uskotellaan olevan ’pahalta’ suojassa.

        Älä höpise aiheen vierestä, vaan yritä vastata kysymykseen: Miksi et pyri osoittamaan energiahoitoa todeksi, jos sinulla kerran on tarjota noin kiistaton todiste, että kuolleilta näyttävät kasvitkin saadaan herätettyä henkiin energialoitsulla?

        Ainoa selitys minkä minä keksin on se, että ei sinulla mitään todistetta oikeasti olekaan etkä oikeasti saa niitä kasveja loitsuillasi virkoamaan. Korjaa toki, mikäli olen väärässä.


      • LuovaEnergiaLuo

        Voihan voitto ja vapaus!
        Olet aivan toivoton tapaus!
        Koska energiatieteistä et ymmärrä yhtikäs mitään!


      • Vanellus kirjoitti:

        Älä höpise aiheen vierestä, vaan yritä vastata kysymykseen: Miksi et pyri osoittamaan energiahoitoa todeksi, jos sinulla kerran on tarjota noin kiistaton todiste, että kuolleilta näyttävät kasvitkin saadaan herätettyä henkiin energialoitsulla?

        Ainoa selitys minkä minä keksin on se, että ei sinulla mitään todistetta oikeasti olekaan etkä oikeasti saa niitä kasveja loitsuillasi virkoamaan. Korjaa toki, mikäli olen väärässä.

        Vanen ja palstan vakituisen torbetoijan, v.v;n tekstit ovat niin yhteneväiset, että kyseessä täytyy olla yks ja sama kirjoittaja.
        Tätä inttämistä, ettei energiahoito toimi, todista se, on jatkunut palstalla vuodesta toiseen.
        Kyllä parantava energia toimii, sitä voidaan myös voidaan siirtää matkojen päästä. Olen ollut tietoinen tästä lapsuudesta asti kun kotikylässämme oli mies, jolla tämä taito oli.

        Pakkomielteenomaista muuten tuo jänkkääminen. Kirjoittajalla on joku henkinen ratkaisematon ongelma, joka kanavoituu täydentävien hoitojen kieltämisyrityksinä.

        Täydentävät, ns. vaihteoehtohoidot ovat toimineet ja niitä on käytetty tuhansia vuosia eri kulttuureissa, eri puolilla maailmaa.
        Tullaan varmaan edelleenkin käyttämään.


      • turhaarummutusta kirjoitti:

        Viestisi ei liity palstan aiheeseen mitenkään. Yritä nyt vähän skarpata.

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/13524383

        > Tuolta-saa-apua 5.5.2015 12:27

        > --Joukkovoima lisää myös energiahoidon voimaa--

        > Joukkosuggestio on yleisesti käytetty menetelmä erilaisissa uskonlahkoissa, uppoaa hyvin jo muutenkin hieman "hitaalla käyviin" henkilöihin.

        > http://www.uskontojenuhrientuki.fi/

        Kuten yllä olevasta huomataan kirjoittamani liittyy hyvin vahvasti vaihtoehtohoidoista käytävään keskusteluun.

        Olkoon uskonto tai lahko hyväksytty ja valtiovallan suojeluksessa tai ei, on mielestäni väärin käyttää ihmisiä hyväksi oman edun tavoittelussa. Asettua jonkin korkeimman selän taakse oman agendan vahvistamiseksi valheellisin perustein.

        Uskontoa ja ihmisten hyväuskoisuutta käyttävät hyväkseen skeposesti ajattelevat toimijat. En pidä sitä oikeana, olkoon tarkoitusperä miten ylevä tahansa.


      • Vanellus kirjoitti:

        Älä höpise aiheen vierestä, vaan yritä vastata kysymykseen: Miksi et pyri osoittamaan energiahoitoa todeksi, jos sinulla kerran on tarjota noin kiistaton todiste, että kuolleilta näyttävät kasvitkin saadaan herätettyä henkiin energialoitsulla?

        Ainoa selitys minkä minä keksin on se, että ei sinulla mitään todistetta oikeasti olekaan etkä oikeasti saa niitä kasveja loitsuillasi virkoamaan. Korjaa toki, mikäli olen väärässä.

        Korjataan, korjataan kun keritään. Paljon porua ja vähän villoja sano piru kun sikaa keritsi. Ehkä vielä nahkurin orsilla tapaamme ja keritään, jos keritään.


      • EräsKansanparantaja kirjoitti:

        Korjataan, korjataan kun keritään. Paljon porua ja vähän villoja sano piru kun sikaa keritsi. Ehkä vielä nahkurin orsilla tapaamme ja keritään, jos keritään.

        Eli selitys oli oikea. Mukavaa, että olemme tästä yhtä mieltä. Hyvää viikonloppua.


    • Miten ’viisaat’ selittävät erään mielenkiintoisen ilmiön, kun ihminen on yksin kotona ja hoitosessio käynnistyy esim. katsoessa televisiota, eli on joutilaana muista tietoisista askareista.

      Mielestäni tilanteeseen ei istu hypnoosi tai joukkosuggestio koska henkilö on yksin, eikä tietoisesti aloita hoitoa. Sen vuoksi ensimmäinen hoitokerta tulee yllätyksenä ja aiheuttaa joillekin myös pelonsekaisia tunteita, kun keholla on omatahto ja monenlaisia tuntemuksia.

      Uutiskynnystä ei omahoito ole ylittänyt, ei ainakaan tieteellistä tutkimusta ole ’viisaat’ julkaisseet, eivätkä ilmeisesti myöskään tutkineen. Jos ovat, pitävät tulokset omana tietonaan, sotiihan se heidän maailmankatsomustaan vastaan.

      • Kysymyksesi on älyttömästi muotoiltu. Voisit yhtä hyvin kysyä, miten tiede selittää joulupukin lentävät porot. Ei selitä ei.

        Oikea kysymysmuoto olisi, että miksi pitäisi ylipäätään selittää? Mitä järkeä on yrittää selittää ilmiöitä, joita ei havaittavasti ole olemassakaan? Tiede ottaa kantaa vain asioihin, jotka ovat oikeasti ja havattavasti olemassa. Ja sekös sinua ärsyttää.

        Mistä muuten tiedät mitä siellä "etähoidettavan" kotona tapahtuu, kun et ole edes paikalla seuraamassa tapahtumia?


      • Voiko sen ’viisaammin’ sanoa. Skeposten epäily on ylitse muiden ja kommentit sen mukaisia. Uskomatonta eikö totta ja miksi heitä uskoisimme.


      • nähtyjo

        Lupailit taannoin miljardisäästöt kunhan vain sinun tuotteesi otettaisiin heti käyttöön. Kun lupailujesi perään alettiin kysellä, ei niiden takaa löytynyt muuta kuin tyhjää lätinää. Miksi ajattelet, että tällaisen jälkeen ne sekavat jorinat, joihin olet vajonnut, tuntuisivat kenestäkään uskottavilta?


      • EräsKansanparantaja kirjoitti:

        Voiko sen ’viisaammin’ sanoa. Skeposten epäily on ylitse muiden ja kommentit sen mukaisia. Uskomatonta eikö totta ja miksi heitä uskoisimme.

        Olet kyllä erikoinen kaveri. Aktiivisesti yrität kaiken aikaa viritellä keskustelua ja jos sitä keskustelua sitten onnistuneesti syntyy, et pystykään enää sanomaan mitään järkevää. Ainoastaan skepottelemaan.

        Erään kansanparantajan kootut argumentit kaukoloitsuhoidon tehosta: "Skepot sitä, viisaat tätä, uskokaa sokeasti ja antakaa minulle puoli miljoonaa"


      • Vanellus kirjoitti:

        Olet kyllä erikoinen kaveri. Aktiivisesti yrität kaiken aikaa viritellä keskustelua ja jos sitä keskustelua sitten onnistuneesti syntyy, et pystykään enää sanomaan mitään järkevää. Ainoastaan skepottelemaan.

        Erään kansanparantajan kootut argumentit kaukoloitsuhoidon tehosta: "Skepot sitä, viisaat tätä, uskokaa sokeasti ja antakaa minulle puoli miljoonaa"

        Olet itse vane, eli v.v naapuristani melko erikoinen tyyppi. Missä sinun 30-40 vuoden ikäsi on? Tai ne kemian opiskelut?
        Et pysty muuntautumaan niin paljon, ettetkö paljastuisi palstan torbetoijaksi. Epäilin sinua kaiken aikaa.

        Sinulla, kuten meillä kaikilla pa-väellä on akilleen kantapäänä raha. Näitä tekstejä joku seurailee ihan työnsä puolesta, yliopistotasolla.

        Sinun ÄO:lla varustettu ei voi nettiin piiloutua, nimimerkkejä vaihtelemalla. Toistat samaa tunnistettavaa kaavaa.


      • Juujuu. Ja sinä olet Aira Samulin.
        Vai pystytkö todistamaan, ettet ole?


      • Joulupukkielää
        Vanellus kirjoitti:

        Kysymyksesi on älyttömästi muotoiltu. Voisit yhtä hyvin kysyä, miten tiede selittää joulupukin lentävät porot. Ei selitä ei.

        Oikea kysymysmuoto olisi, että miksi pitäisi ylipäätään selittää? Mitä järkeä on yrittää selittää ilmiöitä, joita ei havaittavasti ole olemassakaan? Tiede ottaa kantaa vain asioihin, jotka ovat oikeasti ja havattavasti olemassa. Ja sekös sinua ärsyttää.

        Mistä muuten tiedät mitä siellä "etähoidettavan" kotona tapahtuu, kun et ole edes paikalla seuraamassa tapahtumia?

        Gyll mää ainaskii kloppina näin ihan oikeen Joulukin ja se toi mulle paljon lahjoja!
        Eli Joulupukki on todellisuutta ja realismia!


    • Kuinka monta ajallisesti energiahoidon aikaista terveyteen positiivisesti vaikuttanutta tapauskertomusta tarvitaan herättämään päättäjien mielenkiinnon. Riittääkö tuhat, vai tarvitaanko kymmenen tai satatuhatta. Onko suhtautuminen kielteistä vai myönteistä ja mitkä tahot panevat kapuloita rattaisiin.

      Siinäpä miettimistä kerrakseen ja miten saada riittävä määrä uskottavia tapauskertomuksia, kun mikään ei näytä riittävän lääketieteelle. Tutkimukset maksavat ja lääketieteelliset tutkimukset ovat lääketeollisuuden heiniä, eli kiinnostus nolla.

      Miten saada uutiskynnys ylitettyä, kun huijatuksi tulemisen pelko on todella uskomatonta.

      • Monta

        > Kuinka monta ajallisesti energiahoidon aikaista terveyteen positiivisesti vaikuttanutta tapauskertomusta tarvitaan herättämään päättäjien mielenkiinnon....

        Oletettavasti niin monta, kunnes havaitaan tarvittavan pillereitä tai piikkejä tulosten saamiseksi?


      • lisäätarinoita

        >Kuinka monta ajallisesti energiahoidon aikaista terveyteen positiivisesti vaikuttanutta tapauskertomusta tarvitaan herättämään päättäjien mielenkiinnon.

        Jos kerrottujen tarinoiden määrä olisi ratkaiseva, niin oletan, että määrän tulisi olla suurempi kuin kuunatsien tapauksessa, jossa tarinoiden lukumäärästä huolimatta edelleenkään asiaan ei suhtauduta riittävän vakavasti.


      • Monta kirjoitti:

        > Kuinka monta ajallisesti energiahoidon aikaista terveyteen positiivisesti vaikuttanutta tapauskertomusta tarvitaan herättämään päättäjien mielenkiinnon....

        Oletettavasti niin monta, kunnes havaitaan tarvittavan pillereitä tai piikkejä tulosten saamiseksi?

        Entäpä siinä tapauksessa, että puukolla, piikillä ja pillerillä on hoidettu vuosia ja tulos on ollut potilaan kannalta epätyydyttävä. Näin käytännössä hoitojärjestys on ja tulee ollakin, mutta parempaan tulokseen päästään yhdistämällä lääketieteellinen hoito ja ihmisen kyky parantaa.

        Mitään negatiivista energiahoidosta ei potilaalle ole, vaan paraneminen nopeutuu ja se on mielestäni positiivinen asia. Lääketieteen ansioiden kannalta toki negatiivinen ja sitä taustaa vasten voin hyvin ymmärtää, mutta en hyväksyä lääketeollisuuden skeposen suhtautumisen energiahoitoihin.


      • tarinavaitodellisuus

        Nyt on niin, että paranemisen nopeutumista väittävien tarinoiden määrän yleistyminen ei tee hommasta uskottavampaa. Paranemisen pitäisi myös oikeasti nopeutua.


      • Oikeahoito
        EräsKansanparantaja kirjoitti:

        Entäpä siinä tapauksessa, että puukolla, piikillä ja pillerillä on hoidettu vuosia ja tulos on ollut potilaan kannalta epätyydyttävä. Näin käytännössä hoitojärjestys on ja tulee ollakin, mutta parempaan tulokseen päästään yhdistämällä lääketieteellinen hoito ja ihmisen kyky parantaa.

        Mitään negatiivista energiahoidosta ei potilaalle ole, vaan paraneminen nopeutuu ja se on mielestäni positiivinen asia. Lääketieteen ansioiden kannalta toki negatiivinen ja sitä taustaa vasten voin hyvin ymmärtää, mutta en hyväksyä lääketeollisuuden skeposen suhtautumisen energiahoitoihin.

        Kuten nähdään, niin puukolla, piikillä ja pillereillä voidaan hoitaa potilasta vuosikausia, näkemättä kuitenkaan kummempia positiivisia tuloksia ja potilaan paranemisia. Siitä huolimatta se on se ainoa oikea lääketieteellinen hoito!


      • palataanpaasiaan

        Osaisitko yhtään kuvailla, mistä sairaudesta tai minkätyyppisestä oireesta on kyse, millaista hoitoa olet siihen saanut ja millä tavalla koet, että tilanteesi mahdollisesti liittyy aiempaan keskusteluun. Ymmärrän kyllä, että tilanteesi on varmasti sinulle ja läheisillesi huomattava tragedia ja sitä voi olla vaikea käsitellä.


      • mustansurmanmuisto
        EräsKansanparantaja kirjoitti:

        Entäpä siinä tapauksessa, että puukolla, piikillä ja pillerillä on hoidettu vuosia ja tulos on ollut potilaan kannalta epätyydyttävä. Näin käytännössä hoitojärjestys on ja tulee ollakin, mutta parempaan tulokseen päästään yhdistämällä lääketieteellinen hoito ja ihmisen kyky parantaa.

        Mitään negatiivista energiahoidosta ei potilaalle ole, vaan paraneminen nopeutuu ja se on mielestäni positiivinen asia. Lääketieteen ansioiden kannalta toki negatiivinen ja sitä taustaa vasten voin hyvin ymmärtää, mutta en hyväksyä lääketeollisuuden skeposen suhtautumisen energiahoitoihin.

        Ylikansallinen lääketeollisuus tulee torppaamaan energiahoitojen virallistamiseksi ainakin tällä vuosikymmenellä.
        Satojen miljoonien mittaisella bisneksellä on on myös YK:n ja valtioiden johdon oikeutus toimia.
        Maailman laajuisten pandemioiden ehkäiseminen ja rajoittaminen ei muuten onnistuisi.


      • Mistäsairaudesta
        palataanpaasiaan kirjoitti:

        Osaisitko yhtään kuvailla, mistä sairaudesta tai minkätyyppisestä oireesta on kyse, millaista hoitoa olet siihen saanut ja millä tavalla koet, että tilanteesi mahdollisesti liittyy aiempaan keskusteluun. Ymmärrän kyllä, että tilanteesi on varmasti sinulle ja läheisillesi huomattava tragedia ja sitä voi olla vaikea käsitellä.

        ...> Osaisitko yhtään kuvailla, mistä sairaudesta tai minkätyyppisestä oireesta on kyse, millaista hoitoa olet siihen saanut........

        Kuinka tämä PPP hoito tehoaa mm. fyysisiin ongelmiin? Esim. toinen jalka lyhyempi, toinen pitempi, nikamien virheasento, virheellinen hammaskontakti, -purenta, leuka pois paikoiltaan ym. ym. Kuinka tehokas tämä PPP hoito on esim. näihin ongelmiin?


      • tässäköoireet

        Olivatko nämä nyt niitä oireita, joihin olet hakenut apua ja sitten katkeroitunut, kun ongelmiasi ei ole saatu hoidettua?


      • Oikeahoito kirjoitti:

        Kuten nähdään, niin puukolla, piikillä ja pillereillä voidaan hoitaa potilasta vuosikausia, näkemättä kuitenkaan kummempia positiivisia tuloksia ja potilaan paranemisia. Siitä huolimatta se on se ainoa oikea lääketieteellinen hoito!

        mm. haavat paranevat tosi nopeasti, ihmisillä, jotka elävät terveellisesti, lisäksi harjoittavat omia energishoitoja.
        Vetäisin pokasahalla vasemman käden rystyyn pahan viiltohaavan. Menin laittamaan siihen laastaria ja sidoin jeesusteippiä kämmenen ympäri.
        Illalla pesin ja puhdistin viiltohaavan seutua.

        Kadutti etten mennyt laitattamaan siihen tikkejä. Ai niin 60km ajoa ja ehkä pitkään jonotusaikaa keskussairaalan ensiapu-polilla.
        Ihmettelin miten nopeasti kevään viileinä päivinä voi avohaava umpeutua.


      • niin.varmaan
        capt.cöpenick kirjoitti:

        mm. haavat paranevat tosi nopeasti, ihmisillä, jotka elävät terveellisesti, lisäksi harjoittavat omia energishoitoja.
        Vetäisin pokasahalla vasemman käden rystyyn pahan viiltohaavan. Menin laittamaan siihen laastaria ja sidoin jeesusteippiä kämmenen ympäri.
        Illalla pesin ja puhdistin viiltohaavan seutua.

        Kadutti etten mennyt laitattamaan siihen tikkejä. Ai niin 60km ajoa ja ehkä pitkään jonotusaikaa keskussairaalan ensiapu-polilla.
        Ihmettelin miten nopeasti kevään viileinä päivinä voi avohaava umpeutua.

        varmaan pyysitkin haavanhoitohon enkeliterapiaa, et vaan huomannut kun ne nukkuessasi tikkasivat haavan umpehen.


      • lattajalkainen
        tässäköoireet kirjoitti:

        Olivatko nämä nyt niitä oireita, joihin olet hakenut apua ja sitten katkeroitunut, kun ongelmiasi ei ole saatu hoidettua?

        Kyllä! Kompastelen aina kunnyksiin!
        Syynä ovat lattajalkani.


      • on.uutisoitu
        lattajalkainen kirjoitti:

        Kyllä! Kompastelen aina kunnyksiin!
        Syynä ovat lattajalkani.

        Erään rakkaan seuraajan maassa lättäjaloilla kompastelu paraatissa, saattaisi johtaa ilmatorjuntatykillä teloittamiseen.


      • Paratiisi-ei-sairauksia
        on.uutisoitu kirjoitti:

        Erään rakkaan seuraajan maassa lättäjaloilla kompastelu paraatissa, saattaisi johtaa ilmatorjuntatykillä teloittamiseen.

        Mikä maa?
        Mikä valuutta?
        Jossa tykillä viattomia ihmisiä ammuskellaan, jos ovat sairaita?
        Onko käypähoito suositus siellä, että ammutaan tykillä sairaus pois!


      • Kivunhoito
        tässäköoireet kirjoitti:

        Olivatko nämä nyt niitä oireita, joihin olet hakenut apua ja sitten katkeroitunut, kun ongelmiasi ei ole saatu hoidettua?

        Jos et vielä tiedä minkä takia ihmiset menevät ns. asiantuntijan puheille on KIPU!
        Erittäin suuri osa ihmisistä hakeutuu lääkäriin juuri KIVUN takia. Lääkärihän on koulutettu ratkaisemaan tällaisia ongelmia, tai ainakin niin kuvitellaan!


      • mikäkipu
        Kivunhoito kirjoitti:

        Jos et vielä tiedä minkä takia ihmiset menevät ns. asiantuntijan puheille on KIPU!
        Erittäin suuri osa ihmisistä hakeutuu lääkäriin juuri KIVUN takia. Lääkärihän on koulutettu ratkaisemaan tällaisia ongelmia, tai ainakin niin kuvitellaan!

        Halautko kertoa, että katkeruutta aiheuttanut oireesi oli kipu? Pystytkö yhtään lähestymään ongelmaasi ja kertomaan, mikä kipu oli kyseessä ja miten ajattelet että tilanteesi liittyy ns. vaihtoehtoisiin hoitoihin?


      • Pitääköpiirtää
        mikäkipu kirjoitti:

        Halautko kertoa, että katkeruutta aiheuttanut oireesi oli kipu? Pystytkö yhtään lähestymään ongelmaasi ja kertomaan, mikä kipu oli kyseessä ja miten ajattelet että tilanteesi liittyy ns. vaihtoehtoisiin hoitoihin?

        Etkö vieläkään ole ymmärtänyt näitä käytäntöjä, vaikka niistä on jatkuvasti toisteltu?

        Kivut liittyvät ns. vaihtoehtoisiin hoitoihin siten, että jos, kun niistä "oikeista" hoidoista potilas ei sa apua kipuihinsa, niin silloin on etsittävä muita osotteita joista olisi toiveita viimeinkin saada apua, jopa poistettua se elämää suuresti häiritsevä ja hankaloittava kipu! Tässä yksi syy miksi tilanteet liittyvät ns. vaihtoehtoisiin hoitoihin!


      • seuraa.mediaa
        Paratiisi-ei-sairauksia kirjoitti:

        Mikä maa?
        Mikä valuutta?
        Jossa tykillä viattomia ihmisiä ammuskellaan, jos ovat sairaita?
        Onko käypähoito suositus siellä, että ammutaan tykillä sairaus pois!

        Etse seuraa maailman uutistapahtumia? Onhan sekä netissä että lehdissä julkaistu kuvia maasta jonka johtajana on Kim un Jong.
        Korkea-arvoinen upseeri torkahti ilmavoimien paraatissa. Hänet ammuttiin rangaistukseksi yleisön katsellessa palasiksi ilmatorjuntatykillä.

        Siinä maassa vastaava tapaus oli kun eräs katsoja ei itkenyt tarpeeksi aidosti ja sydäntäsärkevästi rakkaan johtajan kuolemaa. Ainakin työleirin arvoinen rike.


    • Harrastuksia on joka lähtöön ja on vaarallisia ja vähemmän vaarallisia. Vähemmän vaarallisia lienee joogan tyyppiset ja monia harrastetaan oman terveyden ylläpitämiseksi. Nämä terveyttä vaalivat harrastukset ovat nousseet ’viisaiden’ silmätikuksi, saaden skeposten taholta huuhaa statuksen silloin, kun niiden yhteydessä mainitaan niiden terveyttä hoitavasta vaikutuksesta.

      Monet virallisen hyväksynnän saaneet harrastukset ovat myös kilpaurheilua ja skeposten toimijoiden suurta bisnestä. Lääketiede, lääketeollisuuden talutusnuorassa on vahvasti bisneksessä mukana ja laitamassa anaboolia kannikkaan, vaihtamassa veriä tai muuten vain piristämässä suorituksia. Taustalla häärii skeposesti toimivat bisnesmiehet, joiden motiivina on raha, joillakin maine ja kunnia. Sairasta eikö totta.

      Omaehtoisesta itsensä ja kanssaihmisten auttamisesta ei suurta bisnestä saa, mutta terveyttä ja hyvinvointia. Energiahoito antaa harrastajalleen terveyttä ja se on jääkylmä totuus. Hyvinvointi tulee siinä sivussa, kun sen oikein oivaltaa. Ei seteleinä, mutta vähemmin uhrauksin ja pienemmin menoin.

      • tarinamuuttuu

        Oletko nyt näillä harrastushöpsötyksillä peruuttelemassa siitä ideasta, että vielä joku vuosi sitten olit lupailemassa miljardisäästöjä kunhan tuotteesi otetaan käyttöön? Entä mihin unohtui tarjouksesi parantaa nuorten urheilijoiden suoristustasoa energiajumppautuksella?


      • Luin tänään Kouvolan seudulla ilmestyvästä lehdestä ehkä seurakunnallisella palsta kirjoituksen naispuolisesta pastorista.
        Hän harrastaa joogaa pitääkseen itsensä ns. hyvässä hapessa.

        Olen ennenkin kuullut "kristillisestä" joogasta. Menetelmä on hyvä, vanha itämainen. Näitä itsekasvatusmenelmiä on monia muita.
        Myös liikemiehet, poliitikot tai lääkärit käyttävät näitä menetelmiä palautuakseen seuraaviin haasteisiin.


      • tarinamuuttuu kirjoitti:

        Oletko nyt näillä harrastushöpsötyksillä peruuttelemassa siitä ideasta, että vielä joku vuosi sitten olit lupailemassa miljardisäästöjä kunhan tuotteesi otetaan käyttöön? Entä mihin unohtui tarjouksesi parantaa nuorten urheilijoiden suoristustasoa energiajumppautuksella?

        Ei ihmisen kyky parantaa itseään ja kanssaihmisiä ole muuttunut muutamassa vuodessa miksikään. Eikä ’viisaiden’ suhtautuminen energiahoitoihin vaikka mahdollisuuksia tarjotaan joka päivä. Ei myöskään hyvä harrastukseni muuten kuin, että aina värssyn päivässä viisastuu ja saa hämmästellä energiahoidon vaikutuksia.

        ”energiajumppautuksella”

        Kerropa omin sanoin, mitä energiajumppautuksen aikana tapahtuu, miten se saadaan käynnistymään ja miten se vaikuttaa. Luulisi olevan helppo vastata. Skepsiksen puheenjohtajan Otto Mäkelän mukaan on tutkittu ja hyvin tiedossa, onko sinulla.


      • tartu-tarjoukseen
        tarinamuuttuu kirjoitti:

        Oletko nyt näillä harrastushöpsötyksillä peruuttelemassa siitä ideasta, että vielä joku vuosi sitten olit lupailemassa miljardisäästöjä kunhan tuotteesi otetaan käyttöön? Entä mihin unohtui tarjouksesi parantaa nuorten urheilijoiden suoristustasoa energiajumppautuksella?

        Sipilä hallituksineen tarjoaa nyt miljardisäästöjä!
        Olethan jo lukenut Sipilän säästöohjelman?


      • mielikuvitusleikkiä
        EräsKansanparantaja kirjoitti:

        Ei ihmisen kyky parantaa itseään ja kanssaihmisiä ole muuttunut muutamassa vuodessa miksikään. Eikä ’viisaiden’ suhtautuminen energiahoitoihin vaikka mahdollisuuksia tarjotaan joka päivä. Ei myöskään hyvä harrastukseni muuten kuin, että aina värssyn päivässä viisastuu ja saa hämmästellä energiahoidon vaikutuksia.

        ”energiajumppautuksella”

        Kerropa omin sanoin, mitä energiajumppautuksen aikana tapahtuu, miten se saadaan käynnistymään ja miten se vaikuttaa. Luulisi olevan helppo vastata. Skepsiksen puheenjohtajan Otto Mäkelän mukaan on tutkittu ja hyvin tiedossa, onko sinulla.

        Lupailit aikanasi, että sinun tuotteellasi urheilevat lapset pääsevät parempiin tuloksiin. Kun näistä alettiin kysellä niin paljastui, että tuote oli vasta olemassa mielikuvituksessasi etkä oikeasti ollut energiajumppauttanut ketään. Ei välttämättä kauehasti kiinnosta, mitä mielikuvituksessasi tapahtuu, mutta ymmärtänet, että et voi vaatia tuotettasi otettavaksi käyttöön terveydenhoidossa tai lasten valmennuksessa pelkästään sen takia, että mielikuvituksessasi olet saanut itsesi hämmästymään tuloksista. Niiden pitäisi tapahtua myös oikeasti.

        Viime vuosina olet taantun tunkemaan palstalle sekavia värssyjäsi, jotka eivät enää mitenkään liity markkinoimaasi tuotteeseen, eli etkö enää itsekään usko siihen vai mistä tämä romahdus?


    • Liito-oravainen

      Uutiskynnyksen ylittää aina liito-orava, joka liitää uutiskynnyksen yli ja kakkii samalla parit papanat uutiskynnykselle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5510
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3527
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1652
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      205
      1624
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      77
      1087
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1078
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      808
    Aihe