Onko nuorempi parempi?

Näin

Kertokaas miehet että mikä vetää nuoriin naisiin? Aloin seurustelemaan 50-vuotiaan miehen kanssa ja hänellä oli juuri suhde 30-vuotiaaseen naiseen. Itse olen 45-vuotias. Mieheni sanoo että tuo suhde oli pelkkää seksiä ja minun kanssani hän on kuulemma tosissaan. On kyllä aika outoa myös että mieheni on kysynyt jokaiselta seksikumppaniltaan että muuttaako yhteen hänen kanssaan vaikka suhde on ollut pelkkää seksiä. Onkohan miehelläni jokin itsetunto ongelma kun muutaman panokerran jälkeen on jo pyytänyt kanssaan asumaan? Vastatkaa nyt miehet että onko se tosiaan niin että nuori nainen on aina parempaa tavaraa kun omaa ikäluokkaa oleva?

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miehelläsi on tarve saada ylipäänsä joku luokseen tyydyttämään hänen tarpeensa. Luultavasti myös kokkaamaan ja hoitamaan kotia.

      Jos miesystäväni alkaisi kertoilla entisistä hoidoistaan/tyttöystävistään ja etenkin jos kävisi ilmi, että hän on pyytänyt jokaista asumaan kanssaan, niin vetäisin kyllä johtopäätökseni ja jatkaisin matkaani :D

    • oksettavaa

      Olethan säkin nuorempi kuin hän. Eikö niin? Mutta en kuuntelisi hetkeäkään äijää, joka kertoilee tuollaisia asioita entisistä naisistaan. Erittäin epäluotettavan ja epätoivoisen kuuloinen mies. En jäisi katselemaan. Lähde sinäkin menemään.

    • oijroijorijrg

      Miksi sinä tiedät siitä, ketä mies on pyytänyt asumaan luokseen ja ketä ei? Äkkiseltään tulee mieleen, että miehellä käy kuka vaan suht koht ok nainen, ja haluaa muuttaa nopeasti yhteen, ettei nainen sitten lähtisi suhteesta niin helposti. Haluaa itselleen viihdyttäjän, tai sitten on luultavasti läheisriippuvainen. Ei siis vaan osaa elää yksin, ei osaa kantaa omaa elämäänsä.

      Iällä ei välttämättä ole asian kanssa mitään tekemistä. Koska sinua on selvästi vaivannut se, että mies on ollut suhteessa itseään 20 v nuoremman kanssa, niin on siksi vedonnut, että "oli vain seksiä." Miehelle varmasti yhtä hyvin kelpaisi sinunkin ikäinen, kunhan ei tarttis olla yksin.

      Se on sitten eri asia, että kannattaako läheisriippuvaisen kanssa alkaa suhteeseen. Minä itsekin kärsin nuorempana jossain määrin läheisriippuvaisuudesta, ja olin hyvin raskas kumppani. Ahdistava suorastaan pitkässä suhteessa. Minun piti saada ensin itseni kuntoon, että minusta tuli tasapainoinen kumppani.

    • Margareeta

      Olet saanut melko epäkohteliaan ja tahdittoman miehen seuraksesi. Todella valitettavaa, mutta asianhan voi korjata aina.
      Hieno ja empaattinen mies ei kertoile vapaasti seksuaalisuhteistaan muiden naisten kanssa. Itsetunto-ongelma miekkosella tai ei, mutta oman seksualiteettipotenssin esiintuomista ja korostusta on tarinoida huomattavasti nuoremmasta naisesta.
      Hölösuinen mies niin tekee, eikä valikoi, onko kuulijana mies tai nainen tai junan konduktööri.
      Varaudu siihen, että itsekin olet pian miehen tarinoiden päähenkilönä tyyliin ja kuulija tietää sinun intimiteettitapasi karkeana versiona: seurustelin 45-vuotiaan naisen kanssa, jonka kanssa seksi ei ollut ensimmäisellä sijalla jne....
      Mies ei todellakaan ole itse mikään ekstrapalkinto sinulle, koskapa arvostelee seksuaaliteettia iän perusteella.
      Mies on melko yksiraiteinen, valitettavasti. Kolmikymppisissä voi olla kehnoja rakastajattaria ja 45-vuotiaissa naisissa mitä suloisempia eroottisen taidon hallitsijoita. Tai päinvastoin. Ikä ei ratkaise, ellemme nyt ihan vanhuksiin ala vertailemaan. Mutta vanhuspuolella 70 alkaakin olla ne muut seikat tärkeimpiä kuin intimiteetti.
      Toivottavasti kuitenkin olen väärässä, sillä itse tunnet miehen paremmin ja kuinka tosissaan hän on suhteesi ja kuinka rakastettava ihminen hän on. Jos hän on se oikea, niin hän on. Sille me muut voimme hurrata täydestä sydämestä, että rakkauden Amor ampui nuolensa oikeaan kohtaan.

    • kyäjämptionniin

      Yleensä tuöttömät haaveilijat etsivät nuorempaa, työssäkäyvää naisystävää joka jaksaa elättää hänet vielä vuosikausia. On toki poikkeuksiakin mutta heillä ei ole kiirettä mihinkään suhteeseen.
      Kannattaa jättää tuollaiset kulkemaan sossun polkuja yksikseen.

      • sirpa27vuotias21

        Tuo on valitettavasti totta tänäpäivänä monessa kodissa. Ystävättärelleni kävi juuri näin ja nyt on lapsi ja kaikki eikä mies käy vieläkään ansiotyössä. Sossun elättinä oleilee ja esiintyy vielä perheen päänä.


    • Tuota miehesi luonnetta on muut jo ansioituneesti arvostelleet.

      Nuoremmissa naisissa viehättää eniten niiden ulkonäkö. Valitettavasti aika tekee tehtävänsä niin miehen kuin naisenkin kehossa ja olemme usein niin pinnallisia, että ulkonäkö merkitsee.

      Nuori nainen ei AINA ole parempaa tavaraa (jos seksiä ajatellaan), mutta usein.

      • mira24

        Minä en ainakaan huolisi yli kolmekymppistä miestä puolisokseni missään tilanteessa. Yök hyi olloon.


      • kakkossmiess

        Joku huolii ja joku ei. Nuorella kuitenkin voidaan tarkoittaa 5- kumppistä verrattuna 6-kymppiseen.


    • 7-kybää

      Uudelleen latautuminen mittarina. Kun 7-kymppinen ukko latautuu uuteen aktiin alle puolen tunnin huilin jälkeen kumppanina noin 25-vuotinen, hyvän näköinen nainen ja oman yli 6-kymppisen vaimon kanssa samaan vaaditaan vähintään pari tuntia, useimmiten kokonainen vuorokausi, niin tuosta voinee päätellä suuntaa-antavasti vaikutusta.

    • ihossa

      Minulla ja miehelläni on ikäeroa 10 vuotta. Hän tykästyi minuun koska saa olla seurassa oma itsensä. Että saa olla niitä eturauhasvaivoja ja en motkota jos ei seiso. Tottakai minä jaksaisin seksiäkin vaikka kuinka, mutta hänen ehdoilla mennään. On muutakin kuin seksi. Joskus on parasta vain olla alasti ja tuntea toisen kehon lämpö. Ne on meistä parempia hetkiä kuin seksi. Läheisyys korvaa suorituksen puutteen.

    • ulkonäkö.sanelee

      Nuori on yleensä aina paremman näköinen, 30 v vs 45 v näkyy kyllä ero varsinkin kasvoissa, kroppa voi olla vielä 45 v ok jos on pitänyt huolta.

    • Nimimerkki414

      30-vuotias haluaa vielä lapsia, joten kelpaa harkintakykyiselle vanhalle miehelle vain viihteeksi. 45-vuotiaan kanssa mies voi tosissaan ajatella pysyvänsä yhdessä.

    • miespuolinenc

      Minulla kiinnostus itseäni nuorempiin naisiin kolmekymppisenä johtui käytännössä vain siitä ,että samanikäisillä naisilla lapsi piti saada oitis aikaan, kun naisen biologinen kello sitä kerran vaatii siinä iässä. Itse olisin halunnut ensin olla parisuhteessa kaksin muutaman vuoden ja sen jälkeen olisi ollut oiva aika perheelle. Näinhän siinä sitten kävikin.

      • Rose23

        Tuo on ikävää jos heti aletaan painostaa lasten hankintaan. Itse olen tavannut pari vuotta sitten vauvakuumeisen miehen. Olin 21-vuotias ja mies 30. Hän pyysi minua ulos ja jo ensimmäisillä treffeillä alkoi selittää lapsista. Noh... ei tullut toista tapaamista. Ensinnäkin en näin nuorena vielä tahdo lapsia mutta vielä pahempi asia oli se, että toinen puhuu lapsista kun ei edes tunneta vielä. Ei siinä tule kovin tärkeä olo. Ennemminkin sellainen, että toinen haluaa käyttää välineenä omien lapsihaaveiden täyttymiseen,

        Miehillä varmaan on enemmän näitä kokemuksia, koska vauvakuumeisia naisia on varmaan määrällisesti enemmän.


    • enkuuntelisi

      Kumpi on tärkeämpää 20v nuori joka jakaa jokaiselle ja saa seurustelusuhteeseen vain 50v miehen. Kyllä nuorissa on paljon moraalisesti vahvempia eikä oman ikäinen katso vaimoksi selaista jonka sänkytavat tiedetään koko porukassa.
      Vähän yksinkertaiseltahan tuo mies vaikuttaa. Nostaa omaa itsetuntoaan kertoilemalla noita nuorinainen juttujaan. Kyllä 40 v nainen on usein kuumimmillaan siellä makuuhuoneessa koska tietää jo mitä haluaa ja on sinut seksuaalisuuden kanssa.
      Varautuisin sinuna että intiimit tapanne kerrotaan kaikille kuulijoille tulevaisuudessakin. Ei kiva. Ei olis ainakaan minun seurustelumateriaalia.
      Tosin olenkin näitä 50v naisia jotka ei ole elämänsä aikana seurustelleet / avioliitossa kuin jonkun 2-3 miehen kanssa.

      • NoHuhHuhHuh

        Jos olet 50 v, niin mistä lähteestä on peräisin tietosi, että 20-vuotiaat pitävät seksiä moraalittomana? Jos olet itse niin moraalinen siveyden sipuli, niin miten tiedät, että ikäisesi miehet ottavat kenet vain joka antaa? Harrastatko jotain vakoilua vai onko naapurin Liisa kertonut? Vai oma miehesikö panee kaikkea yli 18-vuotiasta, minkä suinkin saa?

        Pidätkö itseäsi kovinkin ansiokkaana ihmisenä, kun olet ollut vain kolmen miehen kanssa? Sitten varmaan hyväksyt senkin, että se joka on ollut 0-1 miehen kanssa pitää sinua alempanaan ja huorittelee sinua, kuten sinäkin niitä joilla on ollut enemmän seksikumppaneita kuin itselläsi.

        Onko sinulla jotain traumoja seksistä, vai oletko vain kateellinen, kun vaikutat niin kovin kiinnostuneelta muiden ihmisten seksielämästä? Tiedätkö mitä, se ei kuulu sinulle! Hoida omat asiasi.


    • sanonvaan

      Jos miehellä on rahaa niin nainen kyllä harrastaa seksiä miehen kanssa koska nainen hyötyy miehen rahoista eikä sillä iällä ole väliä silloin. Tietenkin mies ottaa myös nuoremmannaisen jos vaan saa, kuka nyt jotain vanhaa löllö pyllyä katselee jos nuorempaa on tarjolla.

      • lyllerrystäsiellä

        Monella nykyajan nuorella on kökkö pylly ja kökkö maha.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3537
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1650
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe