Talotarvike.com.. Huijaustako?

Tuusulan talotarvike.com myy Landman-merkkistä kaasusavustinta joka ei sovellu lainkaan kalan savustamiseen koska kaasun palaessa samassa tilassa savustettavien kalojen kanssa muodostuu palamisesta vettä joka estää kaloja saamasta väriä pintaansa. Ostamani savustin oli lisäksi virheellinen, kaapin ovi vääntynyt, samaten kuin laatikotkin mutta Talotarvike ei peru kauppoja vaikka laitteella on kahden vuoden takuukin vaan väittää kuluttajansuojalain vastaisesti ettei savustinta olisi saanut ottaa käyttöön ennen palautusta. Kuluttajansuojalain mukaan normaalin testauksen voi suorittaa ja miten toimivuuden voisi muuten testatakaan ellei sitä kokeile. Myöskään soveltumattomuutta kalan savustukseen ei voi tietää ennen kuin kokeilee. Minun mielestäni tässä on tapahtunut petos kun myytiin tuote joka ei sovellu kalan savustamiseen. Älkää ostako kyseistä tuotetta. Menee rahat turhuuteen. Petosta osoittaa myös se, ettei mainoksessa mainita lainkaan sitä, että tuote on valmistettu Kiinassa. Nimen perusteella saa vaikutelman että tuote olisi länsimaista valmistetta. Tein asiassa rikosilmoituksen, rikosnimikkeenä petos ja lisäksi laitoin asian myös kuluttajariitalautakunnan tutkittavaksi ja pyysin että laite tutkittaisiin jonkin tahon toimesta ja että laitteen tuonti maahamme kielletään tai ainakin kiellettäisiin markkinointi kalan savustukseen soveltuvana. Merkillistä ettei tuollainen isofirma kykene rehelliseen toimintaan ja vastuun kantamiseen.

8

4164

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wercq3wer

      Kun kerran kirjoittelet tällaista, pidä huoli tarkasti että kaikki on totta ja menee kirjoittamallasi tavalla, muuten voit olla käräjillä ja muutaman kymppitonnin vaatimukset päälle.

    • iwuehyrcn

      """joka ei sovellu lainkaan kalan savustamiseen koska kaasun palaessa samassa tilassa savustettavien kalojen kanssa""

      Savustuspöntöissä kuumentava liekki on AINA ulkopuolella, ja purut sisäpuolella. Ettet vaan sittenkin ostanut kaasugrilliä?

      • Teinitse

        hih, näin siinä varmaan on aloittajalle käynyt. Soveltuu se kyllä savustamiseenkin, mutta tarvitsee erillisen savustuslaatikon.


    • Vihtori2017

      Talotarvike.com
      Täyttä paskaa. Tilauksien toimittaminen venyy ja venyy. Äivistä viikkoihin ja viikoista kuukausiin.
      Ensimmäinen ja viimeinen tilaus kyseisestä lafkasta.

      • Hyvä_Mesta

        Omat tilaukseni (aika paljon taloyhtiölle) ovat tuleet aina noudettavaksi 2-3 päivässä.


      • Anonyymi

        En suosittele. Yritys on nettikauppa. Ostin kaksi tuotetta: toiselle luvattiin toimitusajaksi 1 - 3 päivää. Kun ei tavaraa kuulunut kahden viikon jälkeenkään, niin otin yhteyttä sähköpostilla. Luvattiin selvittää, mutta mitään ei kuulunut. Eikä liioin kerrottu, milloin olisi tulossa. Otin yhteyden kuljetusfirmaan, tuote oli hukassa, mutta myyjä ei sitä minulle kertonut. Sain purettua kaupan, koska toimitusehdot eivät täyttyneet.
        Toisen tuotteen toimitusajaksi luvattiin 5- 10 päivää. Kun tilausvahvistus tuli, toimitusaika olikin 3-4 viikkoa. Sain purettua kaupan, kun toimitusehdot eivät täyttyneet. En enää ikinä tilaa ko kaupasta mitään, kun toimitusajat eivät pidä paikkaansa ja palvelua ei saa. Varmaankin tämän nettikaupan omilla sivuilla olevat kehut lyhyistä toimitusajoista ovat henkilökunnan itse kirjoittamia.
        Suosittelen kauppoja, joilla on nettikaupan lisäksi myös kivijalkakauppa. (esim. Bauhaus, sieltä saa hyvää henkilökohtaista palvelua.)


    • Noutis

      Samansuuntaista toimintaa on havaittu. Perivät noutomaksun 2,90€ , kun kävi noutamassa lafkasta lampun. Perin outoa toimintaa.

    • Anonyymi

      No luulitko ihan oikeasti että,että kalalle haisevan savustimen voi palauttaa muitta mutkitta takaisin kauppaan ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1465
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe