Suomalaisbaarit Fuengirolassa.

välttäkää

Olen nyt 6_kuukautta seurannut Suomalaisbaarien hinnoittelua.Viimein sain tarpeekseni,kun kävin COSMOKSESSA ja pieni olut maksoi kaksi euroa,eli tupla hinta normaaliin,eikä äijän naama edes värähtänyt.Toinen yli hinnoitellut paikka on KUKKO.En varmasti mene näihin kapakoihin.KOMPPIKSESA on karaoke ja asiallinen hinnoittelu samoin REFLASSA ja YSMINESSA.Vanha sanonta että ahneella on paskanen loppu pitänee paikkansa.

57

7948

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • käynyt

      eipä tuo nuriasolin hintakaan vertaikua kestä 2 euroa sielläkin

    • dooreemii

      Taidat muistella vanhoja aikoja.Komppiksessa ei ole karaokea ollut enää aikoihin. Muutoiin hinnat ja palvelu asiallista ja ystävällistä.
      Kukosta olen samaa mieltä. Jasminissa ja Reflassa en mene käymään.
      Cosmoksessa nykyään asiallinen palvelu ja iloinen meininki hinnoista huolimatta. Karaokeisännät kaupungin parhaat.

      • lomailia

        Lomanviettotapansa kullakin, Suomalaisbaariin laulamaan karaokea ;) Mieluummin vaikka vyölaukku, por favor


    • Johtotähti-V8

      miksi vitussa pitää mennä Suomibaariin. surkeimmat palvelut , onnetonta ruokaa, joka on tehty ilmaisilla harjoittelijoilla, surkeista raaka-aineista. itse asun alueella 5kk vuodessa ja nämä änkyrä Suomibaarit kierrämme kaukaa,kun laaduikkaita Espanjalaisia ravintoloita riittää sekä hyviä Argentiinalaisia.

      • dooreemii2

        No ei vitussa tarvii mennä jos noin vituttaa. Pysy vaan poissa niin pysyy ainakin ilmapiiri parempana ja iloinen meninki voi jatkua kun et ole valittamassa.Ei suomibaari yhtä miestä kaipaa.


      • JuntitKunMatkustaa

        Se on tuo kielitaidottomuus, vaikka suomessa englantia on kouluissa opetettu jo 60- luvulta lähtien, ja telkkaria katsoessakin oppisi paitsi salattuja eläimiä katsomalla.


      • sangre-de-toros
        dooreemii2 kirjoitti:

        No ei vitussa tarvii mennä jos noin vituttaa. Pysy vaan poissa niin pysyy ainakin ilmapiiri parempana ja iloinen meninki voi jatkua kun et ole valittamassa.Ei suomibaari yhtä miestä kaipaa.

        hianoo pysykää hampparit ja baariruusut siellä suomiräkälöissä vaan änkyräkännissä, me muut käymme laatupaikoissa syömässä ,joissa ei käytetä orjatyövoimaa, kaikessa rauhassa, ilman suomalaisten örinää ja kusettamista.


      • Kokeiltu

        Fuengirolassa on suomalaisomisteinen Salaattiravintola Jänis, jossa myös on ihan suomihinnat. Törkeen kalliita salaatteja. Eikä mitään salaatinkastikkeita ole tarjolla, ainoastaan oliiviöljyä!
        Aina ohikulkiessani vilkaisen sisään, eikä siellä yleensä ole ketään. Eli noilla hinnoilla ei kyllä Fugessa pärjää!


      • suomilisä

        Kyllähän se omistaja kertoi, et siellä on käynyt jo yli 1000 asiakasta ja ihan lyhyen ajan sisällä. Taitaa juksata. Kuka nyt salaateista hullunlailla maksaisi. mehän ollaan Fugessa!


      • Costan
        Kokeiltu kirjoitti:

        Fuengirolassa on suomalaisomisteinen Salaattiravintola Jänis, jossa myös on ihan suomihinnat. Törkeen kalliita salaatteja. Eikä mitään salaatinkastikkeita ole tarjolla, ainoastaan oliiviöljyä!
        Aina ohikulkiessani vilkaisen sisään, eikä siellä yleensä ole ketään. Eli noilla hinnoilla ei kyllä Fugessa pärjää!

        Jänis ei asiakkaita,sivusta seurannut paikallinen asukas.


    • taIviasukas

      No joo, en tiedä noista hinnoista, mutta jossakin on ollut tarpeeksi halpaa kirjoitusvirheistä päätellen. Varmaankin Mecadonassa, 22 senttiä tölkki?
      Itse käyn juurikin Kukossa ja Nuriasolissa, koska niissä on muutakin kuin karaokea, mikä karkottaa minut välittömästi, samoin kuin tietovisat. En ole huomannut köyhtyneeni noissa, vaikka iltaan saattaa palaa vitonen enemmän kuin halvimmissa paikoissa. Maksan sen ilomielin, että ei tosiaan tarvitse kuunnella örinää. Jokaiselle löytyy kyllä oma suosikkipaikkansa. Palmeraksessa olut muuten maksaa vielä enemmän ja yleensä sinne pitää vielä maksaa pääsylippukin, kun on vähän parempaa ohjelmaa.
      Mercadonan puistossa on ihan ilmaista ohjelmaa ja seuraa. Kaupasta saa litran viiniä alle eurolla ja reilulla vitosella korillisen olutta tai litran väkeviä. Sekaan vain nauttimaan picnikille raittiiseen ulkoilmaan suomalaiseen seuraan!

    • Virtasenerkki

      Cosmos on lähellä loppuaan. Ei siellä mitään karaokeisäntiä ole kun ei ole laulajiakaan. Paikka ei näytä kiinnostavan edes omistajaa.

    • Pyrri

      Luulenpa, että Cosmoksessa alkaa uusi aikakausi.
      Pian baarin täyttää oikea ilonpito joka innostaa niin isäntää kuin asiakkaitakin.

      • Elisa566

        Kaikki on niin kallista ettei mistään haluta maksaa mitään ja aina on esteenä korkeat suomihinnat ja suomilisät.Bar Cosmos näyttää nyt tarjoavan aivan ilmaista suomalaista tanssimusiikkia keskiviikkoisin oikein naissolistin kera.Ei pitäisi enää hinnat olla esteenä täysin ilmaiselle ohjelmalle.


      • ollaankos met suomalaiset marisevia sippimiehiä?


    • 182

      Perseaukiset taas valittaa kapakoiden hinnoista. Muutamasta eurosta kauhea poru.

      • suomilisä

        Ootkos käynyt Jäniksessä. Kyllä silloin sinäkin valittaisit Kokeile ja kerro!


    • Suomalaislisä

      Et varmaankaan ole käynyt vielä uudessa salaattiravintolassa, koska et mainitse hinnoista mitään. Ihan uskomatonta. Tyyppi kehuu ihan sikana ravintolaansa ja samalla hinnoittelee itsensä ulos. Pöyristyttävää. Ajatelkaa, Espanjassa maksaa salaatti 13 euroa. Sillä saa paikassa kun paikassa kunnollisen kolmen lajin lounaan. Jos ette usko, menkää kokeilemaan.

      • tsottsot

        Minäkin olen käynyt Jäniksessa. Salaatissa oli niin paljon eri makuja että oli varsinainen makujen sekamelska. Hyvän näköinen toki oli, mutta... siis salaatti. Jonkinlaista salaatinkastiketta kaipasin minäkin! Ja hinta nyt oli aivan törkee, mutta pitihän käydä maistamassa kun omistaja sitä koko ajan kehuu. Olen siis käynyt kaksi kertaa ensimmäisen ja viimeisen.


      • huonovatsainen

        Vatsa siinä sekaisin meni, kun ruokaan laitettiin kaikkea, mitä ravintolassa tai lähikaupoissa löytyi. Minulle riitti yksi kerta.


      • Anonyymi

        En ole enkä mene ku sehän meni melkein heti nurin


    • Ravintolahile

      Kyllä se niin on, että ahneet ravintolat yleensä vaan hiljaa häipyy täältä. Niin on ennenkin tapahtunut. Veikkaan, että salaatti ei kauaa elätä, ei syöjää eikä omistajaa.

    • hinnat

      Kaksi ylihinnoiteltua ravintolaa Kukko ja Jänis. Kuinka sattuukaan, kummallakin on eläimen nimi. No, niitä yhdistää muukin hinta/laatusuhde, ei todellakaan ole kohdallaan. Minä suosittelisin Uutta Reflaa. Siellä syö halvalla ja hyvää. Ei tarvitse lähteä nälkäisenä pois.

    • 5plus6

      Reflan eväät on olleet lähes aina vähän "sieltä". Nykyään lihaa ja kalaa vähemmän per annos, halvinta heinää iso keko, ja siihen jotain jänteikästä lihaa tai yli vedettyä kalaa pinnalle. Aikanaan kun Tommi veti paikkaa, oli homma hallussa, mutta siitä on jo tovi.

    • Testihenkilö

      Mistähän johtuu, että aina vaan vingutaan sitä ja tätä? Tekisitte itse jotain tai olisitte hiljaa.

    • kiinnostun

      olisi kiva tietää.niitä ravintoloita on paljon.jossa saa hyvää ruokaa kohtuu hintaan.niitäkin varmasti on.2 e olut.ei ole paha hinta suomeen verrattuna.kertokaa hyvät paikat.matkaa suunnittelefa.

    • Benalmanmies

      La Dona Torressa. Hyva kansanruoka,ryypyissa kohtuuhinta. Hyva kirjasto.

      • Kansankuppilaan

        Totta. Katri tekee hyvät pöperöt. Hinnat hyvin kohtullisia La Doña:ssa.


    • Kävin muutama vuosi sitten Fugessa.Eksyin sitten Reflaan joka oli ihan mukava paikka. Ilta meni hiukan pitkäksi ja lähdin kävelemään hotellia kohti. Muutaman 10 metrin jälkeen jano yllätti uudestaan ja poikkesin seuraavaan ravintolaan. TV.stä siellä tuli jotain ohjelmaa Moskovasta ja tiskin takana oli jotai tekstiä kyrillisillä kirjaimilla. Asiakkaat olivat enimmäkseen gangsterin näköisiä miehiä. Istuin siinä tiskillä hetken ja join oluen ja viskipaukun. Huonolla englanninkielellä selittelin vieruskaverilleni Suomen ja Venäjän hyviä välejä ja ihailin hiukan Venäläistä kulttuuria ja ulkopoitiikkaa. Sitten kun tein lähtöä niin baarimikko vihjaisi että tämä on kyllä Ukrainalainen ravintola. Eivät tappaneet.

    • Gurko

      Kukon uudenvuoden brunssi täyttä paskaa.

    • Sikahinta

      Joo,samaa mieltä.Muutenkin Kukko yli mainostettu paikka.Henkilökunta ihan asiallista,mutta hinnat ei.Kerran voi jokaista kusetta,mutta ei toista.Kiertäkää kaukaa kyseinen paikka,uudenvuoden päivän brunssi aivan ala-arvoinen.Palannutta p---aa syöteään ihmisille,hävetkää!!!!!

    • Hima_Fuge

      Hiljan avattu Hima on hyvä paikka, aika pieni kuitenkin. Hyviä tapaksia ja mm. Siipiveikkojen siipiä. Hinnat kohtuullisia. En ole omistaja.

      • Kulinaristi

        Joo,keitot hyviä eikä hinnalla pilattuja.


    • Kierrän

      Uusivuosi Kukossa,ruoka ala-arvoista.Ihme,että siellä vielä joku käy.

      • Valentiinos

        Kiertäkää kaukaa ystävänpäivä pileet Kukossa. Safka samaa pa---a kuin uutenavuotena.


    • Mietintämyssyyn

      meneppä ja perusta vaikka uusi ravintola , niin saamme tulla arvostelemaan onko ruoka tarpeeksi hyvää, tarpeeksi halvat hinnat, palvelu erinomaista, aurinko joko paistaa terassille hyvin tai toinen vaihtoehto, että saisi istua varjossa myös toisella puolella, ravintolaan pääsiisi heti jonottamatta tai toinen puoli olisi varattu yksinäisille, jotka eivät halua seuraa edes naisista tai vaihtoehtoisesti miehistä.Musiikkia jokaisen makuun ja lisäksi karaokeakin voisi olla asiakkaita viihdyttämässä. Ja juomat ilmaiseksi ruokailun yhteydessä. Taitaisi olla mahdoton yhtälö.

      • Dorka

        Nyt vasta tajusit,ei ole sulla helppoa?


    • Kukotta

      Joulumenu La Leonassa yllätti niin valtavasti että menimme sinne myös uutena vuotena. Sama juttu. Siitä paikasta on suomibaari kaukana kannattaa käydä. Oli ihan täynnä. Eikä varmasti halvin olut mutta pysyypä perusjuopot poissa

    • Fuengirolaohjelmasta

      Missä Janos baari on? Onko pelkkä drinkkibaari ja minkälaista porukkaa siellä käy?

    • OlliYr
    • peruSjanoinen

      Jumankekka. Kalja 2€!

      Seuraavalla kerralla otan omat sika-naudat, näkkileivät ja KILJUT mukaan.

      Loppuu tuo törkeä janoisen ihmisen hyväksikäyttö. Ihminen ei ejä pelkästä leivästä saatana.

    • Sexpakki

      Kyllä Modetti padasjoella voittaa teitin vuenkirolat .No olut maksaa vähän enemmän, mutta matka on taas paljon halvempi.Voi kävellä.

    • Salve

      Jos haluatte hyvää ruokaa niin menkään italiaan.

    • Virtasenerkki

      No nyt tuli tauskibaari, elämä on taas mallillaan!

      • LahtisenErkki

        Missä on tauskibaari?


    • Virtasenerkki

      Katso Facebookista

    • Pacosin_tietäjä
    • Virtasenerkki

      Siis Malagan poliisin kautta paarinpitoon, no sillä lailla homma etenee, tulee virkavalta heti tutuksi!

    • nohuh

      On tainnut Salaattiravintolan Jänis loikkia tiehensä?

    • BenAlmanmies

      La Donassa hyvä ruoka ja kunnon juomat. Torressa.

    • Costalla

      Toi torren paikka on naista se huonoin. Omistaja haukkuu kaikki muut baarit muualla kayvat asiakkaat ja omatkin asiakkaansa. Iso mies kova aani mutta pienet aivot.

    • Laal

      No, nythän on tämä uusi La Alegria Fugessa, bussikadulla.

    • baarikärpäset

      Taas kaksi uutta avasi Fuengirolassa ja vielä yksi kuulemma tulossa. Toivottavasti hinnat pysyy vähän kovempana ettei valittajat hakeudu paikalle.

    • Yrittääpä

      Wifi myytävänä. Mitä kannattaisi tarjota? Ja onko musiiklilupia?

    • ostaostaoo

      osta braggen baari, sitä myy torilla

      • JanoKasvaa

        Onko Bar Tauskin kausi jo alkanut?


    • eiiiiiiiiii

      Taunon baarissa on jatkuva kausi meneillään, alkanut vuosi sitten

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4813
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      96
      4583
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      620
      4194
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3167
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2701
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2213
    7. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      222
      2172
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      347
      2163
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      31
      1797
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1512
    Aihe