Editions Atlas

abcX

Kokemuksia ? http://www.editionsatlas.fi/

Montako autoa kuuluu ”Rallye Monte Carlo” sarjaan (kpl) ? Ja Onko ne uusia ja vanhoja ? Esim. v.2005 ja v.1973.

6

1259

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oggz

      Ei ole varmaan kuin yksi houkutus kohde että ostaisit lisää. Ja silloin alkaa tulla laskuja muistakin kyseisen niinsanotun "yhtön muistakin lonkeroista"
      SE ON TÄMÄ, EDITIONS ATLAS ROUTE DES DRAGONS 7 CH-1033 CHESEAUX/LAUSANNE. Ahvenanmaalla joku BULVAANI joka lyö luurin kiinni puh 09-42598630 kokeile miltä tuntuu asiakaspalvelu tässä firmassa.

    • kyä

      Laskutus toimii päin persettä. Olet maksanut laskun jo joskus yli puoli vuotta sitten, niin vielä lähetetään muistutuskirjeitä, "Emme ole saaneet suoritusta laskusta..." Sitten kun soitat asiasta, niin sellanen hoonoo soomee puhuva vastaa. Monta kertaa tullut niitä muistutuslaskuja jo maksetuista laskuista. Toinen on sitten, että kun olet lopettanut jonkin sarjan keräämisen, niin ne lähettää sitä sarjaa vielä monta kertaa. Soitat ja perut, niin vielä sieltä sitä pakettia tulee. Joku siellä kämmeltää.

    • 1.43_skaalan.keräilijä

      Monet pienoismallit mitä näissä sarjoissa on tullut, ilmestyvät myöhemmin yksittäisinä malleina, joskus jopa paremmin detaljoituina mm. IXO, PremiumX ja Triple9 valmistajilta.
      Esim. Volvo ja Saab Collectionin mallit ovat nyttemmin ilmestyneet em. valmistajilta, tosin värit voivat olla erilaisia.
      Atlaksen tilaus saattaa tietysti kannattaa jos haluat kerätä koko sarjan esitelehtineen mutta jos haluat vain jonkun tietyn auton tai kaksi, kannattaa mieluummin odottaa että ne tulevat joltain noista yllämainituista valmistajista tarjolle, tosin sitä esitelehtistä ei saa kuin Atlakselta.

      • SatasiaMenee

        Tulee sarjalle hintaa, kun yksi pienoismalli postikuluineen kustantaa 23,90 euroa ja sarjaan kuuluu kymmeniä pienoismalleja. Se ensimmäinenhän ei ole kuin 3,90 tai 4,90 euroa, sarjasta riippuen.


      • 1.43_skaalan.keräilijä
        SatasiaMenee kirjoitti:

        Tulee sarjalle hintaa, kun yksi pienoismalli postikuluineen kustantaa 23,90 euroa ja sarjaan kuuluu kymmeniä pienoismalleja. Se ensimmäinenhän ei ole kuin 3,90 tai 4,90 euroa, sarjasta riippuen.

        Tuo 23,90e ei ole nykyään paljon 1/43 mittakaavan yksityiskohtaisesta pienoismalliautosta. Ethän kuvittele että tuollaisen yksityiskohtaisen keräilyesineen saisi yhtä halvalla kuin lasten leikkiautot leluhyllyillä ovat? Lasten leikkiautojen yksityiskohdat ovat paljon karumpia, brutaalimpia koska niiden on oikeasti kestettävä kovakouraisiakin leikkejä. Keräilyautot eivät ole edes tarkoitettu leikkiautoiksi, niissä on irtoavia osia ja yleensä pakkauksissa ne onkin kielletty alle 14 vuotiailta.
        Nykyään esim. tunnetun Minichamps valmistajan 1/43 pienoismalliauto maksavat jopa yli 50 euroa, varsinkin juuri julkaistut uutuusmallit. Vieläkin kalliimpia valmistajia on, esim. resiiniset NEO Scale Models -valmistajan pienoismallit lähentelevät 80 euron hintaa ja on jopa aivan huippuvalmistajia joiden 1/43 mallit maksavat yli 100 euroa.
        Onneksi on myös halvempia valmistajia, esim. jo mainittu IXO ja PremiumX, myös Norev yleensä joiden hinnat yleensä jäävät 30-40 euron välille, joskus jopa 20-30 euron välille.


      • Keräilijä_
        SatasiaMenee kirjoitti:

        Tulee sarjalle hintaa, kun yksi pienoismalli postikuluineen kustantaa 23,90 euroa ja sarjaan kuuluu kymmeniä pienoismalleja. Se ensimmäinenhän ei ole kuin 3,90 tai 4,90 euroa, sarjasta riippuen.

        Jotain 697€ tulee kokoelman hinnaksi. Jos ensimmäinen auto on 3,90€ ja loput 29kpl 23,90€. En tiedä tuleeko kaikista kokoelmista sitten tuo 30 kpl autoja.

        Ei siinä hienoja nuo keräilyautot.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      276
      2974
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      76
      1538
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      36
      1270
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1190
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1187
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1077
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe