Välttäkää finvapeaa, se on huijari. ei toimita

VarokaaFinvapeaa

VÄLTTÄKÄÄ KUIN RUTTOA. Tilasin ja mitään ei tullut, soitin niiden myymälään Fuengirolaan ja kännisen oloinen mies haistatteli. Lähetin sähköpostin ja siihen ei vastattu. Menetin rahat ja en saanut tuotteita. Sen jälkeen olen käyttänyt happi juicea ja sieltä saa mitä tilaa lisäksi ne tulee läheltä (Tallinnasta)

15

1135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Happyjuice.eu

      Hei!

      Hienoa, että olemme palvelleet sinua hyvin ja olet tyytyväinen. (mikäli happi juicella meitä tarkoitit). Tavoitteenamme on tarjota nopeat toimitukset, hyvä asiakaspalvelu ja laadukkaat tuotteet.

      Se mikä kuitenkin särähtää tässä viestissä korvaamme on se, että kilpailijallemme tarkoitettu palaute on samassa viestissä ja saa helposti sellaisen kuvan, että meillä olisi asian kanssa tekemistä..

      Risut ja ruusut otamme tietysti vastaan ja pyrimme aina parantamaan asiakaskokemusta ja tuotteita on myös tulossa jatkuvasti lisää mm. Smokin m80, Aspiren esp 30w, i stickkejä ja tankkien puolelta FreeMax Starrea, subtank plussaa, smokin gct, atlantis 2, lemo2 jne.

      Jatkossa voit jättää myös palautteen suoraan meidän kotisivuilta yhteydenoton kautta, www.happyjuice.eu

      Terveisin:

      Happyjuice.eu Kauppias
      http://happyjuice.eu/

      • minunnäkemys

        ok.tämä teki selväksi etten tilaa mitään happyjuicelta. jos yritys näpertelee ja lueskelee jotain suoli24 palstoja, ei se ole varteenotettava yritys ainakaan minulle toimittamaan mitään. ja muutenkin avaus vaikutti finnvapen panettelulta. aina on espanjasta tavarat tulleet ja jos se nyt päivän kauemmin kestääkin postin tulla, se ei ole ongelma. voi tilata päivää aiemmin.

        ei asialliset yritykset kirjoittele näillä palstoilla.


      • juurikinsaa

        "Se mikä kuitenkin särähtää tässä viestissä korvaamme on se, että kilpailijallemme tarkoitettu palaute on samassa viestissä ja saa helposti sellaisen kuvan, että meillä olisi asian kanssa tekemistä.. "

        juuri näin. ehdottomasti sellaisen kuvan saa. ja vahvan sellaisen.


    • vakiasiakas

      Asiallista toimintaa happyjuice kauppiaalta! Viimetilauksessani oli myös suklaata ja toimitus tosiaan on nopea, nesteet todella hyviä, mutta lisää valikoimaa voisi olla ;)

    • pössizddd

      Pakko osallistua paskamyrskyyn :D...Tilannut ainakin 20 kertaa finnvapelta ja joka ikinen kerta tavara on tullut perille. Oon kyllä tilannut muualtakin eikä oo ikinä ollut mitään ongelmia. Kai sulla kävi huono tuuri.

      • samaajuttuu

        sama juttu. tilaan pääasiassa finnvapelta koska en pidä tietyn tyylisestä markkinoinnista mitä useat firmat harjoittaa. aina on perille tullut kuten kyllä muualtakin. finnvape on suosiossani sivujen asiallisuuden ja valikoiman takia. kotimaasta tilaan silloin kun nesteitä ei tarvi.


    • arska1234

      Ei aio vastedeskään vältellä Finnvapea, tilatut tavarat on aina tulleet perille... Toki kannatan myös "onnellisia mehupoikia", sekä puffia, vapetaloa, vapereseptejä, elektrosavua... Kaikkea tarvittavaa ei saa yhdestä kaupasta eli pitää jakaa ostoksia :)

      • vepers

        Alaikäinen kakara tuo ketjun aloittaja, finnvapella ilmeisesti huomasivat että joku alaikäinen nulkki yrittää tilata.
        Koskaan ei ole ollut pienintäkään ongelmaa finnvapen tilauksien kanssa, luotettava ja hyvä kauppa.


    • Iloinenvironpoika

      Happyjuice on tunnettu siitä että ne mainostaa tuota omaa kioskiaan ja kehuvat itseään, sitten niin joka paikassa. Aivan älytöntä spämmäämistä. Facebookissa niillä lukee "galaksin paras verkkokauppa", aika vaatimatonta. Kaikesta on vähintään 50 sertifikaattia ja kun kysyt että näytäppä, niin sitten niitä ei voikkaan näyttää.

      Myynnissä olevat tiivisteetkin on vaan inaweraa tuplahintaan.

      Ihme jos ei ole tuo aloitusviestin laittaja kauppias itse, tulee nimittäin joka päivä vastaan kyseisen kaupan sissimarkkinointia jostain mediasta. Facebookissa ainakin kauppiaalla oli feikkiprofiileita, mitkä heitettiin monista ryhmistä ulos :DDD

      Että sellaista, vertailkaa ihmiset kauppoja itse ja valitkaa itsellenne sopiva.

      • wtewtwetteet

        jep. tuollainen markkinointi on syvältä. eivät luota kauppansa kiinnostavuuteen ilman spämmäämistä. vältän tämän tyylisiä kauppoja.


      • peeeerk

        Suomi 24:n ylläpito saisi bannata nuo itseään mainostavat koijarit happijuissi mukaan lukien.


    • Notsohappi

      Perkele no toimittaako tää happijuice ees tilasin nimittäin ja maksoin ennakkoon

      • nuoleskelua

        kyllä ne sieltä kai tulee mutta nopeus oli itellä ihan sama kuin espanjasta tilatessa. 4 arkipäivää. diamond mistin nesteet ei olleet kaksisen makuisia. nyt siellä näkyi olevan laadukkaampaa liquaa mutta kun postimaksu on sama kuin espanjasta tilatessa, ja nesteen hinnassa ei ole juurikaan eroa, niin tilaan asiallisesta isosta monipuolisesta espanjan liikkeestä joka ei mainosta firmaansa yhtä härskisti kuin happyjuice.. on kuulemma galaksin paras verkkokauppa. hah. nestetoimituksissa oli karkkeja mukana josta tuli mielistelyn maku suuhun.


    • Höyryyttelijä

      Itselläni ei ole ollut mitään ongelmia kummankaan mainitun toimittajan kanssa.

    • Tuohtunut1243

      Meille ei ole HappyJuicen paketit tulleet.

      Asiakaspalvelusta ei vastata, en ole siis saanut mitään todisteita edes siitä, että paketit on lähtenyt. Maksoin ennakkoon. Ensimmäinen tilaukseni, ylihintainen paskalaite kyllä tuli ja hajosikin saman tien.

      Pahin kusetusmesta ikinä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      85
      1080
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      579
      961
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      907
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe