Mielenkiintoista kalajoen juhannusjuhlien osalta

Jarckiliini

Ensin ne päätettiin, että ei pidetä leirintäalueella. Eli leirintä-alueelle tänä juhannuksena voi mennä muutkin kuin Juhannusjuhliin menijät. Se siis poissuljettu vaihtoehto. Sitten nehän oli tarkoitus pitää lentokentällä. Se mahdollisuus lopultasuljettiin, eli niitä ei siellä pidetäkään. Nyt sitten Juhannusjuhlien järjestäjät haluaa sulkea matkailutien, onneksi kaupunki ei siihen suostu. Joten ne järjstetään siellä Merisärkkäin alapuolella olevalla pienellä pläntillä. Mielenkiintoiseksi menee kyllä nämä kuviot vielä.



http://www.kp24.fi/uutiset/teemat/1480/388049/Kalajoen-Juhannuksen-päälavan-paikka-joudutaan-muuttamaan

23

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siisteyttä

      Haiskahtaa sille, että yritäjien välillä taitaa olla "haasteellista" erimielisyyttä? Kertokaapa, jos tiedätte enemmän! Se on kyllä erinomaista, että leirintäalue rauhoitetaan ja rähinäporukat saa olla muuallla. Ja on kyllä paikallaan, että kaupunki puuttuu jämäkästi asioihin, eikä anna yrittäjien kerätä rahaa juopottelevilta lapsilta seurauksista välittämättä. Olisi tosi tärkeätä, että yrittäjät velvoitetaan pitämään järjestystä ja siisteyttä alueella, eikä sitä jätetä SPR:n ja urheiluseurojen talkootyön varaan. Joka kerää rahat, vastatkoon myös kustannuksista.

    • Nevähöödsusta

      Mutta laajasti tarkastellen, niin onko se hyvä, jos alkuperäinen Kalajoen Juhannus kuolee poiskaan? Kyllä ne kännitoikkaroijat tuovat rahaa kuitenkin muidenkin taskuun kuin JL:n?

      Mutta siitä olen samaa mieltä, ettei täällä voi kyllä yrittäjä sanella ehtoja, hatun nosto kaupungin herroille, että pitävät oikeuksistaan kiinni.

      • Hoilaarilaa

        Mikä on "alkuperäinen Kalajoen juhannus"? Hilman hotelli 1920-luvulla?


      • maamiina

        60-luvulla oli lavatanssit ja se riitti. Orkesterit soittivat läpi yön ja tanssia sai avoimen taivaan alla. Nyt on vaikka millaista hökötystä pykätty koko särkät täyteen.
        Siellähän sitten keskenään odottelevat matkailijoita jotka ovat häipyneet muualle. kalajoen rahastus joka suhteessa on mennyt yli. Nyt ei edes venäläiset pelasta tilannetta että konkursseja on tulossa.


    • onhiljaista

      Kallaan.viedään juhlijat ensimmäisenä päivänä sinne ja haetaan viimeisenä pois.

    • Entinenkalajokinen

      Sitä se on kun kaikki yrittäjät toisilleen kateellisia kalajoella eikä voida puhaltaa yhteen. Ja lopulta jokainen vaan häviää. Lasten touhua! Kasvakaa aikuisiksi!

    • paks

      Niin,no me täältä suuresta kokkolasta taas tulemme sinne pienelle kalajoelle roskaamaan ja pitämään pahaa meteliä kuten jokainen juhannus olemme tehneet se on meidän velvollisuus ja kunnia:)

    • pääesiintyjät

      Kalajoenjuhannuksen pää esiintyjä kuulemma johanna tukiainen

    • juhannuksenviettäjä

      Pilalla koko juhannus kun toinen lähti sekottamaan.Kalajoen juhannukseen tultiin ja on siellä hyvät esinyjät,naurettava tuo toinen alue.

      • Jussiton

        Kuka muka maksaa, kun näkkee ilimankin lippua???


    • JarckiH

      On se hyvä, että Laitala ja Yppärilä vetävät piiitkät miinukset, ai niin lehdessä lukee, että ennätysyleisö maanantaina. Mutta nyt onneksi on Kalajoen juhannus tullut tiensä päähän. Särkät rakennettu muutenkin yli. Mökki alue ( lomamessu mökit), kaikki syö kaikkia. Niin ja yksi yö hotelli sanissa maksaa 200 euroa. Ei ollenkaan kallista :)

      • parempivoitti

        Sen nyt tietää kertomatta nimeä kumpi todella veti todella isot miinukset


    • rauhaaaaaaa

      joutaki loppua paskominen.

    • Apinaahuijataan

      Huutonaurua koko touhulle. Midsummersoundissa oli la iltana klo 24 noin 100 ihmistä, vaikka joku työntekijä huutelikin ilmaista sisäänpääsyä. Toisen tapahtuman leirintäalue säälittävän pieni.

      Yhteensä särkkien alueella vain muutamia tuhansia ihmisiä. Saadaanko kävijämääräksi taas 30 000 -50 000? Jännä nähdä mitä lehdet ensiviikolla kirjoittavat.

      Ja järjestäjät saavat tulla puolustelemaan, miten meni omasta mielestä?

      • maamiina

        Himos-festareiden tyylillä lentokentällä. Ei häiritsisi ulkopuolisia ja teltoille olis mäntymetsässä tilaa pilvin pimein.


      • omarauha

        Ja lentokentäksi voisi valita Ylivieskan käytöstä poistetun kentän. Ei olisi ongelmaa 8-tien ylityksistä, kun väki seilaa kännissä edestakaisin kentälle ja hiekkarannalle. Ja YPA:LLA olisi lyhyempi matka siivoustalkoisiin.


    • Jhgffhj

      Leirintäalue ainut paikka jossa oli. Kohtalaisesti porukkaa. Se on ihme että särkillä ei voida. Tehdä yhteistyötä ja sitten kun viimein tehdään jotain yhdessä niin kaikki vetää omaan pussiin niin että se vähäinenkin yhteistyö loppuu. Lentokentälle vain koko juhla, ei tuo nuoriso paljon rahaa jätä, sikailevat vain

    • kolmasviulu

      kuka hullu jättää kun hinnat hilataan ahneuksissa ylös niin tulos laskee. on selväasia ei liike tee voittoa myymällä kalliilla muutamantuotteen vaan kohtuudella paljon niin lopulta se summa on suuri kalajokiset on ahneuksissaan tappamassa koko mestan

    • tinnde

      ei pelkoo kalajokiset että enää tultais teiän hikisille juhannus festareille ensvuonna,meni rahat hukkaan ja kuka junttipaakku idiotti ne kalajoe juhannus festarit oikee oli suunnitellu varmaa joku aivoinvalidi

    • Sivustakatsojanavain

      Joko nyt Kalajoki tajuaisi, että Juhannuksen voisi rakentaa meille aikuisille, eikä noille iän ikuisille teineille. Olisivat pitäneet merisärkän auki tanssiväelle ja sinne muutama vetävä bändi... Ja kaikki kojut ja grillit päiväkävijöidenkin saataville... Yksinkertaisesti esimerkiksi musiikkivalinta eli esiintyjät oli täyttää paskaa.. kukaan yli 30- vuotias ei lähe maksamaan itteensä mihinkään tuolla esiintyjäkaartilla.
      Ainut varmasti joka veti oli Juhannusravit ja ensi viikon rompetori!!! Eikö tämä kerro mitään, ihmiset haluaa perinteitä ja palata juurille. Kyllä nuo teinit voi ihan ohjata johonkin kaupunkiin...
      Yppärilä ei kuitenkaan ole turha mies en sitä sano, ja varmasti, kun ottaa ohjat käsiin ja laittaa tuulemaan niin keksii vaikka mitä ihan ympärivuotiseksi.

      • ilonpilaaja

        Taitaa kuitenkin taskun pohjat olla kohta tyhjät :D


    • festarikävijä

      Kyllä on pitkä miinus kiinniotettavaa näillä järjestäjillä. kesäkin näyttää vielä niin lupaavalta säiden osalta. Taitaa olla kuoleman kesä! Niin ja ei ne festarit vissiin kovin hyvin mennyt kun artistitki valmiita palauttaan keikkapalkkioita. Tätä se ahneus ja kateus teettää. Ei pidä ahnehtia liikaa kun ahnellaa on paskanen loppu. Mutta hienoa kun festareita järjestetään. Eikö näissäkin yhteistyö olisi voimaa ja silloin voisi järjestää jotain paljon paremmin ja isommin sekä eri ikäryhmät huomioiden kun toiset! silloin se meitä käviöitä vasta kiinnostaski. Kateellisuuden tie ei vie kun suohon!

    • koloho

      Lopetetaan koko touhu. Tullut vain syntiä tehdyksi, äpäröitä, raiskauksia, krapulaa, sakkoja, linnaa ja avioeroja. Tilalle seurat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      5005
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1265
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      741
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe