Kauheassa paineessa

NarkissoksenUhri

Auttakaa! Työkaverini joka on myös paras ja ainoa ystäväni, yrittää myrkyttää minut henkisesti. Hän keksii kokoajan mitä mielipuolisempia sopimuksia(myös kirjallisia) sekä vedonlyöntejä, joihin minun on pakko osallistua. Jos en osallistu, hän syyttää minua Julius Cesarin salamurhasta lähtien aina hänen parisuhteensa ongelmiin asti. Hän on harjoitellut sellaisen syyllistämiskatseen että siitä suorastaan peilautuu, elokuvan tavoin, oikeussali jossa olen syytettynä(hänen kiusaamisestaan) ja takana odottava hirsipuu, johon minut tuomitaan. Olen siis paha ihminen ja syyllinen hänen kärsimyksiinsä.
Ennen kuin kerron enemmän tai saan täydellisen lyttäyksen(kiitos vaan avusta), kerron että olen mies ja kirjoitan tälle palstalle(Naistentaudit) kolmesta eri syystä.
1. Ettei "ystäväni" löytäisi kirjoitustani ja kostaisi sitä jollain vielä hirveämmällä sopimuksella.
2. Saisin asiallisempia vastauksia kuin jollain miesten, "työnnä löylykauha perseeseesi-palstalla".
3. Olen hysteerinen.
Tämä ystäväni keksi loppusyksyllä sellaisen vedonlyönnin, johon minun oli pakko osallistua, että en saa harrastaa seksiä vaimoni enkä kenenkään kanssa. Puolen tunnin taivuttelun jälkeen hän oli saanut manipuloitua minut tuohon julmuuteen. En tiedä noudattiko hän itse selibaatti-sääntöään mutta minä(ja vaimoni) kestin sitä kaksi kuukautta. Näihin päiviin asti olen saanut kuulla kuinka heikko ihminen olen koska hävisin vedon. Elämä tuona selibaatti aikana oli yhtä tuskaa, sekä henkisesti että fyysisesti. Lisäksi kuulemma tämä häviöni huononsi hänen parisuhdettaan ja hänen piti äkkiä keksiä uusi sopimus ettei hän lankea vieraaseen naiseen. Tuo vieras nainen on oikea syöjätär ja seitsemän lapsen äiti, tai en ole ihan varma montako niitä on, voi olla kolmekin tai neljä. Ystäväni viettää nyt lähes koko työaikansa tuon syöjättären seurassa ja ainoastaan kanssani lyömä veto(johon minä olen hänet pakottanut???) estää häntä aloittamasta intiimisuhdetta. Olen kuulemma niin rahanahne että odottelen vain koska hän häviää vedon. Lisäksi tämä veto taas pilaa hänen parisuhteensa koska hänen vaimostaan on vedon myötä tullut pakkopullaa... ja minä olen taas syyllinen. En jaksa nyt kertoa enempää jos tätä ei kukaan luekkaan... tai viitsi kommentoida. Ehkä jään taaskin yksin tuon pedon kynsiin ja joudun maanantaina laittamaan nimeni uuteen sopimuspaperiin.
Se että oma parisuhteeni on kaputt ja riekaleina tuon Narkissoksen takia, ei pelota niin paljon kuin se että hänen parisuhteensa kaatuu "minun takiani", koska silloin olen pulassa josta en selviä ikinä.
T: Ujo orvokki elämän suuressa kukkalaatikossa
ps. tämä ei sitten ollut mitään trollausta vaan totta.

18

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AnneliMarttila

      Ihan hirveää!! Kyyneleet silmissä luin viestiäsi. Kuinka tuonlaisia ihmisiä voi olla olemassakaan? Mene heti maanantaina työterveyslääkärille ja kerro koko tarina. Tulet saamaan pitkän sairausloman ja tarvittaessa terapiaa. Älä ole huolissasi, työnantajasi on velvollinen maksamaan kaiken ja asettamaan hirviömäisen työkaverisi vastuuseen. Muista että sinä et ole tehnyt mitään väärää vaan olet uhri. Voimia sinulle!

    • mjt67

      kerro myös narskun vaimolle ton lekurin ja työnantajan lisäksi.

    • ystävällinen

      Parempi ettei olisi ystäviä ollenkaan kuin että olisi tollanen "ystävä".
      Nyt vaan keksit keinon miten päästä hänen "ystävyydestään" eroon. Joko sanot hänelle suoraan ettet halua olla missään tekemisissä hänen kanssaan, ku se on niin paska tyyppi ja pysyt vahvasti siinä päätöksessä (ei kai sun oo pakko puhua töissä muusta kuin töistä) tai vaan vaihdat toiselle työpaikalle ja paikkakunnalle.

    • dr.L.O.Botomia

      Lähestytte asiaa aivan väärästä suunnasta, ettekä ymmärrä tuon ystävän luonteen suuruutta ja omistautumista ystävälleen sekä vaimolleen. Kuinka valmiita olettekaan tuomitsemaan tuon hienon ihmisen ja jokainen teistä on valmis heittämään ensimmäisen kiven. Hävetkää.
      Ajatelkaa miten hän omistautuu vaimolleen ja kantaa huolta parisuhteestaan. Hän lyö heti, itselleen epäedullisen vedon joka estää häntä lankeamasta vieraaseen naiseen kun epäilee tilanteen muuttuvan vaaralliseksi. Lisäksi hän käyttää aikaa tuon syöjättären torjumiseen sivistyneesti ja hellävaraisesti. Kaikkihan tietävät miten pahalle torjuminen tuntuu. Monet herkät ihmiset tekevät jopa itsemurhia kyseisissä tilanteissa.
      Aloittajan kiittämättömyys ja rahanahneus tuntuu loukkaavat syvästi tätä hienoa ja kaikki hellästi huomioonottavaa ihaltavaa persoonaa. Hänestä tuntuu varmasti pahalle kun hänen hyviä pyrkimyksiään ei arvosteta, vaan arvostellaan ja vääristellään. Sitä asiaa että hän tuntee vaimonsa pakkopullaksi, voi hyvinkin johtua aloittajan asenteesta ja tuon vaimonkin asenteesta(ehkä hänkään ei osaa arvostaa tätä hienoa miestä mutta 100% omistautunut mies yrittää korjata suhdetta ja estää itseään lankeamasta vieraaseen). Tuota selibaatti-vetoa epäilen aloittajan kieroksi juoneksi ystävänsä päänmenoksi tai sitten väärinkäsitykseksi.
      Tässä taas nähdään kuinka ihmisen hienot ja ihailtavat pyrkimykset saadaan näyttämään kieroilta ja vääristyneiltä, jos vain niin halutaan. Hyvistä ihmisistä tehdään pahoja ja pahoista hyviä. Muistakaan että olette tuominneet ihmisen kuulematta häntä. Onko se oikein toimittu? Muistakaa kuinka kansa vaati vapauttamaan Barabbaksen, tuon murhamiehen ja huorintekijän ja tuomitsemaan Jeesuksen. Jos ihmiset ovat tällaisia, häpeän olla ihminen.
      Hyvä aloittaja, toivon että pyydät anteeksi ystävältäsi ja kerrot kuinka tärkeä hän on sinulle. Kerro myös että elämäsi on tyhjää ja merkityksetöntä ilman häntä. Toivottavasti ystävyytenne säilyy.

    • NarkissoksenUhri

      Niinpäniin, nyt siellä tietokoneiden äärellä ajatellaan että nyt se tuo pulmapetteri taas tuli räävimään iänikuista naamavärkkiään.. Mutta tunteet ne on minullakin ja sitävartenhan nämä palstat ovat olemassa että ihmiset saavat kirjoittaa tänne tuntojaan.
      Anteeksi nyt tämä hyökkäävä aloitus mutta ystäväni on nyt suututtanut minut todella.
      Minä kun viimeksi tänne kirjoitin niin heti seuraavana työpäivänä ystäväni tuli työhuoneeseeni ja istui viereeni. Istui ja tuijotti minua syyttävästi. Sitten tuijotti vielä tiukemmin ja alkoi etusormellaan naputtaa nenänvarttansa. Tuskanhiki nousi pintaan kun mietin kuinka tästä selviän. Meinasin jo karata ja muuttaa tuntemattomaan paikkaan. Vaan empä päässyt karkuun kun jalkani olivat lamaantuneet. Siinä vaan istui, naputti nenänvarttaan ja katsoi kieroon, tai suoraan mutta kierosti. Viidessätoista minuutissa hän oli minusta puristanut tänne kirjoittamiset ja kaikki.
      Ja tästä oli seurauksia. Ystäväni luki nämä viestit ja nyt hän on ruvennut pelaamaan golffia osastopäällikkömme kanssa. Siellä hän varmasti myrkyttää osastopäällikkömme mieltä pirullisilla ja petollisilla juonillaan. En uskalla ajatellakkaan mitä tuo taitava ihmismielen manipuloija saakaan aikaiseksi. Minut varmasti häväistään ja erotetaan ja palkkani alennetaan ja saan vielä kirjallisen varoituksen päälle. Vaan nytpä olen ajatellut vastaiskua ystävälleni. Tilasin Motonetin nettikaupasta Kroketti-pelin. Päätin voittaa ystäväni hänen omassa pelissään. Kutsun osastopäällikön luokseni pelaamaan Krokettia! Varalla minulla on vielä toinen suunnitelma. Olen säästänyt nuoruudenaikaisen(80-luvun alkuvuosilta) Nintendo-elektroniikkapelin! Se toimii edelleen moitteettomasti. Voimme pelata osastopäällikön kanssa myös sitä. Ei auta ystävääni enää nenännaputus sormella kun osastopäällikö pelaan kanssani Krokettia ja Nintendoa.
      Olen lähes varma että näin osastopäällikkö tajuaa ystäväni petollisuuden sekä hänen pirulliset juonensa saavat arvoisensa lopun.
      Vaimoni joka on tietoinen tästä kaikesta, ei myöskään ole jäänyt toimettomaksi. Hän on päättänyt lähettää ystäväni vaimolle nimettömän kirjeen. Emme vain ole vielä keksineet mitä siihen kirjoitamme. Nyt kuitenkin laitetaan pyörät pyörimään ja Narkissos saa maistaa omaa lääkettään.
      Kiitos että sain kirjoittaa tänne.

      • Älä_alistu

        Tarvitset terpiaa! Olet liian helposti johdateltavissa ja psyykkisesti heikko. Opettele jämäkkyyttä ja ole välittämättä työtoverisi kiusanteosta. Kun hän huomaa ettet ole enää manipuloitavissa, pääset hänestä eroon ja hän siirtyy todennäköisesti jonkun toisen heikon ihmisen kiusaksi. Mikäli työolosuhteesi huononee, vaihda työpaikkaa.


      • Vierailijatar

        Mistä ystäväsi oli saanut tietää niistä asioista, mitä olit aloitukseesi kirjoittanut? Siis mistä se alkuperäinen nenännaputus johtui? Miksi heti, kun olit kirjoittanut tänne, ystäväsi osasi tulla katsomaan sinua syyttävästi? Onko hän joku ajatustenlukija? Ja mitä se nenännaputus viestii?


      • Psykiatrille_vaan
        Vierailijatar kirjoitti:

        Mistä ystäväsi oli saanut tietää niistä asioista, mitä olit aloitukseesi kirjoittanut? Siis mistä se alkuperäinen nenännaputus johtui? Miksi heti, kun olit kirjoittanut tänne, ystäväsi osasi tulla katsomaan sinua syyttävästi? Onko hän joku ajatustenlukija? Ja mitä se nenännaputus viestii?

        Jos joku nenännaputus saa vastapuolen epätoivoon, se osoittaa että vika onkin viestiketjun aloittajassa. Mielikuvitus laukkaa liikaa jos toisen henkilön harrastama kiusanteko saa epätoivoon.


    • lukkojentaaksetommoset

      what?! voiko tommosia ihmisiä edes olla olemassa :D ihan sairasta!

    • Narskuanenään

      Ystäväsi taitaa olla melkoinen konna. Hänen sietäisi saada omaa lääkettään. Älä käännä enää toista poskea vaan nouse vastarintaan. Älä anna hänelle mahdollisuutta nolata sinua muiden silmissä tai levittää sinusta valheita. Huuda hänelle muiden kuullen ja käytä reippaasti ääntäsi. Älä hissuttele. Melko varmasti tämä tehoaa ja hän lopettaa alistavan käytöksensä. Hyökkäys on paras puolustus.

    • NarkissoksenUhri

      Nyt minä kirjoitan taas ja uhmaan ystävääni, tuota petomaista miestä. Tiedän että hän kävi lukemassa eilisen kirjoitukseni koska tänään pelottelu siirtyi astetta kovemmalle tasolle.
      Tänään iltapäivällä hän saapui luokseni juuri kun olin suorittamassa vaativaa työtehtävää. Hän ilmoitti olevan hätätilanteen ja sanoi että minun on heti lähdettävä hänen mukaansa. Tein sen mukisematta. Matkalla määränpäähämme hän näytti hurjan ja kuolemaa halveksivan asenteensa ajamalla melkein päin punaista liikennevaloa! Onneksi muita tielläliikkujia ei ollut näköpiirissä. Seuraavaksi hän haki bensaa kanisteriin huoltoasemalta...miksi?
      Määränpäässämme, todella oudossa ja hämäräperäisessä paikassa, hän ajoi jonkin asunnon eteen josta tuli ulos nainen(hänen rakastajattarensa?) joka ilmoitti että palovaroittimet on irroitettu. Seuraavaksi ystäväni otti autosta jauhesammuttimen sekä bensakanisterin ja kantoi ne asunnon ovelle. Hetken aikaa naisen kanssa keskusteltuaan hän kääntyi minuun päin ja naputti taas sormella nenäänsä. Sen jälkeen palasimme takaisin työpaikallemme. Tiesin saaneeni nyt vakavan varoituksen.
      En aio kuitenkaan olla mikään hiirulainen vaan uhmaan häntä entistä pontevammin.
      Tiedän että hän menee huomenna Golf-klubille osastopäällikön kanssa. Ja tiedän myös millaisia suhteita hän pystyy siellä solmimaan mutta minä en pelkää. Vaimonikin sanoi ettei häntäkään pelota ja hän hankki jo reilusti kirjekuoria sekä postimerkkejä jotta voi kirjoittaa myös tuolle Golf-eliitille, tietenkin nimettömänä.

      • Epäuskottavaa

        Tuossa vaiheessa järjissään oleva ihminen soittaa numeroon 112 ja ilmoittaa poliisille.
        Alkaa tuntua että tämä koko purkaus on provo tai jos kyse on todellisesta tilanteesta, ketjun aloittaja on mielenterveydeltään epätasapainossa oleva henkilö. Hän on saanut vieläpä vaimonsakin samaan kierteeseen kirjoittelemaan nimettömiä kirjeitä.


    • Mustareikä

      Oletko huora?

    • Kohtakaikkinaputtaa

      Mikähän tuo nenännaputus on? Arvaan että siitä tulee uusi muotivillitys. Se alkaa tämän palstan lukijoista ja leviää koko valtakuntaan. Kohta kaikki naputtavat nenää. Pian Suomi tunnetaan nenännaputtajien maana. Nenännaputuksesta tulee yhtä pelottava kulkutauti kuin rutosta aikoinaan. Maailma saattaa tuhoutua tuon seurauksena kun ihmiset eivät enää tee mitään muuta kuin naputtavat nenää. Siinä on kauhuskenaariota kerrakseen.

    • EpäiltyNarkissos

      Hei!

      Minun on nyt pakko kirjoittaa tänne. Tunnistan tämän miehen ja hänen oireensa. Hän on tosiaankin hysteerinen, ellei jopa harhainen. Tunnustan olevani tämä narsistiksi syytetty henkilö. Voin vakuuttaa että aiheetta.

      Meidän työyhteisössämme on rankkoja hetkiä ja mukavia hetkiä. Esimerkiksi ei ole montaakaan päivää kun yrityksemme järjesti mukavan pikku tapahtuman, jossa tarjolla oli seurapelejä sekä kahvitarjoilu. Pyysin puhelimitse ystävällisesti ystävääni mukaan ja hän kieltäytyi vedoten muihin menoihin. Houkuttelin häntä edelleen edes kahville vaikkapa kahden kanssani , mutta itsepintaisesti hän piti päänsä. Kysyttyäni mikä on tärkeämpää kuin sosiaalinen kanssakäyminen työkavereiden kanssa hän möläytti vapisevalla äänellä kuinka oli menossa tapaamiseen pomojemme kanssa. Tiesin että hänen agendassaan on kyllä tehdä itsensä tutuksi myös johtajien kesken, mutta että näin räikeästi, koko päättävä elin kutsuttuna.

      Monesti houkuttelen häntä mukaani erilaisiin tapahtumiin mutta hän vetoaa kauheisiin työkiireisiin eikä voi poistua millään työpisteeltään. Kannan syyllisyyden taakkaa ties mistä asiasta ja pelkään mielenterveyteni järkkyvän. En nuku öisinkään hyvin sillä pelkään että ystäväni tekee jotain peruuttamatonta minua syyllistääkseen, esimerkiksi aloittaa selibaatin vain näyttääkseen kuinka vahva luonne hän on. En ole sitä hetkeäkään epäillyt mutta hänen oma käsitys itsestä on niin häilyvä että tämmöistä itsensä pönkitystä tapahtuu aina aika-ajoin. Hetken päästä asiat kääntyvät päälaelleen ja huomaan lähes ajavani päin punaista liikennevaloa vain koska olen niin poissa tolaltani.

      Tuossa joku selvästikkin selväjärkinen jo kommentoikin että minut on tuomittu ilman kuulemista. Täällä minut on jo henkisesti vedetty kölin ali ilman että kukaan on kuullut mitä minulla on sanottavaa. Minäkin olen ihminen. Foorumin käyttäjä. Myös minulla on tunteet ja tällä hetkellä päälimmäisinä on suru ja häpeä, sillä häpeän olla suomi24 foorumin jäsen ja suren ystäväni kohtaloa

      • Aiheetta_enempään

        Eiköhän tämän ketjun voisi katkaista tähän!
        Epäilen että tässä yksi jotenkin häiriintynyt henkilö kirjoittelee molempina henkilöinä täysin huuhaata. Kun vielä juttu on sijoitettu naistentautien osastolle, tällä yritetään kohdistaa jutut nimenomaan naisille. Jotkut tuossa aiemmissa vastauksissa on haksahtanut sepittelyyn ja antanut sympatiaa kirjoittelijalle aivan turhaan.
        Eiköhän olisi syytä vaieta tämä trolli hiljaiseksi.


    • NarkissoksenUhri

      Niinpäniin, täällä minua rienataan useamman ihmisen voimalla. Lyödään lyötyä niinsanoakseni. Joku tuossa jopa väittää että olen sekä uhri että kiusaaja samassa persoonassa. Se on pitkä valhe koko väitös. Tämä asia pitää penkoa pohjamutia myöten. Vaimokin sanoi että tämä selvitetään nyt.
      Ystäväkseni ilmottautunut herra voisi paljastaa itsensä minulle kertoen jotain mitä vain kyseinen henkilö voi tietää. Epäilen suuresti ettei kyseessä ole oikea henkilö vaan joku joka pilailee minun ja muiden palstalaisten kustannuksella. Olen rohkaissut mieleni ja vaimonikin kehui minua hyvin rohkeaksi kun nousen tällälailla tuota petomaista kiusaajaa vastaan. Minulla on muutama sana sanottavana ja tämä foorumi on oikea paikka sen sanomiseen. Nenännaputus ja uhkailu ei minuun enää vaikuta, ehei.. minä nauran vaaralle.
      Kerro siis rakas ystäväni jotain mitä vain sinä voit tietää, niin ja tietysti minä.

    • MietinVaan

      Onkohan tässä kyse hulluudesta?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1595
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1429
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1337
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1325
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      34
      1266
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1208
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe