Haluttomuus ja "sen" esittely julkisesti

V60_T6_äippä

On taas se aika vuodesta, kun nuoret miehet pesevät vehkeensä ja alkavat esitellä sitä julkisesti kaikelle kansalle. Vilkuilevat meitä keski-ikäisiä naisia ja ovat olevinaan. Hormoonit hyrräävät.
Mikä siinä on, että sillä autolla pitää ajella ympäri Poria ja esitellä mitä löytyy? Kaasutella liikennevaloissa kisaa ottaakseen, kun kuitenkin lopputulos on se, että tällainen 40-vuotias keski-ikäinen nainen kyykyttää liikennevalolähdössä sinun 3-sarjan Bemarisi vaikka kuinka uhmakkaasti poljet vehjettäsi kuin tulpatonta mopoa.
Taisi Bemaripoju yllättyä, että automaattivaihteinen farkku-Volvo irtoaa viivalta niin rivakasti? BMW:n ratin takana nousee helposti itsetunto pystyyn ja unohtuu mitä T6 harmittoman perhe-Volvon takaluukussa tarkoittaa. Se tarkoittaa sitä, että älä yritä ottaa perheenäidin kanssa kisaa sillä hikisellä 320i Bemarillasi. Otat minulta pataan päivin-öin satavarmasti, niin kadulla kuin makuuhuoneessa.
Nuoret porilaiset kollit ovat niin olevinaan, mutta sitten kun vähän pitäisi kokeilla, että mihin siitä vehkeestä on, mihin se pystyy, niin sitten lerpahtaa?
Näitä halun lerpahtamisia on Porissa rekisteröity hälyyttävä määrä viime aikoina. Nuori miessukupolvi on pitkälle kyvytöntä jo alkumetreillä. Pimppi tuntuu kiinnostavan enemmän kuin autot. Mitä nämä nuorukaiset haistelevat? Tilanne on sairas!
Mistä saadaan nuorelle miessukupolvelle apua tähän kivuliaaseen vaivaan: vehkeen esittelyyn kaduilla, mutta samaan aikaan haluttomuuteen ryhtyä läheisempään kanssakäymiseen ja totaaliseen epäonnistumiseen ratkaisevalla hetkellä?

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • menelääkäriin

      Aripekka, tekstisi muuttuvat yhä paskemmiksi mitä enemmän niitä kirjoitat.

      • AriPekka

        Johtuu siitä, että en ole vähään aikaan kirjoitellut mitään. Enkä pysty käyttämään omaa nimimerkkiäni, kiitos foorumin uudistuksen. Alkaa taidot ruostua. Eipä niitä tosin koskaan mainittavissa määrin ole ollutkaan...
        Lisäksi on todettava, että täältä pohjalta lähdetään uuteen nousuun. Kun kehitystä ei enää voi tapahtua, on parasta suosiolla irrottaa narusta ja pudota kuilun pohjalle. Niin olen tehnyt. Luovuttanut ja aloittanut uudelleen. Opetellut aakkoset A:sta alkaen. Siinäpä sitä on sitten ohjelmaa, kun aloittaa kiipeämisen ihan alusta.
        Olen nyt täällä pohjalla. Huhuu! Kuuleeko kukaan?


      • kesäpimppi
        AriPekka kirjoitti:

        Johtuu siitä, että en ole vähään aikaan kirjoitellut mitään. Enkä pysty käyttämään omaa nimimerkkiäni, kiitos foorumin uudistuksen. Alkaa taidot ruostua. Eipä niitä tosin koskaan mainittavissa määrin ole ollutkaan...
        Lisäksi on todettava, että täältä pohjalta lähdetään uuteen nousuun. Kun kehitystä ei enää voi tapahtua, on parasta suosiolla irrottaa narusta ja pudota kuilun pohjalle. Niin olen tehnyt. Luovuttanut ja aloittanut uudelleen. Opetellut aakkoset A:sta alkaen. Siinäpä sitä on sitten ohjelmaa, kun aloittaa kiipeämisen ihan alusta.
        Olen nyt täällä pohjalla. Huhuu! Kuuleeko kukaan?

        Älä nyt sentään ihan täysin epätoivoon vaivu, vaikka teksti olikin perseestä.
        Käyt parturissa,ostat uuden vaatekerran,unohdat autot ainakin kuukaudeksi ja keskityt ottamaan selvää mitä naisen päässä liikkuu.Kun tämä on tehty,todennäköisyys siihen että pääset pillun päälle on paljon isompi.


    • k_kirjain_hakusessa

      "Näitä halun lerpahtamisia on Porissa rekisteröity hälyyttävä määrä viime aikoina..."
      K-kirjain hakusessa?

    • kävin_taas_kattoo_vähäse

      Kuulumisia Porin kaduilta:
      Hifi Konexin omistaja on teipannut RS6 Audinsa valkoiseksi. Oli esittelemässä sitä julkisesti tuossa 60 minuuttia sitten Porin kaduilla. Concave-vanteet Audin alla. Huokaus kun on tylsää.
      On se jännä fetissi, kun pitää madella 20 km/h Sokos Hotellin ohi. Vähän kuin näyttäytyä.
      Näkiväthän kaikki varmasti? Valitettavasti näkivät.
      Ja se valkoinen teipattu Audi S5. Musta konepelti antaa kuulemma 30 km/h lisää huippunopeutta. Wunderbaum vielä sellaiset 15 km/h lisää siihen. Jannu uskalsi ajaa 15 km/h ohi pääkirjaston kohti vesitornia. Ei yhdestäkään risteyksestä ollut haluja "ampua" liikkeelle. Lääkitys pielessä?
      Mitä Ossille kuuluu? Myi sen hirveän CLK "Black Series" räpistyksen pois ja jatkaa mallimerkintä-tuuningia menestyksekkäästi. Tyypillä on alla W211 E 55 AMG Mersu (kilvet: MEG-4**), mutta Porin yössä se E 55 ei riitä. Kundi on näplännyt takaluukkuun E 63 AMG.
      Ei hyvää päivää! Kuka pelle alkaa muuttaa huippumallin mallimerkintää? What for?
      Joku tavis varmaan nielee syötin kohoineen: E 63 AMG se on. Mutta kun ei ole. Takaluukussa lukee E 63 AMG, mutta auto ei ole E 63 AMG.
      Ossi on kyllä uutterasti vaihtanut E 55 Mersuunsa E 63:n etupuskurin eli auto näyttää W211 facelift AMG:ltä, mutta takaluukku on E 55:n takaluukku.
      Luuleeko joku ettei me porilaiset tavikset tunneta E 55:n ja E 63:n takaluukkuja toisistaan? Ei meitä etupuskureita ja mallimerkintää vaihtamalla huijata.
      Voit bongata tämän mallimerkintä-tuunatun E 55 AMG, anteeksi E 63 AMG Mersun, Porin kaduilta. Kilvet MEG-4**.
      Sellaista näkyi tänään kadulla. Mitähän huomenna?

    • Hondamiessss

      Voivoivoi, Mersut ja Volvot ja BMW:t on saksalaista laatupaskaa! Huomioikaa se tosiseikka että vain näillä ajavat kirjoittavat tänne ja leuhkivat niillä! Olkaa hiljaa ja päättäkää asiat viivalla! Yks hailee mitä siellä auton perässä lukee, M-merkki on jokasessa BMW:ssä ja AMG:n saa motonetistä, volvot painaa satatonnia joten sillä ei ole väliä mitä on pellin alla. Ja automaatilla, kehtaakin leuhkia!

      Maantiekadulla yöllä, siitä sairaalanvaloista shellin likenneympyrään on hyvä pätkä, poliiseja joka välissä mutta eiihän noilla peleillä ylinopeutta pääsekään kuin vahingossa ;) Menkää sinne huutelemaan.

      • Aripekka

        Tiedän kyllä hivenen parempia ja turvallisempia pätkiä, joita ajaessa ja kisattaessa ei sivulliset edes voi vaarantua. Taajama-alueella tilanne on toinen.
        Ajan lujaa, mutta en asutuksen lähellä. Tätä faktaa palstalaiset eivät pääkoppiinsa saa tallennettua.


      • Lakiennoudattaminen

        "Ajan lujaa, mutta en asutuksen lähellä. Tätä faktaa palstalaiset eivät pääkoppiinsa saa tallennettua."

        Se on laitonta,ajoitpa missä vain.Tätä faktaa ei neitsyt aripekka saa pääkoppaansa tallennettua.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3963
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2328
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2046
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      94
      1713
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1252
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe