Kärpässienen polttelu

Kärpässieni12

Olen kuullut että kärpässientä voi: polttaa,syödä kuivana tai raakana ja juoda teenä


1. Vaikuttaako kärpässienen polttelu munuaisiin paljon?

2. Voiko kärpässienen poltteluun kuolla = yliannostus

3. Kuinka paljon pitää polttaa kärpässientä että tulee se "trippi"



Lisäksi voiko joku kertoa että mitä eri huume sieniä suomessa kasvaa, varsinkin täällä varsinais-suomessa

17

8870

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JackDanielswhisky

      Älä ala leikkimään niiden sienien kanssa.Käytä Alkoholia,ihan varmasti saat mukavan humalan
      turvallisemmin.Sienien kanssa kokeilut voivat johtaa sinut teho-osastolle tai ruumishuoneelle.
      Kyllä sinä viinallakin saat itsesi tarpeeksi sekaisin.Hae pullo Alkosta ja rentoudu.

      • selkoymmärrys

        sori vaan, mut alkoholin vaikutus on ihan tylsä. Turruttaa vain, eikä tee mitään muuta. Ja haitallinen päihde sekin on monella tapaa. Punakärpässienen päihtymys on erilainen, trippi, matka ja hallusinogeeninen. Paljon mielenkiintoisempi ja avartavampi kokemus, kuin mitä alkoholi koskaan on. Viinalla saa itsensä todellakin sekaisin, enemmän kuin millään muulla huumeella, koska muut huumeet eivät varsinaisesti sekoita päätä. Ne eivät ole mitään sekavuustiloja, vaikka valtaosa kokemattomista näin kuvittelee.


      • selkoymmärrys kirjoitti:

        sori vaan, mut alkoholin vaikutus on ihan tylsä. Turruttaa vain, eikä tee mitään muuta. Ja haitallinen päihde sekin on monella tapaa. Punakärpässienen päihtymys on erilainen, trippi, matka ja hallusinogeeninen. Paljon mielenkiintoisempi ja avartavampi kokemus, kuin mitä alkoholi koskaan on. Viinalla saa itsensä todellakin sekaisin, enemmän kuin millään muulla huumeella, koska muut huumeet eivät varsinaisesti sekoita päätä. Ne eivät ole mitään sekavuustiloja, vaikka valtaosa kokemattomista näin kuvittelee.

        kelaa itseäsi. täällä kaksi huumeiden kanssa leikkinyttä vanhempaa ja todennäkäisesti kokeneempaa entistä narkkia. hapot on esim vienyt monta kaveria hullujenhuoneelle.. ja polle olikin täydellinen ratkaisu ongelmiin... kuinka moni onkaan kuollut... Pirikin tekee hyvää, kun valvoo päiväkaupalla. Jatka samaa rataa. Tipuitko syntyessäsi kenties pääedellä maahan?


    • Zen pidää olla punainen,mruskea tai zildä väliltä. Valkea kärpässieni on ihan oikeasti myrkyllinen ja tappaa, nuo muut ovat taikasieniä, vaikka väittävät myrkyllisiksi.

      • nasiofn

        Nii ja täytyy muistaa että pantterikärpäs sieni on 3 kertaa tehokkaampi ku puna tai ruskokärpäs sieni


    • TervHuumevalistaja

      Käytä alkoholia. Se on tosi turvallista.. Ja terveellistä..

      • perttihx

        Yrittääkö pelle nyt sarkastisesti sanoa jotain? Alkoholi on turvallista ja jopa terveyttä edistävää MALTILLISESTI ja OIKEIN käytettynä.


      • juuvittu

        Juo puhdasta ja kirkasta, raikasta vesijohtovettä! Se on kaikkein terveellisintä, eikä päihdytä. Raittius se on parasta ja elämä parasta hyymettä. vittu.

        eikö olekin ärsyttävää, kun joku on tietävinään paremmin kuinka täällä kuuluis elää ja olla ja saarnaa siitä kaikille?


      • w324

        Vesijohtovedessä on mm. litiumia joka tasaa mieltä:) Pieniä pitoisuuksia hanasta tulee myös esim. amfetamiinia. Näin siitä syystä että ihmiset vetää sitä vessasta alas ja se ei suodatu laitoksella. Siis vesilaitoksella. Ehkäpä joku voisi keksiä kuinka sen voi tislata hanavedestä ja perustaa oikean tehtaan:D


    • 323232

      Jostain syystä ihmiset eivät tiettävästi ole kovin innostuneita kärpässienillä päihtymisestä. Tästä voisi päätellä että vaikutus on epämiellyttävä. Suippumadonlakkia kasvaa koko Suomessa. Ne on laittomia kerätä koska niillä tajunta laajenee enemmän kuin laki sallii. Ne on siis todella voimakkaita ja niihin tulisi suhtautua asiaankuuluvalla nöyryydellä. Intiaanit sanovat että vain puhdas sydämiset voivat nauttia niitä.

      • moralistierkki

        Suomen lakihan ei salli minkään sortin tajunnan laajentamista. Lähinnä päinvastoin. Alkoholilla tulee sinun itsesi turruttaman. Tai sitten olla kokonaan ilman päihteitä, koska se on kaikista kukkahatuista mukavaa, kun et heilu edes kotonasi päihtyneenä. Sehän voi pian olla kivaa. Ei saa olla mitään kivaa kenelläkään.


      • 4a4rw

        Joskus aikoinaan pämppäsin baarissa joka viikonloppu ja ihmettelen nyt niitä aikoja että kyllähän siinä jotain psykoottista on jos ihan ehdoin tahdoin vetää jatkuvasti kauheat kännit ja maksaa siitä baareille omaisuuksia. Juominen alkoin vähentyä kun hokasin että en saa rahalle tarpeeksi vastinetta. Pieni offtopic.. Mutta kärpässienestä.. ei pieni pala ole vaarallinen eikä varmaan toimikkaan juuri mitenkään. Sylkeä voi alkaa erittyä. Syömällä niitä taidetaan ottaa useampia sieniä kerralla. Älä ota tätä minään neuvona, en ole mikään kärpässieniasiantuntija. Valkoinen on se mikä tappaa.


      • gmailetc

        323232 need pm asap jossain


    • ershger

      "Kärpässieni12 ":

      Jos olet lukenut noita kärpässienijuttuja Soma - nimisestä kirjasta niin tiedoksi että kirjoittaja itse on sanonut teoksensa olevan täynnä virheitä ja jopa katunut sen kirjoittamista. Älä ota ohjeita sieltä.

    • normiJoonas

      toivottavasti on kolmessa vuodessa tapahtunut kehitystä asenteissa. Punainen kärpässieni on joissain kirjoissa luokiteltu ruokasieneksi. tosin huonoksi, yhden tähden ruokasieneksi muskariinin aiheuttaman pahoinvoinnin takia. ryöppäämällä paranee. Punainen, lakin pinnalla oleva nahkempi osa kuivataan ja juodaan teenä tai syödään. Yhdestä tai parista sienen lakista aloittaen ja määriä tarvittaessa lisäten. Parhaiten sen tietää jokainen itse. 8 aiheutti netissä tosin jo pientä ihmettelyä. polttaakin voi mutta kannattaa tehdä se kannabiksen kanssa ja aloittaa myös pienillä annoksilla niin ei tule yllätyksiä. Ei ehkä se paras tapa mutta nopea. 1-2g annoksella. Yhdestä sienestä tulee ehkä 0,5-1,5g tavaraa. Sieni ei sovellu välttämättä sosiaalisiin tilanteisiin mutta se riippuu ihmisestä ja annostuksesta. pieninä annoksina voi toimiakin. Ainakin suippomadonlakki muistuttaa pieninä annoksina hyvin paljon amfetamiinia, mutta suurina määrinä pistää pöntön niin sekaisin että voi alkaa ahdistamaan. Peruskamaa psykedeeleille. Kannabista ja alkoholia kannattaa pitää mukana varmuuden vuoksi jos tarttee enempikin rentoutua. Munuaisille tää ei varmaan tee hyvää ja toleranssi nousee nopeasti joten ei kannata käyttää myöskään liian usein. Puna-, rusko ja Pantterikärpässienet ovat ymmärtääkseni käytettäviä. Sen sijaan valkoinen kärpässieni tappaa. Suomen päihdevalistus on todella syvältä ja hyvin epäinformatiivista, joten olkaa toki ennakkoluulottomia, mutta myös varovaisia. Kaikki valistus ei ehkä ole täyttä potaskaa, mutta oikean tiedon saaminen vaatii monipuolista perehtymistä asiaan, sekä kärsivällisyyttä. Rohkeuttakin joskus tarvitaan, mutta älkää missään nimessä riskeeratko tervettänne päihtymyksen takia. Se on yksinkertaisesti tyhmää. Niinkuin kaikkien päihteiden kanssa. Ja sanon vielä uudestaan kun on sienistä kyse, että valkoinen kärpässieni tappaa, samoin kuin kavalakärpässieni sekä suippumyrkkyseitikki.

    • Anonyymi

      muita taikasieniä suomessa on suippumadonlakkeja joita kasvaa jokapuolella suomea. keräät niitä noin 30 kappaletta ja syöt joko raakana tai kuivatat alle 60 asteessa uunissa sen verran että ovat korppuina ja kuivattuna aloittelijalle noin 2-3g on aika hyvä. sieniä löytyy lannoitetuuilta pelloilta parhaiten sekä esimerkiksi isoilta nurmialuielta niiden ruohotuppojen seasta. vaikutus alkaa noin 30-60min kuluttua. Ole hyvä

    • Anonyymi

      Kärpässientä pitää kuivattaa hyvin että iboteenihappo dekarboksyloituu muskimoliksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      48
      4944
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3237
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1385
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      180
      1216
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      66
      912
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      847
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      718
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe